Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κλήση στο 1342 για αλλαγή πακέτου (από f2g2): Καλωσορίσατε στην υπηρεσία αλλαγής οικονομικού πακέτου της καρτοκινιτής wind, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο οικονομικό σας πακέτο, ευχαριστούμε που μας καλέσατε, γεια σας.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ισως γινεται καποια αναβαθμιση. δεν νομιζω να μην μπορεις να φυγεις απο τα f2g*

εκτος και να το κανουν μεσω του CC

Τελος οι αλλαγες στο 1342 για τους F2G2............Αλλαξε το συστημα.Λεει οταν καλεις η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη στο οικονομικο σας πακετο.Δεν σου δινει καμια αλλη επιλογη .........

Κλήση στο 1342 για αλλαγή πακέτου (από f2g2): Καλωσορίσατε στην υπηρεσία αλλαγής οικονομικού πακέτου της καρτοκινιτής wind, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο οικονομικό σας πακέτο, ευχαριστούμε που μας καλέσατε, γεια σας.

:mad::mad::mad:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ WIND!

ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!! :mad:

Μέχρι την Παρασκευή, το πολύ Κυριακή, 25 πελάτες της Wind θα αποχαιρετήσουν τον αναιμικό "άνεμο".

Οι άνθρωποι παίζουν με τη νοημοσύνη μας.

Μας εγκλώβισαν στο F2G2 χωρίς καμία δυνατότητα και ελευθερία κινήσεων. Μόνη επιλογή το Νον-Στοπ! (αν δεν το αποσύρουν και αυτό σε λίγο!)

25 άτομα δηλαδή για να μεταφερθούν τώρα στη Νέα Καρτοκινητή, πρέπει να αγοράσουν 25 νέα πακέτα και να τρέχουν στα μαγαζιά για να τα ταυτοποιήσουν!! :down:

Αμεεε, τώρα αμέσως, τρέεεχουμε!! :p

Bye-bye Wind.

Ευχαριστούμε για τον ένα χρόνο φιλοξενίας σου. :bow:

Καλό ταξίδι κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει σε λίγο καιρό. :knife:

αλλοι φωναζουν επειδη δεν μπορουν να φυγουν και αλλοι επειδη δεν μπορουν να γυρισουν απο/προς το F2g2.

μαλλον ειναι μεταβατικη περιοδος οποτε ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων ισως βοηθησει

ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚ. ΠΑΚΕΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND ΥΠΟ ΤΗ « ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΙΜΗΣ » ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ - 8/2/2010 (μόλις χθες δηλαδή)

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τη διακοπή εμπορικής διάθεσης των οικονομικών πακέτων καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND υπό τη ‘Δέσμευση Τιμής’ για νέους συνδρομητές.

Οι συνδρομητές που ήδη βρίσκονται σε ένα από τα οικονομικά πακέτα της ‘Δέσμευσης Τιμής’ μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις χρεώσεις και τις επιμέρους υπηρεσίες που διατίθενται στο εκάστοτε πακέτο, ενώ μπορούν να μεταφερθούν στο εμπορικά διαθέσιμο πακέτο του WIND F2G ή στην νέα WIND Καρτοκινητή καλώντας δωρεάν 1342 από το κινητό τους.

Κοροϊδία στο μέγιστο!!! :mad: :down:

δηλαδη εγω που εχω f2g2 δεν μπορω να αλλαξω πακετο για καποιο λογο? η f2f2 η θανατος?:D:D:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα παιδια εγω μολις το εμαθα. Καλα μας κοροιδευουν? Αφου το καταργουν δεν επρεπε α μας ειδοποιησουν καπως επισημα οτι το καταργουν. Δεν επρεπε να μας δωσουν καποιο περιθωριο να αποφασισουμε σε ποιο προγραμμα θα παμε? Τωρα δηλαδη θα πρεπει να αλλαξω αριθμο αν θελω να παω στην νεα καρτοκινητη? Αυτα -συγνωμη που θα το πω- ειναι τουλαχισον αστεια. Μας εγκλωβιzουν με το ετσι θελω οπου θελουν αυτοι. Μα καλα δεν υπαρχει εεττ επιτελους?

θα συνιστουσα ψυχραιμια μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλα παιδια εγω μολις το εμαθα. Καλα μας κοροιδευουν? Αφου το καταργουν δεν επρεπε α μας ειδοποιησουν καπως επισημα οτι το καταργουν. Δεν επρεπε να μας δωσουν καποιο περιθωριο να αποφασισουμε σε ποιο προγραμμα θα παμε? Τωρα δηλαδη θα πρεπει να αλλαξω αριθμο αν θελω να παω στην νεα καρτοκινητη? Αυτα -συγνωμη που θα το πω- ειναι τουλαχισον αστεια. Μας εγκλωβιzουν με το ετσι θελω οπου θελουν αυτοι. Μα καλα δεν υπαρχει εεττ επιτελους?

ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚ. ΠΑΚΕΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND ΥΠΟ ΤΗ « ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΙΜΗΣ » ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ - 8/2/2010

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τη διακοπή εμπορικής διάθεσης των οικονομικών πακέτων καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND υπό τη ‘Δέσμευση Τιμής’ για νέους συνδρομητές.

Οι συνδρομητές που ήδη βρίσκονται σε ένα από τα οικονομικά πακέτα της ‘Δέσμευσης Τιμής’ μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις χρεώσεις και τις επιμέρους υπηρεσίες που διατίθενται στο εκάστοτε πακέτο, ενώ μπορούν να μεταφερθούν στο εμπορικά διαθέσιμο πακέτο του WIND F2G ή στην νέα WIND Καρτοκινητή καλώντας δωρεάν 1342 από το κινητό τους.

Μέχρι την Παρασκευή, το πολύ Κυριακή, 25 πελάτες της Wind θα αποχαιρετήσουν τον αναιμικό "άνεμο".

Μας εγκλώβισαν στο F2G2 χωρίς καμία δυνατότητα και ελευθερία κινήσεων. Μόνη επιλογή το Νον-Στοπ! (αν δεν το αποσύρουν και αυτό σε λίγο!)

25 άτομα δηλαδή για να μεταφερθούν τώρα στη Νέα Καρτοκινητή, πρέπει να αγοράσουν 25 νέα πακέτα και να τρέχουν στα μαγαζιά για να τα ταυτοποιήσουν!! :down:

Bye-bye Wind.

Καλό ταξίδι κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει σε λίγο καιρό. :knife:

10 λεπτα το λεπτο δεν θα βρεις πουθενα αλλου:shifty:

Edited by Petros the Great
Συνένωση μηνυμάτων.

ειδοποιησαν με ανακοινωση οποτε δεν μπορει να παρεμβει κανενας. τωρα αν διαβασες την ανακοινωση εσυ η συντριπτικη πλεοψηφια ειναι αλλο θεμα. ουτε εγω την διαβασα

[sIGPIC][/sIGPIC]

...αν υποθεσουμε οτι η wind δεν κοβει το 0,10€....

...αυτο σημαινει οτι αυτοματα αυτα τα νουμερα που εχουν ενεργοποιημενο το f2g2 περνουν αξια....:p

....θα μπορει οποιος εχει καποια που του περισευουν να τα πουλησει σε καλη τιμη :lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

...αν υποθεσουμε οτι η wind δεν κοβει το 0,10€....

...αυτο σημαινει οτι αυτοματα αυτα τα νουμερα που εχουν ενεργοποιημενο το f2g2 περνουν αξια....:p

....θα μπορει οποιος εχει καποια που του περισευουν να τα πουλησει σε καλη τιμη :lol:

εχω 2 εγω.καλη ιδεα μου εδωσες τωρα :lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως 10 λεπτα το λεπτο δεν θα βρεις στο cu:shifty:

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!!

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

ειδοποιησαν με ανακοινωση οποτε δεν μπορει να παρεμβει κανενας. τωρα αν διαβασες την ανακοινωση εσυ η συντριπτικη πλεοψηφια ειναι αλλο θεμα. ουτε εγω την διαβασα

Ναι αυτο θελω να πω οτι εγω το εμαθα απο εδω...αν δεν ημουν ομως μελος πως θα το μαθαινα. Αυτη ηταν η απορια μου.@sideras1985 Αυτο το διαβασα τωρα λεω αν δεν ημουν μελος εδω πως θα το μαθαινα ωστε να εχω την δυνατοτητα να διαλεξω τι θα κανω? Δηλαδη ανακοινωση στις 8/2 και διακοπη στις 9/2? Δεν ξερω μου αγουγεται καπως...

Ναι αυτο θελω να πω οτι εγω το εμαθα απο εδω...αν δεν ημουν ομως μελος πως θα το μαθαινα. Αυτη ηταν η απορια μου.@sideras1985 Αυτο το διαβασα τωρα λεω αν δεν ημουν μελος εδω πως θα το μαθαινα ωστε να εχω την δυνατοτητα να διαλεξω τι θα κανω? Δηλαδη ανακοινωση στις 8/2 και διακοπη στις 9/2? Δεν ξερω μου αγουγεται καπως...

προσωπικα εχω αντικαταστησει την ενημερωση απο το σαιτ της wind και το cc με το myphone. δεν μπορει να παιρνεις να ρωτας κατι και να σου λεει δεν εχουμνε ενημερωση και τα συναφη. ειναι ντροπη. στον τομεα της εξυπηρετησης πελατων ειναι λιγοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Bye-bye Wind.

Που σε εγκλωβισαν δηλαδη??? Το 0,10 το λεπτο δεν υπαρχει πουθενα!!! Και οσο λιγοτεροι F2G2 τοσο καλυτερα ειναι και αφου δε σου αρεσε το F2G2 γιατι το ειχες??? Δηλαδη σε εγκλωβισαν και δε μπορεις να πας καπου ακριβοτερα???

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Που σε εγκλωβισαν δηλαδη??? Το 0,10 το λεπτο δεν υπαρχει πουθενα!!! Και οσο λιγοτεροι F2G2 τοσο καλυτερα ειναι και αφου δε σου αρεσε το F2G2 γιατι το ειχες??? Δηλαδη σε εγκλωβισαν και δε μπορεις να πας καπου ακριβοτερα???

πολυ ωραιο το ποστ σου. με μια απλη αιτηση φορητοτητας σε 15 μερες πηγαινεις οπου θελεις. τι σοι εγκλωβισμος ειναι αυτος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηταν αναμενομενη αυτη η κινηση της wind.Το f2g2 απευθυνεται σε χρηστες που δεν τους ενδιαφερει να παραγγειλουν κεμπαπ στη μεση του πουθενα αλλα φροντιζουν να ενημερωνονται σωστα και να ενεργουν με βαση το συμφερον τους.Αν συνεχιζε να ηταν εμπορικα διαθεσιμο το f2g2 τα ατομα που το χρησιμοποιουν θα επειθαν γνωστους, φιλους κτλ να αλλαξουν πακετο μειωνοντας ετσι τα κερδη της εταιρειας.

Ηταν αναμενομενη αυτη η κινηση της wind.Το f2g2 απευθυνεται σε χρηστες που δεν τους ενδιαφερει να παραγγειλουν κεμπαπ στη μεση του πουθενα αλλα φροντιζουν να ενημερωνονται σωστα και να ενεργουν με βαση το συμφερον τους.Αν συνεχιζε να ηταν εμπορικα διαθεσιμο το f2g2 τα ατομα που το χρησιμοποιουν θα επειθαν γνωστους, φιλους κτλ να αλλαξουν πακετο μειωνοντας ετσι τα κερδη της εταιρειας.

εχει ενα χρονο που ισχυει αυτη η χρεωση. οσοι ηταν ενημεροι εφεραν τους γνωστους, φιλους και συγγενεις. θα συμφωνουσα σε αυτο που λες αν ηταν διαθεσιμο για κανα τριμηνο.αλλα μετα απο ενα χρονο δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες

[sIGPIC][/sIGPIC]

10 λεπτα το λεπτο δεν θα βρεις πουθενα αλλου:shifty:

Κάτσε να δούμε αν θα το διατηρήσει κι αυτό ή αν βγάλει καμιά ανακοίνωση τύπου: Μεταβολή χρεώσεων στο F2G κλπ,κλπ... :rolleyes: Δεν είναι και να την εμπιστεύεσαι αυτήν την εταιρία... Όχι ότι και οι άλλες 2 δεν κάνουν αρκετές φορές παρόμοια πράγματα... Απλά τα κάνουν λίγο πιο κομψά, πιο διακριτικά.. Η Wind αντιθέτως,μια κι έξω..

Κάτσε να δούμε αν θα το διατηρήσει κι αυτό ή αν βγάλει καμιά ανακοίνωση τύπου: Μεταβολή χρεώσεων στο F2G κλπ,κλπ... :rolleyes: Δεν είναι και να την εμπιστεύεσαι αυτήν την εταιρία... Όχι ότι και οι άλλες 2 δεν κάνουν αρκετές φορές παρόμοια πράγματα... Απλά τα κάνουν λίγο πιο κομψά, πιο διακριτικά.. Η Wind αντιθέτως,μια κι έξω..

εγω πιστευω οτι θα το διατηρησει για καποιο διαστημα ακομα. ετσι για να μετριασει τις αντιδρασεις απο την καταργηση της δεσμευσης τιμης

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει ενα χρονο που ισχυει αυτη η χρεωση. οσοι ηταν ενημεροι εφεραν τους γνωστους, φιλους και συγγενεις. θα συμφωνουσα σε αυτο που λες αν ηταν διαθεσιμο για κανα τριμηνο.αλλα μετα απο ενα χρονο δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες

Ακομα και να μην ισχυει ακριβως αυτο που λεω παραπανω, το target group στο οποιο απευθυνεται το f2g2 βρισκεται ηδη σε αυτο το πακετο, περαιτερω διαθεση του θα συνεχιζε να προσελκυει ατομα τα οποια με μια ωραια διαφημιση θα μπορουσαν να βρισκονται και στο απλο f2g με χρεωση 0,35€/1'.

Γεια σου ρε Wind! Λίγοι ήταν οι λόγοι που με κρατούσαν σε σένα μετά απο τόσα χρόνια. Κάνε μα****** τώρα κι όπου νά ναι πάω κ γω για whatsup και συμπαρασέρνω όλο το σοι μου μαζί (οι οποίοι έχουν φ2γ εξαιτίας μου).

Ακομα και να μην ισχυει ακριβως αυτο που λεω παραπανω, το target group στο οποιο απευθυνεται το f2g2 βρισκεται ηδη σε αυτο το πακετο, περαιτερω διαθεση του θα συνεχιζε να προσελκυει ατομα τα οποια με μια ωραια διαφημιση θα μπορουσαν να βρισκονται και στο απλο f2g με χρεωση 0,35€/1'.

ειμαι σιγουρος οτι μετα τις τελευταιες αλλαγες θα πεσει πολυ διαφημιση για την προσελκυση νεων πελατων. αυτο που κανει τρομερη εντυπωση ειναι οτι παιζου διαφημισεις και στα ραδιοφωνα για την νεα καρτοκινητη. μπορει να κανω λαθος αλλα δεν θυμαμαι να εχει συμβει και με αλλες εταιριες κατι τετοιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιός σου είπε εσένα οτι δεν μου άρεσε το F2G2?

Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?

Άλλο το μου άρεσε πριν στο παρελθόν και άλλο το δεν μου αρέσει σήμερα 9/2/2010 έτσι όπως το κατάντησαν.

Το F2G2 μου άρεσε όοολο το 2009 γιατί εκτός του οτι είχες 1200'+1200sms πρός όλη την καρτοκινητή της Wind ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, είχες και 0.10ε/λεπτό + 0.04ε/sms προς Voda-Cote και τρίτους.

Μου άρεσε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ από τις 1/1/2010 και μέχρι που ανακοινώθηκε το bonus της Νέας Καρτοκινητής γιατί καμία εταιρεία δεν είχε βγάλει προσφορά, bonus κλπ, οπότε το 0.10 υπερτερούσε έναντι των άλλων και απλά ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ τώρα έτσι όπως το κατάντησαν σήμερα 9/2/2010!

Άλλο μου άρεσε λοιπόν στο παρελθόν και άλλο δεν μου αρέσει από σήμερα και πέρα.

Εγκλωβισμός δεν είναι όταν μέχρι χθες είχες την δυνατότητα να μεταφέρεσαι μέσω του 1342 σε οποιοδήποτε F2G1,2,3,4,5,6,7,8 πακέτο ήθελες και να χρησιμοποιείς ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ υπηρεσία υπήρχε?

Εγκλωβισμός δεν είναι όταν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΣ στη Νέα Καρτοκινητή που συμφέρει περισσότερο (αναγκαστικά έτσι όπως τα κανόνισαν μεταξύ τους οι εταιρείες) για όσους μιλούν πολύ (σαν και εμένα) με το δίκτυο της Wind?

Όλα αυτά τί είναι? Ελευθερία κινήσεων?

Είπαμε οτι το F2G2 συμφέρει περισσότερο για όσους ΔΕΝ μιλάνε πολύ με Wind αλλά με Voda-Cote και σταθερά.

Για όσους δηλαδή ΔΕΝ ανήκουν σε "παρέες".

Για τις "παρέες" της Wind, συμφέρει περισσότερο η Νέα Καρτοκινητή που δυστυχώς έτσι όπως το κάνανε, δεν μπορείς να μεταφερθείς με το ισχύον νούμερο σου!

Υ.Γ.1: Εσύ το θεωρείς σοβαρό από μια εταιρεία να βγάζει ανακοίνωση στις 8/2 και την επόμενη μέρα στις 9/2 να τα καταργεί όλα χωρίς να δίνει έστω και μερικές μέρες προθεσμία μέχρι να προλάβει ο κόσμος να κάνει τις αλλαγές του?

Γιατί τώρα θα πρέπει να πείσω 25 άτομα να τρέξουν στα μαγαζιά να αγοράσουν ένα καινούριο πακέτο (που σημαίνει άλλο νούμερο τηλεφώνου) της Νέας Καρτοκινητής και να τα ταυτοποίησουν αναγκαστικά πριν την ώρα τους (31/7/2010).

Υ.Γ.2: Εκτός του οτι δεν δίνουν λίγες μέρες προθεσμία για να αντιδράσει ο κόσμος, εκτός του οτι παίζουν με ψιλά γράμματα ("εκάστοτε πακέτο"), ούτε ακόμη αυτά που λένε δεν εφαρμόζουν ("ενώ μπορούν να μεταφερθούν στο εμπορικά διαθέσιμο πακέτο του WIND F2G ή στην νέα WIND Καρτοκινητή καλώντας δωρεάν 1342 από το κινητό τους").

http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=315

Υ.Γ.3: Το "εμπορικά διαθέσιμο πακέτο του WIND F2G" τώρα ποιό είναι? :worry:

Υ.Γ.4: Αν διορθώσουν το 1342 και μπορείς να μεταφερθείς στη Νέα Καρτοκινητή με το ισχύον νούμερο σου, σώζουν αρκετά την κατάσταση αν και κλονίστηκε πλέον (τουλάχιστον για μένα) η "τιμή" και η αξιοπιστία της Wind.

Αλλά πολύ φοβάμαι δυστυχώς οτι το ηχογραφημένο μύνημα "η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στο οικονομικό σας πακέτο" του 1342, θα το ακούμε για πολύ καιρό ακόμη! :O

Πόσο παιδικό έχει καταντήσει αυτό το τόπικ... Μπορείτε να ηρεμήσετε μερικοί και να είστε πάντα ontopic ; Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τις ελεημοσύνες σας και τα "bye bye wind". Οι ανακοινώσεις της εταιρειες είναι ξεκάθαρες.

Όποιος θέλει να μείνει στο F2G2 δεν θα του πει κανείς τίποτα. Συνεχίζει να απολαμβάνει το 0,10 το λεπτό και τα ΝΟΝ ΣΤΟΠ. Όποιος θέλει, πάει στη νέα καρτοκινητή. Τι το παράλογο; Ηρεμήστε επιτέλους και αφήστε την συζήτηση να κυλήσει ομαλά και ώριμα. Έλεος πια με τις ανωριμότητές σας.

Καταρχην ο τροπος σου δεν ειναι καθολου ωραιος και υποπτευομαι οτι καποιος αλλος ειναι ανωριμος,που δεν κατεει οτι η ουσια της δημοκρατιας ειναι το ελευθερο λεγειν.Ηντα σε πειραξε εσενα στο bye bye wind?Τα παιδια αγανακτησαν και εκφραστηκαν ετσι.Το να πει καποιος οτι η wind δεν ειναι αξιοπιστη ειναι αποψη του και εχει καθε δικαιωμα να το πει αν αισθανεται ετσι.Γιατι ειναι offtopic?Αν δεν γραψεις κατι τετοιο εδω,που θα το γραψεις?Μαλλον εσυ πρεπει να ηρεμησεις και να αφησεις τη συζητηση να κυλισει ομαλα με ολες τις αποψεις.Να σου στειλω το γατο μου να κανεις γατοθεραπεια?Κανει καλο στα νευρακια το γουργουρισμα...ριχνει και την πιεση συμφωνα με μελετες γιατρων.;)

Με απεραντη αγαπη

kounelaki;)

Τα ζώα του κόσμου υπάρχουν για τους δικούς τους λόγους.Δεν δημιουργήθηκαν για τους ανθρώπους,οπως οι μαύροι άνθρωποι δεν δημιουργήθηκαν για τους λευκούς,ή οι γυναίκες για τους άνδρες!!!

http://veganoikologikostroposzois.blogspot.com/

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova