iassael Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Epitelus meeting! Eimai mesa fysika! Valte me sto excel :) @PCMan Den katargithike tpt emeis tha pame ws idiotiko.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 καλημερα οσα μελη θελετε μπορειτε να το βαλετε στην υπογραφη σας για να γινει γνωστο σε ολο το φορουμ. :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 καλημερα οσα μελη θελετε μπορειτε να το βαλετε στην υπογραφη σας για να γινει γνωστο σε ολο το φορουμ. :) Ορίστηκε τελική ημερομηνία τελικά :O γιατί με μπερδέψατε... :confused: :worry: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Ορίστηκε τελική ημερομηνία τελικά :O γιατί με μπερδέψατε... :confused: :worry: κορμε...η ημερομηνια ειναι ορισμενη 3/3/2006. ασχετα με τα mini meeting για το ποτε θα γινουν. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 O χορηγός μας θα είναι η Orascom Telecom;:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 κορμε...η ημερομηνια ειναι ορισμενη 3/3/2006. ασχετα με τα mini meeting για το ποτε θα γινουν. Αχά...:O ok δεν το κατάλαβα βρε με μπερδέψατε...:p :rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Παιδιά!!! Γιατί δεν το κάνετε Κυριακή 4 Μαρτίου που θα είμαι και εγώ πάνω 5ήμερη; Κάντε το! Κάντε το! :D :D :lol: :lol: Μας έδωσαν πρόγραμμα εκδρομής ελεύθερο χρόνο θα έχω την Τρίτη 6 Μαρτίου και μάλλον θα κανονίσουμε κανένα mini-meeting με τπτ Johner κ.λ.π. :D :lol: Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 O χορηγός μας θα είναι η Orascom Telecom;:D πονηρουληηηηηηηηηηηη!!! θα δουμε τι χορηγο θα εχουμε..μπορει να κανουμε promo cosmote :p γκουχουυυυυ Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πίκρα...:( Υπάρχει περίπτωση να διοργανωθεί κάποιο άλλο mini meeting νωρίτερα?:rolleyes: Γιατί θα βρίσκομαι ήδη απο τις 23-25/2 στην Θεσσ/νικη με το :baby: μου :love: και είναι δύσκολο να είμαστε και το αμέσως επόμενο 3ήμερο εκεί ξανά...:O Sorry billakosss "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 καλησπερα και απο εμενα με...2πλη πικρα καθως ειμαι το :baby: του και δεν θα μπορουμε να ειμαστε στο meeting :cry: .. :kill: δρακουμελ:rocket: να κανουμε ενα μινι αν δεν αλλαζει η ημερομηνια? ε, φανταστικε διοργανωτα και λοιπα μεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη?:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Λοιπον βιλακε, κανονισε mini meeting ΤΩΡΑ!! Δηλαδη οχι τωρα...μεχρι τις 19/2 που φευγω. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Λοιπον βιλακε, κανονισε mini meeting ΤΩΡΑ!! Δηλαδη οχι τωρα...μεχρι τις 19/2 που φευγω. :p Ωραίος....:lol: :p :rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 ε να κανονισουμε βρε παιδια αν ειναι για τις 25/2. δεν υπαρχει προβλημα :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δε σε βλέπω πολύ οργανωμένο αυτή τη φορά billakosss :rolleyes: μάλλον το transfer από Αμερική σε Αίγυπτο σε ζάλισε :lol: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 ε να κανονισουμε βρε παιδια αν ειναι για τις 25/2.δεν υπαρχει προβλημα :) 25/02 εχουμε αναχωρηση Μπιλ!!!!!!πρωι-πρωι...:chair: :protest: Σαββατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο δεν γινεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? ε φανταστικε διοργανωτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Μαλλον θα ειμαι και εγω αν και πρεπει να ειμαι και σε κατι γενεθλίων! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δε σε βλέπω πολύ οργανωμένο αυτή τη φορά billakosss :rolleyes: μάλλον το transfer από Αμερική σε Αίγυπτο σε ζάλισε :lol: ακριβως αυτο. μες το μυαλο μου εισαι. οντως εφαγα μεγαλη ζαλη.:wacko: η Υπογραφη σου τελεια!!! θα το κανουμε Σαββατο 24/2 25/02 εχουμε αναχωρηση Μπιλ!!!!!!πρωι-πρωι...:chair: :protest: Σαββατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο δεν γινεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? ε φανταστικε διοργανωτα? ενταξει σαββατο οκ. Μαλλον θα ειμαι και εγω αν και πρεπει να ειμαι και σε κατι γενεθλίων! θα ρθεις! :p να και το μερος συναντησης:lol: http://www.telegraph.co.uk/shopping/graphics/toffers/middleeasternaigiptos_voyana.jpg Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ger Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Παιδιά!!! Γιατί δεν το κάνετε Κυριακή 4 Μαρτίου που θα είμαι και εγώ πάνω 5ήμερη; Κάντε το! Κάντε το! :D :D :lol: :lol: Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα μετατροπής της καθορισμένης ημερομηνίας. Γιατί όμως δεν λες στο σχολείο σου να αλλάξει το πρόγραμμα της εκδρομής; Eξηγησε τους τους λόγους, σίγουρα θα καταλάβουν... Καν' το! Καν' το! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα μετατροπής της καθορισμένης ημερομηνίας. Γιατί όμως δεν λες στο σχολείο σου να αλλάξει το πρόγραμμα της εκδρομής; Eξηγησε τους τους λόγους, σίγουρα θα καταλάβουν... Καν' το! Καν' το! :D ραία φάση όλο το σχολείο να αλλάξει την 5μερη για σένα :shifty: Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 an theleis mporume pantws na mazepsume ypografes k na eisigithume stn dieuthinti su :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Τελικά άλλαξε η ημερομηνία; Να ξέρω διότι αν είναι για πιο νωρίς να κανονίσω να ανέβω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Τελικά άλλαξε η ημερομηνία; Να ξέρω διότι αν είναι για πιο νωρίς να κανονίσω να ανέβω. καμια ημερομηνια δεν αλλαξε! εχουμε και λεμε 3/3/06 ειναι το επισημο meeting μας και το mini meeting στις 24/2/06 νεοτερα για ωρα και τοπο συναντησης θα τα πουμε εκεινες τις μερες :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 καμια ημερομηνια δεν αλλαξε! εχουμε και λεμε 3/3/06 ειναι το επισημο meeting μας και το mini meeting στις 24/2/06 νεοτερα για ωρα και τοπο συναντησης θα τα πουμε εκεινες τις μερες :) Α, sorry... Νόμιζα το επίσημο είπατε ότι θα μεταφέρετε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 ε να κανονισουμε βρε παιδια αν ειναι για τις 25/2. δεν υπαρχει προβλημα :) Εγω του λεω οτι φευγω στις 19 και αυτος λεει στις 25!! Μηπως καποιος δε με θελει; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ger Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εγω του λεω οτι φευγω στις 19 και αυτος λεει στις 25!! Μηπως καποιος δε με θελει; :lol: Δεν το κάνετε καλύτερα αυτό το Σάββατο (10/2) να έρθω κι εγώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts