Jump to content

Neonode N2


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 459
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

379€ σε Γερμανό και Wind. Στα Media Markt πριν 1 μήνα περίπου το είχα βρει 369€ αλλά μπορεί να ήταν με τις εκπτώσεις.

Πάντως ο κύριος πωλητής του στην Ελλάδα είναι ο Γερμανός απ' ότι κατάλαβα γιατί το έψαξα σε πολλά καταστήματα και πολλοί με έστειλαν εκεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

το πηρα κ εγω (που να μη το παιρνα)

 

τοσο καιρο ειχα μεγαλα σε ογκο κινητα λογω του οτι ηθελα PDA

και ετσι ειπα να παρω ενα "μικρο".

με μια πολυ καλη επιδοτηση που ειχα απο Microland το πηρα με φορητοτηα απο Wind -> Cosmote.

 

το Ν2 τελειο σε εμφανιση,πρακτικο κ μικρο.

το προηγουμενο κινητο μου ηταν ενα P900.

 

το προβλημα τωρα,που απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος που το εχει.

ΚΑΚΟ ΣΗΜΑ!ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΟΜΟΛΙΑΣ!!!!

 

πχ.με WIND/P900 σε ενα συγκεκριμενο χωρο σε 1 δωματιο στο σπιτι ειχα χαμηλο σημα (1-2 γραμμες) αλλα ηταν αρκετο για να μιλαω χωρις να χανετε το σημα.WIND/N2 στο ιδιο σημειο του σπιτιου ακριβως το Ν2 δε βρισκει καν την Wind.

 

Cosmote/P900 στο χωρα εργασιας μου εχω 2-3 γραμμες σημα κ μιλαω κανονικα.Cosmote/N2 στον ιδιο χωρα 1-2 γραμμες κ το σημα πολυ κακο σε σημειο να πρεπει να επαναλαμβανουμε αυτα που λεμε με τον συνομηλητη.

 

Επισης χρησιμοποιω τα handsfree κ με οσους εχω μιλησει μεχρι στιγμης 4-5 ατομα μου λενε οτι ακουν φασαρια σα να ειμαι σε εξωτερικο χωρο ενω εγω βρισκμομαι σε κλειστο χωρο χωρις καμια φασαρια.

 

ψαχνωντας στο επισημο φορουμ της Neonode ειδα κ αυτο κ αρχισα να το μετανιωνο

http://www.redneo.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=3666&st=0&sk=t&sd=a

 

 

τι να το κανω?

Link to comment
Share on other sites

το προβλημα τωρα,που απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος που το εχει.

ΚΑΚΟ ΣΗΜΑ!ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΟΜΟΛΙΑΣ!!!!

Επισης χρησιμοποιω τα handsfree κ με οσους εχω μιλησει μεχρι στιγμης 4-5 ατομα μου λενε οτι ακουν φασαρια σα να ειμαι σε εξωτερικο χωρο ενω εγω βρισκμομαι σε κλειστο χωρο χωρις καμια φασαρια.

 

Εγώ μέχρι στιγμής το μόνο πρόβλημα που είχα απ' αυτά που αναφέρεις είναι αυτό με τον ήχο. Όταν είμαι σε ένα χώρο με πολύ δυνατό ήχο γύρω μου τότε ο συνομιλιτής μου δεν ακούει την φωνή μου αλλά τον ήχο του χώρου. Αυτό είναι όντως πρόβλημα. Μόνο που είναι πρόβλημα και χωρίς να χρησιμοποιώ τα handsfree. Βέβαια όχι με λίγη φασαρία παραπάνω. Πρέπει να υπάρχει αρκετός θόρυβος γύρω μου έτσι ώστε να μην αναγνωρίζει την φωνή μου αλλά τον θόρυβο.

Τώρα από σήμα, όπου είχα με το παλιό μου κινητό έχω και μ' αυτό. Το ότι φαίνεται ότι έχει λίγο σήμα ναι, αλλά το ότι έχει λιγότερο σε σχέση με άλλες συσκευές στο ίδιο σημείο, εγώ δεν το αντιμετωπίζω ως πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική σου. Το να το κρατήσεις ή όχι εξαρτάται απ' το αν καλύπτει τις ανάγκες σου και απ' το αν σ' αρέσει σαν συσκευή ή όχι.

Και κάτι τελευταίο... το http://www.redneo.com δεν είναι το επίσημο φόρουμ της neonode. Δεν έχω κάτι εναντίον του γιατί είναι πολύ χρήσιμο αλλά δεν είναι το επίσημο site ή κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

παντως κι εμενα τωρα τελευταια μου χει μπει να το παρω ξανα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους,

 

Οι τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας μαζί με την τάση για miniaturization είναι που δημιούργησαν το Neonode N2. Πρόσφατα το αγόρασα και έχω ασχοληθεί μέχρι στιγμής αρκετά όχι για να μάθω το touch screen (είναι υπόθεση 20' να το μάθει κανείς) του αλλά για να φορτώσω διάφορες εφαρμογές.

 

Το N2 δεν είναι απλώς μικρό και ελαφρύ. Το μέγεθος του είναι οριακά μικρό τόσο που κάθε προσπάθεια να μικρύνει κι άλλο θα το έκανε πρακτικά δύσκολο ως αδύνατο να χρησιμοποιηθεί.

 

Πολλοί λένε ότι κακώς δεν έχει WiFi. Το ότι δεν έχει WiFi μάλλον είναι θέμα marketing - κατά τη γνώμη μου η Neonode δεν ήθελε το κινητό της να έχει πρόσβαση στο Internet έξω από κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας τη στιγμή μάλιστα που η συσκευή δεν είναι κλειδωμένη σε κάποιο πάροχο. Κάτι που δεν ενδιέφερε την Apple που κλείδωσε το iPhone με την AT&T (Γι αυτούς που δεν το έχουν προσέξει το WiFi δεν αρέσει καθόλου στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας).

 

Είναι θέμα χρόνου το N2 να αποκτήσει περισσότερες εφαρμογές αφού στηρίζεται σε open λειτουργικό με χιλιάδες προγράμματα (Windows Mobile 6 Professional Edition).

 

Λόγω της μνήμης miniSD που δέχεται ο αποθηκευτικός του χώρος μπορεί να αυξηθεί και το θέμα της έντασης του ήχου πιστεύω ότι στην ερχόμενη έκδοση του firmware θα έχει διορθωθεί.

 

Προσωπικά βρίσκω την συσκευή αυτή πολύ ελαφριά (πολύ σημαντικό), πρακτική και εύχρηστη ενώ με τα Windows και το Active Sync συγχρονίζεται τέλεια. Άσε που εκτός από τον φορτιστή φορτίζεται και όσο είναι συνδεδεμένη με USB στο PC (τέρμα το κουβάλημα τροφοδοτικού στο γραφείο). Όταν το κινητό είναι κλειστό και το συνδέσω στο PC το 1GB miniSD flash memory λειτουργεί σαν εξωτερικό USB memory drive. Η φωτογραφική του μηχανή είναι πολύ καλή όπως και ο MP3 player. Και το μικρό navigation button στο κάτω μέρος της συσκευής μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρησιμοποιώ τον Adobe Document Reader (αποθηκεύω ηλεκτρονικά περιοδικά και μπορώ εύκολα να τα διαβάζω απ' το κινητό) ή τον Text/Note Editor.

 

Δεν θα πω για το Touch Screen. Αν πιστεύει κανείς ότι κάποιο άλλο κινητό έχει καλύτερο TC (πιο ακριβές όταν χρησιμοποιείται με το δάκτυλο και πιο γρήγορο) ας μου πει το μοντέλο του κινητού αυτού.

 

Πριν από το Neonode είχα Nokia και το Neonode το είδα τυχαία σε κατάστημα της Wind. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό κινητό και όσο προχωρά στην αγορά θα γίνεται και καλύτερο (το λογισμικό του θα βελτιωθεί πολύ μόλις αρχίσει να κυκλοφορεί στην Αμερική - καλή η κίνηση της Neonode να στηρίξει την λειτουργία του σε Windows Mobile 6).

Link to comment
Share on other sites

As expected, Neonode N2 is available in new colors

N2 in Lime, Azure, Rubine and Roza. ie - that's green, blue, red and pink.

http://img229.imageshack.us/img229/3579/17240701cv8.jpg

 

http://img241.imageshack.us/img241/2810/20136639uc3.jpg

 

http://www.intomobile.com/2008/05/02/as-expected-neonode-n2-is-available-in-new-colors.html

http://www.neonode.com/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας.Το κιν το έχω κι εγώ.Τρώει κολήματα,κάνει επανεκινήσεις μόνο του,πραγματικά μετά από τόσο καιρο και η μπαταρία δεν κρατάει ουτε μία μέρα ( έκανα σωστα τις πρωτες φορτίσεις).Μου στέλνουν sms και δεν τα λαμβανω... και 10002 κακα...

Το είχα πάρει απο τιν wind και το πήγα πριν 2 εβδομάδες,τους πήρα τηλ προχθές και μου λένε ( απο θεσσαλονικη ειμαι ) ακόμη Αθήνα είναι και δεν ξερουμε τι παιζει.ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.Εννοείται ότι μόλις έρθει απο αντιπροσωπεία έχει πουλιθει.

giot gr Greek Yacht Sailing Portal! :X
Link to comment
Share on other sites

Κουράγιο φίλε μου!

Το δικό μου συμπέρασμα πάντως μετά από την λίγη αυτή τριβή με το κινητό είναι ότι ποτέ δεν ξαναπαίρνω κινητό με Windows mobile!!! Όποια μάρκα κι αν είναι...

Link to comment
Share on other sites

Κουράγιο φίλε μου!

Το δικό μου συμπέρασμα πάντως μετά από την λίγη αυτή τριβή με το κινητό είναι ότι ποτέ δεν ξαναπαίρνω κινητό με Windows mobile!!! Όποια μάρκα κι αν είναι...

exe kai kamia epifilaxi gia ta windows mobile!!!einai pampoloi i xristes pou tha sou elegan to antitheto me tin apowi sou!!!!alithia ti epexergasti exei;gia na troi tetia kolimata to pio pithano einai na min einai grigoros i asimvatos me ta windows pou tou exoun fortosi kai apla kolaei,ta provlimata tis rom mporoun na ta ftiaxtoun me kapia anavathmisi tou leitourgikou i antiprosopia ti leei;
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω την ταχύτητα του επεξεργαστή... Πάντως έχει μια βάση αυτό που λες και μπορεί να οφείλονται εκεί τα κολλήματα. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει σ' αυτό ας το κάνει γιατί μπορεί να βρούμε κάποια λύση μέσω αυτού.

Όσο για τα windows δεν είμαι τόσο αφοριστική και δεν αποθαρύνω κανέναν απ' το να αγοράσει ένα κινητό με windows mobile όμως απ' την λίγη χρήση όπως είπα και πριν και απ' την εμπειρία ενός φίλου ο οποίος έχει το HTC 3600i (και μου λέει ότι κι εκείνου κολλάει πολλές φορές) τα windows είναι λίγο ενοχλητικά σε σχέση με κάποιο άλλο λειτουργικό. Εγώ ήθελα ένα κινητό το οποίο δεν χρειάζεται ψηφίδα για να χρησιμοποιείς την οθόνη του. Γι' αυτό και πήρα το neonode. Αλλά απ' την στιγμή που βλέπω ότι σχεδόν όλα τα κινητά S40 της ΝΟΚΙΑ αντιμετωπίζουν ένα τυχόν πρόβλημα στα mms με τον ίδιο τρόπο ενώ ένα κινητό με windows mobile θέλει διαφορετική μεταχείριση ανάλογα με το μοντέλο κι ανάλογα με την έκδοση κι ανάλογα κι ανάλογα... τότε αυτό είναι λίγο σπαστικό! Ή ας πούμε για να διαβάσει αρχεία .txt έπρεπε να δημιουργηθεί ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσει να τα διαβάσει. Κι αυτό πρέπει να το κάνει κάποιος που να ξέρει. Αν επίσης έπερνα ένα κινητό ΝΟΚΙΑ ή όποια άλλη μάρκα δεν νομίζω ότι απ' την επόμενη μέρα μέχρι και σήμερα (3 μήνες μετά) θα ήμουν σ' αυτό όπως και σ' άλλα φόρουμ για να ζητάω γνώμες, λύσεις σε προβλήματα κλπ.

Αν λυθεί το πρόβλημα με τα mms και το ίντερνετ τότε δεν έχω πρόβλημα να το κρατήσω αυτό το κινητό.

Απλά λέω κάτι τελευταίο. Το κινητό αυτό κυκλοφορεί απ' το Φεβρουάριο του 2007... Ε από τότε μέχρι και σήμερα έχουν περάσει τόσοι μήνες και έχουν βγει αρκετές αναβαθμίσεις... Μία απ' όλες αυτές δεν θα μπορούσε να λύσει όλα τα προβλήματά μας? Όχι μόνο τον ήχο όπως έλυσε η τελευταία αναβάθμιση αλλά και τα sms, τα mms, το ίντερνετ, τα κολλήματα κλπ. Δηλαδή δεν τα γνωρίζουν αυτά τα προβλήματα στην Neonode? Έπρεπε εμείς να ενδιαφερθούμε, να τους στείλουμε email και να κινηθούν?

Αυτά τα ολίγα...

Link to comment
Share on other sites

Παιδια, γεια σας και απο μενα. Σημερα μου ειπαν οτι ειχα αναβαθμιση απο Cosmote και ειπα ας ριξω μια ματια στο καταστημα τους και ειδα το Neonode N2 και το πηρα χωρις να ξερω τιποτα για το κινητο. Εχω το iPhone και ειπα να παρω το Ν2 για δευτερο στη δουλεια μου. Μεχρι τωρα απο το look και τα οσα διαβασα και σε review στο gsmarena, ολα ειναι θετικα για τα μετρα μου. Αυτη τη στιγμη φορτιζει.

 

Το quickguide που ειναι στα αγγλικα λεει για 24 ωρες πρωτη φορτιση ενω το ελληνικο manual αναφερει 8ωρες. Οτι θελει ο καθενας γραφει. :p

 

Θα επανελθω με νεοτερα και πρωτες εντυπωσεις μολις το ανοιξω. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Link to comment
Share on other sites

Θα χαρούμε να μάθουμε νέα κι από τη δική σου συσκευή. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με sms, mms ή ίντερνετ πες το μας γιατί είναι συχνό. Αν είναι όλα καλά πες το μας να χαρούμε κι εμείς.

Ρίξε και μία ματιά σ' αυτό εδώ το φόρουμ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=165035

Link to comment
Share on other sites

Θα το κοιταξω στη πορεια και θα σας πω, αφου πρωτα κανω τη τελευταια αναβαθμιση αυριο με το καλο. :rolleyes:

 

Μηπως μπορειτε ομως να μου πειτε πως αυξανεται η ενταση ενος αρχειου mp3 sto computer για να ακουγεται δυνατοτερα ο ηχος στο N2? Δεν ηξερα οτι γινεται αυτο, πως το κανουμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Καλησπέρα!

Σήμερα το παρήγγειλα και εγώ!!

Σκεφτόμουνα αυτό ή το Prada....

Ελπίζω να μην το μετανιώσω....

Κυρίως με ώθησε στο να το παραγγείλω το μικρό μέγεθος και η χρηστικότητα του,τουλάχιστον όπως μου φάνηκε στα βίντεο που είδα.....

 

Και να ρωτήσω και κάτι.....

 

1)Από πάχος πως πάει;τώρα έχω το V3xx και γενικά δεν μου αρέσουν τα χοντρά κινητά πλέον....

 

2)Βίντεο δεν τραβάει με τίποτα;Δεν υποστηρίζεται από το hardware (την κάμερα);το ρωτάω μήπως υπάρχει περίπτωση με κάποιο λογισμικό να τραβίξουμε και βίντεο.....

 

3)Η μπαταρία κρατάει τελικά γιατί είδα ότι οι περισσότεροι λέτε για 1 μέρα αναμονή....μην είμαστε με ένα φορτιστή στο χέρι:lol:

πχ. με bluetooth αναμένο μεγάλο μέρος της ημέρας,κάμποσα μηνύματα και 1 ώρα ομιλίας την ημέρα πόσο βγάζει;

 

4)Είναι ανθεκτικό ή θα μου μείνει στον πρώτο μήνα,η οθόνη γρατσουνίζεται κλπ;

 

5)Έχετε βρεί πουθενά πόσο SAR έχει;Μην "ψηθούμε" ζωντανοί....

 

Αυτά μου ήρθαν τώρα....

 

Ευχαριστώ Προκαταβολικά!!

Link to comment
Share on other sites

1)Από πάχος πως πάει;τώρα έχω το V3xx και γενικά δεν μου αρέσουν τα χοντρά κινητά πλέον....

2)Βίντεο δεν τραβάει με τίποτα;Δεν υποστηρίζεται από το hardware (την κάμερα);το ρωτάω μήπως υπάρχει περίπτωση με κάποιο λογισμικό να τραβίξουμε και βίντεο.....

3)Η μπαταρία κρατάει τελικά γιατί είδα ότι οι περισσότεροι λέτε για 1 μέρα αναμονή....μην είμαστε με ένα φορτιστή στο χέρι:lol:

πχ. με bluetooth αναμένο μεγάλο μέρος της ημέρας,κάμποσα μηνύματα και 1 ώρα ομιλίας την ημέρα πόσο βγάζει;

4)Είναι ανθεκτικό ή θα μου μείνει στον πρώτο μήνα,η οθόνη γρατσουνίζεται κλπ;

5)Έχετε βρεί πουθενά πόσο SAR έχει;Μην "ψηθούμε" ζωντανοί....

 

Ένα ένα...

1) Aπ' ότι είδα το V3xx έχει πάχος 15mm. Το Neonode έχει 14,7mm. Άρα δεν νομίζω ότι διαφέρουν και πολύ. Καμία σύγκριση όμως σε σχέση με τις υπόλοιπες διαστάσεις τους!!! Πολύ μικρό και ευχάριστο...

2) Βίντεο μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζεται απ' την κάμερα και δεν έχει βρεθεί ούτε στο http://www.redneo.com (που θα σου χρειαστεί για εφαρμογές, παιχνίδια κλπ.) ούτε σε κάποιο άλλο site κάποιο πρόγραμμα για βίντεο.

3) Η μπαταρία του με την χρήση που λες κρατάει 1μιση περίπου μέρα. Γενικά κρατάει 2-3 μέρες αν δεν το χρησιμοποιείς πολύ και το λιγότερο είναι μια μέρα.

4) Είναι ανθεκτικό σαν συσκευή αλλά δεν είναι και να σου πέσει κάτω όπως άλλες συσκευές που αντέχουν και κανένα πέταγμα στον τοίχο π.χ. Εγώ το έχω σε μια θήκη όταν το έχω στην τσέπη απ' το παντελόνι γιατί αλλιώς νομίζω πως θα γρατσουνιστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχω καμία γρατσουνιά στην οθόνη εδώ και 3 μήνες. Ελπίζω να μην έχω και στο μέλλον. Εξωτερικά είναι από καουτσούκ φτιαγμένη απ' ότι ξέρω η συσκευή κι έτσι δεν φαίνονται τόσο εύκολα οι γρατσουνιές.

5) Δεν έχω βρει κάπου πόση ακτινοβολία έχει σαν συσκευή αλλά το μόνο που ξέρω και είναι γνωστό τις πάσοι είναι ότι η κεραία του δεν είναι στο σημείο που ακουμπάς το αυτί σου για να μιλήσεις αλλά είναι ακριβώς εκεί που είναι το joystick. Στο κάτω μέρος της συσκευής δηλαδή.

Αν σκεφτείς και κάτι άλλο εδώ είμαστε...

Link to comment
Share on other sites

Thanks για το χρονομετράκι Salamandritsa... Βλέπω έγινες κατιτίς σε administrator :D Χε, χε Φιλάκια
Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Παιδιά δευτέρα το παίρνς και εγώ στα χέρια μου...Για πείτε μου τι να πρωτοκάνω μόλις το παραλάβω :)
Link to comment
Share on other sites

παρήγγειλα το n2 με 199 EURO από την microland.

πως είναι δυνατόν να έχει τέτοιες τιμές, την στιγμή που στο neonode.com κοστίσει το ίδιο τηλέφωνο 300 περίπου EURO??

Nick
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, στο MediaMarkt στην Λάρισα προσφορά δεν ξέρω για πόσες ημέρες 119 €!!!!!!! Απίστευτο?!!! Κι όμως αληθινό! Μου ήρθε φυλλάδιο στο σπίτι και τρελάθηκα! Και να φανταστείτε ότι το αγόρασα 380€ πριν 4 μήνες περίπου!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...