navi55 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Πριν λίγο πήρα μια καινούργια κάρτα F2G και δεν μπορώ να βάλω μονάδες.. μου λέει Λυπούμαστε η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη :mad: Δοκίμασα και με μήνυμα και δεν το στέλνει.. εμφανίζει οτι έχει φραγή.. Έλεος μ' αυτή την wind.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Πριν λίγο πήρα μια καινούργια κάρτα F2G και δεν μπορώ να βάλω μονάδες.. μου λέει Λυπούμαστε η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη :mad: Δοκίμασα και με μήνυμα και δεν το στέλνει.. εμφανίζει οτι έχει φραγή.. Έλεος μ' αυτή την wind.... Έκανες ΧΡΕΩΣΙΜΗ κλήση για να ενεργοποιηθεί?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μόλις τώρα έκανα χρεώσιμη κλήση και είναι οκ. Ευχαριστώ! Αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα.. με το ζόρι να χρεωθώ?? Στις άλλες εταιρείες δεν είναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μόλις τώρα έκανα χρεώσιμη κλήση και είναι οκ. Ευχαριστώ! Αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα.. με το ζόρι να χρεωθώ?? Στις άλλες εταιρείες δεν είναι έτσι. Λογική της wind, τι ψάχνεις...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Τέλεια! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!!! Αν χρειαστώ οτιδήποτε άλλο, θα σας ενοχλήσω πάλι... Περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να βρεις και εδω: ;) http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1023 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Πακετάκι 12 ευρώ (1 ευρώ τον μήνα) υπάρχει στο περιοδικό SPORTY JR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Τιμή περιοδικού 3.90 (με δώρο ) ίσως να υπάρχουν και περιοδικά χωρίς δώρο, πιο φτηνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Σωστά.. Μόνο που το nonstop προς έναν αριθμό μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μια φορά ανά 30 ημέρες και το υπόλοιπο το μαθαίνεις με κλήση στο 1265 η κενό μήνυμα στο 1269.. Αυτά χρεώνονται ή είναι δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Dwrean einai.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Και που μαθαίνεις το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας της κάρτας σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Και που μαθαίνεις το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας της κάρτας σου; Στο 1269 :D ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Και που μαθαίνεις το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας της κάρτας σου; Εάν στείλεις κενό μήνυμα στο 1269, θα σου έρθουν 2 απαντητικά μηνύματα.. Στο ένα θα αναφέρει το υπόλοιπο της κάρτας σου και στο άλλο το υπόλοιπο από το nonstop.. Αντιθετα, με την κλήση στο 1269 μαθαίνεις μόνο το υπόλοιπο της κάρτας και με την κλήση στο 1265 μόνο του nonstop.. Και όλα αυτα δωρεάν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babitch Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 έχω μια κάρτα από το 1999 μπορώ να την αλλάξω με μια καινούργια με το ίδιο νούμερο ; Παράθεση E71 junkie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Το έβαλα το πακετάκι Non Stop 600 προς έναν αριθμό... Ενώ λοιπόν μίλησα και έστειλα και ένα sms, έστειλα κενό μήνυμα στο 1269 για δοκιμή. Τον χρόνο ομιλίας τον έχει αφαιρέσει, αλλά δείχνει ακόμα ότι έχω 600 sms να στείλω... Ενώ προφανώς θα έπρεπε 599. Γιατί αυτό; EDIT: Άκυρο οκ, έστειλα ξανά τώρα και το έχει αφαιρέσει. Ίσως θέλει κάποιο χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 έχω μια κάρτα από το 1999 μπορώ να την αλλάξω με μια καινούργια με το ίδιο νούμερο ; Μπορεις με χρεωση η ακομα και δωρεαν με χρεωση 18€ πας σε ενα καταστημα WIND ! η αν πας σε αλλη εταιρια με φορητοτητα (ιδιο αριθμο αλλα αλλη εταιρια, π.χ vodafone) δωρεαν αλλα θα λειτουργει μετα απο 12-15 μερες περιπου Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 έχω μια κάρτα από το 1999 μπορώ να την αλλάξω με μια καινούργια με το ίδιο νούμερο ; Αν δεν τιθεται θεμα χρονου κανε διπλη φορητοτητα να γλυτωσεις τα νταβατζιλικια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babitch Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 απλά θέλω να αλλάξω την sim με μια καινούργια με καλύψατε ευχαριστώ Παράθεση E71 junkie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Αν δεν τιθεται θεμα χρονου κανε διπλη φορητοτητα να γλυτωσεις τα νταβατζιλικια. μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Π.χ δωρεάν φορητότητα από wind σε vodafone και στη συνέχεια επιστροφή με την ίδια διαδικασία στη wind. Προσωπικά θεωρώ ανούσιο να περάσεις μια ταλαιπωρία 2-4 εβδομάδων απλώς για να γλιτώσεις 18 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 A ok! Μπορώ από Wind να πάω σε MoMad ή Frog και αν ναι που το κάνω; Σε κατάστημα Wind; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Από WIND δεν μπορείς να πάς σε ΜΟ-MAD με φορητότητα . Σε FROG μπορείς να πάς μέσω ενός καταστήματος COSMOTE ή Γερμανός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 A ok! Μπορώ από Wind να πάω σε MoMad ή Frog και αν ναι που το κάνω; Σε κατάστημα Wind; Για να πας από WIND σε MO'MAD δεν γίνεται νομίζω. Μόνο με διπλή φορητότητα. Για να πας σε frog, είτε παίρνεις τηηλέφωνο από το κινητό σου χωρίς χρέωση στο 13897 , είτε πηγαίνεις και ρωτάς σε ΓΕΡΜΑΝΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Από WIND δεν μπορείς να πάς σε ΜΟ-MAD με φορητότητα . Σε FROG μπορείς να πάς μέσω ενός καταστήματος COSMOTE ή Γερμανός Για να πας από WIND σε MO'MAD δεν γίνεται νομίζω. Μόνο με διπλή φορητότητα. Για να πας σε frog, είτε παίρνεις τηηλέφωνο από το κινητό σου χωρίς χρέωση στο 13897 , είτε πηγαίνεις και ρωτάς σε ΓΕΡΜΑΝΟ. Οκ! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! ;) Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Είχα πάρει πρίν 1,5 χρόνο ένα καρτοκινητό (της τότε) ΤΙΜ, πακετό συσκευή και κάρτα SIM την οποία δεν ενεργοποίησα αμέσως. Την ενεργοποίησα πέρσι το Νοέμβριο (ακόμα ήταν TIM νομίζω). Ερωτήσεις: 1. Πώς ξέρω σε ποιο από τα F2G1, F2G2 κλπ είμαι? Επίσης, θα μείνω για μερικές μέρες σε σπίτι χωρίς σταθερό τηλέφωνο και θέλω να καλώ με άνεση σε σταθερά και διάβασα ότι υπάρχει το "Non Stop προς σταθερά τηλέφωνα" με 120' προς 5€ που δείχνει πολύ συμφέρον. 2. Το έχετε χρησιμοποιήσει, έχετε κάποιο σχόλιο σχετικά? [Η άλλη μου εναλλακτική είναι το Vodafone a la carte με το πακέτο 30' σε Vodafone και σταθερά με 5€ το οποίο δείχνει πολύ ακριβότερο, σωστά?] 3. Ποιο είναι το μικρότερο δυνατό ποσό ανανέωσης? 4. Αυτός ο "διπλασιασμός χρόνου" πότε γίνεται (αν γίνεται)? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Είχα πάρει πρίν 1,5 χρόνο ένα καρτοκινητό (της τότε) ΤΙΜ, πακετό συσκευή και κάρτα SIM την οποία δεν ενεργοποίησα αμέσως. Την ενεργοποίησα πέρσι το Νοέμβριο (ακόμα ήταν TIM νομίζω). Ερωτήσεις: 1. Πώς ξέρω σε ποιο από τα F2G1, F2G2 κλπ είμαι? Επίσης, θα μείνω για μερικές μέρες σε σπίτι χωρίς σταθερό τηλέφωνο και θέλω να καλώ με άνεση σε σταθερά και διάβασα ότι υπάρχει το "Non Stop προς σταθερά τηλέφωνα" με 120' προς 5€ που δείχνει πολύ συμφέρον. 2. Το έχετε χρησιμοποιήσει, έχετε κάποιο σχόλιο σχετικά? [Η άλλη μου εναλλακτική είναι το Vodafone a la carte με το πακέτο 30' σε Vodafone και σταθερά με 5€ το οποίο δείχνει πολύ ακριβότερο, σωστά?] 3. Ποιο είναι το μικρότερο δυνατό ποσό ανανέωσης? 4. Αυτός ο "διπλασιασμός χρόνου" πότε γίνεται (αν γίνεται)? Ευχαριστώ 1. Καλείς το 1269 και μετά από το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου σου, λέει και το πακέτο στο οποίο είσαι. 2. Το χρησιμοποίησα. Μια χαρά είναι και στέλνοντας κενό μήνυμα στο 1269 μαθαίνεις και το υπόλοιπο που σου απομένει από τα 120 λεπτά. 3. Ένα ευρώ στα καταστήματα wind. 4. Υπάρχουν διάφορες προϋποθέσεις. Εσύ απλώς περιμένεις μήνυμα που θα σου λέει ότι η πρώτη ανανέωση που θα κάνεις μέσα σε συγκεκριμένη περίοδο θα διπλασιαστεί ή θα σου δώσει το 50% της αξίας της. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts