plankton69 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Ελιωσαν τα πλαστικα? Εφυγε το χρωμα? Ελεος :confused: Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε η Logo...Αλλά και πάλι,καλό είναι...Δεν είχα/έχω απαιτήσεις γι'αυτό... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 λίγο οφ τοπικ αλλά πως σας φαίνεται αυτό το σετάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Δεν λεει τι ακριβως περιεχει, παντως χρειαζεσαι torx απο t4 και πανω (τ6 το πιο συνηθες), και slotted (μονό/κλασσικο κατσαβιδι δηλαδη) απο 1mm και πανω αν θες να πιασεις τα περισσοτερα κινητα. Τσιμπιδακια κτλ, ευπροσδεκτα αλλα οχι απαραιτητα. Edited April 10, 2012 by Enema προσδιορισμος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 λίγο οφ τοπικ αλλά πως σας φαίνεται αυτό το σετάκι; Δεν νομίζω να είσαι οφφ Μήτσο...Σαν νοσταλγοί λογικό είναι να έχουμε και κάποια εργαλειάκια,just in case... Καλά δείχνουν...Σκοπός είναι να μην φαγωθούν άσχημα τα καρυδάκια από την χρήση,γιατί μετά πάνε για πέταμα...Παθών με φτηνιάρικα κατσαβίδια many times...:lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 2 τορξ που εχω (απο ebay, δε θυμαμαι πως και ποτε τα πηρα) ειναι μια χαρα παντως. Μολις ειδα το σετ ειπα να το παρω. Αλλα σα να δινει πολλα σε αυτη την τιμη. Κατι θα παιζει... Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Τόσο έχουν τα Κινέζικα γενικά ... δεν είναι περίεργο. Ρίξε μια ματιά και στο DealExtrem. Έχει πολλά και φθηνά set αντίστοιχα με αυτό ... και τιμές ΚΑΙ χαμηλότερες ΚΑΙ υψηλότερες. Αλλά έχει τεράστια ποικιλία ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) σωστος ο Δημητρης! πανω που εψαχνα και γω για κανενα τετοιο σετ! αλλα σε μαγαζι της γειτονιας.. αλλα με 10 ευρω, μια χαρα ειναι! και να φαγωθουν δεν κανουν και τα τρελα λεφτα.. edit: τι κατσαδιβιδακια χρειαζονται για να ανοιξει ενα Νοκια του 2002?? τα βασικα! οχι τιποτα εξειδικευμενο.. Edited April 11, 2012 by Architekt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 για ποια συσκευή ενδιαφέρεσαι Θοδωρή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 για ποια συσκευή ενδιαφέρεσαι Θοδωρή; για 6510 και 8310 που εχουν ιδιο frame και για 8910! λεω να προσπαθησω να φτιαξω την καλωδιοταινια μπας και δουλεψει ποτε το μικροφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 και για τα 3 χρειάζεσαι torx 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 και για τα 3 χρειάζεσαι torx 6 thanks man! συντομα θα ξεκινησουν οι εγχειρησεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Ρε παιδιά, τα 6260, 5510, 5200, 5700 κλπ χρειάζονται torx 5 και 6; Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Το 6260 χρειαζεται torx 6 και επιπλεον κατσαβιδι 0,9-1mm για την αφαιρεση των ηχειων/πανω πληκτρα/καλωδιοταινια. Επισης δεν ξερω αν η αφαιρεση του hinge γινεται με καποιου ειδους εργαλειο (που να 'ξεκουμπωνει' τα 2 επιμερους κομματια). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Κατσαβίδι ίσιο ή σταυροκατσάβιδο; :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Iσιο. Βασικα να ξερεις οτι ακομα και οι σταυροι, πολλες φορες δεν θελουν σταυρο, αλλα ισιο. Υπαρχει διαφορα μεταξυ philips και σταυρου. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3f/Screw_Head_-_Phillips.svg/40px-Screw_Head_-_Phillips.svg.png http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/80/Screw_head_-_cross.svg/40px-Screw_head_-_cross.svg.png Τα philips δεν ταιριαζουν ακριβως, και γιαυτο μερικες φορες τρωμε τζαμπα τις βιδες. Γιαυτο προσοχη καθε φορα να καταλαβεις ακριβως τι βιδα ειναι και τι εργαλειο θελει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Επειδή μια συλλογή δεν είναι μόνο ψάξιμο,αλλά φροντίδα και οργάνωση... http://img189.imageshack.us/img189/1561/12042012063.jpg http://img201.imageshack.us/img201/9671/12042012062.jpg Μερικά ακόμα και κλείσαμε! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 A, α, α, και γω θελω ετσι να τα κανω τα κουκλακια μου! :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 A, α, α, και γω θελω ετσι να τα κανω τα κουκλακια μου! :( Και πρόσεξε...Τα κάνω κολλητά μόνος!Δεν είναι αγοραστά...! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εγω θελω να βαλω και σακουλακι σιλικονης στον χωρο της μπαταριας. Ετσι να υπαρχει βρε αδερφε :p Παντως μολις παρελαβα κατι, και εγω ενα κομματι bubblewrap 1.50 μετρο επι καμια 30αρια ποντους :lol: Λες?:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εγω θελω να βαλω και σακουλακι σιλικονης στον χωρο της μπαταριας. Ετσι να υπαρχει βρε αδερφε :p Παντως μολις παρελαβα κατι, και εγω ενα κομματι bubblewrap 1.50 μετρο επι καμια 30αρια ποντους :lol: Λες?:p Τις μπαταρίες τις βάζω χώρια,και σε άλλο κουτί...Δεν το ρισκάρω με τίποτα.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Eννοειται οτι δεν το αποθηκευεις με την μπαταρια! Απλα το ειπα για την υγρασια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 ρε παιδια το 8210 που πηρα εχει στο λογοτυπο παροχου ενα τζιπακι και γραφει RAV4 :p ...πως το αφαιρω? να λεει σκετο wind..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλυτερα αγορασε ενα RAV4 (απο 2 χιλιαρικα ξεκινανε στο car....), γιατι αν περιμενεις να βγει....:p:lol: Seriously, ο μονος τροπος να το ξεφορτωθεις ειναι καλωδιο + αρχαιο software + αρχαια εκδοση windows ή να σου στειλει καποιος αλλος λογοτυπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Καλυτερα αγορασε ενα RAV4 (απο 2 χιλιαρικα ξεκινανε στο car....), γιατι αν περιμενεις να βγει....:p:lol: Seriously, ο μονος τροπος να το ξεφορτωθεις ειναι καλωδιο + αρχαιο software + αρχαια εκδοση windows ή να σου στειλει καποιος αλλος λογοτυπο. ω ρε φιλε... μετα που ρωτησα, διαβασα και τις παλιες σελιδες αυτου του τοπικ! ενας ελεγε οτι αν μπεις σε καποια σελιδα και στειλω με σμσ απο κει το λογοτυπο, αλλα να στειλω καποιο ασχετο με τον παροχο, ο παροχος δεν θα το αναγνωρισει και θα βαλει το default.. μηηηπως εχεις κατα νου καμια τετοια σελιδα? edit: εκτος αν ψηθει καποιος απο δω συμφορουμητης/νοσταλγος να κανει την καλη και να μου στειλει ενα :) θα του ημουν ευγνωμων και υποχρεος.. Edited April 19, 2012 by Architekt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Υπήρχαν τότε κάποιες wap pages από όπου κατέβαζες ένα τυχαίο λογότυπο. Το θέμα είναι πώς θα τη βρεις... Μέχρι πριν κανά χρόνο είχα βρει πάντως με το Χ3-02 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts