Alexkass Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ναι. θα είσαι οκ με 2GB. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 λογικά δεν θα έχεις ενεργοποιήσει τα greek για τα προγράμματα στο regional settings. Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις πως το κανω αυτο π λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 start-> control panel-> CLock, Language and Region-> Regional and Language Options-> Administrative tab-> Change System Local-> Greek. κάμε restart. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 στα ελληνικα ηταν τελικα...δεν φταιει αυτο...δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε...στα ξαφνικα αλλαξε αυτο,συμβαινει το ιδιο κ στο pc μου που εχει xp πανω,ενω πριν ηταν ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 στα ελληνικα ηταν τελικα...δεν φταιει αυτο...δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε...στα ξαφνικα αλλαξε αυτο,συμβαινει το ιδιο κ στο pc μου που εχει xp πανω,ενω πριν ηταν ενταξει. Δοκίμασες με διαφορετικά fonts και ρυθμίσεις για τα fonts; Κ εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα "συμβατά" fonts... Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 γιανα άλλαξε και στο πισί με xp δεν φταίνε τα vista. άρα καλύτερα να ανοίξεις ένα νέο θέμα που να εξηγείς το πρόβλημα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Δοκίμασες με διαφορετικά fonts και ρυθμίσεις για τα fonts; Κ εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα "συμβατά" fonts... οταν λες fonts τι εννοεις? θα το κανω αν ειναι αλλα μηπως βρουμε τη λυση με αυτο π λεει ο ace. thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Αυτο στο κανει σε ολες τις ταινιες? Πιο προγραμμα δουλευεις για να κανεις την μετατροπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 ναι σε ολες...το winavi εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Δοκιμασε με το convertxtodvd αν σου το κανει να δουμε μηπως τελικα ειναι καποιο κολλημα του προγραμματος και οχι των vista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 ναι σε ολες...το winavi εχω... Τι βαζετε αυτα τα codec packs και τα κανετε μανταρα? Θα βγαλεις τα παντα απο codecs, players, vobsub, ffdshow, etc. Θα βαλεις μονον: AC3ACM L3CODECX XVID VOBSUB Aρκουν για να παιζεις σχεδον τα παντα και δεν φορτωνεις τις καλτσες σου. και αν θελεις Real alternative. Βεβαιωσου οτι στο directvobsub εχεις arial σαν font kai einai always on. Ποια εκδοση του Winavi χρησιμοποιεις? Αν εχεις το 8 θα πρεπει να πας στο advanced options-DSHOW decoder-video decoder και στην επιλογη sub να εχει το directvobsub. Παιξε απο το WMP να δεις οτι ολα ειναι οκ. Πριν ψησεις και χαλας δισκακια τρεξε το vob αρχειο (το μεγαλο απο τα 2) που εχει φτιαξει το winavi να δεις αν εχει ελληνικους η κινεζικους υποτιτλους. Αν ειναι οκ, ψηστο. Αν οχι εδω ειμαστε παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 k-lite mega pack εχω και δεν εχω κανένα πρόβλημα.. . Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 k-lite mega pack εχω και δεν εχω κανένα πρόβλημα.. . Ποίο είναι το επίσημο site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 http://www.free-codecs.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 k-lite mega pack εχω και δεν εχω κανένα πρόβλημα.. . +1 Και από εμένα. Πολλά χρόνια αποκλειστικής χρήσης του K-lite και κανένα απολύτως πρόβλημα. Συν ότι παίζει σχεδόν τα πάντα! (Μόνο εξηζητημένους codecs δεν παίζει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousou Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 γεια σε ολους θελω βοηθεια οποιος μπορει και ξερει στα xp ειχα το rocket dock που εβγαζε μια μπαρα στην επιφανεια εργασιας με συντομευσεις υπαρχει κατι αντιστοιχο και για τα vista? Παράθεση FAIRY:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 γεια σε ολους θελω βοηθεια οποιος μπορει και ξερει στα xp ειχα το rocket dock που εβγαζε μια μπαρα στην επιφανεια εργασιας με συντομευσεις υπαρχει κατι αντιστοιχο και για τα vista? ενοειται... το rocket dock απο τα vista εχι δημιουργηθει... και εχουν περαστει ως συντομευσεις (+design) στα xp!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 mou vgainei pop up kai leei o upologistis exei kapoin trojan. osa antivirus/antispyware programata pou iksera kai xrhsimopoiousa me to prohgoumeno pc (xp) de leitourgoun me vista. ti kalo uparxei na douleuei me vista? tnx Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Να ρωτήσω κατι κι εγώ. Πώς βλέπω ποια προγράμματα ξεκινούν κατά την έναρξη των wiindows για να απενεργοποιήσω κάποια από αυτά και να μην ξεκινούν? Π.χ. στο windows defender -> εξερεύνηση λογισμικού γράφει ποια ξεκινάνε αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τα περισσότερα απο αυτά. Thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 start->run Γραψε msconfig και στο tab εκκινηση βλεπεις τι ξεκινα με τον υπολογιστη. Προσοχη τι απενεργοποιεις μονο γιατι μερικα προγραμματα ειναι απαραιτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Να ρωτήσω κατι κι εγώ. Πώς βλέπω ποια προγράμματα ξεκινούν κατά την έναρξη των wiindows για να απενεργοποιήσω κάποια από αυτά και να μην ξεκινούν? Π.χ. στο windows defender -> εξερεύνηση λογισμικού γράφει ποια ξεκινάνε αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τα περισσότερα απο αυτά. Thanks To klikareis kai patas disable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 To klikareis kai patas disable Δεν μου δίνει τη δυνατότητα για disable στα περισσότερα start->run και msconfig. Αυτό έκανα, ευχαριστώ πολύ παιδιά και τους 2 σας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 για ποιο λόγο να τα βγάλεις? αρκετά είναι αναγκαία για την ομαλή λειτουργία των vista. να βγάλεις μονάχα κάτι που ξέρεις ότι δημιουργεί πρόβλημα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Kaspersky kai nod32 exw xrhsimopoihsei kai ta 2 douleuoun aprovlhmatista. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Σήμερα στο windows update, με ελληνικά regional settings, μου έβγαλε το holdem. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts