Jump to content

Unbreakable

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Unbreakable's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Unbreakable

    iPhone 4

    wind εχω τωρα κανω restore ωστε μετα να μην ξανακανω το λαθος και κανω update carrier... τι να πω...
  2. Unbreakable

    iPhone 4

    Καλησπέρα αντιμετωπίζω ενα προβλημματακι εκανα αναβαθμηση στην 4.3.3 και μετα μου εκανε και ενα update carrier και απο τοτε δεν μπορω να βρω πουθενα την επιλογη για hotspot και με εχει νευριασει αφανταστα!! καμια λυση??:rolleyes:
  3. Δεν το εχω κανει jb αλλα θα προσπαθησω να ενα restore μπας και γινει τιποτα!! ευχαριστω!!!
  4. Καλησπἐρα αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με το iphone4 το κετρικο πληκτρο κολλαει δηλαδη το παταω και δεν κανει τιποτα αλλα μετα απο 1με 2 φορεσ δουλευει κανονικα δεν το κανει παντα ομως. ειμαι για service η κανω ενα format τα παντα???? ευχαριστω!!!;)
  5. Καλησπερα σας μηπως καποιος μπορει να μου πει τισ ρυθμισεις για τα mms στο iphone4. Ευχαριστω:)
  6. :) καλησπερα μια ερωτηση υπαρχει καποιο πακετο που να μασ δινει internet εχω το f2g και εχω μπερδευτει λιγακι με το τι γινεται!!!
  7. Unbreakable

    iPhone 4

    Όντως το κινητο έχει άπειρα μήνυματα θα το δοκιμάσουμε ευχαριστώ πολυ!
  8. Unbreakable

    iPhone 4

    Καλησπέρα παίδες Έχω ένα προβληματακι όταν στέλνω sms καμία φορα δεν πάνε αλλα και άλλες φορές πηγαίνουν παλαιότερα μήνυματα που Έχω στείλει στον ίδιο αριθμό πάντα τι φταίει άραγε πχ στέλνω τώρα ένα μήνυμα και πηγαίνει ένα παλαιότερο που δεν είχε παει τρεχα γύρευε με λίγα λόγια πολυ σπαστικο πράγμα μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ!
  9. Καλημέρα σΑς Έχω μια απορία πως μπορώ να δω ποσά megabitia μου έμειναν απο το προγράμμα που Έχω ενεργοποίησει το f2g με τα 300 μεγκαμπιτια που Έχεις για κάθε μήνα ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
  10. Unbreakable

    iPhone 4

    Ποια Εφαρμογη θα μου Συνεστηνες να πάρω για φωτογραφίες α και κάτι ακόμα απο θερμοκρασία πως πάτε εμένα είναι λιγάκι θερμό όταν ειδικά μπαίνω ΝΕΤ η όταν το φόρτιζω να ανησηχω για κάτι;
  11. Unbreakable

    iPhone 4

    Καλησπέρα παίδες Έχω μερικές απορίες πόσο σας κρατάει η μπαταρία σε φουλ φόρτιση εμένα 2 μέρες σε νορμαλ χρήση κάτι ακόμα υπάρχει κανένα προγράμματα για φωτογραφία και επιπλέον ρυθμίσεις για το φλας γιατί σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες μου βγάζει κόκκινα ματιά πάντως η συσκευή είναι όλα τα λεφτά είναι λιγάκι χαζό που δεν έχει αναφορές στα μήνυματα αλλά ένταξη και κάτι ακόμα Έχω wind ftg με τα 300 μεγκαμπιτια και όταν θέλω να κατεβασω κάτι πάνω απο 20 μεγκαμπιτια δεν με αφήνει! Καλό απόγευμα σε όλους. :)
  12. Unbreakable

    iPhone 4

    Ωραιος γιατι λεω γιατι δεν ακουγετε τιποτα απο το αλλο απλα το ψειριζω και λεω λες να ειναι χαλασμενο το ενα ηχειο!!! σε ευχαριστω πολυ!!!
  13. Unbreakable

    iPhone 4

    Ειναι χρεωστικη και αυτην την στιγμη εχει μεσα κανα euro αλλα εκανα κανονικα αγορα απο το pc ενα προγραμματακι και μετα πηγα να κατεβασω απο το iphone κατι free και με αρχισε με τα δικα του!!! σασ ευχαριστω ολους για την βοηθεια..:) Σας ζαλισα σημερα μια ακομη ερωτηση το iphone 4 εχει 2 ηχεια αν δεν κανω λαθος πρεπει να παιζουν και τα δυο κανονικα ετσι δεν ειναι γιατι το δικο μου το ενα απο τα δυο δεν παιζει αν ειναι χαλασμενο θα τρελαθω 2 ημερων κινητο!!!! :dash:
×
×
  • Create New...