Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εσυ τι τους ειπες οταν τους πηρες? και πως σε αντιμετωπισαν?

Δεν αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο, μετά τις φωνές μου σε θέμα που είχα δίκιο, οι προσφορές άρχισαν να έρχονται.

Δοκίμασε το: αν δεν σας αρέσουν τα χ ευρώ που σας δίνω κάθε μήνα, να τα δώσω αλλού....

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Σε μενα ήρθε σε 3 f2g αυτή η προσφορά με τα 100' προς 8€.

Αλλά αν όντως η χρέωση είναι στο 3λεπτο δεν συμφέρει σε σχέση με f2g2...

Σε μενα ήρθε σε 3 f2g αυτή η προσφορά με τα 100' προς 8€.

Αλλά αν όντως η χρέωση είναι στο 3λεπτο δεν συμφέρει σε σχέση με f2g2...

3-4 πολυ συντομες κλησεις, και ερχεται σαν να μιλουσες κανονικα με το f2g2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λιγη βοηθεια παρακαλω. Μου ρθε ενα μηνυμα απο 19432 και λεει οτι η συνδρομη μου στην υπηρεσια ΜΥ ΤΟΝΕ ληγει σε 5 μερες. Την ειχα ενεργοποιησει πριν 2 χρονια για εναν μηνα, και μετα την ειχα σβησει γιατι δεμ ηθελα μουσικη την ωρα που με καλουσαν. Πηρα στο 1269 και μου ειπαν οτι πραγματι εδω και 2 χρονια χρεωνομαι με 0,62 ευρω τον μηνα για αυτη την υπηρεσια και μου ειπε να παρω στο 1432 (με χρεωση 1,5 ευρω το λεπτο) για απενεργοποιηση.Το θεμα ειναι οτι εχω παρει 4 φορες και στα 10 δευτερολεπτα μου ριχνει την γραμμη και εχω ηδη χαλασει 6 ευρω χωρις να καταφερω να απαλλαγω.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙ@ΟΛΟΣ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

Λιγη βοηθεια παρακαλω. Μου ρθε ενα μηνυμα απο 19432 και λεει οτι η συνδρομη μου στην υπηρεσια ΜΥ ΤΟΝΕ ληγει σε 5 μερες. Την ειχα ενεργοποιησει πριν 2 χρονια για εναν μηνα, και μετα την ειχα σβησει γιατι δεμ ηθελα μουσικη την ωρα που με καλουσαν. Πηρα στο 1269 και μου ειπαν οτι πραγματι εδω και 2 χρονια χρεωνομαι με 0,62 ευρω τον μηνα για αυτη την υπηρεσια και μου ειπε να παρω στο 1432 (με χρεωση 1,5 ευρω το λεπτο) για απενεργοποιηση.Το θεμα ειναι οτι εχω παρει 4 φορες και στα 10 δευτερολεπτα μου ριχνει την γραμμη και εχω ηδη χαλασει 6 ευρω χωρις να καταφερω να απαλλαγω.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙ@ΟΛΟΣ???

Θα τους στείλεις ένα e-mail όπου θα γράφεις αναλυτικά αυτά που θέλεις να τους πεις προφορικά και επιπλέον θα ζητήσεις να πιστώσουν στο καρτοκινητό σου το ποσό που έχεις χρεωθεί άδικα, τόσο από τις κλήσεις προς το 1260 όσο και αυτό που αφορά την υπηρεσία που δεν χρειάζεσαι.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΕΠΤΟ! ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΩΡΑ!

τι διπλασιασμός είναι αυτός; του ποσού που μένει στην κάρτα ή απλά έξτρα ομιλία για 1 μήνα όπως η καρτοκινητή της Wind;

Ισχύει για έναν μήνα. Σου αφαιρείται πρώτα αυτό το ποσόν και μετά το ποσόν στην κάρτα σου.
lalista.gr

3-4 πολυ συντομες κλησεις, και ερχεται σαν να μιλουσες κανονικα με το f2g2
Σωστό. Σε εμάς του f2g2 δεν μας κάνει αίσθηση η συγκεκριμέν προσφορά!

Σωστό. Σε εμάς του f2g2 δεν μας κάνει αίσθηση η συγκεκριμέν προσφορά!

ακριβως. μιλαω σχεδον το ιδιο χωρις ελαχιστη χρεωση και χωρις να προπληρωσω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισχύει για έναν μήνα. Σου αφαιρείται πρώτα αυτό το ποσόν και μετά το ποσόν στην κάρτα σου.

Μου ηρθε και μενα μολις τωρα. Με το που περασει ο μηνας, το υπολοιπο επανερχεται σε αυτο που θα πρεπε να ηταν αμα δεν ειχε διπλασιασμο?

ΠΧ αν εχεις 13 ευρω και βαλεις 30 (30*2=60) θα εχεις 73 ευρω, και με του που περασουν οι 30 μερες θα γινουν 43? Δεδομενου βεβαια οτι δεν ξεπερασεις τα 30 ευρω μπονους. Δεν ξερω αξιζει?

30 ευρω χοντρικα ειναι 6 ωρες ομιλιας με .12 λεπτο. Οποτε ειναι σαν να σου λεει με καθε ανανεωσει μιλας εως και 6 ωρες δωρεαν (εαν προλαβεις να τις κανεις).

Μετεφρασα σωστα την προσφορα? :confused:

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

ευχαριστώ Wamu, ίσως και να συμφέρει τώρα για τις γιορτές :)

Edited by GTherion

τι διπλασιασμός είναι αυτός; του ποσού που μένει στην κάρτα ή απλά έξτρα ομιλία για 1 μήνα όπως η καρτοκινητή της Wind;

κ εμενα μολις ηρθε... αφορά και τους f2g2 ?

μολις ηρθε και σε μενα και εχω f2go2!

δηλαδη,βαζεις 5 ευρω,σου δινει αλλα 5 επιπλεον για να τα καταναλωσει μεσα σε 1 μηνα?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Ήρθε Και σε έμενα το μήνυμα αυτό και έχω και εγώ fg2.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Ήρθε Και σε έμενα το μήνυμα αυτό και έχω και εγώ fg2.

Τι άλλο ήρθε ρε παιδιά εκτός απο το χριστουγεννιάτικο και πώς ενεργοποιείται???Ευχαριστω!

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

μετα απο χρονια ηρθε και σε μενα αυτη η προσφορα. αν δοκιμασει καποιος ας μας πει αν αξιζει τον κοπο και τι ακριβως ισχυει
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα επιπλέον χρήματα (διπλασιασμός) είναι ακριβώς όπως στη wind καρτοκινητή. Δηλαδή είναι ξεχωριστα και διαρκούν μόνο για 15 μέρες. Γιαυτό και το μήνυμα είναι μαζικό, στάλθηκε σε πολύ κόσμο

ο δωρεαν φόρος του τελους καρτοκινητης για ανανεωσεις άνω των 20ευρω ισχυει μόνο για ανανεώσεις σε καταστημα wind ή κ με κάρτες?

ο δωρεαν φόρος του τελους καρτοκινητης για ανανεωσεις άνω των 20ευρω ισχυει μόνο για ανανεώσεις σε καταστημα wind ή κ με κάρτες?

σε καταστημα γουιντ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα δε μου ήρθε το μήνυμα για διπλασιασμό αλλά μου είχε έρθει ένα παλαιότερα που ίσχυε μέχρι το Δεκέμβριο. Κάθε μήνα έβαζα κάρτα και διπλασιαζόταν, έστειλα sms να δω το υπόλοιπο του διπλασιασμού και μου λέει" έχεις χχχχχ μέχρι 31/12/2010. Κέρδισε διπλάσιο χρόνο ομιλίας στην 1η ανανέωση κάθε μήνα εως τον Ινούνιο (ναι ινούνιο :p ) του 2010. Συνεπώς μάλλον ισχύει και για αυτούς που είχαν λάβει το προηγούμενο sms προσφοράς το καλοκαίρι.

Κι εμένα, σήμερα το 1237 μου απαντησε (μαζί με το υπόλοιπο του προηγούμενου διπλασιασμού) ότι ο διπλασιασμός της 1ης κάρτας κάθε μήνα θα ισχύει μεχρι τον ιουνιο του 2011. Καλό! Θελουν οπωσδήποτε να τονωσουν τις ανανεωσεις και να μας κάνουν να βάλουμε "πάγιο". Δεν είναι κακό για μενα, από κει που θα εκανα 1 ανανέωση των 20€ το τετραμηνο, τώρα θα κάνω 1 των 5€ το μηνα... Το ίδιο κοστος δηλαδη και με μεγαλυτερο όφελος.

Καλημέρα σΑς Έχω μια απορία πως μπορώ να δω ποσά megabitia μου έμειναν απο το προγράμμα που Έχω ενεργοποίησει το f2g με τα 300 μεγκαμπιτια που Έχεις για κάθε μήνα ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
:ninja:

Κι εμένα, σήμερα το 1237 μου απαντησε (μαζί με το υπόλοιπο του προηγούμενου διπλασιασμού) ότι ο διπλασιασμός της 1ης κάρτας κάθε μήνα θα ισχύει μεχρι τον ιουνιο του 2011. Καλό! Θελουν οπωσδήποτε να τονωσουν τις ανανεωσεις και να μας κάνουν να βάλουμε "πάγιο". Δεν είναι κακό για μενα, από κει που θα εκανα 1 ανανέωση των 20€ το τετραμηνο, τώρα θα κάνω 1 των 5€ το μηνα... Το ίδιο κοστος δηλαδη και με μεγαλυτερο όφελος.

Μου ήρθε και εμενα αυτό το μηνυμα.. Δεν εχω καταλάβει ποσο κρατάει το διπλάσιο της καρτας. Πχ βαζω 10Ε και γινονται 20Ε, αυτά θα ειναι για πάντα? Η θα πρέπει να τα φάω σε ένα μήνα αλλιως θα ξαναγίνουν 10Ε?? (διάρκεια 1 μηνας)

Το λεώ γιατι δεν κανω τρελη χρήση του καρτοκινητόύ..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Τελικά από ο,τι φαίνεται ψάχνονται οι νέοι ιδιοκτήτες να δούν τις ανάγκες των καρτοκινητών τους για να βγάλουν πακέτα ή προσφορές!

Μου ήρθε και εμενα αυτό το μηνυμα.. Δεν εχω καταλάβει ποσο κρατάει το διπλάσιο της καρτας. Πχ βαζω 10Ε και γινονται 20Ε, αυτά θα ειναι για πάντα? Η θα πρέπει να τα φάω σε ένα μήνα αλλιως θα ξαναγίνουν 10Ε?? (διάρκεια 1 μηνας)

Το λεώ γιατι δεν κανω τρελη χρήση του καρτοκινητόύ..

Το διπλάσιο της κάρτας θα ισχύει για 15 ημέρες. Μετά θα επιστρέφει στο κανονικό σου υπόλοιπο.

Αυτό σαν προσφορά ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova