Nrg Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Η σοκολατα που εχουν τα mcvities digestives!! :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Τι΄ναι αυτό? Μόνο κάτι παπαδοπούλου αλλατίνη θυμάμαι... Κοντά είσαι. Τα γεμιστά Παπαδοπούλου δεν τα έχεις υπ' όψιν σου; Αχ τι μου το θυμισες αυτο τωρα, που ειχα παει η σοκολατομανης το Δεκεμβρη με μια χαρα στο καταστημα στην Covent Garden και ηταν κλειστο. Μπουχουχου, κλαααααψ :cry: Πότε πήγες; Εγώ είχα πάει 9 Δεκεμβρίου (Παρασκευή αν δεν κάνω λάθος; ) και ήταν ανοιχτά... Πήρα σοκολατάκια και πουτίγκα! :happy: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Πότε πήγες; Εγώ είχα πάει 9 Δεκεμβρίου (Παρασκευή αν δεν κάνω λάθος; ) και ήταν ανοιχτά... Πήρα σοκολατάκια και πουτίγκα! :happy: :cry: :cry: :cry: Ποσο ατυχη ειμαι;;;;;; :wacko: Eιχα παει στανταρ στις 3 που ηταν Κυριακη και τα βρηκα κλειστα (ολα τα υπολοιπα μαγαζια ηταν ανοιχτα) και ειχα ξαναπαει πριν φυγω στις 7 του μηνα νομιζω και παλι ηταν κλειστα. Ειχα μια ελπιδα μπας και πετυχω καταστημα στο αεροδρομιο φευγοντας αλλα τπτ. Αχτι μου εμειναν τα Thornton's. :( Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris74 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Crunch :D Απλα τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 mars kai snickers einai poli orees Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Απίστευτες σοκολάτες! :up: :drool: Παιδιά οποιος δεν έχει φάει Ελβετικές νομίζει οτι οι Ελληνικές είναι θεικές, δοκιμάστε LINDT LINDOR οπωσδήποτε,καμία σχέση μα καμία οι άνθρωποι είναι αιώνες μπροστά Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Παιδιά οποιος δεν έχει φάει Ελβετικές νομίζει οτι οι Ελληνικές είναι θεικές, δοκιμάστε LINDT LINDOR οπωσδήποτε,καμία σχέση μα καμία οι άνθρωποι είναι αιώνες μπροστά Και πού θα τις βρούμε??:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Και πού θα τις βρούμε??:worry: Στα Duty Free σίγουρα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Στα Duty Free σίγουρα! :lol: Και στην Ελβετία στανταρ.:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Ως γνωστόν ουδέν κρυπτόν υπό του Ιντερνετ... http://www.lindt.com/shopswitzerland/pages/home.asp?lang=en&shopperId=497AA73D67F34DB4AFEF0AEBD596281D&item=0&depId=0&ec=0 Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Και στην Ελβετία στανταρ.:p Και στη Swiss Airlines. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Παιδιά οποιος δεν έχει φάει Ελβετικές νομίζει οτι οι Ελληνικές είναι θεικές, δοκιμάστε LINDT LINDOR οπωσδήποτε,καμία σχέση μα καμία οι άνθρωποι είναι αιώνες μπροστά να σου πω την αληθεια εχω φαει και δεν ενθουσιαστικα.. ειχα φαει και σοκολατακια τους αλλα και παλι... η ριτερ σπορτ ειναι πολυυυυυυυυυυ καλη σοκολατα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 συνήθως ΙΟΝ αμυγδάλου :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Αυτές οι νέες Lacta Velvet λένε τίποτα; Δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμη... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Προ ολιγου τσακισα bueno, lila pause, derby και delice.4 απο τις καλυτερες...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της σοκολάτας Αμερικανοί ερευνητές ανακοίνωσαν ότι οι φλαβανόλες, δηλαδή οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχονται στους κόκκους του κακάο, απ’ τους οποίους παρασκευάζεται η σοκολάτα, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο και στη καρδιά. Βέβαια οι ισχυρές αυτές αντιοξειδωτικές ιδιότητες περιέχονται κυρίως στην μαύρη ή σκούρα σοκολάτα και οι ερευνητές προειδοποιούν ενάντια στην υπέρμετρη κατανάλωση άλλων ειδών σοκολάτας για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Μάλιστα οι επιστήμονες λένε ότι τις περισσότερες φορές κατά την παρασκευή της σοκολάτας οι Φλαβανόλες αφαιρούνται λόγω της πικρής γεύσης τους, γι’ αυτό συνιστούν την κατανάλωση μόνο μαύρης σοκολάτας που να περιέχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό κακάο, χωρίς την προσθήκη γάλακτος ή άλλων λιπαρών που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των σοκολατένιων λιχουδιών. παω να τσακισω μια...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μετά το νικητήριο 3ποντο από τα 9 μέτρα, τσάκισα μια Bounty. Μιαμμμμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Lacta και η "λευκή" Break!:food: Αν και τις έχω ψιλοκαταργήσει γενικώς τώρα τελευταία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 3-bit η τετραγωνη με το μπισκοτο digestive μεσα ειναι κορυφη πολυ καλη και η break καρυδα που δοκιμασα προσφατα!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Θα την ψάξω να την δοκιμάσω κι εγώ... Την δοκίμασα χθες. Τίποτα ιδιαίτερο, δεν ενθουσιάστηκα... Μέτρια. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christina_p Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 LACTA........................................................ Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Wraiotato thema, polu me ftiaxnei :p Tha apantousa OLES! Alla gia na mhn akoustw upervolikh tha pw autes pou m' aresoun perissotero :happy: Me tuxaia seira : Kinder Bueno Kiss Lila Pause Sokofreta Augo Kinder (to paixnidaki to dinw sto aderfaki mou:lol: ) Kai fysika m' aresoun kai : Break, ION, Lacta, Paulidis (Se polles mofres, me karpous h xwris) Na episimanw oti trww kai se kathimerini vash... :O Alla as einai kala to oti trexw panw katw sunexws kai de mou fainetai :p Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 όλες..πραγματικά δεν λέω ποτέ όχι για σοκολάτα...μήπως έχω τίποτα?!? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 όλες..πραγματικά δεν λέω ποτέ όχι για σοκολάτα...μήπως έχω τίποτα?!? Ναι, υπογλυκαιμία ή έλειψη sex. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Εισαι γλυκουλης ε? :p Break την κιτρινη απο μενα:cool: Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts