tipota Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Ωπ! Ναι έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Επειδή και εγώ παλιά που είχε περιορισμό το cu με τα 5λεπτα είχα πρόβλημα με το νοκια μου.. χρησιμοποιούσα hands free και έμπαινα στο μενου από το κινητό για να βλέπω την διάρκεια την ώρα που μιλούσα. Μενού->κλήσεις->εμφάνιση διάρκειας κλήσεων. Αλλά και χωρίς το hands free είχα μάθει και πατούσα τα κουμπιά χωρίς να τα βλέπω ωστε να μπαίνω και να βλέπω την διάρκεια! Κι εγώ μιλάω με hands free, οπότε εύκολα το δοκίμασα και δουλεύει τζετ το σύστημα! Πολλές ευχαριστίες navi55! [μα καλά αυτοι οι ΔΥΟ υπάλληλοι που ρώτησα στο κατάστημα της Nokia στο οποίο πήγα δεν μπορούσαν να μου προτείνουν αυτήν την απλή λύση??? :blink:] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Παιδιά σκέφτομαι να κάνω φορητότητα από Q σε F2G (F2G1) κυρίως λόγο των επιλογών Non Stop και το να δέχομαι βίντεοκλήσεις από τα νέα Flexy. Να κανω η θα καταργήσει τη δέσμευση τιμής η WIND. Το λέω αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό η εταιρία καταργεί αυτα σου έδινε πριν. Και λέω μετά την κατάργηση (απεριόριστο) του WIND Plus Non Stop μήπως ήρθε η ώρα να καταργήσει και την δέσμευση τιμής και μας μεταφέρει το F2G1 και όλα τα υπόλοιπα νούμερα στο F2G. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Παιδιά σκέφτομαι να κάνω φορητότητα από Q σε F2G (F2G1) κυρίως λόγο των επιλογών Non Stop και το να δέχομαι βίντεοκλήσεις από τα νέα Flexy. Να κανω η θα καταργήσει τη δέσμευση τιμής η WIND. Το λέω αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό η εταιρία καταργεί αυτα σου έδινε πριν. Και λέω μετά την κατάργηση (απεριόριστο) του WIND Plus Non Stop μήπως ήρθε η ώρα να καταργήσει και την δέσμευση τιμής και μας μεταφέρει το F2G1 και όλα τα υπόλοιπα νούμερα στο F2G. Ε καλά δεν νομίζω! Τώρα για να πω την αλήθεια για το plus non stop φοβόμουν ότι θα το κόψει κάποια στιγμή όπως και έγινε (κακό του κεφαλιού της βέβαια) αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι με τη δέσμευση τιμής τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία WIND sharing? Προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να μεταφέρω ένα ποσό και μου λέει να προσπαθήσω ξανά αργότερα, χωρίς να εξηγεί το γιατί.. Ευτυχώς δε με έχει χρεώσει τίποτα μέχρι τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Το frοg εβγαλε προσφορα 1λεπτο/sms προς frog.ξερετε αν θα ισχυει στο f2g2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Για το ανελέητο σπαμάρισμα της Wind αρκεί να καλέσουμε την εξυπηρέτηση πελατών και να τους πούμε να μην μας ζαλίζουν τα @@? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Σε ανοιχτά λειτουργικά υπάρχουν call filter προγράμματα που μπλοκάρουν τα spam sms ή ακόμα και όποιες εισερχόμενες κλήσεις θέλεις... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Και σε ορισμένα dumb phones μπορείς να κάνεις το ίδιο για τις κλήσεις πχ, όσον αφορά τα διαφημιστικά της Wind από ότι έχω δει πρόκειται για push messages οπότε αν δεν τα θέλω μπορώ να διακόψω την λήψη push από το κινητό μου (K800i αυτή την εποχή). Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Είχα ενεργοποιήσει το Νοn Stop της παρέας με 600 λεπτά και 600sms 7€, Τα 600 λεπτά τελείωσαν και τα ξανά ενεργοποίησα, αλλά τα υπόλοιπα SMS από τα 600 χαθήκαν, και όχι μόνο αυτό , δεν μου δίνει πλέον την δυνατότητα να τα ξανά ενεργοποιήσω… Έτσι γίνετε κανονικά τα χάνεις τα SMS ; … τι να πώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Εφ'όσον ενεργοποιείς ένα πακέτο λογικό είναι να χάνεις το προηγούμενο... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Στην vodafone αν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο πριν λήξει το πρώτο τότε προσθέτει ότι έχει μείνει από το προηγούμενο. Δηλαδή αν σου έχουν μείνει 10 μηνύματα από το πακέτο και ενεργοποιήσεις πάλι το πακέτο για τα μηνύματα τότε θα έχεις +10 μηνύματα. Εμένα πιο λογικό μου φαίνεται αυτό της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Στην vodafone αν ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο πριν λήξει το πρώτο τότε προσθέτει ότι έχει μείνει από το προηγούμενο. Δηλαδή αν σου έχουν μείνει 10 μηνύματα από το πακέτο και ενεργοποιήσεις πάλι το πακέτο για τα μηνύματα τότε θα έχεις +10 μηνύματα. Εμένα πιο λογικό μου φαίνεται αυτό της vodafone. +1 Και πιο δίκαιο θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα: Μόλις έλαβες 1 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας! Αν καταναλώνεις τουλάχιστον 1 Ε/μήνα, μπορείς να λάβεις εως και 4 ευρώ (1Ε/μήνα για 4 μήνες απο ενεργοποίηση της σύνδεσης) Καινούργιο κόλπο της wind είναι αυτό? Και τί εννοεί για 4 μήνες από ενεργοποίηση της σύνδεσης? Ποια ενεργοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ε αυτο που λεει ειναι :p Φαινετε ηρθες με φορητοτητα και συ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα: Μόλις έλαβες 1 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας! Αν καταναλώνεις τουλάχιστον 1 Ε/μήνα, μπορείς να λάβεις εως και 4 ευρώ (1Ε/μήνα για 4 μήνες απο ενεργοποίηση της σύνδεσης) Καινούργιο κόλπο της wind είναι αυτό? Και τί εννοεί για 4 μήνες από ενεργοποίηση της σύνδεσης? Ποια ενεργοποίηση? Προφανώς ο αριθμός ενεργοποιήθηκε τους τελευταίους 4 μήνες και είσαι ακόμα στο στάδιο που σου δίνει 1 ευρώ κάθε μήνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st2 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 εγω με το f2g plus non stop μπορω να μπω στο ιντερνετ σε ολες τα sites μονο με 3,49 ευρω ή μονο σε αυτα που σου βγαζει το μενου του plus????? εγω αν μπω με το οπερα μινι στο νετ και γραψω http://www.myphone.gr τι χρεωνομαι ?? και γιατι ?? αν μπορειτε να με ξεμπερδεψετε και γιατι wind μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη μου ενω μπαινει στο νετ και μου κατεβαζει την καρτα στο 2λεπτο??? ευχαριστω εκ των προτερων (εψαξα στο νετ αλλα δεν εβγαλα καμια ακρη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Μεχρι τις 20 του μηνα μπαινεις παντου με αυτα τα 3.5 ευρω. Δεν εχει σχεση το opera mini, μπαινεις απο οπου θες αρκει να χρησιμοποιεις το προφιλ gwap. Μετα τις 20 παπαλα το "οσο θες" και μπαινει οριο 40mb download και upload μαζι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ε αυτο που λεει ειναι :p Φαινετε ηρθες με φορητοτητα και συ. Ναι.. πολύ φαίνετε.. καμία σχέση :p Προφανώς ο αριθμός ενεργοποιήθηκε τους τελευταίους 4 μήνες και είσαι ακόμα στο στάδιο που σου δίνει 1 ευρώ κάθε μήνα.. Το νούμερο έχει κανα μήνα που το είχα ενεργοποιήσει μόνο και μόνο για να χρησιμοποιώ το wind plus. Απλά σήμερα έκανα 2 κλήσεις και μετά μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Δεν ήρθα με φορητότητα, αλλά θα φύγω με φορητότητα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ε τοτε το στελνουν και σε απλες ενεργοποιησεις. Εγω το εχω λογο του οτι ηρθα απο φορητοτητα. Ε δε σε χαλαει κιολας το 1€ απ το τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 παιδια να σας ρωτησω..:) ποιο προγραμμα συμφερει αυτη τη περιοδο για να εχω την πιο φθηνη χρεωση προς ολους και τα πιο φθηνα μηνυματα προς ολους και προς το εξωτερικο?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 παιδια να σας ρωτησω..:) ποιο προγραμμα συμφερει αυτη τη περιοδο για να εχω την πιο φθηνη χρεωση προς ολους και τα πιο φθηνα μηνυματα προς ολους και προς το εξωτερικο?:rolleyes: F2G1....... ;) http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Έστειλα μήνυμα για να δω πόσος χρόνος μου απομένει με το Non Stop 600 προς έναν αριθμό που χρησιμποποιώ και μου είπε πόσο έχω, το οποίο ισχύει μέχρι τις 9/10/2008. Εγώ τώρα, πότε μπορώ να ξαναενεργοποιήσω την ίδια υπηρεσία; Στις 9/10 ή στις 10/10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 ^στις 10/10 μπορείς να το ξαναενεργοποιήσεις. η υπηρεσία ισχύει μέχρι στις 9/10 το βράδυ, οπότε και κατά τις δωδεκάμιση αν πάρεις τηλ μπορείς να την ενεργοποιήσεις;) Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 thank you! Άλλη μια ερώτηση: Όπως είπα παραπάνω έχω το Non Stop 600 προς έναν αριθμό, αλλά δεν μου φτάνουν 600 λεπτά ομιλίας το μήνα, μπορώ μαζί με αυτό να ενεργοποιήσω και άλλο πακέτο ομιλίας, ούτως ώστε να αυξήσω τα λεπτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts