Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα στο 1342 μου εχει ολα τα πακετα διαθεσιμα + το νεο καρτοκινητο. Ειμαι στο f2g2. Το θεμα ειναι αν επιτρεπονται οι εσωτερικες αλλαγες στους παλιους συνδρομητες π.χ. να πας απο το 2 στο 5 και αναποδα.

Την ιδια απορια εχω κι εγω.

Ειλικρινα δεν σκαω καθολου με την καταργηση της δεσμευσης τιμης. Και ουτε που θα με νοιαξει αν καταργηθει και το 0.10 το λεπτο. Ειμαι στην γουιντ γιατι με συμφερει. Αν τα καταργησει ολα θα παω σε αλλη εταιρια και θα βρω το καλυτερο πακετο για μενα. Οσο για το αν θα κλεισει η οχι, επισης δεν με απασχολει. Δεν ειμαι μετοχος. Ολα ειναι θεμα συμφεροντος.δεν αισθανομαι οτι με εξαπατα καταργωντας πακετα,απλα ετσι κρινει οτι ειναι καλυτερα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

το f2go το απλο ομως εχει προιστορικες χρεωσεις.... αφου τα καταργει τα προγραμματα ας εκανε πιο ανταγονιστικο το f2go... Αντιθετα ομως παει να το καταργησει και αυτο με την νεα καρτοκινητη που και εκει οι χρεωσεις ειναι πολυ μεγαλες
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Την ιδια απορια εχω κι εγω.

μεχρι στιγμης επιτρεπονται..εχω αλλαξει 5-6 φορες.:D

Προφανώς η Wind θέλει λεφτά εδώ και τώρα. Βάλτε σου λέει το νέο καρτοκινητό να μπαίνουν 10Ε το μήνα βρέξει χιονίσει. Αν δεν αλλάξουν αρκετοί και μείνουν στο f2go2 θα αυξήσει πρώτα τη χρέωση 0,01-->0,35 ,μετά θα δώσει κανά Ιντερνετ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ για το νέο καρτοκινητό....Μετά θα το πάρει πίσω (όπως έχει κάνει άπειρες φορές) ...και πάπαλα το f2go2 ( ή με ελάχιστους πιστούς πελάτες)

Συμπέρασμα....άντε γεια!

Προφανώς η Wind θέλει λεφτά εδώ και τώρα. Βάλτε σου λέει το νέο καρτοκινητό να μπαίνουν 10Ε το μήνα βρέξει χιονίσει. Αν δεν αλλάξουν αρκετοί και μείνουν στο f2go2 θα αυξήσει πρώτα τη χρέωση 0,01-->0,35 ,μετά θα δώσει κανά Ιντερνετ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ για το νέο καρτοκινητό....Μετά θα το πάρει πίσω (όπως έχει κάνει άπειρες φορές) ...και πάπαλα το f2go2 ( ή με ελάχιστους πιστούς πελάτες)

Συμπέρασμα....άντε γεια!

Αρα λοιπον ειναι οπως το λεω!Δε μπορει με το ζορι να μας το παρει το free2go2 παρα μονο με τεχνασματα να κανουμε μονοι μας την κινηση.

οπως και να εχει, και να αυξησει το 0,10€/λεπτο, θα το κανει 0,25€/λεπτο.

παλι, ειναι φθηνοτερο απο ολα τα υπολοιπα καρτοκινητα και ΔΕΝ εχει ελαχιστο χρονο ομιλιας τα 35, 45 δευτερολεπτα ή 3 λεπτα που εχουν τα προπληρωμενα πακετα.

οποτε παλι το πιο οικονομικο πακετο θα ειναι.:D

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Γι αυτούς που έχουν απορία, πριν λίγο άλλαξα ένα παλιό F2G5 σε F2G2. Είχα ένα πρόβλημα όμως με ένα καινούριο νούμερο, διάλεξα F2G5 και αυτό μόνο του μου έβαλε F2G4. Και μάλιστα ενεργοποίησα και το πακέτο για 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς και ενεργοποιήθηκαν κανονικά, και μόλις κάλεσα μου έπεσε η γραμμή σε 3-4 λεπτά... Προσοχή λοιπόν στις αλλαγές πακέτων σας. Επικοινώνησα και με το cc και μου είπαν θα το κοιτάξουν.

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Ο αδερφος μου εχει vodafone240 προνομιακο απο το 2002,

Τι είναι αυτό? Προσφέρει χαμηλές χρεώσεις από το 2002 ?

Και τις έχουν αφήσει χωρίς αύξηση? Εικάζεις ότι το ίδιο θα κάνει και η wind?

Συμπέρασμα....άντε γεια!

Aν ηθελε να κανει αυτο πολυ απλα σημερα θα ειχε ανακοινωσει οτι καταργει εντελως την δεσμευση τιμης και για παλιους και νεους συνδρομητες.ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ και αφηνει αυτους που εχουν επιλεξει καποιο πακετο απο την δεσμευση τιμης να παραμεινουν σε αυτο αν το επιθυμουν.. Αρα παραμενουμε στην φτηνοτερη καρτοκινητη της αγορας F2G2...........

Aν ηθελε να κανει αυτο πολυ απλα σημερα θα ειχε ανακοινωσει οτι καταργει εντελως την δεσμευση τιμης και για παλιους και νεους συνδρομητες.ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ και αφηνει αυτους που εχουν επιλεξει καποιο πακετο απο την δεσμευση τιμης να παραμεινουν σε αυτο αν το επιθυμουν.. Αρα παραμενουμε στην φτηνοτερη καρτοκινητη της αγορας F2G2...........

Ας ελπίσουμε να κρατήσει και τις ίδιες χαμηλές χρεώσεις και τα non stop.

Αν αύριο είχες μόνο την επιλογή Νεα Καρτοκινητή και f2go με 0,35 και 0,11 το μήνυμα....πόσους συνδρομητές καρτοκινητής νομίζεις ότι θα είχε η wind σε μια βδομμάδα?

Marketing είναι....σφάξιμο με χαμόγελο:rolleyes:

πως μπορουμε να μάθουμε σε ποιο πρόγραμμα έιμαστε ήδη;

μπορώ και τώρα να πάω σε f2g2?

στο 1342 λέει ότι το σύστημα δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά..

Παρε το 1269 και αστο μεχρι τελος και θα μαθεις το πακετο σου. Δεξερω αν μπορεις να πας στο F2G2, δοκιμασε.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αν αύριο είχες μόνο την επιλογή Νεα Καρτοκινητή και f2go με 0,35 και 0,11 το μήνυμα....πόσους συνδρομητές καρτοκινητής νομίζεις ότι θα είχε η wind σε μια βδομμάδα?

Marketing είναι....σφάξιμο με χαμόγελο:rolleyes:

δεν ειναι 11 λεπτα το μηνυμα αλλα 8.

Γι αυτούς που έχουν απορία, πριν λίγο άλλαξα ένα παλιό F2G5 σε F2G2. Είχα ένα πρόβλημα όμως με ένα καινούριο νούμερο, διάλεξα F2G5 και αυτό μόνο του μου έβαλε F2G4. Και μάλιστα ενεργοποίησα και το πακέτο για 1 λεπτό το λεπτό προς 2 αριθμούς και ενεργοποιήθηκαν κανονικά, και μόλις κάλεσα μου έπεσε η γραμμή σε 3-4 λεπτά... Προσοχή λοιπόν στις αλλαγές πακέτων σας. Επικοινώνησα και με το cc και μου είπαν θα το κοιτάξουν.

Θα έφαγε φλας το σύστημα.

Εγώ από F2G2 πήγα σε Νέα Καρτοκινητή, μετά το 1342 σου δίνει μόνο F2G4 αλλά μετά ξαναδιαλέγεις F2G2 ή όποιο άλλο πακέτο θέλεις εσύ.

Αυτό ισχύει τουλάχιστον για τα παλιά νούμερα.

Kαι σε μενα το ίδιο έλεγε , αλλα εφταιγε το γεγονος ότι δεν ειχα λεφτα στην κάρτα. Εβαλα 1ευρώ κ μετα όλα ok.

WIND :D

Όπως πολύ σωστά γράφει ο παν82, αυτό με τα 10 λεπτά που σε καλούν παίρνεις 5 δώρο μέχρι 20λεπτά το μήνα είναι ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ για αυτούς που έχουν f2g2 (για όλους δηλαδή τους ψαγμένους). Κι αυτό γιατί προπληρώνεις 1€ για να αγοράσεις ουσιαστικά 2€ (20λεπτά χ0,10=2€). Αν θέλετε να κάνετε όλη αυτή τη φασαρία για να κερδίσετε 1 ολόκληρο ευρώ το μήνα, χαλάλι σας.

Γιατί είναι απάτη;

Εγώ στο f2g2 το ενεργοποιώ κάθε μήνα και δεν είναι καθόλου φασαρία, ένα μήνυμα στέλνω! Δέχομαι κάθε μήνα εισερχόμενες κλήσεις εκτός πακέτων πάνω από 40' (τουλάχιστον μέχρι στιγμής). Πληρώνω 1€ και παίρνω χρόνο ομιλίας 20' αξίας 2€, ο οποίος δεν έχει και ημερομηνία λήξης. Δηλαδή, δίνω 1€ και παίρνω 2€ μετά από ένα μήνα. Εντάξει, δεν είναι και καμιά τρελή προσφορά αλλά γιατί όχι; :) Δεν θα το έλεγα και απάτη.

Τώρα, βέβαια άμα έχεις f2g2 και δεν έχεις αρκετές εισερχόμενες εκτός πακέτων, ε τότε ναι, μπαίνεις και μέσα και είναι ας το πούμε "απάτη"... :)

Δεν γινεται, οτι σταματει να προσφερεται εμπορικα σταματαει ως εχει. Δεν αλλαζει τιποτα.

Αυτό ισχύει για τα συμβόλαια καθώς συμπεριλαμβάνεται στους όρους που έχεις υπογράψει. Ισχύει όμως και για τα καρτοκινητά; Αφού δεν έχεις υπογράψει τίποτα.

To Wind Sharing θα συνεχιστεί για τα free2go;

Αν είναι έτσι και έχει όντως "κλειδώσει" το 0,10€ "για πάντα", και συνεχίσει να ισχύει το και wind sharing, εγώ είμαι τέλεια!

Έχω 2 f2g2 και 1 f2g5 και έχω και "κάβα" 100€ από τους παλιούς διπλασιασμούς και αρκετούς πόντους win club στο ένα από αυτά. Την βγάζω καθαρή για κάνα χρόνο ακόμα, δηλαδή! :cool:

Αυτό ισχύει για τα συμβόλαια καθώς συμπεριλαμβάνεται στους όρους που έχεις υπογράψει. Ισχύει όμως και για τα καρτοκινητά; Αφού δεν έχεις υπογράψει τίποτα.

Ακριβώς! Κάνουν ο,τι θέλουν αφού δεν υπάρχει συμβόλαιο. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε.

Nα κάνουμε λίγο μια ανακεφαλαίωση γιατί έχουμε μπερδευτεί με τις τόσες προσφορές.

Λοιπόν να κάνω μια σύγκριση μεταξύ Νέου καρτοκινητού Wind και F2G2 (που είναι το πιο συμφέρον).

Ας πούμε πχ. ότι έχουμε και τα δυο. Θα προσπαθήσουμε να δούμε τι συμφέρει περισσότερο.

Βάζουμε και στα δυο από μία κάρτα των 11€.

Νέο καρτοκινητό: Μπαίνουν 11+9,68=20,68€

Wind F2G: 9,68€

Με αυτά τα χρήματα:

Νέο καρτοκινητό: Μιλάμε 1500λεπτά και SMS προς όλα τα Wind+Q και μπορούμε να μιλήσουμε μέχρι και 20,68/0,354 € το λεπτό ~= 58 λεπτά ομιλίας προς όλους τους υπόλοιπους για 15μέρες όμως μόνο (μετά χάνεται το μπόνους)

Wind F2G: Αφαιρούμε 7€ για να πάρουμε το πακέτο με 1200 λεπτά + ΣΜΣ προς τους F2G οπότε μας μένουν 2,68€ με τα οποία μιλάμε 2,68/0,10 € το λεπτό ~= 27 λεπτά περίπου προς όλους τους υπόλοιπους.

Στο νέο καρτοκινητό νομίζω δεν υπάρχουν επιλογές ΝΟΝ ΣΤΟΠ έτσι; Άρα μετά το πέρας των 1500 λεπτών και ΣΜΣ ΔΕΝ μπορείς να ανανεώσεις ξανά άλλα 1200 λεπτά, κάτι που μπορείς να κάνεις στο F2G2 μέχρι και 4 φορές το μήνα.

Συμπέρασμα: Με το νέο καρτοκινητό μιλάς 58λεπτά προς όλους, ενώ με το f2g2 μιλάς μόλις 27λεπτά περίπου με μία ανανέωση το μήνα.

Σαν να συμφέρει το νέο καρτοκινητό περισσότερο, εκτός αν μιλάτε πάνω από 1500 λεπτά το μήνα προς γουίντ. Υπολογίζω κάτι λάθος; Έτσι δεν είναι πάνω-κάτω;

Για 15 ημέρες έχεις τα 11/0.354=31 λεπτά του bonus από τα 58' που αναφέρεις. Τα υπόλοιπα 27' που αν παρατηρείς είναι ίδια με αυτά του F2G2 όπως σωστά έγραψες, τα έχεις για όλο τον μήνα και κυρίως μετά τις 15 μέρες αφού η λογική είναι να καταναλώσουμε πρώτα το bonus.

Η Νέα Καρτοκινητή, σωστά, συμφέρει σαφώς περισσότερο για όσους μιλάνε πολύ με Wind-Q.

Όσοι είναι διατεθιμένοι να ξοδέψουν τουλάχιστον 11 ευρώ/μήνα, η καλύτερη λύση είναι το Νέο Καρτοκινητό.

11+9.7=20.7ευρώ καθαρά/0.354=58.5λεπτά ομιλίας προς Voda+Cote.

Άρα η πραγματική χρέωση είναι 11/58.5=0.188ε/λεπτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ τώρα με το F2G2: χρέωση λέει 0.10ε/λεπτό αλλά με την 11άρα κάρτα μας μένουν 9.7ε μέσα, δηλαδή 97' ομιλίας, οπότε η πραγματική μας χρέωση είναι 11/97=0.113ε/λεπτό!

Άρα η διαφορά μεταξύ Νέου Καρτοκινητού και F2G2 είναι 0.188-0.113=0.075ε/λεπτό.

Δεν είναι και τεράστια η διαφορά για να πούμε πως δεν αξίζει να μην κερδίσουμε τα 1500'+1500sms πρός όλη την Wind-Q.

Στα sms έχουμε: 20.7/0.0857=241sms, δηλαδή η πραγματική χρέωση στα sms είναι 11/241=0.0456ε/sms.

Με το F2G2 έχουμε 9.7/0.04=242sms και η πραγματική χρέωση βγαίνει 11/242=0.0454ε/sms.

Δηλαδή στα sms ΔΕΝ αλλάζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.

Οπότε για όσους μπορούν και θέλουν να διαθέσουν τουλάχιστον 11ε/μήνα για καρτοκινητό, συμφέρει η Νέα Καρτοκινητή της Wind.

Η "Νέα Καρτοκινητή" της Wind είναι - κατά τη γνώμη μου - καλή γι'αυτούς που μιλάνε πολύ με αριθμούς Wind και Q μιας και προσφέρει δωρεάν λεπτά ομιλίας προς Wind και Q και διπλασιάζει την κάρτα ανανέωσης. Μπορείς να πας στη "Νέα Καρτοκινητή" είτε μέσω αγοράς πακέτου σύνδεσης, είτε μέσω του 1342. Το F2G2 είναι το καλύτερο πακέτο της αγοράς ειδικά γι'αυτούς που μιλάνε με όλους μιας και προσφέρει πολύ φθηνές χρεώσεις (0,10 ευρώ/λεπτό κ' 0,04 sms). :)

οπως και να εχει, και να αυξησει το 0,10€/λεπτο, θα το κανει 0,25€/λεπτο.

παλι, ειναι φθηνοτερο απο ολα τα υπολοιπα καρτοκινητα και ΔΕΝ εχει ελαχιστο χρονο ομιλιας τα 35, 45 δευτερολεπτα ή 3 λεπτα που εχουν τα προπληρωμενα πακετα.

οποτε παλι το πιο οικονομικο πακετο θα ειναι.:D

Αν το κάνει 0.25, το φθηνότερο πακέτο με καθαρές χρεώσεις θα είναι το Wind International (0.21ε/λεπτό, 0.04/sms):

http://www.wind.com.gr/ConDows/international_pricelist.pdf

Αλλά στη Νέα Καρτοκινητή με το bonus, η χρέωση που προκύπτει είναι 0.188ε/λεπτό και 0.045/sms, φθηνότερα από το Wind International που δεν το έχει κανείς.

Αλλά πιστεύω πως αν καταργήσει εντελώς το 0.10, το 1/3 του κόσμου θα φύγει από σπάσιμο και μόνο.

Αν το αφήσει έτσι όπως είναι, βολεύει και τους "μπατίρηδες" που ξοδεύουν 5-10 ευρώ/μήνα (F2G2), αλλά και τους "μικρομεσαίους" των 11-22 ευρώ/μήνα (Νέα Καρτοκινητή).

Edited by Petros the Great
Συνένωση μηνυμάτων.

H Nεα καρτοκινητη δεν εχει πακετο ΝΟΝ ΣΤΟΠ? Αν δεν κανω λαθος εχει το WIND1 και WIND2...........Αλλα και να μην εχει,μετα το περας του 1 μηνα απο την τελευταια ανανεωση,που εχουν τελειωσει τα 1.500,μπορεις να μεταφερθεις στο f2g και να κανεις ενα ΝΟΝ ΣΤΟΠ με την καρτα που θα σου εχει απομεινει..

Γιατι οσοι μιλανε πολυ με WIND οπως εγω,η καρτα που θα βαζουν θα μενει σχεδον ανεπαφη.(Και θα εχω και το προνομειο τις πρωτες 15 μερες με τον διπλασιασμο να παρω συνδρομητες απο αλλες εταιριες-ξεχασμενους φιλους+συγγενεις που δεν τους επαιρνα για να μην χρεωνομαι).Δεν ειναι αναγκη λοιπον να ανανεωνεις καθε μηνα αν ειναι να σου μενει καρτα και να μαζευεται και να μην εχεις τι να την κανεις!Κανεις ενα ΝΟΝ ΣΤΟΠ.;)

Εμενα ασυζητητη με συμφερει περισσοτερο!

Τα ζώα του κόσμου υπάρχουν για τους δικούς τους λόγους.Δεν δημιουργήθηκαν για τους ανθρώπους,οπως οι μαύροι άνθρωποι δεν δημιουργήθηκαν για τους λευκούς,ή οι γυναίκες για τους άνδρες!!!

http://veganoikologikostroposzois.blogspot.com/

εγώ πάντως λογικά επειδή η πλειοψηφία των κλήσεων μου γίνεται προς wind μέχρι τώρα είχα το βασικό μου νούμερο free2go2 και ένα δεύτερο free2go 5 για 1 λεπτό το λεπτό με 2 συμβόλαια wind. Έλεγα να κάνω πλέον τη νέα καρτοκινητή το βασικό νούμερο κι ενα free2go 2 για όταν τύχει να θέλω να μιλήσω πολύ προς άλλα δίκτυα έλεγα να τα ενοποιησω και σε ένα 2in1 αλλά πλέον δε ξέρω τι να κάνω, καλού κακού έκανα τη δεύτερη sim free2go 2 να έχω σίγουρα μια κάρτα με τα 0,10 αν αλλάξω το βασικό σε νέα καρτοκινητή. Φαντάζομαι ότι αν πάω να κάνω το 2in1 θα μου λένε να με βάλουν στα καινούργια πακέτα κι έλεγα τόσο καιρό να το κάνω θα χα ξεμπλέξει τώρα, α ρε wind...

YΓ: το θέμα είναι ότι η νέα καρτοκινητή πάει κι έρχεται λόγω του bonus διπλασιασμού αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι ένα ωραίο πρωινό όπως σημερα δε βγάλει μια ανακοίνωση στο site που να λέει ότι καταργείται το επιπλέον bonus και μετά θα κλάψουν μανούλες... γιατι τα 1500 λεπτά & sms μέχρι και το καλοκαίρι του 2011 λόγο vodafone δε μπορεί να τα πειράξει το bonus όμως ανά πάσα ώρα και στιγμή η μπορεί να το επαναφέρει πάλι στα 20 ευρώ ελάχιστο όπως ήταν στο λανσάρισμα η νέα καρτοκινητή

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

H Nεα καρτοκινητη δεν εχει πακετο ΝΟΝ ΣΤΟΠ? Αν δεν κανω λαθος εχει το WIND1 και WIND2...........Αλλα και να μην εχει,μετα το περας του 1 μηνα απο την τελευταια ανανεωση,που εχουν τελειωσει τα 1.500,μπορεις να μεταφερθεις στο f2g και να κανεις ενα ΝΟΝ ΣΤΟΠ με την καρτα που θα σου εχει απομεινει..

Γιατι οσοι μιλανε πολυ με WIND οπως εγω,η καρτα που θα βαζουν θα μενει σχεδον ανεπαφη.(Και θα εχω και το προνομειο τις πρωτες 15 μερες με τον διπλασιασμο να παρω συνδρομητες απο αλλες εταιριες-ξεχασμενους φιλους+συγγενεις που δεν τους επαιρνα για να μην χρεωνομαι).Δεν ειναι αναγκη λοιπον να ανανεωνεις καθε μηνα αν ειναι να σου μενει καρτα και να μαζευεται και να μην εχεις τι να την κανεις!Κανεις ενα ΝΟΝ ΣΤΟΠ.;)

Εμενα ασυζητητη με συμφερει περισσοτερο!

Δεν έχει τα κλασσικά Νον-Στοπ 1200'+1200sms η Νέα Καρτοκινητή.

Δεν γνωρίζω τί γίνεται αν στις 15 μέρες ξοδέψεις και τα 1500' που σου δίνει και την 16η μέρα ανανεώσεις με άλλα 11 ευρώ, τί γίνεται στην προκειμένη περίπτωση? Θα ξαναπάρεις άλλα 1500'+1500sms? Σίγουρα πάντως θα πάρεις άλλα 11 ευρώ έξτρα bonus.

Διαφορετικά όπως σωστά λές, την 16η μέρα μεταφέρεσαι στο F2G2 με τα 9.7 ευρώ που θα έχει η κάρτα σου μέσα και επιλέγεις με 7 ευρώ τα 1200'+1200sms.

Οπότε έτσι με μια 11άρα κάρτα κερδίζεις 1500'+1500sms και 31' ομιλίας bonus προς Voda+Cote στη Νέα Καρτοκινητή και μετά άλλα 1200'+1200sms και 27' ομιλίας προς Voda+Cote με το F2G2. Δηλαδή τζάμπα πράμα!

Πρέπει όμως να περιμένουμε να το δοκιμάσει κάποιος για σιγουριά.

YΓ: το θέμα είναι ότι η νέα καρτοκινητή πάει κι έρχεται λόγω του bonus διπλασιασμού αλλά ποιος μου λέει εμένα ότι ένα ωραίο πρωινό όπως σημερα δε βγάλει μια ανακοίνωση στο site που να λέει ότι καταργείται το επιπλέον bonus και μετά θα κλάψουν μανούλες... γιατι τα 1500 λεπτά & sms μέχρι και το καλοκαίρι του 2011 λόγο vodafone δε μπορεί να τα πειράξει το bonus όμως ανά πάσα ώρα και στιγμή η μπορεί να το επαναφέρει πάλι στα 20 ευρώ ελάχιστο όπως ήταν στο λανσάρισμα η νέα καρτοκινητή

Nαι αυτο δεν το ξερει κανενας!!!

Ασχετο,αλλα οι εκπληξεις ηταν μονο για την Πρωτοχρονια?Λιγο κρατησαν...

Παντως περσι με τα 1.000 που δινανε καθε μηνα την ειχα καταβρει!

Τα ζώα του κόσμου υπάρχουν για τους δικούς τους λόγους.Δεν δημιουργήθηκαν για τους ανθρώπους,οπως οι μαύροι άνθρωποι δεν δημιουργήθηκαν για τους λευκούς,ή οι γυναίκες για τους άνδρες!!!

http://veganoikologikostroposzois.blogspot.com/

Της Wind της αρέσει να παίζει με την φωτιά μου φαίνεται με τα κολπάκια που κάνει με την δέσμευση τιμής.

Αν τυχόν πάντως γίνει αυτό που λες με το bonus, τότε δεν έχει νόημα να κάθεται κανείς στην Wind.

Οπότε έσω έτοιμος και κράτησε καβάντζα 1-2 σιμάκια της Voda.

Περιμένουμε επίσης και την Cote να απαντήσει.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova