Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωχ ναι!!! χαχαχαχαχαχα! sorry...

Αλήθεια, όμως, αυτό θα ισχύει συνέχεια ή είναι ειδική προσφορά;

Ισχυει μεχρι 30-11-08.Μονιμη ειναι η ιδια υπηρεσια με 600.Πολυ καλο θα ειναι να γινουν μονιμα τα 1200.

εχω να βαλω καρτα στο f2g απο 25/7 κ μου στειλαν για διπλασιασμο καρτας..

Καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα.Εχω ενα καρτοκινητο wind του οποιου δεν ξερω τον αριθμο και θελω να κανω μεταφορα μοναδων γιατι δεν εχει καθολου μοναδες ουτε καν για μια κληση. ;) Μηπως γνωριζετε καποιον τροπο να βρω τον αριθμο?
otheosadis

Καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα.Εχω ενα καρτοκινητο wind του οποιου δεν ξερω τον αριθμο και θελω να κανω μεταφορα μοναδων γιατι δεν εχει καθολου μοναδες ουτε καν για μια κληση. ;) Μηπως γνωριζετε καποιον τροπο να βρω τον αριθμο?

Καλεσε στο 1268 πατα το 2 και θα σου πιστωθουν 2,5 ευρω οπου μπορεις να κανεις και κληση αλλα δε ξερω εαν η υπηρεσια για να λειτουργησει χρειαζεται καποιες προηγουμενες ανανεωσεις εντος ενα μηνα,δοκιμασε το και πες μου

Το νουμερο ειναι χρησιμοποιημενο μια φορα και αυτην με μεταφορα χρονου απο συμβολαιο...Οποτε δεν λειτουργει αυτο.:worry:
otheosadis

Εφόσον δεν ξέρεις τον αριθμό το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις ανανέωση με μία απο τις κάρτες της Wind και σε περίπτωση που δεν θέλεις και τα 10€ στον αριθμό που λες μπορείς να καλέσεις το 1264 (Wind Sharing) και να μεταφέρεις ένα ποσό σε έναν άλλο αριθμό Wind.

Ή μπορεις να τους πάρεις τηλεφωνο και να τους πεις τους κωδικούς της κάρτας SIM. Φαντάζομαι θα μπορούν να σου πουν τον αριθμό!

H na kaneis xrisi tis ypiresias ring me now....einai dwrean k stelnei sms se allon arithmo wind oti o syndromitis tade (to noymero pou psaxneis) thelei na ton kalesete ktl...:happy:

H na kaneis xrisi tis ypiresias ring me now....einai dwrean k stelnei sms se allon arithmo wind oti o syndromitis tade (to noymero pou psaxneis) thelei na ton kalesete ktl...:happy:

Σωστά, μόνο που και αυτή η υπηρεσία έχει ελάχιστο όριο 0,07 ευρώ για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.. Οπότε εάν το υπόλοιπο της κάρτας είναι κάτω από 7 λεπτά δε θα μπορεί να μάθει με αυτόν τον τρόπο τον αριθμό..

Επίσης εάν τελικά είναι πράγματι μεγαλύτερο από 7 λεπτά το υπόλοιπο μπορεί να μεταφερθεί στα F2G1 ή F2G2 που δεν έχει ελάχιστη χρέωση και σε αφήνει να κάνεις κλήση εάν έχεις τουλάχιστον 7 λεπτά νομίζω.. Και ακόμα καλύτερα να καλέσει έναν άλλον αριθμό F2G προς τον όποιον είναι φθηνότερη η χρέωση και μπορεί σίγουρα να καλέσει και με χαμηλό υπόλοιπο..

Δεν παύει όμως να μην μπορεί να εφαρμόσει κανέναν από αυτούς τους τρόπους εάν έχει υπόλοιπο κάτω από 0,07 ευρώ..

Μια ερώτηση σχετικά με τα οικονομικά πακέτα F2G.

Ο τιμοκατάλογος που έχει η Wind στο site της αναφέρει στο F2G1 τα μηνύματα προς F2G χρεώνονται 0,002 ευρώ, αλλά υπάρχει με αστεράκι μια υποσημείωση που λέει ότι αυτή η χρέωση ισχύει έως και τις 30/06/2008. Αντίθετα στο F2G2 η χρέωση είναι η ίδια και χωρίς υποσημείωση που να κάνει λόγο για λήξη.

Ισχύει αυτό; Αν ναι, τότε το F2G2 είναι το φθηνότερο πακέτο αυτή τη στιγμή, έτσι;

Ο τιμοκατάλογος που έχει η Wind στο site της αναφέρει στο F2G1 τα μηνύματα προς F2G χρεώνονται 0,002 ευρώ, αλλά υπάρχει με αστεράκι μια υποσημείωση που λέει ότι αυτή η χρέωση ισχύει έως και τις 30/06/2008. Αντίθετα στο F2G2 η χρέωση είναι η ίδια και χωρίς υποσημείωση που να κάνει λόγο για λήξη.

Ισχύει αυτό; Αν ναι, τότε το F2G2 είναι το φθηνότερο πακέτο αυτή τη στιγμή, έτσι;

Και το F2G1 εχει 2 λεπτα το sms μονιμα.Απλα δεν εχει ενημερωθει το site ακομα:worry:

έτσι είναι...καλύτερα να είσαι καλυμένη επίσημα. εγώ έχω το f2g2 εδώ και πολύ καιρό. δεν εμπιστεύομαι κανέναν....

επίσης πότε σκοπεύουν να το ενημερώσουν το site? το 2009?

βασικα φαινεται να εχουν αφησει στην ακρη την δευσμευση τιμης και αυτο με φοβιζει...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Ναι ας τολμησουν να κοψουν κ τη δεσμευση τιμης?γιατι καθομαι εγω στο F2G κ οι πιο πολλοι απ τους γνωστους μου?γιατι ειναι φτηνοτερο κ εχει πακετα nοn stοp.βασικα ο κοσμος δν ξερει για τις χρεωσεις των F2G1+2.Στους γνωστους μου εγω τους τα κανω αλλα δν ξερουν οι πιο πολλοι πως κ τι κανω.γιατι δν τις βαζουν σαν μονιμες χρεωσεις?γιατι βλεπει καποιος μη ψαγμενος 5λεπτα το μνμ στο what's up και 9 στο F2G κ δν το επιλεγει.εννοω βεβαια αυτους που θελουν κ πακετα ομιλιας γιατι για φτηνο μνμ+ομιλια θ επελεγε Q/FRΟG

Ναι ας τολμησουν να κοψουν κ τη δεσμευση τιμης?γιατι καθομαι εγω στο F2G κ οι πιο πολλοι απ τους γνωστους μου?γιατι ειναι φτηνοτερο κ εχει πακετα nοn stοp.βασικα ο κοσμος δν ξερει για τις χρεωσεις των F2G1+2.Στους γνωστους μου εγω τους τα κανω αλλα δν ξερουν οι πιο πολλοι πως κ τι κανω.γιατι δν τις βαζουν σαν μονιμες χρεωσεις?γιατι βλεπει καποιος μη ψαγμενος 5λεπτα το μνμ στο what's up και 9 στο F2G κ δν το επιλεγει.εννοω βεβαια αυτους που θελουν κ πακετα ομιλιας γιατι για φτηνο μνμ+ομιλια θ επελεγε Q/FRΟG

Αυτο που γινεται εχει την λογικη του οτι οποιος το ψαχνει πιο πολυ στην καρτοκινητη για φτηνοτερες χρεωσεις θα βρει και την δεσμευση τιμης και ετσι θα παραμεινει στο F2G ενω οποιος δεν ψαχνεται γενικα δεν θα μπει στην διαδικασια αλλαγης και ετσι θα τα πληρωνει χοντρα...Αυτο γινεται και με τις αλλες εταιριες(cu-what's up) καθως για να εχεις πιο φτηνες χρεωσεις πρεπει να στειλεις μηνυμα ενεργοποιησης.Αραγε και τα παιρνεις ως εταιρια αλλα και ταυτοχρονα προσφερεις και τις φτηνοτερες χρεωσεις...Συμπερασμα χαμενος βγαινει ο ΄΄μη ψαγμενος''

Μου ήρθε το εξής μήνυμα:Η Wind σου προσφέρει το non stop πρός όλους στη μισή τιμή για 3 μήνες για να μιλάς ασταμάτητα προς WIN,Q,MOMAD με μόνο 2,5Ε.Κάλεσε 1265 απο τις 5/11/08.

Πήρα το 1260 και δεν γνώριζαν τίποτα!Μάλιστα μου ζήτησαν να τους στείλω το μήνυμα να το δουν και αυτοί,και θα μου απαντήσουν...................

Γνωρίζει κανείς απο εσάς για αυτήν την προσφορά?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Μου ήρθε το εξής μήνυμα:Η Wind σου προσφέρει το non stop πρός όλους στη μισή τιμή για 3 μήνες για να μιλάς ασταμάτητα προς WIN,Q,MOMAD με μόνο 2,5Ε.Κάλεσε 1265 απο τις 5/11/08.

Πήρα το 1260 και δεν γνώριζαν τίποτα!Μάλιστα μου ζήτησαν να τους στείλω το μήνυμα να το δουν και αυτοί,και θα μου απαντήσουν...................

Σε εμένα προς το παρόν δεν έχει έρθει τίποτα..

Καλή προφορά ακούγεται για κάποιον που μιλά λίγες φορές και για πολύ διάρκεια..

Πολυ καλο ακουγεται.Μαλλον θα το στελνουν σε λιγους συνδρομητες,κατι σαν το διπλασιασμο.παρε 1265 να δεις τι λεει οταν πας να το αγορασεις.Θα παρω κ γω να δω μηπως ισχυει για ολους

Γνωστός μου προσπάθησε να ενεργοποιήσει τέσσερα νεα πακέτα F2go το οποία λήγουν 31/12/09 και η κάρτες σιμ εγραφαν απερρίφθη.Σε τηλ συζήτηση που είχε με το c.c της wind του είπανε οτι οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα και να πάει σε κατάστημα να τις αντικαταστήσουν με άλλα πακέτα.Σημειοτέων ότι οταν τα κάλεσε ,έλεγαν οτι ο αριθμός δεν υπάρχει και δεν είναι προσβάσιμος.Τι μπορεί να συμβαίνει?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

προφανώς πρόκειται για πακέτα του 1 ευρώ τα οποία είναι γνωστό ότι έχουν καταργηθεί .

θα πάει σε κατάστημα και θα του δώσουν 4 πακέτα Upgrade. Είναι πολύ καλή περίπτωση διότι διπλασιάζουν την πρώτη κάρτα που θα βάλεις .

Εμένα που μου έτυχε το ίδιο μου δώσανε 6 τέτια πακέτα και του φίλου μου άλλα 4.

Είδαν ότι από όταν έκαναν τα 200 λεπτά 30 απεριόριστες κλήσεις έκοψε η κίνηση στην υπηρεσία και πάνε να το σώσουνε! Για 2,5 ευρώ πάντως συμφέρει. Ξέρουμε αν ισχύει για όλους ή μόνο για αυτούς που λάβανε το μήνυμα;

να ξερετε πως οι απεριοριστες κλησεις δεν ειναι απεριοριστες.. στα 120 λεπτα σταματαει η κληση αρα εχουμε 30*120=3600 λεπτα. αρα συμφερει αν μιλας 2 ωρες καθε κληση...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

να ξερετε πως οι απεριοριστες κλησεις δεν ειναι απεριοριστες.. στα 120 λεπτα σταματαει η κληση αρα εχουμε 30*120=3600 λεπτα. αρα συμφερει αν μιλας 2 ωρες καθε κληση...

Γιατί σταματάει στα 120' η κλήση?Απεριόριστες δεν είναι?

Μάλλον θα είναι και αυτό μέσα στο πλαίσιο της ορθολογικής χρήσης....
مفاجأة

λογικα ναι. το λεω επειδη εχω ενεργοποιησει το πακετο και καθε κληση τερματιζοταν αυτοματα στις 2 ωρες...

My Mobile Phone History:
spacer.png

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova