Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπραβο της! εδω στην Μαγνησια το εντελως αντιθετο... στην wind ειναι λες και μιλας απο σταθερο σε σταθερο! φαντασου! :)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

πρώτον επιβεβαιώνω ότι το μήνυμα στο f2g2 κοστίζει 12 λεπτά και όχι 5 και δεύτερον αυτά σχετικά με το καλό σήμα της wind ισχύουν μόνο στα αστικά κέντρα για ρωτήστε και εμάς να σας πούμε τη γνώμη μας; εγώ προσωπικά θα αλλάξω τη wind μόνο και μόνο για το ανύπαρκτο σήμα και παω cosmote που όντως τουλάχιστον στην περιοχή μου είναι καμπάνα.
frastgr

πρώτον επιβεβαιώνω ότι το μήνυμα στο f2g2 κοστίζει 12 λεπτά και όχι 5 και δεύτερον αυτά σχετικά με το καλό σήμα της wind ισχύουν μόνο στα αστικά κέντρα για ρωτήστε και εμάς να σας πούμε τη γνώμη μας; εγώ προσωπικά θα αλλάξω τη wind μόνο και μόνο για το ανύπαρκτο σήμα και παω cosmote που όντως τουλάχιστον στην περιοχή μου είναι καμπάνα.

:lol::lol::lol:

σε μενα στην τουμπα εχει τυχει να πεφτει η γραμμη απο αδυναμια σηματος.

ο αντρας μου στην δουλεια του ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ να μην εχει σημα και να μου βγαζει "θα ειδοποιηθει".

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γενικά η Wind στην Θεσσαλονίκη έχει υποδεέστερη κάλυψη συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της.Αυτό ισχύει και για τους 2 τύπους δικτύων ( umts-gsm). Αλλά, βγαίνουμε εκτός θέματος εδώ.:)

Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής και νομίζω έχει ξαναρωτηθεί: Mobile broadband

όπως π.χ. αυτό τα οποία προορίζονται βασικά για laptop, μπορούν να ενεργοποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν και από κινητό (με τις ίδιες ρυθμίσεις wind internet);

Ναι, κανονικά. Με εξαίρεση το iPhone, το δίκτυο δεν κάνει διάκριση τι συσκευή είναι το τερματικό που συνδέεται πάνω του.

εγω παλι ορισμενες φορες οταν παιρνω τον αντρα μου,βγαινω οτι το εχει κλειστο ή ειναι απασχολημενο-κατι το οποιο δεν ισχυει-

Ίσως να είναι "απασχολημένος"...:p

Μου έχει συμβεί μερικές φορές κι εμένα, ακόμα και σε περιοχές με καλή κάλυψη σήματος. Ίσως να είναι θέμα προσωρινής έλλειψης χωρητικότητας του δικτύου, αν και έχω συμβόλαιο.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Τελικά στο F2G2 οι φωνητικές κλήσεις πώς χρεώνονται;

Αυξήθηκαν;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Τελικά στο F2G2 οι φωνητικές κλήσεις πώς χρεώνονται;

Αυξήθηκαν;

0,10-0,11€ ανά λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

0,10-0,11€ ανά λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση

Ευχαριστώ φίλε μου!

Άρα εδώ δεν είχαμε αύξηση.

Η κόρη μου έχει f2g2 και όπως καταλαβαίνεις το θέμα μ' ενδιαφέρει!

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ευχαριστώ φίλε μου!

Άρα εδώ δεν είχαμε αύξηση.

Η κόρη μου έχει f2g2 και όπως καταλαβαίνεις το θέμα μ' ενδιαφέρει!

η αυξηση οφειλεται καθαρα στην αυξηση του φπα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ίσως να έχει απαντηθεί αλλά σε 605 σελίδες είναι δύσκολο να ψάχνω...

Έχω μια sim νέα καρτοκινητή, και θέλω να την μετατρέψω σε F2G. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό; Γίνεται;

Έχω μια sim νέα καρτοκινητή, και θέλω να την μετατρέψω σε F2G. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό; Γίνεται;

Καλείς 1342 δωρεάν;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

οποιοδηποτε μπονους διπλασιασμου εχεις θα χαθει με την αλλαγη που θα κανεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παλι ορισμενες φορες οταν παιρνω τον αντρα μου,βγαινω οτι το εχει κλειστο ή ειναι απασχολημενο-κατι το οποιο δεν ισχυει-

τι μπορει να φταιει?

μετα του πηγαινουν κανονικα σμς ενημερωσης για την κληση.

Μάλλoν θέμα χωρητικότητας δικτύου είναι...μπορεί να γεμίζει η κεραία που πιάνει καλά και να το "πετάει" σε κάποια άλλη πιο μακρινή που δεν πιάνει καλά.

Edited by XPhys
Read The F...ing Manual First

απο 19/8 απ'οτι ειδα πιο πανω, αποσπασματικα, περιμενουμε νεες χρεωσεις και στο f2g2 παιδια, ή οχι..? (καταλαβα μηπως λαθος?)

Στο αποδεικτικό που μου έδωσαν μετά την ταυτοποίηση δεν αναφέρεται κάποια επιλογή για το αν επιθυμεί ο χρήστης ή όχι να συμπεριληφθεί στους τηλεφωνικούς καταλόγους,όπως είδα ότι είχε στη vodafone τικαρισμένο το ανάλογο κουτάκι. Οπότε τι γίνεται; συμπεριλαμβάνεται ο αριθμός ή όχι στους καταλόγους;

υπάρχει κανένα πρόγραμμα για δωρεάν σμσ προ συμβόλαιο wind;

Από Wind Νέο καρτοκινητό ή από Q

ποιο πρόγραμμα είναι που έχει-είχε και δωρεάν ιντερνετ;

Ναι στην Q που με 1 ευρώ έχεις 1500 λεπτά ομιλίας, 1500 sms προς όλοι την wind και 100ΜΒ.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Ναι με 1 ευρώ.

αυτό εχω τώρα... για να εχει δωρεάν σμσ πρεπει να αλλαξω πακετο και να σταματήσω αυτή τ προσφορά;

αυτό εχω τώρα... για να εχει δωρεάν σμσ πρεπει να αλλαξω πακετο και να σταματήσω αυτή τ προσφορά;

Αφού έχεις ενεργοποιημένη την προσφορά είσαι comple έχεις 1500 λεπτά ομιλίας, 1500 sms προς όλοι την wind και 100ΜΒ internet.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Αφού έχεις ενεργοποιημένη την προσφορά είσαι comple έχεις 1500 λεπτά ομιλίας, 1500 sms προς όλοι την wind και 100ΜΒ internet.

δλδ εχω δωρεαν σμσ προσ συμβολαια;

Ναι έχεις 1500 λεπτά και 1500 μηνύματα πρός ΟΛΗ την WIND Και ΟΛΗ την Q

καλώντας 12200 πατάς 3 ( αλλά δεν λέει το υπόλοιπο από ΜΒ )

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova