Jump to content

mez

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mez

  1. Και αντικαταβολή έχει άμα θες...
  2. Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ, για τις απαντήσεις. Θα βρώ καμιά άλλη καρτούλα να φτιάξω. Αλλιώς πάω στην άλλη μέθοδο. --Δυστυχώς δεν μένω Θεσ/νίκη, thanx anyway--
  3. Προσπάθησα λοιπόν με την goldcard μέσα να τρέξω το RRU αλλά τζίφος, έκανε fail. :(
  4. Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα κλειδώσει σε perfected SPL 1.76.0009. Οπότε τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Κάνοντας fastboot βλέπω το εξής: SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT-1.33.0009 (SAPP10000) (σ.σ Ευχαριστώ για την βοήθεια)
  5. Έχω μία ερώτηση, που μπορεί να είναι απλή αλλά δεν μπορεσα να βγάλω άκρη. Έχω ένα Magic από Vodafone Ελλάδος αγορασμένο και θέλω να του βάλω την τελευταία έκδοση firmware της HTC. Έφτιαξα goldcard όπως έλεγε σε προηγούμενα ποστ αλλά μετά τι βήματα πρέπει να κάνω για να συνεχίσω?
  6. Όντας ήδη κάτοχος ενώς 3G modem της Huawei Vodafone Mobile Connect usb E172, θέλησα να αγοράσω το εν λόγω router της Level One (WBR-3800) που έχει δυνατότητα να διαμοιράζει την σύνδεση μέσω Wi-Fi. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορει το stick 3G να συνδεθεί καθόλου στο δίκτυο όταν είναι πάνω στο router ενώ δουλεύει κανονικά όταν είναι πάνω σε υπολογιστή. Μήπως έχεται καμιά ιδέα για το πως θα το κάνω να παίξει? Θεωρητικά έχω βάλει τις σωστές ρυθμίσεις για APN και DNS αλλά αν υπάρχει κάποια πρόταση θα είναι ευπρόσδεκτη.
  7. mez

    Asus P750

    Αν έχεις κάνει και το update του firmware για το gps είσαι μία χαρά, εμένα πιάνει σήμα πολύ γρήγορα και χωρίς το gps helper. Το έκανες και το radio? Και αν ναι, σου δουλεύει κανονικά μέσα στην Ελλάδα?
  8. mez

    Asus P750

    Ωραιά είτε το πιστεύετε ή όχι με το που έβαλα το CPU να είναι λοκαρισμένο στο Turbo Mode δεν έχει ξανακολλήσει....προγράμματα δεν είχα βάλει καθόλου, μόνο αυτά που είχε από μόνη της η ROM. Τώρα το ψήνω να δοκιμάσω πάλι του Sorg αλλά δεν ξέρω συμβατότητα που θα έχει με το radio 4.6.8....καμιά ιδέα?
  9. mez

    Asus P750

    Εγώ τώρα έχω βάλει την τελευταία έκδοση Σιγκαπούρης, το αστείο ότι αυτή ξεκινάει με 27, κάτι MB μνήμη το κινητό ενώ του Sorg η 0.22base ξεκινούσε στα 25, κάτι. Επίσης έχω κάνει αναβάθμιση τα τελευταία firmware για gps και radio... Η έκδοση του sorg μου έκανε πάρα πολλά κολλήματα, μήπως τώρα με τα καινούργια firmware να παίζει καλύτερα?
  10. mez

    Asus P750

    Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει flash cooked rom στο P750? Και αν ναι, ποια?
  11. Το firmware αυτό, όπως και όλα τα firmware(σχεδόν) που κυκλοφορούν στον ιστό έχει υποστήριξη Ελληνικών, το συγκεκριμένο δε έχει και δυνατότητα να γράφει Ελληνικά μηνύματα με το εικονικό πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα όμως (όπως και με τα άλλα firmware) είναι ότι δεν υποστηρίζει το κανονικό πληκτρολόγιο (για ελληνική γλώσσα πάντα) και ότι αλλάζει τελείως την "χαρτογράφηση" των χαρακτήρων πχ. μπορεί να πατάς εσύ κόμμα και να βγάζει τελεία!!!!! Και το δεύτερο είναι ότι το συγκεκριμένο firmware είναι της γερμανικής Rodafone και ΔΕΝ υποστηρίζει java προγράμματα με την λογική "copy-paste" από το PC μας. Το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας, εγώ προσωπικά έχω την τελευταία έκδοση Σλαβικού:lol: firmware, με παντελλή έλλειψη ελληνικής γραφής(είναι όμως το firmware με την καλύτερη απόκριση στην οθόνη αφής)!!!!!
  12. Αν δεν απατώμαι πρέπει έτσι και αλλιώς τα Windows να δίνουν μία pseudo port, αν όχι δοκίμασε να βρείς κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή την δουλεία.
  13. Post #165 Τουτέστιν διάβασε πριν γράψεις:!:
  14. Όχι μαν δεν κατάλαβες μάλλον καλά!!!! Του έχω ήδη περάσει προγράμματα, ξέρω πως γίνεται, όπως επίσης έχω αλλάξει και πολλά πράγματα στο registry για να μην χρειάζεται σε κάθε reset να τα ξανακάνω από την αρχή και έχω φτιάξει πολλά custom σκριπτάκια( προγραμματιστής γαρ). Αν είναι στείλε μου πμ με το τι θες ακριβώς να κάνεις για να σε βοηθήσω.
  15. Είναι PNA με Intel επεξεργαστή και μνήμη 64/512.... Τρέχει πλατφόρμα WinCE 4.2 και custom πρόγραμμα της Sony για navigation(το οποίο έχει χάρτες NavTeq) αλλά είναι για τα μπάζα! Το έκανα unlock με ένα προγραμματάκι το οποίο το μόνο που κάνει είναι να σε βγάζει στο desktop όταν boot-άρει το μηχανάκι! Από έκει και μετά του έχω περάσει όλα τα προγράμματα που βρήκα για Win CE από παιχνίδια μέχρι players κτλ. Δουλεύει λίγο πιο γρήγορα από το RYE και αν το βρεις να το πάρεις τώρα μπορεί και να κάνει καμιά 100άρα ευρώ.
  16. Άποψη #3 Εγώ πήρα το rye τις προάλλες και ήδη το έχω αλλάξει μία φορά(μην το ματιάσω)..... ΑΛΛΑ είναι πλήρως ξεκλείδωτο και εχει και 64mb ram όπως προείπε ο φίλος miogps.... ΑΛΛΑ αν το θες για δουλειά τότε ίσως να θες κάτι πιο αξιόπιστο γιατί δεν νομιζω να θες να στα φτύσει εν ώρα εργασίας!!!! ΑΛΛΑ το mio c220 που είχα την τύχη να ξεκλειδώσω τις προάλλες μου έβγαλε την Παναγία(εν αντιθέση με ένα NAV-U50)! Kαι είμαι και του "χώρου"!!!! Οπότε ή δίνεις κάτι παραπάνω και "έτοιμο" ή παίρνεις ένα από τα δύο γνωρίζοντας τα συν και τα πλην.... Όπως έλεγε και ο Βούρος "εσύ αποφασίζεις"!!!!!!!!!:lol:
  17. Αν θες (για να γίνω και λίγο off-topic!!!) έχω και πρόγραμμα που διαχειρίζεται τους χάρτες για wm5......λέω εγώ τώρα!!!!!:rolleyes: http://www.pathaway.com/PWWinMobile.htm
  18. Καλησπερίζω τους κυρίους/ες του thread..... Εχθές πήγα και πήρα το 3503 στα 99 ευρά από Electro World, το έστησα με "αγορασμένο" dest7 και καινούργιους χάρτες+poi αλλά θα ήθελα να έχω ένα πρόγραμμα για θαλλάσιους χάρτες.... Επίσης έχω όλους τους χάρτες Ανάβαση αλλά δεν έχω κάποιο πρόγραμμα για WinCE PNAs για να τους αξιοποιήσω....αν υπάρχει κάτι καλά θα ήταν...
  19. Δεν είπα ότι το ένα αναιρεί το άλλο, διάβασε τι γράφω πριν σχολιάσεις.
  20. Τον κινητό αυτό ΔΕΝ είναι smartphone, ΔΕΝ ειναι παραμετροποιήσιμο, ΔΕΝ δέχεται προγράμματα και games java μορφής. Λογικό μπορεί να είναι για μία πλειάδα άλλων εταιρειών αλλά όχι για την Samsung (δυστυχώς για εμάς)...
  21. Αν βρεις την έκδοση του firmware που είχες.
  22. Μπορείς να μου στείλεις, αν θέλεις, το link που το είχες βρει αυτό?
  23. Πίστεψε πιο αναλυτικό από αυτό δεν παίζει, πήγαινε στην σελ. 9 , αν έχεις κάποιο πρόβλημα με συγκεκριμένο σημείο σε βοηθάω.
  24. Μόνο αν κατεβάσεις από wap παίζει....
  25. Κύριοι για να μην επαναλαμβανόμαστε, έχω κάνει έναν οδηγό για το debrand της συσκευής σε προηγούμενες σελίδες....
×
×
  • Create New...