Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι κοροιδια? Σιγα να μην αφηνε το καθε τζαμπατζη να εχει 5σιμ και να εχει τζαμπα ιντερνετ στον υπολογιστη του. Εχουν απολυτο δικιο. Βαλτε τωρα στα λαπτοπ σας το πιο μακρι και σερφαρετε τζαμπα.

Φίλε manosn2 όλοι οι ψαγμένοι έχουμε το 1.5 Gb/μήνα.

Όλοι μέχρι να τα δώσει το παίζανε δεν με νοιάζει, δεν ενδιαφέρομαι και γενικά το παίζανε πολύ large τύποι και μετά τσουπ αμέσως το ενεργοποίησαν και το υπερασπίζονται σφόδρα.

Ότι είναι όμως απατεωνιά είναι. Ας τα ζύγιζε τα πράγματα από την αρχή και να έδινε 100 Mb από την αρχή, τι περίμενε δηλαδή μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, και όλα θα ήταν μια χαρά. Τώρα όμως έχει εκτεθεί και δεν την εμπιστεύεται κανένας διότι πολύ απλά μπορεί μετά το Πάσχα να το μειώσει και για τους χρήστες που το ενεργοποίησαν πριν την 23/3 αρκεί να θυμίσω τι έγινε παλιότερα με το non stop ομιλία που σε 3 μήνες έγινε stop 500. Γνωστή είναι η ρύση που λέει ότι η @@@@@@ δεν το κόβει το @@@@@ ότι και να κάνεις.

Θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις γιατί έκανε το δ΄ τρίμηνο του 2009 μόνο 18.000 νέες συνδέσεις όταν η vodafone έκανε 301.000

μην τα θελουμε και ολα δικα μας...τουλαχιστον δεν πληρωνουμε μια για ολο το 2010!

δεν ειμαστε και γυφτοι!

αλλα που το 1.5Gb το εκανε 100mb.τι να πεις...κριμα....

τουλαχιστον εμεις που το ενεργοποιησαμε εξαρχης,θα εχουμε τα 3000 λεπτα και 3gb μεχρι τελη απριλιου?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Πλακα πλακα η καλυτερη ειναι η κοσμοτε! Δε δινει απολυτος τιποτα!

Καλύτερη δεν είναι αλλά όταν το δώσει θα τα έχει ζυγίσει όλα και δεν θα τα αλλάζει κάθε μέρα. Δεν θα γίνει Ο.Φ.Α. (Όπου Φυσάει ο Άνεμος).

Αυτά μόνο αν είσαι Άνεμος (Wind) τα κάνεις αυτά.

Φίλε manosn2 όλοι οι ψαγμένοι έχουμε το 1.5 Gb/μήνα.

Όλοι μέχρι να τα δώσει το παίζανε δεν με νοιάζει, δεν ενδιαφέρομαι και γενικά το παίζανε πολύ large τύποι και μετά τσουπ αμέσως το ενεργοποίησαν και το υπερασπίζονται σφόδρα.

Ότι είναι όμως απατεωνιά είναι. Ας τα ζύγιζε τα πράγματα από την αρχή και να έδινε 100 Mb από την αρχή, τι περίμενε δηλαδή μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, και όλα θα ήταν μια χαρά. Τώρα όμως έχει εκτεθεί και δεν την εμπιστεύεται κανένας διότι πολύ απλά μπορεί μετά το Πάσχα να το μειώσει και για τους χρήστες που το ενεργοποίησαν πριν την 23/3 αρκεί να θυμίσω τι έγινε παλιότερα με το non stop ομιλία που σε 3 μήνες έγινε stop 500. Γνωστή είναι η ρύση που λέει ότι η @@@@@@ δεν το κόβει το @@@@@ ότι και να κάνεις.

Θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις γιατί έκανε το δ΄ τρίμηνο του 2009 μόνο 18.000 νέες συνδέσεις όταν η vodafone έκανε 301.000

Εν μερη εχεις δικιο, επρεπε απο την αρχη να το σκεφτουν για σερφαρισμα απο το λαπτοπ, αλλα παλι απο τη στιγμη που σου δινει τετοια προσφορα ας κανουμε και εμεις λιγο το κινεζο, μερικοι εδω ειχαν λυσσαξει και ηθελαν σονι και καλα να εχουν δεκα σιμακια και να μην πληρωνουν μια, ε δεν ειναι ετσι.

μην τα θελουμε και ολα δικα μας...τουλαχιστον δεν πληρωνουμε μια για ολο το 2010!

δεν ειμαστε και γυφτοι!

αλλα που το 1.5Gb το εκανε 100mb.τι να πεις...κριμα....

τουλαχιστον εμεις που το ενεργοποιησαμε εξαρχης,θα εχουμε τα 3000 λεπτα και 3gb μεχρι τελη απριλιου?

Μου φενεται οτι οι μονοι που δεν θα πειραχτουν θα ειναι αυτοι που ενεργοποιησαν την προσφορα την πρωτη μερα, αντε την πρωτη βδομαδα.

Edited by Petros the Great
***** Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ******
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

εγώ πρόλαβα και ενεργοποίησα την προσφορά χθες αλλά ακόμη δεν έχω κάνει χρήση του internet γιατί φοβάμαι μην μου φάει από την κάρτα.

Πάντως στις ρυθμίσεις(Nokia 6300) δεν έχει πουθενά κανένα πεδίο για να δω αν είναι πουθενά γραμμένο το gint.b-online.gr αλλά έχει να επιλέξω ανάμεσα σε WIND Plus και WIND Internet.

Τώρα διάβασα στην ανακοίνωση της WIND ότι η ελάχιστη χρέωση στα δωρεάν λεπτά είναι ανά δευτερόλεπτο:X και όχι 3 λεπτά.:worry:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εμεις που εχουμε ενεργοποιησει απ οταν βγηκε η προσφορα εχουμε 3gb internet μεχρι 30/4? Και απ το μαιο και μετα θα χουμε 1.5gb ή 100mb?

Εμεις που εχουμε ενεργοποιησει απ οταν βγηκε η προσφορα εχουμε 3gb internet μεχρι 30/4? Και απ το μαιο και μετα θα χουμε 1.5gb ή 100mb?

1.5 gb θα χουμε φιλε.

Φίλε manosn2, εντάξει το εμπεδώσαμε αυτό για τους "τζαμπατζήδες" και τα λαπτοπ, καθώς και και το κόλλημά σου με τη Wind. Επειδή θέλουμε να διαβάσουμε και τίποτα άλλο, πιο σοβαρό στα φόρουμ, θα σε παρακαλούσα να μην επαναλαμβάνεσαι κάθε δέκα λεπτά.

Έλεος πια, οπαδισμός ακόμα και στις εταιρείες τηλεφωνίας; Τι άλλο θα δούμε...

Και μη μου αρχίσεις για "πράσινα" και "κόκκινα" δίκτυα, γιατί έχω υπάρξει σε όλα τα δίκτυα συνδρομητής κι ούτε έχω φάει κόλλημα με κάποιο. Αυτό έλειπε κιόλας.

Υ.Γ. Εντελώς πληροφοριακά, όσοι γνωστοί μου μένουν σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές ή δουλεύουν σε μέρη που δεν έχουν καλό σήμα (πολυόροφα κτίρια, νοσοκομεία κλτ) κατέφυγαν αναγκαστικά στο "σήμα καμπάνα" (παρόλο που κι αυτό είχε τα θέματά του μια εποχή).

εγώ πρόλαβα και ενεργοποίησα την προσφορά χθες αλλά ακόμη δεν έχω κάνει χρήση του internet γιατί φοβάμαι μην μου φάει από την κάρτα.

Πάντως στις ρυθμίσεις(Nokia 6300) δεν έχει πουθενά κανένα πεδίο για να δω αν είναι πουθενά γραμμένο το gint.b-online.gr αλλά έχει να επιλέξω ανάμεσα σε WIND Plus και WIND Internet.

Wind Internet είναι αυτό που θες (gint). Αν και σίγουρα κάπου θα σου δίνεται η δυνατότητα για επεξεργασία συνδέσεων. :) Edited by Kostas_01

τελικά το υπόλοιπο δεδομένων που το ακούσει βλέπει κανείς ; Ξέρεις κανένας ;

Sent from my Nexus One using Tapatalk

ακριβως αυτο.Οσοι το καναμε πριν της 23 εχουμε 1.5gb.

Μίλησα κι εγώ με την εξυπηρέτηση πελατών όσοι το καναμε πριν της 23 εχουμε 1.5gb

:ninja: Δέν υπάρχει ενημέρωση για το υπόλοιπο των δωρεάν ΜΒ, μόνο από των μετρητή του κινητού.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

1000 μπράβο στη Γουίντ. Ειλικρινά το χάρηκα πάρα πολύ αυτό με τα 100ΜΒ. Με μυαλά και νοοτροπίες σαν αυτήν (δεν έχω τίποτα προσωπικά με το παιδί, για την νοοτροπία μιλώ) εννοείται ότι και η εταιρεία πρέπει να προστατευθεί. Είχε όλη την καλή διάθεση να δώσει απεριόριστο ίντερνετ για το κινητό, αλλά ο αθάνατος τζαμπατζής Έλληνας πήγε την επομένη να διακόψει και την ADSL που είχε στο σπίτι του γιατί βρήκε τρόπο με 5 σιμ κάρτες να έχει τζάμπα ίντερνετ στο λαπτοπ του.

Κάποιοι χρήστες δίνανε και οδηγίες πώς να γίνει αυτό από το λαπτοπ.

Εμείς δηλαδή λακαμάδες είμαστε που πληρώνουμε 2 συνδρομές ίντερνετ σε σπίτι και εργασία; Ήταν η καλύτερη είδηση που διάβασα τελευταία από την γουίντ. Εμείς οι πιστοί συνδρομητές της θα απολαμβάνουμε το προνόμιο που μας έδωσε. Για τους άλλους τους ευκαιριακούς... Ας πάνε αλλού να πάρουν στικάκια...

Edited by minovg

Μίλησα κι εγώ με την εξυπηρέτηση πελατών όσοι το καναμε πριν της 23 εχουμε 1.5gb

:ninja: Δέν υπάρχει ενημέρωση για το υπόλοιπο των δωρεάν ΜΒ, μόνο από των μετρητή του κινητού.

Πηρα και γω το 1260, ζητησαν τον αριθμο μου περιμενα λιγο μεχρι να το ελεξει ο υπαλληλος και τελικα μου ειπε οτι εγω που ενεργοποιησα τη προσφαρα τη πρωτη μερα θα εχω κανονικα 3giga μεχρι τελη Απριλιου και μετα 1,5 το μηνα, οποτε μια χαρα.:D:D:D

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η προσφορά ακόμα τρέχει αλλά είναι τροποποιημένη.

Δηλαδή από σήμερα 24/03/2010 μέχρι τέλος Απριλίου, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά αλλά θα έχουν 3.000', 3.000 sms και 100ΜΒ Internet.

Και από το Μάιο μέχρι τη λήξη του 2010 θα έχουν τα μισά λεπτά, τα μισά sms και τον ίδιο όγκο δεδομένων.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Απορρω που απορειται με τον τροπο χρησης της προσφορας.

Τωρα με τα 100MB οκ λογικο ειναι να το χρησιμοποιεις απο το κινητο κατα κυριο λογο μιας και τελειωνουν γρηγορα.

Αλλα οταν σου δινει 1.5GB, ενταξει τι περιμενατε δηλ!?

Απορρω που απορειται με τον τροπο χρησης της προσφορας.

Τωρα με τα 100MB οκ λογικο ειναι να το χρησιμοποιεις απο το κινητο κατα κυριο λογο μιας και τελειωνουν γρηγορα.

Αλλα οταν σου δινει 1.5GB, ενταξει τι περιμενατε δηλ!?

1,5γιγα για κινητά νέας γενιάς (smartphones) είναι ένας αρκετά ικανοποιητικός όγκος δεδομένων φίλε. Δεν είναι τεράστιος αριθμός. Δε μιλάμε για κινητά με wap πρόσβαση και java εφαρμογές. :wacko:

Δεν αντιλεγω. Προσωπικα μπαινω με opera mobile με το turbo mode enabled και τρωει παρα πολυ λιγα KB.

Φυσικα υπαρχουν και οι εφαρμογες που τρωνε τα MB αβερτα οπως το youtube η το skype η το nokia internet radio. Οι εφαρμογες αυτες ομως ειναι προσομιωση του υπολογιστη οποτε ποιος ο λογος να μην χρησιμοποιησεις τον υπολογιστη για την ιδια δουλεια? Μας πειραζει το μεσο και οχι η χρηση?

απορώ με αυτά που λέτε πραγματικά... ίδια ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων έχεις είτε συνδέεσαι από το Laptop σου είτε από το κινητό σου, τι διαφορά έχει κάποιος που σερφάρει από το κινητό του 24/7 από κάποιον που το κάνει από το laptop του; δεν μπορώ να καταλάβω... και οι δύο έχουν τραγικές ταχύτητες (ειδικά με το δίκτυο της wind).:wacko:

edit: πέστα ρε drillgr γιατί θα μας τρελάνουν.

1,5γιγα για κινητά νέας γενιάς (smartphones) είναι ένας αρκετά ικανοποιητικός όγκος δεδομένων φίλε. Δεν είναι τεράστιος αριθμός. Δε μιλάμε για κινητά με wap πρόσβαση και java εφαρμογές. :wacko:

Εσυ δηλαδη νομιζεις η wind δεν ηξερε τι θα γινει; Ηξερε, οπως και με το non stop. Απλα ηταν ακομα ενα διαφημιστικο τρικ-εξαπατηση.

σίγουρα το έχουν ρωτήσει 1000δες άτομα έκανα αναζήτηση έψαξα κ στο google τπτ!:lol: για να μάθω έναν αριθμό αν είναι f2g που στέλνουμε??

σίγουρα το έχουν ρωτήσει 1000δες άτομα έκανα αναζήτηση έψαξα κ στο google τπτ!:lol: για να μάθω έναν αριθμό αν είναι f2g που στέλνουμε??

τον αριθμό στο 1274

His wicked sense of humour /// suggests exciting sex

his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy

Τελικα τα δωρεαν mb Που τα λεει ρε παιδια?

Εγω το ενεργοποιησα χθες βραδυ, αλλα οταν στελνω στο 1245 μου λεει μονο υπολοιπια για ομιλια και ςμς.

ΠΩς μαθαινω αν εχω και ιντερνετ?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Τελικα τα δωρεαν mb Που τα λεει ρε παιδια?

Εγω το ενεργοποιησα χθες βραδυ, αλλα οταν στελνω στο 1245 μου λεει μονο υπολοιπια για ομιλια και ςμς.

ΠΩς μαθαινω αν εχω και ιντερνετ?

δεν μπορεις να μαθεις ποσο υπολοιπο εχεις για χρηση ιντερνετ.:wacko:

για να μαθεις αν εχεις ιντερνετ,απλα περνας τις ρυθμισεις wind internet,τσεκαρεις το διαθεσημο υπολοιπο σου.:cool:

συνδεεσαι στο ιντερνετ για λιγο ( πολυ λιγο ) και μετα ξανα τσεκαρεςι το διαθεσημο υπολοιπο σου!:lol:

Πηρα και γω το 1260, ζητησαν τον αριθμο μου περιμενα λιγο μεχρι να το ελεξει ο υπαλληλος και τελικα μου ειπε οτι εγω που ενεργοποιησα τη προσφαρα τη πρωτη μερα θα εχω κανονικα 3giga μεχρι τελη Απριλιου και μετα 1,5 το μηνα, οποτε μια χαρα.:D:D:D

Ουφ!:p

μου φυγε ενα βαρος με τon ογκο δεδομενων!εχουμε ακομα τα 3gb δηλαδη << εμεις >> και το 1.5 gb για τους επομενους μηνες!:X

να σαι καλα!

Edited by Petros the Great
Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ.
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Μααλιστα, τα 1500 γινανε 100, το κεντρο ξεμπλοκαρε? Η' ακομα δεν δεχονται φορητοτητες και ενεργοποιησεις??? Οταν βαζεις μια τελικη ημερομηνια φροντιζεις να δουλευει εκει την μερα... Η' Αλλιως δινεις παραταση... Ειχα μια καρτα wind ενω σκεφτομουνα να μεταφερω και την frog εκει... Θα την πεταξω την καρτα wind που ειχα τι να την κανω... Χιλιες φορες Q τουλαχιστον ειναι πολυ πιο αξιοπιστη... Μην εκπλαγειτε αν σε κανα μηνα την κοψουν και τελειως την προσφορα... Ακομα και με τα 100 κανεις την δουλεια (αλλωστε τοσα δινει και η Q) αλλα ειναι η κοροιδια στην μεση, και το γραφει καποιος που υπηρξε οπαδος (εξου και το νικνεημ) της εταιριας...
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Καταρχάς αν κάποιος ξέρει σίγουρα όμως ας μας πεί αν όσοι ενεργοποιήσαμε πρίν τις 23 του μηνός αλλάζει κάτι ή αν ισχύουν τα 3-1,5 Gb.

Δευτερον καλά αυτή η γουίντ είναι τελικά απλά απαράδεκτη.Πάνω που πήγα να αλλάξω γνώμη μιά και τη θεωρούσα μάπα μπροστά στους άλλους δύο.Τελικά δεν καταλαβαίνω τη λογική τους.Αντι να κάνουν καλό κάνουν περισσότερο κακό και στο όνομα τους.Πάντως αν τελικά δεν ισχύει η προσφορά που εγώ ενεργοποιήσα όπως ήταν την ώρα που την ενεργοποιούσα εγώ όχι απλά θα πετάξω τη σίμ αλλά θα πάω και σε κατάστημα και θα ζητήσω να τη σβήσουνε.Να μην βγαίνει μετά κιόλας η γουίντ και να μας λέει ολο καμάρι έχω τόσους συνδρομητές

Δεν θα με εξέπληττε αν μείωνε και τα λεπτά ή τα sms μετά από λίγο καιρό, αφού έχει περάσει ο μεγάλος ντόρος, η αν έβαζε χρέωση ανά 3 λεπτά. Είναι κάτι που το συνηθίζει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova