blade_ Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 πως μπορουμε να δουμε ποσο υπολοιπο σε ΜΒ εχουμε με F2G? επισης μπορουμε να δουμε ποιο πακετο F2G εχουμε? ευχαριστω! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλείς το 1245. Καλείς το 1269. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Πολυ εξυπηρετικος!ευχαριστω! τα ΜΒ μηδενιζονται καθε πρωτη του μηνος? επισης στο 1269 μου λεει οτι το πακετο μου ειναι το f2g σκετο..και οχι καποιο αλλο νουμερο...υπαρχει κ σκετο? Edited September 20, 2010 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 H wind έχει ως πάγια τακτική να μην απαντά σε γραπτές καταγγελίες. Αν δείτε ότι περνάνε οι μέρες και δεν έχετε λάβει απάντηση, θα πρέπει να στείλετε υπομνηστική αναφορά στην ΕΕΤΤ σημειώνοντας και τον αριθμό πρωτοκόλλου της πρώτης καταγγελίας. Συνήθως απαντά μέσα σε 15-20 μέρες από τότε που της κοινοποιήθηκε το δεύτερο έγγραφο. Σύμφωνα με το νόμο η παράλειψη απάντησης σε ερώτηση της ΕΕΤΤ και παροχής των απαιτούμενων πληροφοριών, ή η καθυστέρησή των παραπάνω ενεργειών πέραν της τεθειμένης προθεσμίας, συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά και ποινικό αδίκημα, αφού στην ουσία αποτελεί ανυπακοή σε εντολή δημόσιας Αρχής. Για τους παραπάνω λόγους μου προκαλεί τεράστια εντύπωση ότι η ΕΕΤΤ ανέχεται την διαιώνιση αυτής της κατάστασης, που αποτελεί πλέον παγιωμένη τακτική της εταιρείας. Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν η εταιρεία Vodafone είχε καταδικαστεί σε πρόστιμο για την παράλειψη απάντησης επί καταγγελιών καταναλωτών ή για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση απάντησης ή παροχής πληροφοριών. Η ΕΕΤΤ ωστόσο και τότε απέφυγε να κινήσει την διαδικασία υπηρεσιακής αναφοράς στην εισαγγελία για την κίνηση ποινικών διώξεων (αν και είχε δικαίωμα να το κάνει σύμφωνα με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομιας). Παρά ταύτα, η wind φαίνεται πως απολαμβάνει μία ειδικού τύπου «ασυλία» σχετικά με το θέμα αυτό από την ΕΕΤΤ. Ως πότε όμως; Δηλαδή, είμαστε πελάτες σε μια εταιρία που άλλα λέει και άλλα κάνει, της ζητάμε όλοι, πελάτες και κράτος, να φανεί συνεπής και εκείνη δεν κάνει τίποτα και δεν τρέχει και κάστανο. Ωραία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Πολυ εξυπηρετικος!ευχαριστω! τα ΜΒ μηδενιζονται καθε πρωτη του μηνος? επισης στο 1269 μου λεει οτι το πακετο μου ειναι το f2g σκετο..και οχι καποιο αλλο νουμερο...υπαρχει κ σκετο? ναι κάθε 1η του μήνα μπαίνουνε τα καινούργια λεπτά ομιλίας και Sms και μβ ίντερνετ . Το κλασικό free to go υπάρχει και είναι το βασικό πακέτο δηλαδή το κλασικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 ειδε κανεις την αλλαγη στον ελαχιστο χρονο κλησης;; με τα παλια f2g(πχ 2) τι γινεται ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 το f2g σταματησε να διπλασιαζει το υπολοιπο τον καρτων >10€?? ανανεωσα σημερα απο εξωτερικο μια 10ρα και εχω υπολοιπο 9.01€ :wacko: η λαθος θυμαμαι μιας και τωρα μεταπηδησα σε καρτοκινητο? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 το f2g σταματησε να διπλασιαζει το υπολοιπο τον καρτων >10€?? ανανεωσα σημερα απο εξωτερικο μια 10ρα και εχω υπολοιπο 9.01€ :wacko: η λαθος θυμαμαι μιας και τωρα μεταπηδησα σε καρτοκινητο? Στη WIND Nέα Καρτοκινητή διπλασιάζεται η κάρτα που ανανεώνεις. Όχι στο WIND F2Go. ειδε κανεις την αλλαγη στον ελαχιστο χρονο κλησης;; με τα παλια f2g(πχ 2) τι γινεται ;; Στο F2G2 δεν υπάρχει ελάχιστος χρόνος κλήσης. Η χρέωση είναι από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. ~0.00172 €/sec δηλαδή. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Στη WIND Nέα Καρτοκινητή διπλασιάζεται η κάρτα που ανανεώνεις. Όχι στο WIND F2Go. Διπλασιάζεται και σε μερικά F2G που τους έχει έρθει ''επιλεκτικά'' μήνυμα από την Wind. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) εγω εχω f2g απο μεταφορα συμβολαιου. Οποτε μαλλον την πατησα ε? edit: εψαξα τα εισερχομενα μου και εχω κρατησει μερικα της wind που ειχαν καποιου ειδους προσφορες η ενημερωσεις. βρηκα λοιπον κ το εξης μνμ : "Διπλασιος χρονος ομιλιας με καθε ανανεωση. Για παντα! Οχι δν ειναι πλακα! Καλεσε 1342 ελα στη WIND καρτοκινητη για διπλασιο χρονο ομιλιας με καθε ανανεωση 10€+" Οποτε καλα το θυμομουν οτι το εχω, απλα μαλλον δεν πηρα ποτε στο 1342.. Τωρα που ειμαι εξω, τι γινεται?? Edited September 20, 2010 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ήρθε πριν λίγο μήνυμα σε free2go2 φίλης μου "Tώρα η χρέωση σταματά στα 2 λεπτά τη μέρα! Μίλα 2 λεπτά τη μέρα κι έχεις εντελώς δωρεάν άλλα 20 λεπτά για να μιλάς με όλους. Στείλε κενό sms στο 1238" Υποθέτω είναι επιλεκτική προσφορά την έχει χρησιμοποιήσει κανένας; Απλά αν δε μεταβάλεται η χρέωση εννοείς ότι με περίπου 0,22€ που κοστίζουν τα 2 πρώτα λεπτά θα μιλάς 22! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ήρθε πριν λίγο μήνυμα σε free2go2 φίλης μου "Tώρα η χρέωση σταματά στα 2 λεπτά τη μέρα! Μίλα 2 λεπτά τη μέρα κι έχεις εντελώς δωρεάν άλλα 20 λεπτά για να μιλάς με όλους. Στείλε κενό sms στο 1238" Υποθέτω είναι επιλεκτική προσφορά την έχει χρησιμοποιήσει κανένας; Απλά αν δε μεταβάλεται η χρέωση εννοείς ότι με περίπου 0,22€ που κοστίζουν τα 2 πρώτα λεπτά θα μιλάς 22! και σε εμένα ήρθε, αλλά δεν κατάλαβα αν τα 20 λεπτά έχουν ημερομηνία λήξεως και αν ισχύουν για όλα τα δίκτυα κινητά και σταθερά, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 και σε εμένα ήρθε, αλλά δεν κατάλαβα αν τα 20 λεπτά έχουν ημερομηνία λήξεως και αν ισχύουν για όλα τα δίκτυα κινητά και σταθερά, Τα επιπλέον λεπτά προφανώς ισχύουν για την ίδια ημέρα όπως στο λέει;; έστειλες sms για ενεργοποίηση; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 παιδες βρισκομουν στη σερβια το πσκ με f2g και με υπολοιπο τουλαχιστον 10ε (εκτος αμα εχω παθει αλτσχαιμερ)...με 2-3 μηνυματα που εστειλα εξαφανιστηκε το υπολοιπο και ξεμεινα...το κινητο ειναι htc diamond, αναρωτηθηκα αμα μπορει το κλειστο google maps οταν δινει αναφορα θεσης να σου τρωει τοσα πολλα...εννοειται οτι το 3g ηταν κλειστο και το κινητο πρακτικα δεν χρησιμοποιηθηκε:rolleyes: μπορω να ρωτησω καπου τις χρεωσεις του πσκ? δηλαδη που δειχνει οτι φαγωθηκαν τα ευρα?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Τα επιπλέον λεπτά προφανώς ισχύουν για την ίδια ημέρα όπως στο λέει;; έστειλες sms για ενεργοποίηση; όχι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 παιδες βρισκομουν στη σερβια το πσκ με f2g και με υπολοιπο τουλαχιστον 10ε (εκτος αμα εχω παθει αλτσχαιμερ)...με 2-3 μηνυματα που εστειλα εξαφανιστηκε το υπολοιπο και ξεμεινα...το κινητο ειναι htc diamond, αναρωτηθηκα αμα μπορει το κλειστο google maps οταν δινει αναφορα θεσης να σου τρωει τοσα πολλα...εννοειται οτι το 3g ηταν κλειστο και το κινητο πρακτικα δεν χρησιμοποιηθηκε:rolleyes: μπορω να ρωτησω καπου τις χρεωσεις του πσκ? δηλαδη που δειχνει οτι φαγωθηκαν τα ευρα?:O Δεν αρκεί να κλείσεις το 3G , και με 2G μια χαρά στα τρώει τα χρήματα. Κοντολογίς έκανες χρήση Internet στο εξωτερικό, και μάλιστα εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης, πράγμα που στοιχίζει 7 ευρώ το ΜΒ . Μην παραπονιέσε λοιπόν , πάλι καλά έχασες μόνο 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 παιδες βρισκομουν στη σερβια το πσκ με f2g και με υπολοιπο τουλαχιστον 10ε (εκτος αμα εχω παθει αλτσχαιμερ)...με 2-3 μηνυματα που εστειλα εξαφανιστηκε το υπολοιπο και ξεμεινα...το κινητο ειναι htc diamond, αναρωτηθηκα αμα μπορει το κλειστο google maps οταν δινει αναφορα θεσης να σου τρωει τοσα πολλα...εννοειται οτι το 3g ηταν κλειστο και το κινητο πρακτικα δεν χρησιμοποιηθηκε:rolleyes: μπορω να ρωτησω καπου τις χρεωσεις του πσκ? δηλαδη που δειχνει οτι φαγωθηκαν τα ευρα?:O Προφανώς, όταν είναι κλειστή κάποια εφαρμογή, δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο άρα ούτε και να σε έχει χρεώσει. Μήπως ήταν ανοιχτή αυτή ή κάποια άλλη εφαρμογή και έτρεχε στο background; Αν είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν καμία εφαρμογή με πρόσβαση στο ίντερνετ ανοιχτή και ότι κανένας τρίτος δεν είχε πρόσβαση στο κινητό, τότε πιθανότατα πρόκειται περί λάθους της εταιρείας. Έχει ξανασυμβεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 και το google maps κλειστο το ειχα...τη μονη περιπτωση που μπορω να φανταστω ειναι να εδωσε θεση μεσω gprs? και εκει να μου φαγε υπολοιπο...χμ... υπαρχει περιπτωση αμα παρω τηλ τη wind να βγαλουμε ακρη με τις χρεωσεις?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Χαιρεται! :p Μια φίλη μου πήρε σήμερα το Samsung Galaxy 3. Κι ενω έχει δωρεάν ίντερνετ από το free2go δεν μπορεί να συνδεθεί. Χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις? Κι αν ναι , ποιες? Ευχαριστώ! Edited September 21, 2010 by myrsine22 Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Να βάλει το ΑΡΝ gint.b-online.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Να βάλει το ΑΡΝ gint.b-online.gr δωσε μου σε παρακαλω καποιες πληροφοριες γτ δεν εχω καταλαβει :confused: Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 απο τη σελιδα της wind μια φορα και εναν καιρο ειχε επιλογη να κανεις αποστολη τις ρυθμισεις mms...που πηγε αυτη η επιλογη? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 δωσε μου σε παρακαλω καποιες πληροφοριες γτ δεν εχω καταλαβει :confused: μεσα στις ρυθμισεις του τηλεφωνου ,καπου στα γενικα -> δικτυο λογικα , η κατι τετοιο , εχει ενα πεδιο που γραφει APN . Εκει θα μπει και θα πληκτρολογησει gint.b-online.gr ,το αποθηκευει και κανει επανεκκινηση συσκευης και πρεπει να ειναι οκ οσον αφορα το ιντερνετ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Ήρθε πριν λίγο μήνυμα σε free2go2 φίλης μου "Tώρα η χρέωση σταματά στα 2 λεπτά τη μέρα! Μίλα 2 λεπτά τη μέρα κι έχεις εντελώς δωρεάν άλλα 20 λεπτά για να μιλάς με όλους. Στείλε κενό sms στο 1238" Υποθέτω είναι επιλεκτική προσφορά την έχει χρησιμοποιήσει κανένας; Απλά αν δε μεταβάλεται η χρέωση εννοείς ότι με περίπου 0,22€ που κοστίζουν τα 2 πρώτα λεπτά θα μιλάς 22! Αυτό το μύνημα ήρθε στη φίλη μου μετά από ανανέωση χρόνου στα μέσα αυγούστου. Η χρέωση συνέχισε κανονικά! Μετά από σχετική αίτηση και αφού πέρασε ένας μήνας και αφού τους έκραξε της απάντησαν ότι δεν υπάρχει λάθος χρέωση. Αφού παραδέχτηκαν το λάθος ακόμη περιμένει με το αίτημα να είναι "υπερεπείγον". Επειδή πολύ τράβηξε και επειδή για άλλη μια φορά θα το δουν μέχρι αύριο, θα γίνει καταγγελία για παραπλανητική προσφορά αν δεν απαντήσουν μέχρι αύριο. Έλεος πια! Και για να μην μπερδευόμαστε επειδή και εμείς δεν είμασταν σίγουροι, οντως μιλάς για δύο λεπτά (και σε διαφορετικές κλήσεις να είναι το σύνολο 2 λεπτά) και σταματά η χρέωση για τα επόμενα 20. Επιβεβαιωμένο από 2-3 υπαλλήλους. Θα ενημερώσω τι έγινε να ξέρουν και υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Αυτό το μύνημα ήρθε στη φίλη μου μετά από ανανέωση χρόνου στα μέσα αυγούστου. Η χρέωση συνέχισε κανονικά! Μετά από σχετική αίτηση και αφού πέρασε ένας μήνας και αφού τους έκραξε της απάντησαν ότι δεν υπάρχει λάθος χρέωση. Αφού παραδέχτηκαν το λάθος ακόμη περιμένει με το αίτημα να είναι "υπερεπείγον". Επειδή πολύ τράβηξε και επειδή για άλλη μια φορά θα το δουν μέχρι αύριο, θα γίνει καταγγελία για παραπλανητική προσφορά αν δεν απαντήσουν μέχρι αύριο. Έλεος πια! Και για να μην μπερδευόμαστε επειδή και εμείς δεν είμασταν σίγουροι, οντως μιλάς για δύο λεπτά (και σε διαφορετικές κλήσεις να είναι το σύνολο 2 λεπτά) και σταματά η χρέωση για τα επόμενα 20. Επιβεβαιωμένο από 2-3 υπαλλήλους. Θα ενημερώσω τι έγινε να ξέρουν και υπόλοιποι. ενας καλοσ λογος για να μην ενεργοποιησω την προσφορα. αμα ειναι να τρεχω ενα μηνα για να ξεδιαλυνω την κατασταση , να μενει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts