Enema Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Δεν ξερω ρε γμτ, το σκεφτομαι ολη αυτη την ωρα, οποτε κατσε να τα γραψω γιατι μπορει να τα ξεχασω σε καμια βδομαδα και να σκεφτομαι παλι τα ιδια :lol: Νομιζω οτι το Ε90 δεν ταιριαζει τοσο στην φιλοσοφια μου. It just feels wrong. Αδιαμφισβητητα ειναι μια εξαιρετικη συσκευη... αλλα αυτες τις λιγες φορες που κοιταω πραγματικα τι θελω (αφου εφυγε η πρωτη καψα που λενε :p ) νομιζω οτι δεν μου ταιριαζει. Ψαχνω κατι παραπανω απο το Ν91. Αλλα το Ε90 ειναι ενας εντελως διαφορετικος, και λιγο ακομψος λογο μεγεθους:p, κοσμος. Το Ν86 ταιριαζει πιο πολυ σε αυτο που ψαχνω. Θελω σιγουρα μουσικη, gps, παιχνιδια. Αυτα τα προσφερουν και τα 2, αλλα Ν86 νικαει και στους 3ς τομεις (ασχετα αν ειναι πιο αδυναμο, καθως λιγα παιχνιδια παιζουν σωστα στην μεγαλη εσωτερικη οθονη του Ε90, και δεν μπορω να φανταστω να παιζω στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ οθονη αυτης της γκουμουτσας, θα ειναι γελοιο). Μουσικη θα παιζει καλυτερα, και στα παιχνιδια εχει +4 κουμπακια, οτι πρεπει για καποιο n-gage game ή emulator. Eιναι πιο κομψο, εχει lock switch (φετιχ μου:p), καλη οθονη. Σιγουρα δεν θα μπορω να διαβαζω pdf και doc ανετα αλλα α) εχω netbook β) εχω ενα zte blade που τα πηγε περιφημα γ) ουσιαστικα αυτο το χρειαζομαι μονο στις εξεταστικες. Νομιζω ο συνδιασμος του Ε90 ειναι λαθος. Η μεγαλη οθονη θα πρεπει να ειναι touch και οχι τοσο wide. Μαλλον το Ε7 ειναι πιο κοντα σε αυτο που ζηταω αν παω σε συσκευη με QWERTY. Πιστευω οτι το Ν86 ειναι ενας καλος ενδιαμεσος σταθμος, ο οποιος θα μου δωσει αυτα τα λιγα παραπανω που ζηταω και δεν μου δινει το Ν91 μου. Οποτε για ακομα μια φορα Ν86 it is. Αναρωτιεμαι ποσες φορες να τα εχω ξανασκεφτει ολα αυτα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Ενημέρωση: Για πολλοστή φορά έγινε διαγραφή μηνυμάτων μέσα στα οποία γινόταν chatting.Στο μέλλον ανάλογα ποστ θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Bump, ηρθαν και τα τελευταια κομματια για το Ν91 :) Καπακι καμερας + ακουστικο μαζι με το πλαισιο του. Και την καταλληλη ωρα, γιατι το ακουστικο εχει 2 μερες που χαλασε παλι. Χωρις φωτο αυτη την φορα, γιατι πηρα την καμερα χωρις να ελεγξω αν ειχε μπαταρια :p Ωρα να ξεκινησω research για το πλαισιο του Ν-gage... θα χρειαστω πλαστικο στοκο... και βαψιμο αλλα οχι αυτο το γυαλιστερο λες και ειναι low grade κινεζικο... σατεν βαφη θελω. Ισως και να μην το κανω στην τελικη αν δω οτι δεν μπορει να γινει σωστη δουλεια. Ιδωμεν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 κ Ωρα να ξεκινησω research για το πλαισιο του Ν-gage... θα χρειαστω πλαστικο στοκο... και βαψιμο αλλα οχι αυτο το γυαλιστερο λες και ειναι low grade κινεζικο... σατεν βαφη θελω. Ισως και να μην το κανω στην τελικη αν δω οτι δεν μπορει να γινει σωστη δουλεια. Ιδωμεν. Θελεις πολυεστερικο στοκο η σιδηροστοκο και σπρει μοντελισμου η απλο,αλλα ματ,σε πρωτη φαση...μετα σβουρακια σαν αυτα που εχω,σε μικρο μεγεθος,η γυαλοχαρτο(που μαλλον θα σε βολεψει πιο πολυ....)δεν νομιζω να ειναι δυσκολο,αν και δεν το εχω δει...ψαξ'το και καλες πατεντες...σαν το DIY δεν εχει...! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 I agree! Σπρευ μοντελισμου ομολογω οτι δεν ηξερα οτι υπαρχει, μιας και το ειπες, ευκαιρια να crawlαρω σε διαφορα τετοια site για να μαζεψω πληροφοριες. Ευτυχως δεν εχει πολυ δουλεια, 1-2 γωνιες ειναι απλα clipαρισμενες, αλλα ειναι μερικα σημεια που πρεπει να δωσω και σχημα... Το βαψιμο να δω που, πως και ποτε θα γινει! Για χριστουγεννα το κοβω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 I agree! Σπρευ μοντελισμου ομολογω οτι δεν ηξερα οτι υπαρχει, μιας και το ειπες, ευκαιρια να crawlαρω σε διαφορα τετοια site για να μαζεψω πληροφοριες. Ευτυχως δεν εχει πολυ δουλεια, 1-2 γωνιες ειναι απλα clipαρισμενες, αλλα ειναι μερικα σημεια που πρεπει να δωσω και σχημα... Το βαψιμο να δω που, πως και ποτε θα γινει! Για χριστουγεννα το κοβω. Oταν πηρα μπογιες για το προτζεκτακι,ειχε 2 ευρω το κουτακι η μπογια πινελου,και 2μιση η 3 το σπρει...αλλα το μαγαζι μεταφερθηκε στο κοσμος(ηταν στην τσιμισκη...)εχει μετα ενα στη ναυαρινου,ανεβαινοντας απο τσιμισκη σε ενα στενακι αριστερα(ενα υπογειο),και παυλου μελα με παλαιων πατρων,ενα με κατι σκαλακια...λογικα πουλανε... H πινελου που πηρα εγω(το βαψα μερα μεσιμερι στο σπιτι! :lol: ) ειχε γκλος και ματ...Aρα ματ σε βολευει...Aσε που συμφερει περισσοτερο απο ενα σπρει κανονικο...Θελει ομως να εχεις ''χερι'',για να δωσεις σωστη υφη...(κατι που δεν εχω...) Mε το γυαλοχαρτο και λιγη πιεση δινεις το σχημα του σασιου ανετα...για τπτ κουμπωματα ομως,η εσωτερικες υποδοχες,θελει υπομονη και καταλληλα εργαλεια... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Α, αυτο με τα σκαλακια το ειχα ανακαλυψει τυχαια! Αλλα μπορει να παω σε αυτο στο κοσμος, για να τσεκαρω και τιποτα αλλο :p Τωρα για πινελο ή σπρεϊ.... θα δω για το ποιο ειναι πιο ευκολο στην χρηση! Δεν εχει συνθετα σχηματα να κανω, εχει απλα κατι σαν 'νευρα' τα οποια πιστευω οτι θα βγουν σχετικα ευκολα, και η τρυπα του on-off εχει σπασει, οποτε πρεπει να δωσω σχημα σε μιση τρυπα! Επισης η μια γωνια εχει χασει την.... γωνια της :p απο τα πεσιματα, στρογγυλεψε δηλαδη, οποτε θα πρεπει να της δωσω σχημα. Τα 'νευρα΄ φαινονται εδω, ειναι στις πλευρες του μαυρου σασι, ειναι ουσιαστικα οι ακρες. http://www.mobileburn.com/media/nokia/ngage/ngage_top_blue-DSC01276.jpg http://www.mobileburn.com/media/nokia/ngage/ngage_d-pad_and_usb-DSC01254.jpg Παντως οπως το βλεπω, αυτο δεν ειναι δουλεια ουτε μιας, ουτε δυο ημερων, προβλεπω να μου παρει ΠΟΛΥ χρονο. Μηνα ισως. Ισως πιο πολυ. Αντε να δουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Bλεπω δεν εχουμε κινηση, οποτε ας κανω ενα on topic bump Οποιος εχει n-gage, be my guest... http://www.ebay.co.uk/itm/NOKIA-NGAGE-ORIGINAL-FACIA-/160660828134?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item256821afe6 22 λιρες ειναι πολλες παντως τωρα που αγορασα ηδη τα καπακια... :( Το research για το φρεσκαρισμα του πλαισιου συνεχιζει, μαλλον θα αγορασω υλικα την παρασκευη. Οριστε καποιες φωτογραφιες με την τωρινη κατασταση. Χτυπημενα και ισοπεδωμενα νευρα, σπασμενες γωνιες, διαφορες αμυχες, και η επιφανεια εχει αυτη την απαισια θαμπαδογυαλαδα (αν μπορω να το πω ετσι) http://img23.imageshack.us/img23/9808/ng1a.th.jpg http://img80.imageshack.us/img80/6229/ng2g.th.jpg http://img847.imageshack.us/img847/6702/dsc06011b.th.jpg Το σχεδιο θα χωριστει χοντρικα σε 2 φασεις: 1. Επιδιορθωση και γεμισμα. 2. Βαψιμο. Για το 2ο δεν εχω ιδεα πως θα γινει, αλλα δεν με απασχολει για τωρα. Θα εχει ματ υφη παντως, no matter what. Πις, αουτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 εχουμε και λεμε, αυτα που εχω και ζουν ακομη ειναι τα 6600 και 5140 και ενα 6110 (δεν θυμαμαι πιο ειναι ακριβως εχει τον τιτλο του χαμελεοντα) και καποια αλλα που απλα εχουν χαθει... Το 6600 ολα λειτουργουν ρολοι μεχρι που τις προαλλες δεν μου αναβει το φως στην οθονη.. το ανοιξα σημερα αλλα δεν καταφερα να βρω κανενα ελλατωμα... Το 6110 θελει λιγακι πιεση ολο το τηλεφωνο για να δεις τι λεει η οθονη.. Το δε 5140 θελει μια προσοψη... λογω της μεγαλης αυτονομιας κτλ θελω να το εχω σαν ενα τηλεφωνο αναγκης... εαν μεινω απο μπαταρια κτλ... εχει φυγει το απο κατω καλυμμα και εχει κοπει στα πλαινα εκει που ειναι τα κλιπ.. Θελω να του την αλλαξω.... χρωμα δεν με νοιαζει... αλλα ερωτω, αν βαλω μια απο αυτες που με 10 ευρω ειναι εδω.. κατι fascia απο το ebay κανουν την δουλεια τους?? το τηλεφωνο αντε να ερθει σε επαφη λιγακι με το νερο... για τουμπες δεν το νομιζω... ή πρεπει να παω να παρω οποσδηποτε την γνησια για τον λογω του οτι ειναι κοροιδια αυτες?? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Meanwhile παρ'ολο που αλλαξα το ακουστικο με καινουριο, αρνειται να δουλεψει. Για την ακριβεια δουλεψε την πρωτη μερα που το εγκατεστησα, και απο εκει και περα τιποτα! Μουγκα! Οχι και τιποτα αλλο, αλλα βγαινεις εξω και δεν μπορεις να μιλησεις! Με bt ακουστικο ειμαι σαν douchebag, και τα κανονικα ακουστικα δεν βολευουν on the go. Σαν να μου λεει "αλλαξε με, αλλαξε με" ενα πραγμα. Να θες να αγιασεις και να μην μπορεις. Οχι τιποτα αλλο, το αγαπαω το Ν91 μου, αλλα δεν μπορω να το χρησιμοποιησω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 τι πρόβλημα έχεις με το ν91?? Εχω κ εγώ ένα αλλά έφαγε μια κάτι συνεχόμενες τούμπες κ τα έπαιξε ο σκληρός... Η πρόσοψη ψιλό διαλύθηκε...αλλά δούλευε κανονικά... :p Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Δεν λειτουργει το ακουστικο, παρ'ολο που το αλλαξα... κατα τα αλλα ειναι σε κατασταση βιτρινας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Kαιιι τελικα το εφτιαξα...... ειχαν προβλημα οι επαφες και στα 2 πλαισια... http://www.uplolit.com/media/201112/92a1a3ff052f22d2ca6a83257af6c3af.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Αυτό το διαμάντι μπορούμε να το βρούμε πουθενά σε ελληνικό φυσικό κατάστημα; Nokia E61i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Oμονοια σιγουρα. εχει αρκετα καταστηματα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Oμονοια σιγουρα. εχει αρκετα καταστηματα Καλά τι στο καλό γίνεται στην ομόνοια;;; Με όλα αυτά που έχω ακούσει, δεν θα μου φανεί περίεργο να ακούσω «ψώνισα ενα κεφάλι δεινόσαυρου απο την ομόνοια για το σαλόνι»!! :ninja: Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καλά τι στο καλό γίνεται στην ομόνοια;;; Με όλα αυτά που έχω ακούσει, δεν θα μου φανεί περίεργο να ακούσω «ψώνισα ενα κεφάλι δεινόσαυρου απο την ομόνοια για το σαλόνι»!! :ninja: Sent from my GT-I9000 using Tapatalk απλα εχει πολλα καταστηματα με μτχ κινητα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 απλα εχει πολλα καταστηματα με μτχ κινητα Όταν κατέβω αθήνα θα κάνω μια επίσκεψη σίγουρα! Ακόμα ψάχνω την αγάπη μου (5630) σε αξιοπρεπή τιμή-κατάσταση και δεν βρίσκω! φταίει το ότι δεν έχω paypal (ακομα) βέβαια.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Όταν κατέβω αθήνα θα κάνω μια επίσκεψη σίγουρα! Ακόμα ψάχνω την αγάπη μου (5630) σε αξιοπρεπή τιμή-κατάσταση και δεν βρίσκω! φταίει το ότι δεν έχω paypal (ακομα) βέβαια.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Καλα, μην περιμενεις να δεις τιποτα πολυκαταστηματα. Τρυπες ειναι. Πρεπει να γυρισεις αρκετα για να τα ανακαλυψεις. Μερικα ειναι και λιγο πιο αποκεντρα. Μπορεις ομως να βρεις αρκετα πραγματα. Τον prodigy ας πουμε...:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλα, μην περιμενεις να δεις τιποτα πολυκαταστηματα. Τρυπες ειναι. Πρεπει να γυρισεις αρκετα για να τα ανακαλυψεις. Μερικα ειναι και λιγο πιο αποκεντρα. Μπορεις ομως να βρεις αρκετα πραγματα. Τον prodigy ας πουμε...:lol: :p:p ειναι μικρα καταστηματα αλλα ορισμενα εχουν 100αδες (ναι ναι) τηλεφωνα. μπορεις να βρεις σχεδον τα παντα και συνηθως με εγγυηση καταστηματος. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Όταν κατέβω αθήνα θα κάνω μια επίσκεψη σίγουρα! Ακόμα ψάχνω την αγάπη μου (5630) για να την βρεις την χαμενη σου αγαπη, κοιτα να παρεις μαζι σου τον βασιλη :lol: πρεπει με τοσες επισκεψεις να γνωριζει καθε μαγαζατορα με το ονομα του :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Μπορεις ομως να βρεις αρκετα πραγματα. Τον prodigy ας πουμε...:lol: Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Με πέθανες ρε φίλε!:p Το 5630 το πήγαινα απίστευτα... Θυμάμαι την εποχή που βγήκε ένα παιδί με λέει ''Θα έχει 600άρη επεξεργαστή''. Δεν τον πίστευα, ε ως που με έφερε εκτυπωμένα τα specs του...:lol: Επίσης έβριζα ασταμάτητα που δεν περίμενα λίγο ακόμη για να το πάρω, αντί του 5310... Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Με πέθανες ρε φίλε!:p Το 5630 το πήγαινα απίστευτα... Θυμάμαι την εποχή που βγήκε ένα παιδί με λέει ''Θα έχει 600άρη επεξεργαστή''. Δεν τον πίστευα, ε ως που με έφερε εκτυπωμένα τα specs του...:lol: Επίσης έβριζα ασταμάτητα που δεν περίμενα λίγο ακόμη για να το πάρω, αντί του 5310... Το είχα στο μαύρο-μπλε και γούσταρα! Θυμάμαι όλοι ρωτούσαν αν τα πανω κουμπιά είναι αφης! έκανα την μλκια τότε και το έδωσα σε έναν ξάδερφο μου και πήρα n72..! Ήθελα την ελευθερία του symbian :lol:! ( στο μήνα πάνω το έκλαιγα :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 ρε παιδια, σίγουρα μιλάτε για το 5630; αυτό βγήκε 2009. είναι τόσο νοσταλγικο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 ρε παιδια, σίγουρα μιλάτε για το 5630; αυτό βγήκε 2009. είναι τόσο νοσταλγικο;;;; σε κανα δυο μηνες θα ειναι νοσταλγικο και το sony ericsson ark εξαιτιας και της εξαγορας της ερικσον απο την σονυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts