Guest NOSTALGIA Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Λυπαμαι για την εταιρια wind αλλα τελευταια μου αποσπα μοναδες...Το προβλημα ξεκινησε τον Απριλιο 2008 που παρατηρισα οτι μου λειπουν μοναδες κ εβαλα νεα καρτα κ εξαφανιστηκε μεσα σε λιγες μερες...Τους πηρα τηλ κ μου ειπαν θα το ελενξουμε....Την τιμ την εχω μονο για το plus κ το nonstop σταθερα δλδ περιπου 10Ε καρτα το μηνα... Εχω whatsup cosmote για sms κ call 600 που συμφερει αλλα 10Ε κ εδω.... Το προβλημα διορθοθηκε κ τον Αυγουστο ετυχε κ εβαλα 30Ε κ εφυγαν μεσα σε 3 μερες χωρις να κανω κανενα τηλ πουθενα... Τους τηλ κ ειπαν θα το ελενξουν...Εβαλα αλλα 10Ε για να ενεργοποιησω το non stop για σταθερα που ειναι με 5Ε...Μου εξαφανιστηκαν τα υπολοιπα....Τους ξανατηλ/σα κ μου ειπαν τα ιδια κ οτι θα με ενημερωσουν με sms....Εβαλα ακομα 10Ε για να ενεργοποιησω το wind plus που μου εληξε κ μετα απο μερικες μερες εξαφανιστηκαν κ αυτα...Αυτο γινοταν συνεχεια, να βαζω κ να χανω καρτα κ να τους τηλ να κανω παραπονα κ να τους πω οτι αυτο ηταν το τελος με την συνγκεκριμενη εταιρια....Μου εφαγαν απο τον Αυγουστο 110Ε κ το χθεσινο τους sms ελεγε οτι ( θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι κατοπιν ελενχου που διενεργηθηκε στη γραμμη σας δεν υφισταται λαθος χρεωση.) κ το επομενο sms τους (Το πακετο χρονου ομιλιας που εχετε ληγει αποψε. Ενεργοποιηστε το παλι αυριο καλωντας 1265 για το non stop προς σταθερα, η 1267 για τα προγραμματα ομιλιας wind.) κ οι μοναδες ποσο ειχαν μεινει? 1,22 εκανα επεκταση τους τηλ κ μου ειπαν να βαλω καρτα αφου πρωτα κανω επωνυμο το νουμερο κ να κανω αιτηση για αναλυτικο λογαριασμο για να δουν αν χρεωθω απο κει κ επειτα....Σημερα εχουν μεινει μονο 0,67 κ ενα εισερχομενο sms τους (Η συνδρομη windplus non stop εληξε εχθες. Αν δεν την εχετε ανανεωσει ηδη, μπορειτε να την ανανεωσετε αμεσα στελνοντας plus στο 19349 Ε3,49 με φπα το μηνα.) ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΓΩ... ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ! :( WIND=GAME OVER!:mad::mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Ναι, μπορείς.. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και έχει γίνει.. Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Δεν είσαι η μόνη που σου έχει συμβεί αυτό. Δες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220149 και αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175506. Εγώ έχω κρατήσει wind για σταθερά (η πιο φτηνή από όλες). Όσο για δωρεάν ίντερνετ ενεργοποίησε το i-mode στο what's up σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the12plus Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Στα πακέτα non stop της παρέας αναφέρεται πως οι δωρεάν κλήσεις κλπ είναι προς f2g. Αν κάποιος έχει παλιά κάρτα (από telestet), οικονομικό πρόγραμμα που σήμερα το 1269 χαρακτηρίζει ως "afternoon", ξέρετε αν θεωρείται και αυτό f2g και επομένως μπορώ να τον καλώ ελέυθερα από το f2g μου? Παράθεση Caminando... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Στα πακέτα non stop της παρέας αναφέρεται πως οι δωρεάν κλήσεις κλπ είναι προς f2g. Αν κάποιος έχει παλιά κάρτα (από telestet), οικονομικό πρόγραμμα που σήμερα το 1269 χαρακτηρίζει ως "afternoon", ξέρετε αν θεωρείται και αυτό f2g και επομένως μπορώ να τον καλώ ελέυθερα από το f2g μου? Οχι.Πρεπει να καλεσει 1342 και να το κανει F2G και μετα θα τον καλεις δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the12plus Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Οχι.Πρεπει να καλεσει 1342 και να το κανει F2G και μετα θα τον καλεις δωρεαν. Ξέρεις μήπως αν αυτό γίνεται δωρεάν? Σε ευχαριστώ πολύ πάντως :) Παράθεση Caminando... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Ξέρεις μήπως αν αυτό γίνεται δωρεάν? Σε ευχαριστώ πολύ πάντως :) Ναί, δωρεάν. Καλεί 1342 μετά επιλογή 2 για επιλογή προγράμματος και επιλέγει 8 το F2G1 για να έχει χαμηλές χρεώσεις προς όλους και δυνατότητα Non-Stop επιλογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Ξέρει κάνεις εάν θα προσαρμοστούν οι χρεώσεις των F2G1 και F2G2 σύμφωνα με τις νέες προσφορές των Q και frog για 1λεπτό το sms προς το ίδιο πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest johnvol_no1 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Λυπαμαι για την εταιρια wind αλλα τελευταια μου αποσπα μοναδες...Το προβλημα ξεκινησε τον Απριλιο 2008 που παρατηρισα οτι μου λειπουν μοναδες κ εβαλα νεα καρτα κ εξαφανιστηκε μεσα σε λιγες μερες...Τους πηρα τηλ κ μου ειπαν θα το ελενξουμε....Την τιμ την εχω μονο για το plus κ το nonstop σταθερα δλδ περιπου 10Ε καρτα το μηνα... Εχω whatsup cosmote για sms κ call 600 που συμφερει αλλα 10Ε κ εδω.... Το προβλημα διορθοθηκε κ τον Αυγουστο ετυχε κ εβαλα 30Ε κ εφυγαν μεσα σε 3 μερες χωρις να κανω κανενα τηλ πουθενα... Τους τηλ κ ειπαν θα το ελενξουν...Εβαλα αλλα 10Ε για να ενεργοποιησω το non stop για σταθερα που ειναι με 5Ε...Μου εξαφανιστηκαν τα υπολοιπα....Τους ξανατηλ/σα κ μου ειπαν τα ιδια κ οτι θα με ενημερωσουν με sms....Εβαλα ακομα 10Ε για να ενεργοποιησω το wind plus που μου εληξε κ μετα απο μερικες μερες εξαφανιστηκαν κ αυτα...Αυτο γινοταν συνεχεια, να βαζω κ να χανω καρτα κ να τους τηλ να κανω παραπονα κ να τους πω οτι αυτο ηταν το τελος με την συνγκεκριμενη εταιρια....Μου εφαγαν απο τον Αυγουστο 110Ε κ το χθεσινο τους sms ελεγε οτι ( θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι κατοπιν ελενχου που διενεργηθηκε στη γραμμη σας δεν υφισταται λαθος χρεωση.) κ το επομενο sms τους (Το πακετο χρονου ομιλιας που εχετε ληγει αποψε. Ενεργοποιηστε το παλι αυριο καλωντας 1265 για το non stop προς σταθερα, η 1267 για τα προγραμματα ομιλιας wind.) κ οι μοναδες ποσο ειχαν μεινει? 1,22 εκανα επεκταση τους τηλ κ μου ειπαν να βαλω καρτα αφου πρωτα κανω επωνυμο το νουμερο κ να κανω αιτηση για αναλυτικο λογαριασμο για να δουν αν χρεωθω απο κει κ επειτα....Σημερα εχουν μεινει μονο 0,67 κ ενα εισερχομενο sms τους (Η συνδρομη windplus non stop εληξε εχθες. Αν δεν την εχετε ανανεωσει ηδη, μπορειτε να την ανανεωσετε αμεσα στελνοντας plus στο 19349 Ε3,49 με φπα το μηνα.) ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΕΩ ΓΩ... ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ! :( WIND=GAME OVER!:mad::mad::mad::mad::mad: ΝΑΙ.... καποιος ξύπνησε το πρωι και ειπε ας κλεψουμε τωρα καποιον... και επεσες εσυ. εγώ απλά θα σου πω οτι δεν ξέρεις να χρησιμοποιεις τις υπηρεσιες σωστα. Γιατί πολύ απλά είσαι ο μοναδικός. ή υπάρχουν και άλλοι που κανουν όμως κάτι λάθος. Και για να μην παρεξηθηθώ , αυτό που λέω ισχυει και για τα τρια δικτυα!!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Και γιατί δεν το κάνεις επώνυμο να πάρεις αναλυτικό λογαριασμό και να μας πείς και εμάς τι σου συνέβη ? Χτές έπιασα να μου λείπει 1 ευρώ από την κάρτα στην WΙND μόνο που τελικά διαπίστωσα από τα εξερχόμενα μηνύματα ότι είχα στείλει 10 SMS σε ένα ανύπαρκτο νούμερο . Βλέπετε είχα το κινητό στην τσέπη, και η τσέπη μου έστελνε μηνύματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Και εμένα μου έχει φάει μονάδες η wind παλιότερα και δεν μπορούσα να πάρω αναλυτικό λογαριασμό γιατί δεν είχα δηλώσει τα στοιχεία μου και τελικά έγινε πίστωση μετά απο 2-3 μήνες, αφού είχα χρεωθεί πόσες κλήσεις κάθε βδομάδα στο cc, και είχα πάει και σε καταστήματα.. Δεν ήταν κάποιο σημαντικό ποσό που μου "έφαγαν" αλλα μου την είχε βιδώσει και ήθελα να το κυνηγήσω.. και τελικά μου απέδειξε τί σόι εταιρεία είναι. Επίσης έχω ακούσει αρκετά αντίστοιχα περιστατικά απο άλλους για την wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο ενεργοποίησης των δύο αριθμών για χρέωση 0.01€/λεπτό ομιλίας στο πακέτο F2G6 (Cosmoκάρτα); Υπέθεσα ότι θα ήταν το 1265 του non-stop αλλά δεν είναι τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Πάρε το 1267 και πάτα το 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Δν στα τρωει η wind τα λεφτα παντα.εχω ακουσει απο καποιους οτι μου φαγε λεφτα αλλα μετα καταλαβαιναμε οτι ηταν απ το πληκτρο ιντερνετ,απο χρεωσιμες κλησεις καταλαθως,παγιο 60λεπτων στο my tοne,ενεργοποιηση καποιων υπηρεσιων που σου στελναν μηνυματα κ χρεωνοσουν.πολλα κ διαφορα.μην τα φορτωνετε ολα στις εταιριες κινητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Πάρε το 1267 και πάτα το 4 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Το F2G2 εχει προσαρμοσει χρεωση 0.01/sms οπως το frog πλεον? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Το F2G2 εχει προσαρμοσει χρεωση 0.01/sms οπως το frog πλεον? μπα, το κόβω πολύ χλωμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pinky Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 molis kalesa sta paketa kai vrika kali kavatza f2g.... 1200 leptakia kai 1200 sms me 8 euro.... pai olos o minas me ta 8 euro.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ερώτηση: Έχω το non stop προς έναν αριθμό, μου τελειώνει ο χρόνος πριν τελειώσει ο μήνας που μπορώ να ανανεώσω και βάζω το non stop nights, τα μηνύματα που μου έχουν μείνει από το non ston προς έναν αριθμό, μπορώ να τα χρησιμοποιήσω μετά ή αφού ενεργοποιήσω το non stop nights τα χάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ναι! Το κάλεσα κ εγώ και το άκουσα..! Πολύ καλό! Τα λεπτά είναι και προς σταθερά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pinky Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 :) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND F2G Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας ‘Non Stop της Παρέας’ που προσφέρει 1.200 δωρεάν λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς κινητά WIND F2G και σταθερά τηλέφωνα και 1.200 δωρεάν SMS προς κινητά WIND F2G με κόστος ενεργοποίησης 8€/μήνα και διάρκεια ισχύος 30 ημέρες από την ενεργοποίηση. Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά 3 λεπτά. Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται με δωρεάν κλήση στο 1265. Ο μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων της υπηρεσίας ανέρχεται σε 4/μήνα. Μετά τη λήξη της διάρκειας ισχύος της υπηρεσίας, δηλαδή 30 ημέρες από την ενεργοποίηση ή την κατανάλωση του παρεχόμενου δωρεάν χρόνου ομιλίας ή SMS, οι συνδρομητές θα χρεώνονται σύμφωνα με τις βασικές χρεώσεις του οικονομικού τους πακέτου. Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 30/11/2008. Η παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 19%. Για περισσότερες πληροφορίες http://www.wind.com.gr. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREE2 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ksefigane mou fenetai oi egyptioi! thelo piramides! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 :) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND F2G Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας ʽNon Stop της Παρέαςʼ που προσφέρει 1.200 δωρεάν λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων προς κινητά WIND F2G και σταθερά τηλέφωνα και 1.200 δωρεάν SMS προς κινητά WIND F2G με κόστος ενεργοποίησης 8/μήνα και διάρκεια ισχύος 30 ημέρες από την ενεργοποίηση. Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά 3 λεπτά. Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται με δωρεάν κλήση στο 1265. Ο μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων της υπηρεσίας ανέρχεται σε 4/μήνα. Μετά τη λήξη της διάρκειας ισχύος της υπηρεσίας, δηλαδή 30 ημέρες από την ενεργοποίηση ή την κατανάλωση του παρεχόμενου δωρεάν χρόνου ομιλίας ή SMS, οι συνδρομητές θα χρεώνονται σύμφωνα με τις βασικές χρεώσεις του οικονομικού τους πακέτου. Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 30/11/2008. Η παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 19%. Για περισσότερες πληροφορίες http://www.wind.com.gr. Εγώ που έχω το non stop προς έναν αριθμό και ο μήνας λήγει μετά τις 30/11, μπορώ να το ενεργοποιήσω ή την χάνω την προσφορά;; Επίσης, αυτό είναι μόνο για αυτόν τον μήνα και τέρμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Προφανώς μπέρδεψες τους μήνες . Δεν μπορεί να λήγει μετά την 30/11. Οκτώβριο έχουμε σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ωχ ναι!!! χαχαχαχαχαχα! sorry... Αλήθεια, όμως, αυτό θα ισχύει συνέχεια ή είναι ειδική προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts