RAVER Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω, σε συσκευή αγορασμένη από το εξωτερικό χωρίς ελληνική γλώσσα, για την εγκατάσταση της χρειάζεται επίσκεψη στο service ή γίνεται και μέσω Internet με την υπηρεσία Update Service? :worry: Μεσω service! κοστος δωρεαν..και το κινητο το παιρνεις αμεσως..και στην χειροτερη περιπτωση 1 ημερα.(αναλογα το service) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soularav Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Σε ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Παιδια να ρωτησω, τα πληκτρα του κ810 ειναι ευχρηστα? Στα μηνυματα πως ειναι? Θα εχω προβλημα? Ακουσα κατι φημες οτι δεν αντεχουν τα πληκτρα, ισχυει? Το joystick ειναι κλασσικο SE?(αν και ποτε δεν εχει προβλημα με τα joystick στα SE, στο κ700 το εχω σαν καινουργιο:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Μεσω service! κοστος δωρεαν..και το κινητο το παιρνεις αμεσως..και στην χειροτερη περιπτωση 1 ημερα.(αναλογα το service) se pio service ginete re aderfe afto,emena mia fora pou mou ixe tixi kati analogo mou ixan dosi akribos aftin tin apontisi:Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ-ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ- ke ixa plirosi 20e se kapion stigitonia mou ke mou perase GR.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 φοραει κανεις καρτα 2gb μνημη στο κινητο? δουλευει οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 se pio service ginete re aderfe afto,emena mia fora pou mou ixe tixi kati analogo mou ixan dosi akribos aftin tin apontisi:Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ-ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ- ke ixa plirosi 20e se kapion stigitonia mou ke mou perase GR.. Σε Service center στα Ιωαννινα..πριν 2 χρονια ειχα παει sony ericsson d750i(το w800i) και τους ειπα να κανουν update..και περασανε και την Ελληνικη.δεν πληρωσα.τωρα να ξερεις οτι ολα τα service δεν ειναι ιδια..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Σε Service center στα Ιωαννινα..πριν 2 χρονια ειχα παει sony ericsson d750i(το w800i) και τους ειπα να κανουν update..και περασανε και την Ελληνικη.δεν πληρωσα.τωρα να ξερεις οτι ολα τα service δεν ειναι ιδια..:) apo oso ksero to d750 den ixe kikloforisi ellada,ixan bgali updade sta ellinika? ke se episimo service se... afti pos plitonotan meta apo tin se hellas efoson to imei tou kinitou den itan diko tous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 apo oso ksero to d750 den ixe kikloforisi ellada,ixan bgali updade sta ellinika? ke se episimo service se... afti pos plitonotan meta apo tin se hellas efoson to imei tou kinitou den itan diko tous? Να γραφες και ελληνικα..να καταλαβαινα και τι λες!! :blink: το d750i ειχε κυκλοφορησει στην Ελλαδα συλεκτικα..απο τα καταστηματα της vodafone. τωρα εγω σου λεω πως εχει..ειμαστε πια στην Ευρωπαικη ζωνη,δεν εχει σχεση απο που εχεις αγορασει την συσκευη. ασχετο..εγω ειχα παει Ιταλια με την μηχανη,και επαθα μια βλαβη.πηγα στο service της ktm και πηρανε αριθμο πλαισιου και το βρηκανε στο συστημα και μου αλλαξανε ενα σωληνακι δωρεαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Για ενα τετοιο κινητο η 2gb επιβαλεται.αλλωστε δεν ειναι και ακριβες :) λες δλδ να παρω μια των 2 για μενα και να δωσω αυτη του 1 στη φιλη?? ;):p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 λες δλδ να παρω μια των 2 για μενα και να δωσω αυτη του 1 στη φιλη?? ;):p:p αυτο ειναι το καλυτερο.αρε μυαλο που εχεις..;) :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Έχω μια Sandisk 4GΒ και δουλεύει άψογα. Μερικές φορές αργεί λίγο, αλλά είναι λογικό όταν έχει να διαχειριστεί για παράδειγμα βίντεο 350 ΜΒ. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Τελικα πηρα μια sony m2 στο 1gb μαζι με usb υποδοχη για συνδεση με pc στα 26 ευρω. Καλη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Τελικα πηρα μια sony m2 στο 1gb μαζι με usb υποδοχη για συνδεση με pc στα 26 ευρω. Καλη τιμη? mia xara ine,kapou sta 20e exi xoris to usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Πηρα και το HBH-PV710 bluetooth handsfree. Σε φιλικη τιμη 40ευρω!Μεχρι τωρα πολυ καλες εντυπωσεις και καθαρος ηχος χωρις παρεμβολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Πηρα και το HBH-PV710 bluetooth handsfree. Σε φιλικη τιμη 40ευρω!Μεχρι τωρα πολυ καλες εντυπωσεις και καθαρος ηχος χωρις παρεμβολες. ke den nomizo na exis problima,mia xara sinergazonte... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Σε μερικες μερες θα εχω το Κ810 και η αγωνια μου ειναι για το joystick γιατι στο κ750 που εχω τωρα χαλασε πολυ συντομα σχετικα απο την μερα που το ειχα αγορασει:cry:Ποια ειναι η εντυπωση σας για το joystick του κ810?Α και κατι ακομα,εχει καλωδιο στο κουτι για συνδεση με pc?:worry:ευχαριστω!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Σε μερικες μερες θα εχω το Κ810 και η αγωνια μου ειναι για το joystick γιατι στο κ750 που εχω τωρα χαλασε πολυ συντομα σχετικα απο την μερα που το ειχα αγορασει:cry:Ποια ειναι η εντυπωση σας για το joystick του κ810?Α και κατι ακομα,εχει καλωδιο στο κουτι για συνδεση με pc?:worry:ευχαριστω!!!!!!!!! Καλώδιο έχει, το τζόι είναι όπως και στα υπόλοιπα SE ευαίσθητο ή μάλλον αναίσθητο... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 είναι ακριβώς το ίδιο joystick όπως και στο Κ750. Πάντως στο Κ750 αναγκάστηκα να το αντικαταστήσω ύστερα από ενα χρόνο και κάτι,οπότε μπρεί να πετύχεις και καλύτερη περίπτωση και να μη χρειαστείς σέρβις γι'αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Ρε παιδιά μια χαρά είναι το joystick.. εμένα όλα τα κινητά μου τώρα τελευταία είχαν.. κανένα πρόβλημα δεν μου έβγαλαν.. t630, k 700, k810.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Ρε παιδιά μια χαρά είναι το joystick.. εμένα όλα τα κινητά μου τώρα τελευταία είχαν.. κανένα πρόβλημα δεν μου έβγαλαν.. t630, k 700, k810.. και εμενα τα κινητα με joy,κανενα δεν μου εβγαλε προβλημα.και με χρηση το κ700ι φορητη παιχνιδομηχανη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Ωραια,ευχαριστω παιδια:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Βγήκε και η R8BA024. Δεν ξέρω αν ήδη το έχει αναφέρει κάποιος, γιατί δεν παρακολουθω το θέμα τώρα τελευταία επειδή πήρα άλλη συσκευή... Αν κάποιος ξέρει τι βελτιώσεις περιλαμβάνει, ας κάνει ένα ποστ... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παιδια στην πρωτη φορτιση τι να κανω?Να το βαλω κατευθειαν η να περιμενω να πεσει η μπαταρια που θα εχει ηδη μεσα?Ακομα ποσα ωρα να το αφησω να φορτιζει?????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παιδια στην πρωτη φορτιση τι να κανω?Να το βαλω κατευθειαν η να περιμενω να πεσει η μπαταρια που θα εχει ηδη μεσα?Ακομα ποσα ωρα να το αφησω να φορτιζει?????:confused: Καλύτερα να τελειώσει τελείως η μπαταρία και μετά να το βάλεις για να φορτίσει. Η κανονική ώρα φόρτισης για πρώτη φορά είναι 4 ώρες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Βγήκε και η R8BA024. Δεν ξέρω αν ήδη το έχει αναφέρει κάποιος, γιατί δεν παρακολουθω το θέμα τώρα τελευταία επειδή πήρα άλλη συσκευή... Αν κάποιος ξέρει τι βελτιώσεις περιλαμβάνει, ας κάνει ένα ποστ... Tin exeis perasei kai exei kanonika ellinika perasmena??? Ekanes to update me SEUS???:confused::confused::confused: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts