Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οταν εκανα την ανανεωση ισχυε κανονικα..νομιζω ακομα ισχυει :)

και εβγαινε στα 20 ευρω ανανεωση ,με τον φορο,εβγαινα ~0.40€ χαμενος!

οταν εκανα την ανανεωση ισχυε κανονικα..νομιζω ακομα ισχυει :)

και εβγαινε στα 20 ευρω ανανεωση ,με τον φορο,εβγαινα ~0.40€ χαμενος!

αρα ισχυει κανονικα το μπονους, δεν το κοψανε οπως οι κοκκινοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας και βρίσκομαι στο εξωτερικό αυτη την στιγμή (και θα βρίσκομαι για τους επόμενους 3 μήνες) μήπως έχει να προτείνει κάποιος τρόπο να το ενεργοποιήσω κι εγώ; Τα θέλω όλα μου φαίνεται :lol: :p

Μιας και βρίσκομαι στο εξωτερικό αυτη την στιγμή (και θα βρίσκομαι για τους επόμενους 3 μήνες) μήπως έχει να προτείνει κάποιος τρόπο να το ενεργοποιήσω κι εγώ; Τα θέλω όλα μου φαίνεται :lol: :p

αν παρεις 00301242?το δοκιμασες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε να στείλεις email στην Εξυπηρέτηση Πελατών, μήπως βρεθεί τρόπος να κάνεις την ενεργοποίηση μέσω sms.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

ΠΑΙΔΙΑ εγω πηρα στο 1242 ακολουθησα τις οδηγιες κανονικα. Εβαλα μια καρτα των 30 ευρω και μου πιστωθηκα μονο τα 26,8 περιπου!!!!

ΑΡΑ ουτε τον φορο γλιτωσα, και ουτε καποιο χρηματικο μπονους ελαβα .

Τι μπορει να συνεβη? Εστειλα ενα μαιλ και απλα περιμενω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

το χρηματικο μπονους μπαινει αν κανεις ανανεωση μονο απο καταστημα wind..με τον φορο δε ξερω τι παιζει..

ΠΑΙΔΙΑ εγω πηρα στο 1242 ακολουθησα τις οδηγιες κανονικα. Εβαλα μια καρτα των 30 ευρω και μου πιστωθηκα μονο τα 26,8 περιπου!!!!

ΑΡΑ ουτε τον φορο γλιτωσα, και ουτε καποιο χρηματικο μπονους ελαβα .

Τι μπορει να συνεβη? Εστειλα ενα μαιλ και απλα περιμενω

ακουσες το ηχογραφημενο μηνυμα οτι η εγγραφη εγινε επιτυχως?πολυ παραξενο. να το κυνηγησεις το θεμα μεσω εξυπηρετησης πελατων. μην το αφησεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το bonus 50 λεπτών με κάθε ανανέωση υπάρχει ακόμη;O πατέρας μου που έχει wind έστειλε bonus στο 1209 και του ήρθε απάντηση ότι η ενεργοποίηση ήταν ανεπιτυχής!Μήπως πρέπει να στείλει το μήνυμα πριν την ανανέωση;

Αυτό το bonus 50 λεπτών με κάθε ανανέωση υπάρχει ακόμη;O πατέρας μου που έχει wind έστειλε bonus στο 1209 και του ήρθε απάντηση ότι η ενεργοποίηση ήταν ανεπιτυχής!Μήπως πρέπει να στείλει το μήνυμα πριν την ανανέωση;

Συνήθως αυτό το πρόβλημα παρατηρείται όταν δεν έχεις την σωστή γραμματοσειρά

Δοκίμασε να βάλεις την κάρτα σε ένα άλλο κινητό, για να ενεργοποιήσης το Bonus

Θα το προσπαθήσω και αυτό μήπως και γίνει κάτι.Ευχαριστώ παιδιά!

ενεργοποιησε το και ξαναβαλε καρτα και θα δεις οτι ισχυει κανονικα. δεν θα εχεις κανενα προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα την κάρτα σε άλλο κινητό,έστειλα το μήνυμα και μου ήρθε η απάντηση για τα 50 λεπτά με κάθε ανανέωση.Υποθέτω όμως ότι επειδή η ανανέωση έγινε πριν την ενεργοποίηση δεν ισχύει για τώρα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.Θα ισχύει από την επόμενη.

Και από πού ενημερώνομαι πόσα λεπτά απομένουν;Στο 1268;

Έβαλα την κάρτα σε άλλο κινητό,έστειλα το μήνυμα και μου ήρθε η απάντηση για τα 50 λεπτά με κάθε ανανέωση.Υποθέτω όμως ότι επειδή η ανανέωση έγινε πριν την ενεργοποίηση δεν ισχύει για τώρα όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.Θα ισχύει από την επόμενη.

Και από πού ενημερώνομαι πόσα λεπτά απομένουν;Στο 1268;

απο την επομενη θα ισχυει

Για να μαθαίνετε το υπόλοιπό σας σε δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS από την υπηρεσία απόδοσης bonus καθώς και τη διάρκεια ισχύος τους, στείλτε δωρεάν SMS με την εντολή ΥΠ στο 1209 όσο συχνά θέλετε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μαθαίνετε το υπόλοιπό σας σε δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS από την υπηρεσία απόδοσης bonus καθώς και τη διάρκεια ισχύος τους, στείλτε δωρεάν SMS με την εντολή ΥΠ στο 1209 όσο συχνά θέλετε.

Σε μένα δεν δουλεύει αυτό...:(

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Δοκίμασε να στείλεις με λατινικούς χαρακτήρες YP

Σε μένα δεν δουλεύει αυτό...:(

και σε μενα δεν δουλευει καποιες φορες λογω προβληματος του δικτυου. εχεις ενεργοποιησει την προσφορα και εχεις κανει ανανεωση απο 10 ευρω και πανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο την επομενη θα ισχυει

Χρειάζεται να ξαναστείλω το μήνυμα για την ενεργοποίηση ή αυτόματα με την ανανέωση θα ισχύει;

Χρειάζεται να ξαναστείλω το μήνυμα για την ενεργοποίηση ή αυτόματα με την ανανέωση θα ισχύει;

μια φορα απαιτειται ενεργοποιηση. με την επομενη ανανεωση θα εχεις και το μπονους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χάθηκαν όλες οι κάρτες των 3 ευρώ από τα περίπτερα της Κέρκυρας. Ούτε για δείγμα δεν βρήκα κάρτα των 3 ευρώ στην πόλη. Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης στα καταστήματα Wind;:worry:

Χάθηκαν όλες οι κάρτες των 3 ευρώ από τα περίπτερα της Κέρκυρας. Ούτε για δείγμα δεν βρήκα κάρτα των 3 ευρώ στην πόλη. Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης στα καταστήματα Wind;:worry:

εχουν εξαντληθει πλεον ολες οι τριαρες. σε κανενα χωριουδακι 30 κατοικων αν βρεις μονο. προ επιβολης φορου ειχα κανει ανανεωσεις σε καταστημα των 3 ευρω. δεν γνψριζω αν αλλαξε. στην χειροτερη περιπτωση να ειναι 5 ευρω η ελαχιστη

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε οχι μονο 30 κατοικους! εμεις 4000 εχουμε και εχουμε ακομα τριαρες!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova