jim_klfs Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Και γω θελω να το παρω και κολλαω στο vodafone live... Ας μας πει καποιος που το εχει και ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 ένας φίλος το έχει σε vodafone live και δεν βλέπω τίποτα ενοχλητικό ρε παιδιά.Τι μανία είναι αυτή.Η παρέμβαση είναι από διακριτική ως ανύπαρκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommoths Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ samsung f700v ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ JAVA ΜΕΣΑ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Κύριοι για να μην επαναλαμβανόμαστε, έχω κάνει έναν οδηγό για το debrand της συσκευής σε προηγούμενες σελίδες.... Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTOS82 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 εγω παντως παρολο που το φλασαρα ακομα δεν πεζει java Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommoths Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 ΝΑΙ ΜΕZ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣΜΙΑ ΑΝΑΛΙΤΙΚΗ ΕΞΙΓΙΣΙ ΣΤΑ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 εγω παντως παρολο που το φλασαρα ακομα δεν πεζει java Μόνο αν κατεβάσεις από wap παίζει.... Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 ΝΑΙ ΜΕZ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣΜΙΑ ΑΝΑΛΙΤΙΚΗ ΕΞΙΓΙΣΙ ΣΤΑ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ Πίστεψε πιο αναλυτικό από αυτό δεν παίζει, πήγαινε στην σελ. 9 , αν έχεις κάποιο πρόβλημα με συγκεκριμένο σημείο σε βοηθάω. Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Παιδια ισως μπαινουν και wm6 θα δω κατι που βρηκα και θα σας πω Μπορείς να μου στείλεις, αν θέλεις, το link που το είχες βρει αυτό? Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommoths Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 MEZ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙ ΑΝΑΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ JAVA....ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?ΚΑΤΕΒΑΖΟ ΣΕ JAD KAI JAR KAI ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satriani Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Γεια σας, απο ταχυτητα πως παει το κινητο? δηλαδη ανοιγμα sms, μεταβαση απο μενου σε μενου κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Δεν υπάρχει καθυστέριση...Είναι ΟΚ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommoths Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 mez ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΗΛ ΣΤΗΝ VODAFONE.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 εγω παντως παρολο που το φλασαρα ακομα δεν πεζει java Είναι θέμα της Samsung ,όχι της Vodafone.Είπε ένας ό,τι του κατέβηκε στο μυαλό και το θεωρήσατε ως δεδομένο.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTOS82 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Είναι θέμα της Samsung ,όχι της Vodafone.Είπε ένας ό,τι του κατέβηκε στο μυαλό και το θεωρήσατε ως δεδομένο.:rolleyes: δεν το θεωρησα δεδομενο απλα λογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 mez ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΗΛ ΣΤΗΝ VODAFONE.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αν βρεις την έκδοση του firmware που είχες. Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Είναι θέμα της Samsung ,όχι της Vodafone.Είπε ένας ό,τι του κατέβηκε στο μυαλό και το θεωρήσατε ως δεδομένο.:rolleyes: Τον κινητό αυτό ΔΕΝ είναι smartphone, ΔΕΝ ειναι παραμετροποιήσιμο, ΔΕΝ δέχεται προγράμματα και games java μορφής. δεν το θεωρησα δεδομενο απλα λογικο Λογικό μπορεί να είναι για μία πλειάδα άλλων εταιρειών αλλά όχι για την Samsung (δυστυχώς για εμάς)... Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Τον κινητό αυτό ΔΕΝ είναι smartphone, ΔΕΝ ειναι παραμετροποιήσιμο, ΔΕΝ δέχεται προγράμματα και games java μορφής. Λογικό μπορεί να είναι για μία πλειάδα άλλων εταιρειών αλλά όχι για την Samsung (δυστυχώς για εμάς)... Δε χρειάζεται να είναι smartphone για να παίρνει java. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkida07 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Φανταστικο κινητο!! Θα παω να το παρω με χιλια...μηπως ξερετε τιμη?? Παράθεση ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο... [sIGPIC][/sIGPIC] Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr football-manager.gr blog-->koubanoiradio.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 225 ευρώ από Vodafone! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommoths Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Αν βρεις την έκδοση του firmware που είχες.[/QΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΕΣΕΙ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PANAFONE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkida07 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Αξιζει η αγορα? εχει δυνατοτητες το κιν η ειναι μονο για internet? Παράθεση ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο... [sIGPIC][/sIGPIC] Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr football-manager.gr blog-->koubanoiradio.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Αν θες καλή κάμερα τότε ασ'το...Κατά τα άλλα όλα ΟΚ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 ρε παιδια... απο αυτονομια τι παιζει??? και σε συγκριση με το iphone τι προτεινετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mez Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Δε χρειάζεται να είναι smartphone για να παίρνει java. Δεν είπα ότι το ένα αναιρεί το άλλο, διάβασε τι γράφω πριν σχολιάσεις. Παράθεση Nokia 6120c--->Samsung F700--->ASUS P750--->iPhone 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts