Jump to content

Sony Ericsson K810

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σαν μεταχηρισμενω ποσο παει? το κ810 παιδια

110 euro! ισως και λιγοτερα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το ξεκλείδωμα το κάνεις κ μόνος,για το άλλο δε ξέρω

παιδια αν πλυροσω στην top sony μπορει να μου το κανει εφκολα απο cid53 σε cid52

Υποβιβασμός του CID δεν μπορεί να γίνει!Το CID σχετίζεται με τους τομείς ασφαλείας του τηλεφώνου και δεν υφίσταται ο υποβιβασμός του!Θες να το κάνεις modding να φανταστώ και έγινε με το Update Service το CID απο 52,53,ε; :)

ναι ειχα κανει μια αναβαθμιση απο την sony ericsson με το καλωδιο που δινει και τωρα δεν μπορω να βαλω τα mod με το xs++ γιατι μου εγινε απο cid52 σε cid53 και δεν ξερω τι κανω?

Δυστυχώς δε γίνεται τίποτα!Πρέπει να περιμένεις για το xs++ να κρακάρει το CID 53(Φέξε μου και γλίστρησα! :p )

καποια παιδια μου ειπαν οτι μπορω με 25 ευρω στην top sony να μου το γυρισουν σε cid52 απο 53 με το D-UltimateUnlocker

ναι ισχύει κ το έχω κάνει σε 3 κ770 κ ένα κ800 Α κ είναι 10Ε έπεσε η τιμή:D

δλδ τι πρεπει να κανω για να το γυρισω σε cid52 εκτος του να πληροσω τα 10 ευρω που ζητανε μπορεις να μου πεις την διαδικασεια?

Θα κατεβάσεις το πρόγραμμα,θα πληρώσεις μέσω paypal τα 10 ευρώ,μετά θα το ανοιξεις και θα πατήσεις πχ το show NCK ή unlock codes,διότι ναι μεν θέλεις να το κάνει 52άρι αλλά θέλει κ operation για να λειτουργήσει,θα επιλέξεις μετά από το μπάρα που λέει upgrade/downgrade cid to: το 52 κ πάτα ready ή start κ ακολούθα τις οδηγίες

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορουνε να σπασουνε το cid53 και να ειμαστε οκ

Παιδιά πώς βλέπω ποια αναβάθμιση έχω στο κινητό;;;

Ποια εκδοση θελεις να πεις! και μεσα απο μενου..και πατωντας σε κατασταση αναμονης *>*<<*<*.

[sIGPIC][/sIGPIC]

OK... Ti enoois ; pws to bazw se katastasi anamonis;;;

Πατας * και οπου (<>) αριστερα-δεξια το joystick.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Patimeni i * kai kano aristera deksia to joystick;;;

Pesto mou me leptomeries.....

Για να μην μπερδεύεσαι με *,< και > πήγαινε στις ''Ρυθμίσεις'' και πάτα ''Ενημερώσεις''*.:)

*Δεν είμαι σίγουρος για την ονομασία που γράφει.:O

Υπηρεσία αναβάθμισης λέει!:)
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

Υπηρεσία αναβάθμισης λέει!:)

Αυτό θα πατήσεις.Δεν ξέρω τα καινούργια συστήματα που έχει βάλει η Sony Ericsson γιατί το τελευταίο μου Sony Ericsson κινητό ήταν το T250i.:O

OK το βρηκα ευχαριστω...

Λεει:Τρεχουσα εκδοση λογισμικου:CXC1250811R8BA024071010 Sony Ericsson ;;;

Αυτο ειναι;;;

Ναί αυτό είναι ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχω εδώ κ πόσες μερες που προσπαθώ να φλασάρω το κ810i μου που είναι cid 53 με κάποιον τζάμπα τρόπο κ δε γίνεται ρε παιδιά δηλαδή εσείς πως το έχετε καταφέρει?? sx++ δεν υποστηρίζεται λέει setool2lite τα ίδια, cruiser suite θέλουν credits ήμαρτον 2 φορές αναβάθμιση έχω πληρώσει κ όλο το ίδιο παθαίνει δε δείχνει πόσα νούμερα έχεις πατήσει όταν πατάς το pin κ όλο μπλοκάρω τη κάρτα. βοηθείστε κάποιος... ευχαριστώ προκαταβολικά

• 2 weeks later...
παιδια εχω το κ810 εδω και καιρο. τον τελευταιο μηνα μου εμφανηστηκε ενα προβλημα. τα κουμπια πολλες φορες, οταν γραφω μνμ δεν πατιουνται. αν δηλαδη το εχω 1-2 ωρες αχρησιμοποιητο και μετα παω να γραψω μηνυμα, μου βγαινει η πιστη μεχρι να παρουν τα κουμπια μπροστα! παρολαυτα, αν παω να γραψω εναν αριθμο, το προβλημα δεν ειναι τοσο εμφανες. μηπως ξερετε πως μπορει να λυθει το προβλημα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K810