aromeo Δημοσιεύτηκε January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2007 Λοιπόν ποιά σοκολάτα σας αρέσει περσσότερο από όλες?? Εμένα η Lacta:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Lacta και mars τελευταια.... Εχω πορωθει!!!!! Θελω τη δοση μου απο mars καθε μερα.....;) ;) ;) ;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Σήμερα έφαγα πρώτη φορά τη VELVET... ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανε απόλαυση! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ ΛΑΚΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΑΑΑ... απλα την λατρευω... δεν μπορω να σας περιγραψω την απολαυση....:happy: :p θα ελεγα μεγαλυτερη απολαυση απο οτιδηποτε....;) λακτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...:D :p :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 mars και Lacta... τα καλυτερα μου... μια Mars οπωσδηποτε καθημερινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Λακτα λακτα λακτα! Ειναι μια καφετερια στα Εξαρχεια που κανει ζεστη σοκολατα με λιωμενη Λακτα...Κολαση!:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Και η Παυλίδης μπλέ με ή χωρίς αμύγδαλα έχει πολύ ωραία γευση,δεν έχει γαλα.Αλλα η Lacta είναι πολύ ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 IONγάλακτος Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Νομιζω πως το θεμα ειναι καπως ακυρο. Αφου "υπαρχουν οι σοκολατες υπαρχουν ομως και οι Lacta"!!!!:p :p :) Φαν και εγω των Lacta!!!!!:) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 crunch, tobleron, lacta, snickers lila pause Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 crunch, tobleron, lacta, snickers lila pause Υπαρχει ακομα αυτη???:blink: :blink: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Εμένα μου αρέσει η BREAK. Τέλεια σοκολάτα. Ειδικά αυτή η άσπρη!:food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Υπαρχει ακομα αυτη???:blink: :blink: και βεβαια... ζει και βασιλευει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 και βεβαια... ζει και βασιλευει...:) Δυστυχως!!!!!:lol: :lol: :ninja: :!: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Δυστυχως!!!!!:lol: :lol: :ninja: :!: Γιατί δυστυχώς? Είναι πολύ καλή αν και τώρα τελευταία την έχω αντικαταστήσει με την Παυλίδης με την φράουλα! Εμένα παιδιά οι αγαπημένες μου είναι αυτή που προανέφερα, η Lacta ( φυσικά! ) , και που και που τσιμπάω και καμία Crunch:D Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Ωραία μέρα διαλέξατε να ανοίξετε το θέμα! Είπα να ξεκινήσω δίαιτα και μια τρελή φίλη μου μου έφερε την velvet στην μούρη... Κι ύστερα; Έρχομαι εδώ και να σου σοκολάτες πάλι μπροστά μου. Πάλι καλά δηλαδή που δεν βάλατε και καμιά φωτογραφία να μου τρέχουν τα σάλια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f2/Chocolate.jpg/250px-Chocolate.jpg Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f2/Chocolate.jpg/250px-Chocolate.jpg Η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο... :p Ουδείς σεβασμός σε έναν άνθρωπο (?) που μόλις ξεκίνησε δίαιτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Γιατί δυστυχώς? Είναι πολύ καλή αν και τώρα τελευταία την έχω αντικαταστήσει με την Παυλίδης με την φράουλα! Εμένα παιδιά οι αγαπημένες μου είναι αυτή που προανέφερα, η Lacta ( φυσικά! ) , και που και που τσιμπάω και καμία Crunch:D Ελα τωρα με δουλευετε?? Σοκολατα ειναι αυτη?? Δεν φτιαχνω καλυτερα μια μονος μου πιο ωραια θα ειναι!!!!:p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Παυλίδης φράουλα... Lacta LoveIt... τελευταία αυτές οι δύο μόνο!!! :drool: :love: :food: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Δεν μου αρέσει τόσο η σοκολάτα όσο η πραλίνα φουντουκιού μερέντα style... ε? ε? ε? Να την απολαμβάνω σιγά σιγά με το κουταλάκι... :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Milka με γέμιση φράουλα. Τις είχα τσακίσει στην Γερμανία. Εδώ δεν τις βρίσκω με τίποτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Α και κάθε σοκολάτα Kinder... Πως τόλμησα να την ξεχάσω.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Δίκιο έχεις.Καλή είναι και η kider chocolate!! ! Αλλά μόνο που είναι για μικρά παιδάκια:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Milka με γέμιση φράουλα. Τις είχα τσακίσει στην Γερμανία. Εδώ δεν τις βρίσκω με τίποτα. Πωπω οι Milka ειναι σουπερ. Στο αεροδρομιο αγαπητε.:D Κinder Bueno. Εχω εμμονη. 3-3 τα τρωω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts