Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπήκαν 20 ευρώ χωρίς φόρο. Η συναλλαγή έγινε από κατάστημα με άυλο χρόνο ομιλίας (από υπολογιστή).

Έχω και άλλα 20 ευρώ bonus που ισχύουν για έναν μήνα όμως, όχι σαν τους παλιούς διπλασιασμούς.

Επίσης έκανα και ανανέωση με 20 ευρώ ενός αριθμού Q από το ίδιο κατάστημα και σε αυτήν την περίπτωση δεν χρεώθηκα τον φόρο 12%.

Αυτό που μου κάνει ιδιαιτέρως εντύπωση τον τελευταίο καιρό είναι

1) Το F2G έχει βγάλει πολλές προσφορές και είναι εντελώς επιλεκτικές συν του ότι εαν έχεις μια ξεχασμένη καρτούλα μπορεί να σου έρθει κάποιο ενημερωτικό μήνυμα και να μην το δεις και δεν ξέρεις καθόλου τι γίνεται

2) Σαν πολύ δεν αργεί η αποκατάσταση της υπηρεσίας Sharing? Όταν κάλεσα το Σάββατο το 1260 μου είπαν ότι θα λειτουργήσει Δευτέρα.

Κάλεσα την Δευτέρα και μου είπαν ότι θα λειτουργεί Τρίτη.

Προτιμώ να μου πουν ότι θα δουλέψει σε έναν μήνα , παρά να μου λέει ο καθένας ότι του κατέβει!!

3) Η υπηρεσία με το bonus εισερχομένων κλήσεων είναι απίστευτα μεγάλη απάτη!!!

Την εχω ενεργοποιήσει από τον Μάρτιο σε διάφορα νούμερα 5 φορές και πραγματικά ούτε μία φορά δεν έχει δουλέψει σωστά. Ενώ έχω εισερχόμενες εκτός απο F2G το bonus δεν έρχεται ποτέ. Καλώντας στο 1260 υπάρχει μια πιθανότητα 50-50 να γίνει έλεγχος και να μπει.

Σε μία περίπτωση είχε γίνει έλεγχος δύο φορές και στην τρίτη φορά μου έδωσαν τα 20 λεπτά!!!

Δηλαδή ο χρόνος που έχω ξοδέψει για το 1260 σε αναμονές και "τεχνικούς ελέγχους" κτλ για να κερδίσω ...... 1 ευρώ ????

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασχοληθώ με αυτήν την υπηρεσία...

Φαίνεται η αλλαγή πλατφόρμας της Wind , κάθε άλλο παρά "turn - key solution" είναι - όπως είχε αναφερθεί από το σχετικό δελτίο τύπου

Σε οτι αφορα το bonus εισερχομεων κλησεων θα ηθελα να ενημερωσω οτι μετα απο εναν μηνα που εστειλα mail στη Wind zητωντας να μου εξηγησει γιατι επι δυο μηνες δεν ελαβα bonus εισερχομενων κλησεων καθως και επισης να εξηγησει αν η υπηρεσια 1"/λεπτο καθως και οι κλησεις απο αλλους f2g αριθμους που εχουν δωρεαν χρονο ομιλιας απο τις προσφατες προσφορες πρεπει να περιλαμβανονται στο bonus, Δυστηχως δεν ελαβα καμια απαντηση ποτε και ετσι αναγκαστηκα να τους καταγγειλω στη ΕΕΤΤ. Παρ'ολο που η ΕΕΤΤ συμφωνα με email που μου εστειλε την υποχρεωνεο να μου απαντησει στα ερωτηματα μου εντος ευλογου διαστηματος, εντουτοις η Wind εξακολουθει να μην απανταει. Συμπερασμα οι ανθρωποι ειναι κοινοι απατεωνες και μακαρι να κλεισουν το συντομοτερο δυνατον. Συγνωμη αλλα πιστεευω οτι μετα απο 11 χρονια που τους πληρωνω περιμενα αν μη τι αλλο μια απαντηση στα ερωτηματα μου.

Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Σε οτι αφορα το bonus εισερχομεων κλησεων θα ηθελα να ενημερωσω οτι μετα απο εναν μηνα που εστειλα mail στη Wind zητωντας να μου εξηγησει γιατι επι δυο μηνες δεν ελαβα bonus εισερχομενων κλησεων καθως και επισης να εξηγησει αν η υπηρεσια 1"/λεπτο καθως και οι κλησεις απο αλλους f2g αριθμους που εχουν δωρεαν χρονο ομιλιας απο τις προσφατες προσφορες πρεπει να περιλαμβανονται στο bonus, Δυστηχως δεν ελαβα καμια απαντηση ποτε και ετσι αναγκαστηκα να τους καταγγειλω στη ΕΕΤΤ. Παρ'ολο που η ΕΕΤΤ συμφωνα με email που μου εστειλε την υποχρεωνεο να μου απαντησει στα ερωτηματα μου εντος ευλογου διαστηματος, εντουτοις η Wind εξακολουθει να μην απανταει. Συμπερασμα οι ανθρωποι ειναι κοινοι απατεωνες και μακαρι να κλεισουν το συντομοτερο δυνατον. Συγνωμη αλλα πιστεευω οτι μετα απο 11 χρονια που τους πληρωνω περιμενα αν μη τι αλλο μια απαντηση στα ερωτηματα μου.

H EETT είναι συνένοχη. Έχει αρμοδιότητες και αρνείται να της ασκήσει. Σύμφωνα με το νόμο μπορεί να στείλει τον προϊστάμενο του αρμόδιου τμήματος ή ακόμα και τους νόμιμους εκπροσώπους της εταιρείας στον Εισαγγελέα αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

H EETT είναι συνένοχη. Έχει αρμοδιότητες και αρνείται να της ασκήσει. Σύμφωνα με το νόμο μπορεί να στείλει τον προϊστάμενο του αρμόδιου τμήματος ή ακόμα και τους νόμιμους εκπροσώπους της εταιρείας στον Εισαγγελέα αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Αγαπητε hostis αυτο που λες περι συνενοχης πολλοι ττο υποψιαzονται. Στην περιπτωση μου ομως εκανε εστω και ενα μικρο βημα απαιτωντας απο την Wind να μου απαντησει. Απο οτι καταλαβαινω ομως η εν λογω εταιρεια δεν χαμπαριαzει απο τετοια. Δεν ειναι αλλωστε η μονη εταιρεια και δεν εννοω μονο απο τον χωρο της κινητης τηλεφωνιας. Σου υποσχομαι πως αντιγραφα θα στειλω σε εισαγγελεα μονη μου και ας τα ριξει στα σκουπιδια.

Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Αγαπητε hostis αυτο που λες περι συνενοχης πολλοι ττο υποψιαzονται. Στην περιπτωση μου ομως εκανε εστω και ενα μικρο βημα απαιτωντας απο την Wind να μου απαντησει. Απο οτι καταλαβαινω ομως η εν λογω εταιρεια δεν χαμπαριαzει απο τετοια. Δεν ειναι αλλωστε η μονη εταιρεια και δεν εννοω μονο απο τον χωρο της κινητης τηλεφωνιας. Σου υποσχομαι πως αντιγραφα θα στειλω σε εισαγγελεα μονη μου και ας τα ριξει στα σκουπιδια.

Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος που είναι ανίκανο ή που δεν θέλει να μας προστατεύσει. Οι ιθύνοντες, οι εκπρόσωποι της εξουσίας ενδιαφέρονται για την καρίερα τους και για τις αποδοχές τους και δεν έχουν συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης τους. Ζούμε σε μία χώρα που σύμφωνα με τις εκθέσεις των αρμοδίων διεθνών οργανισμών βρίσκεται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στην διαφθορά και την κακοδιοίκηση. Σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους χώρους, όλοι κοιτάζουν την πάρτη τους σε κανέναν από όλους αυτούς δεν καίγεται καρφάκι για σένα και για μένα. Ποίος θα κάνει πρώτος τη διαφορά σε αυτό το άθλιο κατεστημένο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σε ολους... εχω το f2g2 με την προσφορα ,1,5 giga.... σε ενα νοκια N79..

Εκτος οτι εχω σωθει, απο τις χρεωσεις, και κυριως με τις προσφορες, ..

. εκανα και χρηση του ιντερνετ για σερφαρισμα με το δικο του προγραμμα

..το θεμα ειναι οτι με χρεωσε για μιση ωρα περιπου , 8 ε. σχεδον...

σε τηλ που εκανα στο 1260 ζητησα ελγχο και τον λογο της χρεωσης

αφου μετα την διαπιστωση μου, αυτη, εστειλα και sms στο 1245, για να δω το υπολοιπο μου και ειχα ακομα 1522,28 ΜΒ... ..

ΜΕ ενημερωσαν με μηνυμα οτι δεν υπηρχε λαθος χρεωση,,και σωστα αφαιρεθηκαν ''

ξανα τηλ, εγω και ξανα τα ιδια με νεο μηνυμα που μου εστειλαν....

. το θεμα ειναι οτι υπαρχει λαθος;;;, η εγω χρησιμοποιησα λαθος τροπο προσβασης, ...αρα σωστα αφαιρεθηκαν τα 8 ε.....

εγω απλα συνδεθηκα αλλα δεν με ρωτησε για τον τροπο προσβασης

, εκτος απο το wi-fi, η μεσω wind gprs...

χρησιμοποιω και το προγραμμα JOIKSPOT, και χρησιμοποιωντας το τηλ, σαν ρουτερ,

με ρωταει για προσβαση μεσω WIND-INTERNET... κανω αποδοχη

, και ετσι ολα καλα δεν υπαρχει χρεωση.....

ΝΑ υποθεσω οτι το δωρεαν ιντερνετ ειναι για συγκεκριμενο τροπο προσβασης μονο μεσω WIND-INTERNET,

και οχι με το WIND-GPRS, STREAMING, PLUS ΚΛΠ....

εκτος αυτου οταν εχω 3G , εχω την επιλογη wind-internet...

εδω ομως που ειμαι δεν εχει , και δεν μου ανοιγη αυτη την επιλογη αλλα μονο τα υπολοιπα , ...

τι κανω, απλα δεν μπαινω;; μεχρι να ειμαι σε σημειο που καλυπτετε to 3G;;;

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ πιο πανω σελιδες για ρυθμιισεις, αλλα αυτα που μπαινουν δεν καταλαβα..

ΕΚΤΟς απο τα παραπανω...ΕΙΜΑΙ πολυ ευτυχης για το πακετο αυτο.

εχω απιστευτη οικονομια σε ολα τα επιπεδα, με τις χρεωσεις.....

εχω WHATSUP,.. για τα εισερχομενα και για λογους που ολοι ξερουμε , αλλα επειδη το εχω το νουμερο αυτο 12 χρονια, δεν το αλλαζω...αλλα πριν το f2g2 ηθελα 20 και ε το μηνα , με το f2g2 κανω ολα μου τα τηλ, ακομα και σε σταθερα..[δεν εκανα πριν ] και με καλυπτει ανετα και 2 μηνες ..

ΚΑΛΕς ΔΙΑΚΟΠΕς ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......

Φίλε κακώς σε χρέωσε, Με όποιο τρόπο και αν μπήκες στο Internet, δεν έπρεπε να σε χρεώσει .

Κάνε μία ακόμα διαμαρτυρία στο 1260 ή στείλε FAX, αν και τελικά 8 ευρώ δεν είναι τεράστιο ποσό αλλά εν πάσει περιπτώσει κακώς σε χρέωσαν .

Φίλε κακώς σε χρέωσε, Με όποιο τρόπο και αν μπήκες στο Internet, δεν έπρεπε να σε χρεώσει .

Κάνε μία ακόμα διαμαρτυρία στο 1260 ή στείλε FAX, αν και τελικά 8 ευρώ δεν είναι τεράστιο ποσό αλλά εν πάσει περιπτώσει κακώς σε χρέωσαν .

προσπαθουσε να με πεισει οτι μεσω του wind plus.. δεν ισχυει το δωρεαν και αν εκανα χρηση αυτου καλως με χρεωσε... .. δεν ξερω δεν βγαζω ακρη ... πηρα και τωρα τηλ, να μου πουν με ποιο τροπο χρεωθηκα ωστε να γνωριζω ,, και επιμενουν οτι μεσω wind plus a αν μπω και βγω απο εκει σε αλλες σελιδες μεσω αυτου ..χρεωνομαι κανονικα... εννοειτε οτι εγω δεν μπηκα απο εκει... ... στο τηλ, απλα μεταφερουν το αιτημα, και απαντανε με SMS ....

Πριν λίγο πήρα το 1260 και ακούστηκαν τα εξής ηχογραφημένα μηνύματα:

«Για την κλήση αυτή χρεώνεστε με 12 λεπτά. (...παύση...) Αυτή τη στιγμή η κλήση σας δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Παρακαλούμε καλέστε αργότερα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.»

Παρά ταύτα η κλήση χρεώθηκε κανονικά με 12 λεπτά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν λίγο πήρα το 1260 και ακούστηκαν τα εξής ηχογραφημένα μηνύματα:

«Για την κλήση αυτή χρεώνεστε με 12 λεπτά. (...παύση...) Αυτή τη στιγμή η κλήση σας δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Παρακαλούμε καλέστε αργότερα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.»

Παρά ταύτα η κλήση χρεώθηκε κανονικά με 12 λεπτά.

μεγαλη κλεψια....ιδιο με το στυλακι της cosmote πριν μερικους μηνες....:mad:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Πρώτον, δεν έχεις 150 λεπτά (15-1,8=13,2Ε ->132λεπτα)

Και σε πειράζει αν σου δίνει άλλα 150λεπτά προς όλους με διάρκεια ενός μήνα? Αν θες ντε και καλά να καταναλώνεις από τα πληρωμένα και όχι από τα δώρο, ε παρ τους τηλέφωνο στην wind και ζήτα το, και αν δεν σκάσουν στα γέλια μπορεί και να σου το κάνουν.

Καλημέρα. Από ο,τι βλέπω δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα από τα λεγόμενά μου μιας και το κινητό έκανε καλά την δουλειά του καίγοντας τον εγκέφαλό σου.

Το θέμα κατ' εσένα είναι ότι δεν έχω 150 λεπτά καθαρά αλλά 132. Εντάξει.

Αλλά εγώ λέω ότι αυτά τα έστω 132 λεπτά δεν τα καταναλώνω ούτε μέσα σε 1 μέρα ή μια εβδομάδα ή ένα μήνα άλλα μέχρι να τελειώσει και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Και ξέρεις γιατί; Γιατί έχω χρεώση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο και όχι ελάχιστο κόστος χρέωσης 45" ή 1 λεπτό!!

Όσο για τα γέλια; Σκάω εγώ καθημερινά με τα δικά σας τα μυαλά που θέλετε να χρεώνεστε με υπερδιπλάσια χρέωση (από 0.25-0.36 ευρώ / λεπτό) και να σας δίνουν διπλάσιο χρόνο ομιλίας με όρους και προϋποθέσεις!

Είστε για πολλά γέλια!! Χα Χα Χα!

Άλλο είναι να έχεις 10 ευρώ στην κάρτα με 1,5 ώρα ομιλίας και καταναλωση μέχρι και 1 χρόνο (αν μιλάς ελάχιστα) και άλλο να βάζεις 10 ευρώ και να σου δίνουν άλλα 10 και να φεύγει σε χρόνο ρεκόρ και να σου λήγει σε ένα μήνα (το δώρο;);

chris79 και tegeatis, αν συνεχίσετε την αντιπαράθεση με αυτούς τους όρους σας βλέπω με ποινές.

apollon11 τα 1500 δωρεάν MB αφορούν το WIND Internet (gint.b-online.gr). Το WIND WAP ή WIND PLUS (gwap.b-online.gr) χρεώνει.

Το ποιό από τα δύο θα χρησιμοποιήσεις δεν εξαρτάται από το δίκτυο, και τα δύο είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα, αλλά μόνο από τη συσκευή σου, την οποία θα πρέπει να ρυθμίσεις σωστά. Δεν είναι υπεύθυνη η Wind γι' αυτό. Αν θες όμως πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα να στο ρυθμίσουν εκεί.

Το WIND WAP ή WIND PLUS (gwap.b-online.gr) χρεώνει.

και ομως δεν χρεωνει....σε εμενα τουλαχιστον ειναι δωρεαν....

μολις το δοκιμασα....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

και ομως δεν χρεωνει....σε εμενα τουλαχιστον ειναι δωρεαν....

μολις το δοκιμασα....

Το προφίλ που επίσημα ΔΕΝ χρεώνει είναι το gint. Το άλλο δεν ξέρω τι κάνει, αλλά αν σε χρεώσει δεν μπορείς να διεκδικήσεις τα λεφτά σου πίσω. Επομένως καλύτερα να χρησιμοποιείς το gint που είναι και χωρίς proxy καθαρό internet.

Το προφίλ που επίσημα ΔΕΝ χρεώνει είναι το gint. Το άλλο δεν ξέρω τι κάνει, αλλά αν σε χρεώσει δεν μπορείς να διεκδικήσεις τα λεφτά σου πίσω. Επομένως καλύτερα να χρησιμοποιείς το gint που είναι και χωρίς proxy καθαρό internet.

και εγω μεσω wind plus μπαινω και εννοειται οτι δεν χρεωνομαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισημα το gint μονο δεν χρεωνει.Τα αλλα σε αλλους δεν χρεωνουν και σε αλλους χρεωνουν.Οποτε βαζουμε ως τρεχον προφιλ το wind internet και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.:):)

Το WIND WAP ή WIND PLUS (gwap.b-online.gr) χρεώνει.

Λάθος. ΠΟΤΕ δεν με έχει χρεώσει έως τώρα και το χρησιμοποιώ κάθε μήνα από την έναρξη της προσφοράς, σε δυο αριθμούς μάλιστα δοκιμασμένο.

Το προφίλ που επίσημα ΔΕΝ χρεώνει είναι το gint.

Τι σημαίνει επίσημα? Τότε που είχε πρωτοβγεί η προσφορά, αρκετά παιδιά στο φόρουμ είχαμε επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της Wind για να το διευκρινισούμε αυτό, και μας είχαν πει ότι κανένα από τα δύο προφίλ δεν χρεώνει.

Tι ποιο επίσημο από αυτό?

Όποιος ψάξει παλιά post στα ανάλογα θέματα θα το δει.

Αυτο που λες αλεξη21 νομιζω πως ηταν για την προσφορα που αφορουσε το facebook παλιοτερα και οχι για το 1.5gb.

οτι νανε τελικα.. τελικα μαλλον κανεις μας δεν ξερει ακριβωσ τι παιζετε, ουτε στο 1260...αλλοι χρεωνονται αλλοι οχι.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ wind internet ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ χρεωση,

με τα υπολοιπα οτι κατσει στο καθενα...

δεν εχει και πουθενα νομιζω ορους και προυποθεσεις, για την χρηση του δωρεαν ογκου στην σελιδα τους...

ταυτοποιησα το κινητο, σε καταστημα . της WIND στην πλατεια 1866 στα χανια. αλλα με πηγαν να βγαλω εγω φωτοτυπιες .

.σε μαγαζι ποιο περα 50 μ.γιατι δεν εχουν φωτοτυπικο.. και για να κρατησω αντιτυπο αιτησης ξαναπηγα και εβγαλα φωτοτυπια..

.δεν χρειαστηκε να τους δειξω την σιμ..

πηγα μετα στον γερμανο, για την cote, frog, εκει τους εδωσα ταυτοτητα μονο και ολα ταλλα τα ετοιμασαν αυτοι..

πολυ γρηγορα και ευκολα και μουδωσαν και αντιtυπο...

ΥΓ= ρωτησα στην WIND ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, και το προβλημα που ετυχε, και αυτη σαν λυση....

μου προτεινε το double-play της τελλας,:blink::blink: με δωρο για 2 μηνες δωρεαν ιντερνετ μεσω κινητης και 50%εκπτωση μετα ...:lol::lol::w00t::w00t:

Edited by apollon11

Τι να πω ρε παιδιά, αν τόσους και τόσους δεν σας χρεώνει το gwap χρησιμοποιείτε το. Εγώ προτιμώ το άλλο πάντως.

ταυτοποιησα το κινητο, σε καταστημα . της WIND στην πλατεια 1866 στα χανια. αλλα με πηγαν να βγαλω εγω φωτοτυπιες .

.σε μαγαζι ποιο περα 50 μ.γιατι δεν εχουν φωτοτυπικο.. και για να κρατησω αντιτυπο αιτησης ξαναπηγα και εβγαλα φωτοτυπια..

.δεν χρειαστηκε να τους δειξω την σιμ..

Για την ταυτοποίηση στο συγκεκριμένο κατάστημα, ενδεικτικό της εν γένει λειτουργίας του έχω γράψει επανειλλημένα. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3004532&highlight=1866#post3004532

εκανε καποιος απο οσους εχουν σοβαρα παραπονα για αυτο το καταστημα εγγραφη καταγγελια σην wind?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επαιξα στο διαγωνισμό και μου ήρθε το εξής sms:

Για 20 συμ/χές! Ακούγεται σε όλα τα γήπεδα της Ν. Αφρικής κατά τη διάρκεια του Mundial. Τι είνα;

1= Κιθάρα

2= Βουβουζέλα

Πρέπει να 'μαι πολύ κορόιδο τελικά...Εχασα 4€ με το χαζοδιαγωνισμό τους...:O

εκανε καποιος απο οσους εχουν σοβαρα παραπονα για αυτο το καταστημα εγγραφη καταγγελια σην wind?

Η vodafone στέλνει μυστικούς πελάτες (mystery shoppers) στα καταστήματά της. Η wind δεν κάνει το ίδιο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την ταυτοποίηση στο συγκεκριμένο κατάστημα, ενδεικτικό της εν γένει λειτουργίας του έχω γράψει επανειλλημένα. Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3004532&highlight=1866#post3004532

παντως ως τωρα , η κοσμοτε μουστειλε sms οτι τα νουμερα μου και τα 2 δηλωθηκαν κανονικα, η wind ακομα...

Θέλω να δηλώσω κανά 2 νούμερα στην Γουίντ αλλά δεν έχω την original SIM... Έχω την SIM MAX που έχει 12 σιμ μέσα σε 1. Γίνεται να πάω και να πω ότι δεν έχω την κάρτα αλλά θέλω να δηλώσω τα δυο αυτά νούμερα; Διακρίνω ότι τις τελευταίες μέρες είναι λίγο χύμα η κατάσταση και δε ζητάνε τις ΣΙΜ... Αν πω την αλήθεια για την 12in1 SIM, δε θα μου τα δηλώσουν; :p

Θέλω να δηλώσω κανά 2 νούμερα στην Γουίντ αλλά δεν έχω την original SIM... Έχω την SIM MAX που έχει 12 σιμ μέσα σε 1. Γίνεται να πάω και να πω ότι δεν έχω την κάρτα αλλά θέλω να δηλώσω τα δυο αυτά νούμερα; Διακρίνω ότι τις τελευταίες μέρες είναι λίγο χύμα η κατάσταση και δε ζητάνε τις ΣΙΜ... Αν πω την αλήθεια για την 12in1 SIM, δε θα μου τα δηλώσουν; :p

εμενα δεν μου ζητησαν τις σιμ... στην αιτηση απλα εβαλα το νουμερο... κανε κατι απλο.. βγαλε φωτοτυπια της ταυτοτητας σου, κατεβασε και τυπωσε αυτο

http://www.wind.com.gr/Images/Kartokiniti/00002281_forma_tautopoiisis.aspx οσα και τα κινητα που θα δηλωσεις , συμπληρωσε τα και πηγαινε τα εκει , υπογραψετα και δωσε τα...... κρατα και αντιτυπο, για αποδειξη

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova