Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι χρεώσεις του f2g2 είναι αυτές που αναφέρονται στον πίνακα της wind?

0,102 ευρώ / λεπτό κλήσης προς όλους του προορισμούς (κινητά και σταθερά)

0,002 ευρώ / sms προς κινητά f2g

0,004 ευρώ / sms προς άλλα εθνικά δίκτυα

Αν ναι, τα sms προς την νέα καρτοκινητή της wind, πόσο χρεώνονται?

Edited by alexis_21

Αρχισαν να στελνουν μηνυματα για να μεταφερθουμε στη νεα καρτοκινητη, δεν 'σφαξαν :lol:

Στείλε, στείλε όλο και κάποιους θα πείσουν.

Προσωπικά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η τελευταία φράση του μηνύματος "... με ανανεώσεις από 10 ευρώ και πάνω".

Ουσιαστικά θέλουν να κάνουν και τα καρτοκινητά να έχουν ένα μηνιαίο πάγιο.

Οι χρεώσεις του f2g2 είναι αυτές που αναφέρονται στον πίνακα της wind?

0,102 ευρώ / λεπτό κλήσης προς όλους του προορισμούς (κινητά και σταθερά)

0,002 ευρώ / sms προς κινητά f2g

0,004 ευρώ / sms προς άλλα εθνικά δίκτυα

Αν ναι, τα sms προς την νέα καρτοκινητή της wind, πόσο χρεώνονται?

τα sms κοστιζουν 0,02 και 0,04 αντιστοιχα.

Για να καταλάβω:

ένας συνδρομητής του f2g2 δεν μπορεί να μεταφερθεί στη νέα καρτοκινητή, σωστά;

Μπορεί όμως να μεταφερθεί στο κλασικό F2G;

Αν ναι, πώς γίνεται αυτό; Με κλήση στο 1342;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Και να θέλαμε να πάμε στο νέο καρτοκινητο, δεν μπορούμε, εμεις οι έχοντες f2g2..

Με κλήση στο 1342, όπως τουλάχιστον γράφει το sms που μου έστειλαν, μπορεί όποιος θέλει να μεταφερθεί στο νέο καρτοκινητό.

Δε κάλεσα για να ακούσω τη διαδικασία οπότε δε γνωρίζω τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο χρήστης.

Μια χαρά είμαι στο f2g2 κι όσο πιο γρήγορα πάψουν να ασχολούνται με το καταργημένο πακέτο τόσο καλύτερα θα είναι.

με εχουν πρηξει με αυτα τα μηνυματα!

ημαρτον!

και εχεις δικιο φιλε!

στο τελος το καρτοκινητο θα καταντησει παγιο!

λιγοι το περνουν χαμπαρι!

οταν βαζεις σταθερα καθε μηνα το ιδιο ποσο εχει παγιο και οχι καρτοκινητο!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Εχω τις εξης ερωτησεις να κανω:

1)

Στα παλαιά οικονομικά πακέτα πλεον η δέσμευση τιμής http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=567
Τι εννοει ο φιλος μας με αυτο? Καλο ειναι ή κακο?

2) Στο παραπανω link αναφερει

0,21€/λεπτό + 0,04€/SMS προς όλα τα δίκτυα

0,10€/λεπτό + 0,02€/SMS προς το ίδιο πρόγραμμα

Eγω νομιζα οτι οι χρεωσεις του f2g2 ισχυουν για ολους, οχι μονο για αυτους που εχουν f2g2.

3) Εχω f2g2, τωρα πια δεν μπορω να μεταφερθω πουθενα αλλου (π.χ. στη νεα καρτοκινητη)?

4) Αν καποιος θελει να μεταβει τωρα στο f2g2 δεν γινεται? Ειτε με παλια καρτα wind ειτε με καινουργια...

5) Στη νεα καρτοκινητη χρειαζεται να ανανεωνεις καθε μηνα για να ισχυει το απεριοριστο?

Με κλήση στο 1342, όπως τουλάχιστον γράφει το sms που μου έστειλαν, μπορεί όποιος θέλει να μεταφερθεί στο νέο καρτοκινητό.

Δε κάλεσα για να ακούσω τη διαδικασία οπότε δε γνωρίζω τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο χρήστης.

Μια χαρά είμαι στο f2g2 κι όσο πιο γρήγορα πάψουν να ασχολούνται με το καταργημένο πακέτο τόσο καλύτερα θα είναι.

το ίδιο μήνυμα έλαβα και εγώ, αλλά καλώντας στο 1342 μου λέει: "Καλωσορίσατε στην υπηρεσία αλλαγής οικονομικού πακέτου της καρτοκινιτής wind, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο οικονομικό σας πακέτο, ευχαριστούμε που μας καλέσατε, γεια σας. " LOL? μπάχαλο η wind... :lol:

το ίδιο μήνυμα έλαβα και εγώ, αλλά καλώντας στο 1342 μου λέει: "Καλωσορίσατε στην υπηρεσία αλλαγής οικονομικού πακέτου της καρτοκινιτής wind, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο οικονομικό σας πακέτο, ευχαριστούμε που μας καλέσατε, γεια σας. " LOL? μπάχαλο η wind... :lol:

Και σε μένα τα ίδια.

Τελικά μπορεί να μεταφερθεί ένας συνδρομητής f2g2 στο νέο καρτοκινητό ή μόνο στο F2G;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εχω τις εξης ερωτησεις να κανω:

1) Τι εννοει ο φιλος μας με αυτο? Καλο ειναι ή κακο?

2) Στο παραπανω link αναφερει Eγω νομιζα οτι οι χρεωσεις του f2g2 ισχυουν για ολους, οχι μονο για αυτους που εχουν f2g2.

3) Εχω f2g2, τωρα πια δεν μπορω να μεταφερθω πουθενα αλλου (π.χ. στη νεα καρτοκινητη)?

4) Αν καποιος θελει να μεταβει τωρα στο f2g2 δεν γινεται? Ειτε με παλια καρτα wind ειτε με καινουργια...

5) Στη νεα καρτοκινητη χρειαζεται να ανανεωνεις καθε μηνα για να ισχυει το απεριοριστο?

1) οσοι προλαβαν να μπουν στα πακετα f2g1,2,3,4,5,6,7,8 συνεχιζουν και απολαμβανουν τη δεσμευση τιμης. μπακαλικα, οσοι προλαβαν, προλαβαν.

2) οι χρεωσεις του f2g2 ειναι 0,10€/1' προς ολους. τα μυνηματα ειναι 0,02€ προς wind, Q και 0,04€ προς τα υπολοιπα δικτυα. το 0,21€/1' προς ολους που βλεπεις, ειναι το wind international, δηλαδη το αμεσως επομενο οικονομικοτερο πακετο απο το f2g2.

3) θεωρητικα μπορεις να μεταφερθεις αλλα οπως γραφει απο κατω ο φιλος GTherion, καλωντας το 1342 φαινεται οτι ειναι μπλοκαρισμενο για την ωρα.

4) τωρα πλεον δεν γινεται να μεταφερθεις σε f2g2. θεωρητικα μπορουν να μεταφερθουν οι ηδη κατοχοι f2g2 σε αλλο πακετο και να επιστρεψουν αλλα κι αυτη η περιπτωση σιγα σιγα εξαλειφεται.

5) ναι, τουλαχιστον 10€/μηνα για να εχεις τα 1.500' και 1.500 sms προς wind, Q και τα 10€ bonus-δωρο-αυτοματος διπλασιασμος για τα υπολοιπα δικτυα

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Δυστηχως τον τελευταιο καιρο εμεινα εξω απ τα πραγματα μιας και ειχα βολευτει με καποιες προσφορες..........

πανω που εκανα αιτηση να παρω το βασικο μου νουμερο απο συμβολαιο vodafone σε f2go και μετα f2go2 η wind εκανε τα καραγκιοζηλικια της....................και σε συνδυασμο μιας καλης προσφορας και με λιγο παζαρι για επιπλεον επιδοτηση η vodafone με κερδισε!

Παντως οποιος εχει περισσευουμενο νουμερακι f2go2 και το διαπραγματευται ας μου στειλει πμ γιατι εχω μια πολυ καλη προταση να του κανω!!!

οι χρεωσεις του f2g2 ειναι 0,10€/1' προς ολους. τα μυνηματα ειναι 0,02€ προς wind, Q και 0,04€ προς τα υπολοιπα δικτυα. το 0,21€/1' προς ολους που βλεπεις, ειναι το wind international, δηλαδη το αμεσως επομενο οικονομικοτερο πακετο απο το f2g2.

f2g-2

Το 0,02€/sms ισχύει σίγουρα και για wind και για Q που γράφεις? Και για συμβόλαια?

Τα sms από f2g2 προς νέα καρτοκινητή, πόσο κοστίζουν?

f2g-2

Το 0,02€/sms ισχύει σίγουρα και για wind και για Q που γράφεις? Και για συμβόλαια?

Τα sms από f2g2 προς νέα καρτοκινητή, πόσο κοστίζουν?

συμφωνα με τον τιμοκαταλογο http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

το 0,02€/sms ισχυει προς wind f2g και Q

προφανως τα sms προς συμβολαια κοστιζουν 0,04€/sms

τωρα, για τη νεα καρτοκινητη, πραγματικα δεν μπορω να πω με σιγουρια.

ενα ομως ειναι σιγουρο, ή 0,02€ θα κοστιζει ή 0,04€ :p

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

1) οσοι προλαβαν να μπουν στα πακετα f2g1,2,3,4,5,6,7,8 συνεχιζουν και απολαμβανουν τη δεσμευση τιμης. μπακαλικα, οσοι προλαβαν, προλαβαν.

2) οι χρεωσεις του f2g2 ειναι 0,10€/1' προς ολους. τα μυνηματα ειναι 0,02€ προς wind, Q και 0,04€ προς τα υπολοιπα δικτυα. το 0,21€/1' προς ολους που βλεπεις, ειναι το wind international, δηλαδη το αμεσως επομενο οικονομικοτερο πακετο απο το f2g2.

3) θεωρητικα μπορεις να μεταφερθεις αλλα οπως γραφει απο κατω ο φιλος GTherion, καλωντας το 1342 φαινεται οτι ειναι μπλοκαρισμενο για την ωρα.

4) τωρα πλεον δεν γινεται να μεταφερθεις σε f2g2. θεωρητικα μπορουν να μεταφερθουν οι ηδη κατοχοι f2g2 σε αλλο πακετο και να επιστρεψουν αλλα κι αυτη η περιπτωση σιγα σιγα εξαλειφεται.

5) ναι, τουλαχιστον 10€/μηνα για να εχεις τα 1.500' και 1.500 sms προς wind, Q και τα 10€ bonus-δωρο-αυτοματος διπλασιασμος για τα υπολοιπα δικτυα

Ευχαριστω πολυ φιλε μου... Δηλαδη τελειωσε για παντα δεν μπορει να βαλει κανενας f2g2?

Ευχαριστω πολυ φιλε μου... Δηλαδη τελειωσε για παντα δεν μπορει να βαλει κανενας f2g2?

δυστυχως, ναι.

μπορεις ομως να κανεις μια αγγελια και να ζητησεις αριθμο wind f2g2 να αγορασεις ετοιμο. ;)

αν και δεν πιστευω να βρεθει καποιος που να θελει να πουλησει τετοιο καρτοκινητο. :p

δυστυχως, ναι.

μπορεις ομως να κανεις μια αγγελια και να ζητησεις αριθμο wind f2g2 να αγορασεις ετοιμο. ;)

αν και δεν πιστευω να βρεθει καποιος που να θελει να πουλησει τετοιο καρτοκινητο. :p

Εγω το εχω βαλει ηδη τους φιλους μου σκεφτομαι... :p

Εμείς που έχουμε F2G2 θα μπορούμε να ταυτοποίησουμε το νουμεράκι μας, ή όταν πάμε για ταυτοποίηση θα μας πεί η καλή μας η WIND ότι ταυτοποίηση γίνεται μόνο σε υπάρχοντα οικονομικά πακέτα και ότι πρέπει να το κάνουμε F2G, Νέα Καρτοκινητή ή WIND International?
[sIGPIC][/sIGPIC]

...

...

Θα πρότεινα να αποφεύγονται οι πειραματισμοί, γιατί υπάρχει η περίπτωση να αλλάξει κάποιος με f2g2 σε f2g5 π.χ. ή το αντίστροφο και μετά να μη τον αφήνει να επιστρέψει.

Τώρα μάλιστα.

Ας αργούσαν λίγο να ανακοινώνουν για τη μεταφορά στο νέο πακέτο και να στέλνουν sms και ας οργανωνόντουσαν λίγο καλύτερα. :(

Προσωπικά δε κάλεσα, γιατί με τον πανικό που γίνεται αυτές τις ημέρες στο σύστημά τους ποτέ δε ξέρεις που και αν θα μεταφερθείς ακόμα και χωρίς να το θέλεις.

Εμείς που έχουμε F2G2 θα μπορούμε να ταυτοποίησουμε το νουμεράκι μας, ή όταν πάμε για ταυτοποίηση θα μας πεί η καλή μας η WIND ότι ταυτοποίηση γίνεται μόνο σε υπάρχοντα οικονομικά πακέτα και ότι πρέπει να το κάνουμε F2G, Νέα Καρτοκινητή ή WIND International?

Του απαντάς τότε κι εσύ.

"Αστό αγαπητέ θα το ταυτοποιήσω στην ΧΧΧ ή στην ΧΧΧ τώρα που το μεταφέρω με φορητότητα, μαζί με καμιά 10αρία φίλους μου"

Edited by tazio
Προσθήκη σχολίου.

Πολυ καλη ερωτηση!Αν δεν καταφερουν να μας το κλεψουν με αλλο τροπο μολις τους δωσαμε μια ιδεα...

Ταυτοποίηση μπορείτε να κάνετε

και μέσω τηλεφώνου, οπότε δεν

νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Φορητοτητα ειναι να μεταφερθεις σε αλλη εταιρια κρατοντας το ιδιο νουμερο?

Ακριβώς.

Ταυτοποίηση μπορείτε να κάνετε

και μέσω τηλεφώνου, οπότε δεν

νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Δε νομίζω να ισχύει αυτό. :)

Καλύτερα όμως αυτό να το συνεχίσουμε στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=237939

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova