Kwstas91 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Ρε παιδια στα 50λεπτα+μνμ για ολα τα δικτυα μεχρι 31/3 γινεται ενεργοποιηση η μεχρι τοτε θα δινουν τα 50+50? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Eνεργοποίησα τα 1000 λεπτά για ενα χρόνο με ενα ευρώ,μπορώ να μαθαίνω το υπόλοιπο του χρόνου και των μηνυμάτων στέλνοντας κάποιο μήνυμα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Κλήση στο 1209. Δοκίμασε και ΥΠ στο 1209 αλλά δεν ξέρω εαν σου απαντάει και γιαυτό. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Eνεργοποίησα τα 1000 λεπτά για ενα χρόνο με ενα ευρώ,μπορώ να μαθαίνω το υπόλοιπο του χρόνου και των μηνυμάτων στέλνοντας κάποιο μήνυμα? Υποτίθεται στέλνοντας ΥΠ στο 1209. Αλλά εδώ και μέρες δεν είναι διαθέσιμα τα ΣΜΣ. Οπότε καλείς στο 1209 και σου λέει το υπόλοιπο εκεί. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Αυτό είναι βέβαιο (όσο βέβαιη μπορεί να είναι μια πληροφορίας) ; Γιατί στη σελίδα της εταιρείας δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. mexri protinows egrafe 31/3. twra den xerw an simeni kati to gegonos oti to vgalane apo to site.mia erwthsh sto 1260 isws voithisi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Υποτίθεται στέλνοντας ΥΠ στο 1209. Αλλά εδώ και μέρες δεν είναι διαθέσιμα τα ΣΜΣ. Οπότε καλείς στο 1209 και σου λέει το υπόλοιπο εκεί. ;) Μεχρι τωρα ποτε δεν υπηρχε ενημερωση στα χιλια με μνμ στο 1209.παντα με κληση ηταν στο 1209! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Μεχρι τωρα ποτε δεν υπηρχε ενημερωση στα χιλια με μνμ στο 1209.παντα με κληση ηταν στο 1209! Πράγματι....Έτσι είναι!ΥΠ στο 1209 στέλνεις για το υπόλοιπο του 50+50 και όχι για το νον στοπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να κάνω ανανέωση απο το site της Wind αλλά τίποτα... βάζω όλα τα στοιχεία και στο τέλος μου βγάζει μήνυμα λάθους, να επικοινωνήσω με την τράπεζα ή με την Wind... έχω κάνει ανανέωση με αυτή την κάρτα και φυσικά υπάρχει υπόλοιπο... έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την ηλεκτρονική ανανέωση...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να κάνω ανανέωση απο το site της Wind αλλά τίποτα... βάζω όλα τα στοιχεία και στο τέλος μου βγάζει μήνυμα λάθους, να επικοινωνήσω με την τράπεζα ή με την Wind... έχω κάνει ανανέωση με αυτή την κάρτα και φυσικά υπάρχει υπόλοιπο... έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την ηλεκτρονική ανανέωση...???Χθες που έκανα λειτούργησε μια χαρά. (χρησιμοποιώ firefox) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να κάνω ανανέωση απο το site της Wind αλλά τίποτα... βάζω όλα τα στοιχεία και στο τέλος μου βγάζει μήνυμα λάθους, να επικοινωνήσω με την τράπεζα ή με την Wind... έχω κάνει ανανέωση με αυτή την κάρτα και φυσικά υπάρχει υπόλοιπο... έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την ηλεκτρονική ανανέωση...??? Κι άλλοι το έχουν παρατηρήσει αυτό, δεν είσαι ο μόνος. :worry: Δοκίμασε την τελευταία έκδοση java. Μήπως παίζει κι αυτό ρόλο... Εγώ έκανα το μεσημέρι σε 3καρτοκινητά μου χωρίς κανένα πρόβλημα. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να κάνω ανανέωση απο το site της Wind αλλά τίποτα... βάζω όλα τα στοιχεία και στο τέλος μου βγάζει μήνυμα λάθους, να επικοινωνήσω με την τράπεζα ή με την Wind... έχω κάνει ανανέωση με αυτή την κάρτα και φυσικά υπάρχει υπόλοιπο... έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την ηλεκτρονική ανανέωση...??? Εγώ προσπαθώ πολύ περισσότερες ημέρες. Για την ακρίβεια μόνο την πρώτη φορά που το δοκίμασα μπόρεσα και ανανέωσα. Ολες οι υπολοιπες ήταν αποτυχημένες. Την μια μου ελεγε οτι βάζω λάθος τον κωδικό της εικόνας (ενώ τον έβαζα σωστά), την άλλη ταχα δεν ηταν σωστός ο αριθμός της κάρτας. Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Εγώ προσπαθώ πολύ περισσότερες ημέρες. Για την ακρίβεια μόνο την πρώτη φορά που το δοκίμασα μπόρεσα και ανανέωσα. Ολες οι υπολοιπες ήταν αποτυχημένες. Την μια μου ελεγε οτι βάζω λάθος τον κωδικό της εικόνας (ενώ τον έβαζα σωστά), την άλλη ταχα δεν ηταν σωστός ο αριθμός της κάρτας. Έχετε ξαναχρησιμοποιήσει σίγουρα τις κάρτες αυτές για ηλεκτρονικές συναλλαγές; Είναι μερικών τραπεζών που δεν γίνονται αποδεκτές, όπως πχ. της Εμπορικής. Κι ας γράφει VISA πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Επίσης πολές κάρτες δεν επιτρέπουν δεύτερη συναλλαγή την ίδια μέρα. Επιπλέον δεν μπορείτε να βάλετε πάνω από 100 ευρώ τον ίδιο μήνα στο ίδιο καρτοκινητό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Υπάρχεί τρόπος να μάθουμε αν ένα νούμερο είναι FTG η όχι? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 στελνεις τον αριθμο που θες με μηνυμα στο 1274 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 στελνεις τον αριθμο που θες με μηνυμα στο 1274 Ευχαριστώ! Απίστευτα γρήγορη η απάντηση σου!!!! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 mexri protinows egrafe 31/3. twra den xerw an simeni kati to gegonos oti to vgalane apo to site.mia erwthsh sto 1260 isws voithisi Ευχαριστώ. :) Παλαιότερα με ανανέωση αξίας 50 ευρώ στα καταστήματα της Wind έδιναν και 25 ευρώ δώρο. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν αυτό συνεχίζει να ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Ευχαριστώ. :) Παλαιότερα με ανανέωση αξίας 50 ευρώ στα καταστήματα της Wind έδιναν και 25 ευρώ δώρο. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν αυτό συνεχίζει να ισχύει; nomizw oti pernis kapio bonus apo ena poso ananewshs k panw sta katasthmata wind. den gnwrizw to poso k to pososto tu bonus.tha prepi na rwthsis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgette Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 nomizw oti pernis kapio bonus apo ena poso ananewshs k panw sta katasthmata wind. den gnwrizw to poso k to pososto tu bonus.tha prepi na rwthsis Στις ανανεώσεις με άυλες κάρτες μέσω καταστημάτων WIND μέχρι πρότινος ίσχυαν τα εξής: • Με κάθε ανανέωση από 20 ευρώ έως 29 ευρώ, οι συνδρομητές καρτοκινητής WIND θα κερδίζουν 10% δωρεάν επιπλέον χρόνο ομιλίας (δηλαδή από 2€ έως 2,90€) • Με κάθε ανανέωση από 30 ευρώ έως 50 ευρώ, οι συνδρομητές καρτοκινητής WIND θα κερδίζουν 15% δωρεάν επιπλέον χρόνο ομιλίας (δηλαδή από 4,50 ευρώ έως 7,50 ευρώ) Δεν έχω πραγματοποιήσει μια ανανέωση τέτοιων ποσών τους τελευταίους μήνες για να επιβεβαιώσω αν ισχύει ακόμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Στις ανανεώσεις με άυλες κάρτες μέσω καταστημάτων WIND μέχρι πρότινος ίσχυαν τα εξής: • Με κάθε ανανέωση από 20 ευρώ έως 29 ευρώ, οι συνδρομητές καρτοκινητής WIND θα κερδίζουν 10% δωρεάν επιπλέον χρόνο ομιλίας (δηλαδή από 2€ έως 2,90€) • Με κάθε ανανέωση από 30 ευρώ έως 50 ευρώ, οι συνδρομητές καρτοκινητής WIND θα κερδίζουν 15% δωρεάν επιπλέον χρόνο ομιλίας (δηλαδή από 4,50 ευρώ έως 7,50 ευρώ) Δεν έχω πραγματοποιήσει μια ανανέωση τέτοιων ποσών τους τελευταίους μήνες για να επιβεβαιώσω αν ισχύει ακόμη.. Ισχύει ακόμα.:) Aλλά για όσους βέβαια έχουν πιστωτική είναι ασύμφορο και μη προτιμητέο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna_1234 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Αλλαξε σε f2g1 δεν υπαρχει λογος να μενεις στο f2g. Απο αναφορες μελων ΔΕΝ χανεις τα 1000+1000 . Παιδιά μετέφερα το F2G -->>> F2G1, όντως τα 1000min&1000sms ισχύουν ακόμη και φυσικά τα sms πρός άλλα δίκτυα 0,04€ Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Έχετε ξαναχρησιμοποιήσει σίγουρα τις κάρτες αυτές για ηλεκτρονικές συναλλαγές; Είναι μερικών τραπεζών που δεν γίνονται αποδεκτές, όπως πχ. της Εμπορικής. Κι ας γράφει VISA πάνω. Χρησιμοποιώ electron. Την πρώτη φορά ανανέωσα κανονικά και μάλιστα 3 φορές την ίδια μέρα. Απο τότε μέχρι σήμερα έχει πρόβλημα. Και δεν επιλέγω μεγάλο ποσό. Κατω των 10 ευρώ επιλέγω. Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Χρησιμοποιώ electron. Την πρώτη φορά ανανέωσα κανονικά και μάλιστα 3 φορές την ίδια μέρα. Απο τότε μέχρι σήμερα έχει πρόβλημα. Και δεν επιλέγω μεγάλο ποσό. Κατω των 10 ευρώ επιλέγω. μια απο τα ίδια... είχα κάνει και εγώ ανανέωση με την ίδια κάρτα... σήμερα έκλεισα hostel για ένα φίλο μου που θα πάει Βερολίνο αλλά ανανέωση απο το site της Wind δεν μπορώ να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 μια απο τα ίδια... είχα κάνει και εγώ ανανέωση με την ίδια κάρτα... σήμερα έκλεισα hostel για ένα φίλο μου που θα πάει Βερολίνο αλλά ανανέωση απο το site της Wind δεν μπορώ να κάνω... telika ine sovaro to provlhma me thn online ananewsh apo to site ths wind. exi parathruthi se dekades xrhstes. stilate kanena mail sto cc na tus enhmerwsete gia to provlhma? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Ξέρει κανείς αν ενεργοποιήσω το F2G4 αντίστοιχο του Whats up αν θα μπορώ να έχω τα 1000+1000 με άλλους Whats up χρήστες? Αν ναι τι κάρτες θα πρέπει να βάζω? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts