xenopoulos Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 ο νομος ειναι συγκεκριμενος και ΑΠΑΙΤΕΙ τον αριθμο καρτας σιμ (όπως και την ταυτοτητα) ομως δεν καταλαβα γραφεις: διοτι τωρα με την δηλωση στοιχειων και την αποκρυψη αριθμου ,ο οποιος κανει απειλητικα τηλεφωνηματα θα τον βρισκουνε πολυ ποιο γρηγορα απο οτι πριν που ειναι το κακο δηλαδη ? θα πρεπει να κανει ο καθενας οτι γουσταρει και να απειλει τον αλλον εκ του ασφαλους κρυμμενος στην ανωνυμια του??? Τίποτα δεν προσφέρει η δήλωση των στοιχείων στο καρτοκινητά! Δηλαδή θα είναι δύσκολο να κάνει το απειλητικό τηλεφώνημα από καρτοτηλέφωνο OTE; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminal Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 την βοηθεια σας παρακαλω γιατι το cc δυστυχως δεν μπορει να βοηθησει. εχω 2in1 καρτα σιμ. καρτοκινητο-καρτοκινητο. θελω να κλεινω το κινητο και οταν το ξαναανοιγω να μου ερχεται μηνυμα ποιοι με πηραν και τιωρα, αυτο που επιλεγεις αν θα ενημερωνεται αυτος που καλει αν θα μου ερθει μηνυμα η οχι. οτι και να μου εχουν πει απο το cc λυση δεν βρεθηκε. αν κλεισω το κινητο και καποιος με παρει τηλεφωνο, απλα ακυρωνεται η κληση. δεν καλει καθολου, δεν κανει τιποτα. απλα πεφτει η κληση οπως οταν προσπαθουμε να παρουμε τηλεφωνο και βγαινει μηνυμα στην οθονη δικτυο απασχολημενο. μπορει καποιος να με βοηθησει? θελω να κλεινω το κινητο καποιες ωρς αλλα να ενημερωνομαι και ποιος με πηρε οσο το ειχα κλειστο εχουν και τα 2 καρτοκινητα μοναδες?τι συσκευη χρησιμοποιεις?εχεις στειλει και απο τα 2 ΜΗΝΥΜΑ ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ κτλ?ποιο εχεις κυρια γραμμη οταν στο κανει αυτο? Τίποτα δεν προσφέρει η δήλωση των στοιχείων στο καρτοκινητά! Δηλαδή θα είναι δύσκολο να κάνει το απειλητικό τηλεφώνημα από καρτοτηλέφωνο OTE; σωστο ειναι αυτο που λες αλλα θα παψει το καθε μ*%^#$@ να κανει αηδιουλες κτλ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 εχουν και τα 2 καρτοκινητα μοναδες?τι συσκευη χρησιμοποιεις?εχεις στειλει και απο τα 2 ΜΗΝΥΜΑ ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ κτλ?ποιο εχεις κυρια γραμμη οταν στο κανει αυτο? και εγω ειχα αντιμετωπισει αυτο το προβλημα και δεν βηκα λυση τελικα και αναγκαστικα να σπασω τα νουμερα μου σε 2 καρτες σιμ. πρεπει να ειναι κολλημα του συστηματος της wind, δεν εξηγηται αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Υπάρχει κάποιο πακέτο ίντερνετ στην καρτοκινητή της Γουίντ; Εκτός του γουίντ πλας φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminal Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Υπάρχει κάποιο πακέτο ίντερνετ στην καρτοκινητή της Γουίντ; Εκτός του γουίντ πλας φυσικά. μπες στο site η δες την παλιοτερη συζητηση.υπαρχουν προπληρωμενα πακετα 2 ημερων η μιας εβδομαδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 μπες στο site η δες την παλιοτερη συζητηση.υπαρχουν προπληρωμενα πακετα 2 ημερων η μιας εβδομαδας Καλύτερη απάντηση θα ήταν: "Πήγαινε σε ένα κατάστημα Γουιντ και ρώτα." :wacko: Προφανέστατα, για να ρωτάω και στο σάιτ μπήκα (και βρήκα μόνο το γουίντ πλας με 40Μβ μόνο) και εδώ με πρόχειρο ψάξιμο και δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminal Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Καλύτερη απάντηση θα ήταν: "Πήγαινε σε ένα κατάστημα Γουιντ και ρώτα." :wacko: Προφανέστατα, για να ρωτάω και στο σάιτ μπήκα (και βρήκα μόνο το γουίντ πλας με 40Μβ μόνο) και εδώ με πρόχειρο ψάξιμο και δεν βρήκα κάτι. δες εδω: http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1443&langID=1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminal Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Μειωθηκαν οι χρεωσεις και στο F2G. Εγιναν ακριβως ιδιες με το CU! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: 0.35€ ΠΡΟΣ F2G 0.29€ SMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: 0,0514 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 δες εδω: http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1443&langID=1 :) Aυτό νομίζω ότι είναι ίντερνετ για λαπτοπ, όχι για κινητό. Αλλιώς τι να τα κάνεις 3γίγα σε 2 μέρες στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Μειωθηκαν οι χρεωσεις και στο F2G. Εγιναν ακριβως ιδιες με το CU! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: 0.35€ ΠΡΟΣ F2G 0.29€ SMS ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: 0,0514 Τι εννοείς? Έχεις ακουστά την Δέσμευση Τιμής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terminal Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Τι εννοείς? Έχεις ακουστά την Δέσμευση Τιμής? ανεξαρτητα απο τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΙΜΗΣ. ανακοινωσε νεο τιμολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 καιρος ηταν νε μειωσει και τις βασικες χρεωσεις γιατι καποιος που δεν ξερει για τη δεσμευση(δηλαδη σχεδον ολοι) και συγκριναν τις χρεωσεις με wu και cu δε νομιζω να επελεγαν F2G!μηπως τελικα να εχει αυτοματες τις αντιστοιχες χρεωσεις της Q/Frog?θα εσκιζε νομιζω!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Μου ηρθε μήνυμα οτι το F2G χαρίζει 5 ευρω καθε μήνα για 5 μήνες με προυπόθεση ανανέωση κάθε μήνα του χρόνου ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIDAMARIA Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Μου ηρθε μήνυμα οτι το F2G χαρίζει 5 ευρω καθε μήνα για 5 μήνες με προυπόθεση ανανέωση κάθε μήνα του χρόνου ομιλίας. :D Μολις το ειδα στην τηλεοραση και πηρα τηλ στο 1245 και τωρα εχω 5 ευρώ...Μου φαινεται λιγο περιεργο βεβαια αλλα δε με χαλαει κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 :D Μολις το ειδα στην τηλεοραση και πηρα τηλ στο 1245 και τωρα εχω 5 ευρώ...Μου φαινεται λιγο περιεργο βεβαια αλλα δε με χαλαει κιολας... τι ειναι αυτο?νεα προσφορα?για ολους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selena Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 κι εγω το ενεργοποιησα αμεσως μολις ειδα τη διαφημιση!:D ελπιζω μονο να μην υπαρχουν τιποτα οροι κρυφοι κ την πατησω...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Μου ηρθε μήνυμα οτι το F2G χαρίζει 5 ευρω καθε μήνα για 5 μήνες με προυπόθεση ανανέωση κάθε μήνα του χρόνου ομιλίας. Τι παίζει μ' αυτό ρε παιδιά; Πουθενά δεν λέει για προϋπόθεση ανανέωσης του χρόνου ομιλίας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selena Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 αν καταλαβα καλα, τα πρωτα 5 ευρω τα παιρνεις ετσι, δωρο! για να παρεις αλλα 5 τον επομενο μηνα πρεπει να κανεις μια ανανεωση (δε λεει το ελαχιστο ποσο βεβαια...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 ρε παιδια εγω πηρα στο 1269 κ ειδα πως δεν τα βαλανε τα 5ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 ρε παιδια εγω πηρα στο 1269 κ ειδα πως δεν τα βαλανε τα 5ευρω! Αργούν λίγο να μπουν... θα σου στείλουν μήνυμα όταν στα βάλουν. αν καταλαβα καλα, τα πρωτα 5 ευρω τα παιρνεις ετσι, δωρο! για να παρεις αλλα 5 τον επομενο μηνα πρεπει να κανεις μια ανανεωση (δε λεει το ελαχιστο ποσο βεβαια...) Εννοείται δηλαδή πως είναι η συνέχεια της περσινής προσφοράς που είχε για όλη τη χρονιά τζάμπα; Μήπως δεν σκοπεύουν να την ανανεώσουν την προσφορά και για το 2010 και γι' αυτό βρίσκουν κάτι αντίστοιχο; Και για πόσους μήνες θα γίνεται αυτό; ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Εννοείται δηλαδή πως είναι η συνέχεια της περσινής προσφοράς που είχε για όλη τη χρονιά τζάμπα; Μήπως δεν σκοπεύουν να την ανανεώσουν την προσφορά και για το 2010 και γι' αυτό βρίσκουν κάτι αντίστοιχο; Και για πόσους μήνες θα γίνεται αυτό; ξέρει κανείς; για 5 μηνες νομιζω!!!!παντως ειναι πολυ καλη προσφορα!!!μπραβο!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIDAMARIA Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Εννοείται δηλαδή πως είναι η συνέχεια της περσινής προσφοράς που είχε για όλη τη χρονιά τζάμπα; Μήπως δεν σκοπεύουν να την ανανεώσουν την προσφορά και για το 2010 και γι' αυτό βρίσκουν κάτι αντίστοιχο; Και για πόσους μήνες θα γίνεται αυτό; ξέρει κανείς; 'Ελεγε για τους επομενους 2 μήνες....θα δείξει....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Μολις μου τα βαλαν και μενα, μπορει να την βριζω για την ανοργανωσια της αλλα στα καρτοκινητα ειναι πολυ μπροστα η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Μολις μου τα βαλαν και μενα, μπορει να την βριζω για την ανοργανωσια της αλλα στα καρτοκινητα ειναι πολυ μπροστα η wind. παρα πολυ μπροστα............το what s up που ειναι πρωτο κατα τη γνωμη μου μονο φημη εχει!!!!απο χρεωσεις.....φωτια!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 τελειοοοοοοοοοοοο 5ε!! γιατι..ετσι Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts