Jump to content

satriani

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About satriani

  • Ημ. Γέννησης 06/03/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

satriani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δημιουργία μιας δωρεάν καινοτόμου Ελληνικής εφαρμογής στον τομέα της ασφάλειας των καταναλωτών / πολιτών, με το όνομα Revoca. Η εφαρμογή Revoca που διατίθεται σε Android και σύντομα αναμένεται σε iOS, ενημερώνει άμεσα τον καταναλωτή για τις ανακλήσεις επικίνδυνων προϊόντων στην Ελλάδα και δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε, να ελέγχει πόσο ασφαλή είναι τα προϊόντα που έχει ήδη αγοράσει αλλά ακόμα και πριν τα αγοράσει. Η εφαρμογή Revoca είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και παρέχεται χωρίς κανένα κόστος για τον καταναλωτή, τον ενημερώνει για τα ανακληθέντα προϊόντα οποιαδήποτε χρονική στιγμή, μέσω του tablet ή του κινητού τηλεφώνου του με τη βοήθεια ισχυρών αλλά απλών στη χρήση εργαλείων. Εργαλεία όπως η κατηγοριοποιήση προϊόντων, τα αυτόματα notifications πρόσφατων ανακληθέντων προϊόντων, η χρήση λέξεων κλειδιών, η σάρωση barcode και η εύρεση LOT που βρίσκεται στην ετικέτα των προϊόντων, διασφαλίζοντας έτσι την υγεία και την ποιότητα ζωής, του ίδιου του καταναλωτή και της οικογένειας του. Η χρήση της εφαρμογής από τον καθένα μας, δεν μπορεί παρά να έχει μόνο οφέλη. Η εφαρμογή βρίσκεται ήδη στο Google Play Store και είναι δωρεάν για όλους χωρίς συνδρομές και άλλες χρεώσεις. Google play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.cordova.revoca Main site: http://revoca.org
  2. Γεια σας, απο ταχυτητα πως παει το κινητο? δηλαδη ανοιγμα sms, μεταβαση απο μενου σε μενου κλπ?
  3. Μμμ.., χάνουμε την ουσια μου φαίνεται. Η τα ταμπελάκια θα κοιτάω, ή τις οδηγίες θα ακούω από το Destinator, ή θα προσέχω τη θείτσα που πάει στη μέση με 20 χλμ/ω..... Τι .....το πήραμε τότε το Destinator? Άσε που δεν είναι τόσο απλό να βρείς πάροδο να μπεις στο χλμ της Ε.Ο Αθηνων-Λαμιας που θες, να κάνεις αναστροφές κλπ κλπ.... Μην ξεχναμε οτι δεν είμαστε όλοι κάτοικοι Αθηνων! Τεσπα, από ότι κατάλαβα θα δουλέψει μπλοκάκι με οδηγιες (αναστροφές, μπες στην έξοδο τάδε , βγες εκει κλπ). Θα πάω και από Ngi Forum μεριά μήπως και βγάλω καμμιά άκρη.
  4. Χμ... Και πως μπορεί να βρει κάποιος σε ποιό "ύψος" βρισκεται το "τάδε" χιλιόμετρο Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας? Από την στιγμή μάλιστα που έχει καθιερωθεί ως διευθυνση αυτός ο τρόπος (τουλάχιστο για την Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας). Ξαναρχίζουμε λοιπόν τις στάσεις κάθε 2 χιλιόμετρα και τις ερωτήσεις τύπου "Ρε φιλαράκι μηπως ξέρεις που είναι το...." Πετάμε και το GPS... Καμμιά άλλη πρόταση? (Ο Κύριος Zepelin ίσως?)
  5. Γειά σας, εχει χρησιμοποιήσει κανεις το Destinator 3 για πλοηγηση στην Αθηνών Λαμίας? Με την αρίθμηση τι γίνεται? Εγώ ας πούμε πρέπει να πάω στο 12ο χλμ Αθηνών-Λαμίας, αν κάνω πλοηγηση με διεύθυνση μου βγάζει στην Πόλη Αθήνα την Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας με αρίθμηση 2-18, είναι σωστό αυτό? Η αρίθμηση είναι ΟΚ? 12 σημαίνει 12ο χλμ? Μην βγώ αλλού!!! Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει παρακαλώ!
  6. Η λύση βρέθηκε μετά από αρκετό ψάξιμο. Όποιος έχει προβλήματα με το activesync ας δοκιμασει όταν είναι cradled το PPC του (ή λίγο πριν το βάλει) να τρέξει το αρχείο windows\repllog.exe από το ppc (μεσω καποιου file explorer που να εμφανιζει αρχεια συστηματος). Θα δουλέψει!
  7. Το έχω δοκιμάσει αυτό, στο USB είναι. Τίποτα! Το βάζω πάνω στην βάση του και δεν μπορεί να συνδεθεί. Έκανα και το update στην καινούργια έκδοση activesync, πάλι τίποτα! Καμμιά άλλη ιδέα?
  8. Γειά σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το activesync το οποίο δεν μπορώ να λύσω. Ενώ αρχικά έκανα συγχρονισμό κανονικά μέσω του usb cradle, αποφάσισα να δοκιμάσω και μέσω bluetooth. Ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα στο forum και μπορώ να συγχρονίζω επιτυχώς μέσω bluetooth . Από τότε όμως δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό μέσω USB. Εγκατέστησα τη βάση συγχρονισμού σε άλλο PC αλλά ενώ βρίσκει κανονικά το PPC, δεν μπορεί να συνδεθεί ! Προφανώς κάτι παίζει με το PPC (ρυθμίσεις?). Αν ανοίξω το activeSync από το PPC και πατήσω sync (ενώ είναι πάνω στην βάση), προσπαθεί να συνδεθεί μέσω GPRS ! Η βάση και η θύρα του PPC δείχνει να δουλεύει γιατι φορτίζει όταν το έχω πάνω. Τι μπορεί να φταίει?
  9. Τελικά διάλεξα την μέση λύση, πήρα μια PQi 1GB 45X. (Κυρίως γιατί δεν υπήρχαν ετοιμοπαράδοτες 1GB στην περιοχή μου) To Nero βγάζει 6ΜΒ/Sec ενώ το pocket mechanic την βγάζει περίπου όσο και μια 55Χ. Ελπίζω να βγεί καλή! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  10. Γειά σας, Ψάχνω να βρώ μια μνημούλα για το νέο μου Qtek 2020, κοιτώντας και το πολύ χρήσιμο thread: price watch του myphone. Τελικά το δίλημμα από οτι φαίνεται είναι το εξής: 1GB φτηνή κάρτα SD από το E-shop ? (μόλις 80 Ευρώ) ή ακριβή και γρήγορη 512MB π.χ από εδώ γρήγορης (60Χ) ATP? Ως τώρα έχω ψάξει e-shop, infoshop, play247, καμμιά άλλη πρόταση? Είναι απαράιτητο να είναι γρήγορη η κάρτα? Όσοι έχετε τι προτείνετε? Ευχαριστώ!
  11. Λοιπόν, επειδή μερικοί με ρωτήσατε, και δημιουργήθηκε και ένα πρόβλημα με τον server λόγω αυξημένου φόρτου, μαζέυω σε ένα post τα τελευταία πακέτα με apps και games με επιλέον ένα πακέτο themes. Έχουμε και λέμε: 1. Μερικά games Κατεβάστε τα από εδώ (8.83 ΜΒ). Η λίστα των games αυτού του αρχείου είναι εδώ. 2. Μερικά apps Κατεβάστε τα από εδώ (9,77 ΜΒ). Η λίστα των apps αυτού του αρχείου είναι εδώ. Χρησιμοποιείστε πάλι κάποιον download manager όπως το flashGet και μετονομάστε το αρχείο απο .wav σε .rar. Αφήστε το πρόγραμμα να συνδεθεί, αργεί στην αρχή. ------------------------------------------------------------------------- 3. Και μερικά themes σε πακέτο! :cool: Κατεβάστε τα από εδώ . Η λίστα των themes που περιέχονται στο πακέτο είναι εδώ (5,24 ΜΒ). Αυτό το πακέτο δεν χρειάζεται καμμιά μετονομασία :blink: και περιέχει και κανα-δυο προγραμματάκια για τα themes. enjoy. Αυτά είναι και τα τελευταία που στέλνω, μιας και παρέλαβα το Qtek 2020 :wacko: και πλεον δεν θα ποστάρω εδώ.
  12. Ανέβασα άλλο ένα πακέτο με λίγα ακόμα games Κατεβάστε το από εδώ Χρησιμοποιείστε πάλι κάποιον download manager όπως το flashGet και μετονομάστε το αρχείο απο .wav σε .rar. Αφήστε το πρόγραμμα να συνδεθεί, αργεί στην αρχή. Επισυνάπτω και την λίστα με τα παιχνίδια :X . games2.txt
×
×
  • Create New...