Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν κανεις ανανεωση της συνδεσης σου σου δινουν και ενα τετοιο πακετο f2g που η πρωτη ανανεωση διπλασιαζεται...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

οταν κανεις ανανεωση της συνδεσης σου σου δινουν και ενα τετοιο πακετο f2g που η πρωτη ανανεωση διπλασιαζεται...

και να φανταστω οτι ολοι βαζανε 50αρια για να γινουν 100. εξυπνο αλλα και η wind ξυπνησε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γίνεται να μάθω αν κάποιος έχει σύνδεση ή κάρτα και τί πακέτο; Για το αν έχει f2g ξέρω ότι στέλνεις τον αρθιμό του τηλεφώνου στο 1274. Για τα υπόλοιπα;:O

Καλείς από σταθερό τηλέφωνο το 6935601268 και ακολουθείς την διαδικασία ανανέωσης χωρίς να φτάσεις να βάλεις χρόνο

Θα σου πει και τι υπόλοιπο έχει και σε πιο πακέτο βρίσκεται.

Αν είναι σύνδεση επίσης δεν θα σε αφήσει να προχωρήσεις την ανανέωση

To 1274 τι κάνει? Πρέπει να στείλεις τον αριθμό από κινητό wind?

Με την δεύτερη διαδικασία μπορούμε, δηλαδή, να ακούσουμε το υπόλοιπο οποιουδήποτε καρτοκινητού wind, ακόμα και αν δεν μας ανήκει?

To 1274 τι κάνει? Πρέπει να στείλεις τον αριθμό από κινητό wind?

Με την δεύτερη διαδικασία μπορούμε, δηλαδή, να ακούσουμε το υπόλοιπο οποιουδήποτε καρτοκινητού wind, ακόμα και αν δεν μας ανήκει?

στο 1274 στελνουμε τον αριθμο που μας ενδιαφερει να μαθουμε αν ειναι f2g. στο δευτερο ερωτημα σου η απαντηση ειναι ,ναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

και να φανταστω οτι ολοι βαζανε 50αρια για να γινουν 100. εξυπνο αλλα και η wind ξυπνησε

Τα 50άρια τα έκαναν 115άρια ;-)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

στο 1274 στελνουμε τον αριθμο που μας ενδιαφερει να μαθουμε αν ειναι f2g. στο δευτερο ερωτημα σου η απαντηση ειναι ,ναι

Thanx για την πληροφόρηση. Μόνο σε μένα, φαίνεται "κάπως" αυτή η δυνατότητα? Σαν μεγάλη τρύπα στο σύστημα ανανέωσης υπολοίπου της wind ή μήπως είναι στάνταρ για όλες τις εταιρίες και τα καρτοκινητά τους? Αν ναι, μήπως γνωρίζετε τα αντίστοιχα τηλέφωνα?

Thanx για την πληροφόρηση. Μόνο σε μένα, φαίνεται "κάπως" αυτή η δυνατότητα? Σαν μεγάλη τρύπα στο σύστημα ανανέωσης υπολοίπου της wind ή μήπως είναι στάνταρ για όλες τις εταιρίες και τα καρτοκινητά τους? Αν ναι, μήπως γνωρίζετε τα αντίστοιχα τηλέφωνα?

ειναι τεραστια τρυπα και παραβιαζονται προσωπικα δεδομενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιο Πιθανό είναι να μην υπάρχει πια αυτός ο Αριθμός . Όταν τον καλέσεις κατευθείαν τι λέει ?

Κάλεσα το συγκεκριμένο κινητό που ήθελα και ο κάτοχος απάντησε κανονικά..:blink: Παίζει να σημαίνει πως είναι απόρρητο ή έχει απενεργοποιήσει αυτή την υπηρεσία; (αν απενεργοποιείται..)

Nokia 3310 > Nokia 3100 > HTC P3300 > HTC Desire C > Lenovo A328 > Lenovo Vibe Shot

& Samsung Galaxy Note 8.0

Μήπως έχει φύγει με φορητότητα από την WIND ?

Στείλε από κινητό Vodafone τον αριθμό στο 1292 και θα σου πει σε πιο δίκτυο ανήκει ή στειλε μου τον αριθμό με PM και θα το ελέγξω

Όταν κάνουμε ανανέωση με κάρτα των 15 ευρώ δεν κρατείται ο φόρος του 12%,έτσι;Χρειάζεται να στείλουμε κάποιο μήνυμα για να γίνει αυτό;

Όταν κάνουμε ανανέωση με κάρτα των 15 ευρώ δεν κρατείται ο φόρος του 12%,έτσι;Χρειάζεται να στείλουμε κάποιο μήνυμα για να γίνει αυτό;

Κάλεσε 1242 να ενεργοποιήσεις την προσφορά.Δωρεάν είναι.

Παιδιά έχω f2go1 και θέλω να μεταβώ στο f2go2 για 0,10 για εθνικές ξέρει κανείς αν χάνω τους πόντους του winclub?
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Παιδιά έχω f2go1 και θέλω να μεταβώ στο f2go2 για 0,10 για εθνικές ξέρει κανείς αν χάνω τους πόντους του winclub?

δεν χανεις κανενα ποντο. κανε την αλλαγη αφοβα

[sIGPIC][/sIGPIC]

της cosmote ειναι 6971001314 αλλα δεν μαθαινεις το υπολοιπο!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Το μαθαίνεις και στην cosmote. Κόστος 3 ευρώ ανανέωση.

:X Κι άλλη τρύπα!

:X Κι άλλη τρύπα!

Τα παραπάνω ισχύουν για τους συνδρομητές συμβολαίου cosmote αν καλέσεις και το 1314, φυσικά χωρίς χρέωση.

Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς αλλά το bonus με κάθε ανανέωση έκανε φτερά από το site της wind! Μάλλον αυτό ήταν...μας τελείωσε..:(

Παιδιά το 0,10 ΕΥΡΩ για ΕΘΝΙΚΕΣ κλήσεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ στο f2go2 ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ???
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Παιδιά το 0,10 ΕΥΡΩ για ΕΘΝΙΚΕΣ κλήσεις ΣΕ ΟΛΟΥΣ στο f2go2 ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ???

:D:D:D:D YES...........:ninja:

22/10/2009

ANANEΩΣTE TΩPA & MEXPI 31/10/09 TO XPONO OMIΛIAΣ ΣAΣ & KEPΔIΣTE EΞTPA ΔΩPEAN XPONO 50% AΠO THN AΞIA THΣ ΠPΩTHΣ KAPTAΣ ΠOY ΘA ΦOPTΩΣETE.WIND ΠOΛY ΠEPIΣΣOTEPA

23/10/2009

TO ΠPOΓPAMMA ANTAMOIBHΣ 50ΛEΠTA & 50SMS ME KAΘE ANANEΩΣH EΛHΞE. NEA ΠPOΣΦOPA: ME KAPTEΣ WIND AΠO 15E KEPΔIZEIΣ TO TEΛOΣ KAPTOKINHTHΣ.KAΛEΣE 1242 & META ANANEΩΣE

δεν μου αρέσουν καθόλου τα μηνυματάκια της wind... :wacko:

σε ένα άλω αριθμό που έχω μου ήρθε εμένα αλά μόνο πως καταργούνται τα 50

Η προσφορά που υπάρχει στις κάρτες άνω των 15 ευρώ ισχύει για όλους ασχέτος αν σας ήρθε ή δεν σας ήρθε μήνυμα ενημέρωσης.. Εγώ, πάντως, ενεργοποίησα την προσφορά σε 2 αριθμούς F2G που έχω χωρίς κανένα πρόβλημα.. ;)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova