Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λογικά δεν θα έχεις ενεργοποιήσει τα greek για τα προγράμματα στο regional settings.

Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις πως το κανω αυτο π λες?

start-> control panel-> CLock, Language and Region-> Regional and Language Options-> Administrative tab-> Change System Local-> Greek.

κάμε restart.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

στα ελληνικα ηταν τελικα...δεν φταιει αυτο...δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε...στα ξαφνικα αλλαξε αυτο,συμβαινει το ιδιο κ στο pc μου που εχει xp πανω,ενω πριν ηταν ενταξει.

στα ελληνικα ηταν τελικα...δεν φταιει αυτο...δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε...στα ξαφνικα αλλαξε αυτο,συμβαινει το ιδιο κ στο pc μου που εχει xp πανω,ενω πριν ηταν ενταξει.

Δοκίμασες με διαφορετικά fonts και ρυθμίσεις για τα fonts; Κ εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα "συμβατά" fonts...

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

γιανα άλλαξε και στο πισί με xp δεν φταίνε τα vista. άρα καλύτερα να ανοίξεις ένα νέο θέμα που να εξηγείς το πρόβλημα.

Alex = the best!

Δοκίμασες με διαφορετικά fonts και ρυθμίσεις για τα fonts; Κ εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα μέχρι που έβαλα "συμβατά" fonts...

οταν λες fonts τι εννοεις?

θα το κανω αν ειναι αλλα μηπως βρουμε τη λυση με αυτο π λεει ο ace.

thnx

Αυτο στο κανει σε ολες τις ταινιες? Πιο προγραμμα δουλευεις για να κανεις την μετατροπη?

Δοκιμασε με το convertxtodvd αν σου το κανει να δουμε μηπως τελικα ειναι καποιο κολλημα του προγραμματος και οχι των vista.

ναι σε ολες...το winavi εχω...

Τι βαζετε αυτα τα codec packs και τα κανετε μανταρα?

Θα βγαλεις τα παντα απο codecs, players, vobsub, ffdshow, etc.

Θα βαλεις μονον:

AC3ACM

L3CODECX

XVID

VOBSUB

Aρκουν για να παιζεις σχεδον τα παντα και δεν φορτωνεις τις καλτσες σου.

και αν θελεις Real alternative.

Βεβαιωσου οτι στο directvobsub εχεις arial σαν font kai einai always on.

Ποια εκδοση του Winavi χρησιμοποιεις? Αν εχεις το 8 θα πρεπει να πας στο advanced options-DSHOW decoder-video decoder και στην επιλογη sub να εχει το directvobsub.

Παιξε απο το WMP να δεις οτι ολα ειναι οκ. Πριν ψησεις και χαλας δισκακια τρεξε το vob αρχειο (το μεγαλο απο τα 2) που εχει φτιαξει το winavi να δεις αν εχει ελληνικους η κινεζικους υποτιτλους. Αν ειναι οκ, ψηστο. Αν οχι εδω ειμαστε παλι.

k-lite mega pack εχω και δεν εχω κανένα πρόβλημα.. .

+1 Και από εμένα. Πολλά χρόνια αποκλειστικής χρήσης του K-lite και κανένα απολύτως πρόβλημα. Συν ότι παίζει σχεδόν τα πάντα! (Μόνο εξηζητημένους codecs δεν παίζει).

γεια σε ολους

θελω βοηθεια οποιος μπορει και ξερει

στα xp ειχα το rocket dock που εβγαζε μια μπαρα στην επιφανεια εργασιας με συντομευσεις

υπαρχει κατι αντιστοιχο και για τα vista?

FAIRY:ninja:

γεια σε ολους

θελω βοηθεια οποιος μπορει και ξερει

στα xp ειχα το rocket dock που εβγαζε μια μπαρα στην επιφανεια εργασιας με συντομευσεις

υπαρχει κατι αντιστοιχο και για τα vista?

ενοειται... το rocket dock απο τα vista εχι δημιουργηθει... και εχουν περαστει ως συντομευσεις (+design) στα xp!!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

mou vgainei pop up kai leei o upologistis exei kapoin trojan. osa antivirus/antispyware programata pou iksera kai xrhsimopoiousa me to prohgoumeno pc (xp) de leitourgoun me vista. ti kalo uparxei na douleuei me vista? tnx
I don't live in Greece, Greece lives in me...

Να ρωτήσω κατι κι εγώ. Πώς βλέπω ποια προγράμματα ξεκινούν κατά την έναρξη των wiindows για να απενεργοποιήσω κάποια από αυτά και να μην ξεκινούν?

Π.χ. στο windows defender -> εξερεύνηση λογισμικού γράφει ποια ξεκινάνε αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τα περισσότερα απο αυτά.

Thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]

start->run Γραψε msconfig και στο tab εκκινηση βλεπεις τι ξεκινα με τον υπολογιστη. Προσοχη τι απενεργοποιεις μονο γιατι μερικα προγραμματα ειναι απαραιτητα.

Να ρωτήσω κατι κι εγώ. Πώς βλέπω ποια προγράμματα ξεκινούν κατά την έναρξη των wiindows για να απενεργοποιήσω κάποια από αυτά και να μην ξεκινούν?

Π.χ. στο windows defender -> εξερεύνηση λογισμικού γράφει ποια ξεκινάνε αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τα περισσότερα απο αυτά.

Thanks

To klikareis kai patas disable

To klikareis kai patas disable

Δεν μου δίνει τη δυνατότητα για disable στα περισσότερα

start->run και msconfig. Αυτό έκανα, ευχαριστώ πολύ παιδιά και τους 2 σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

για ποιο λόγο να τα βγάλεις? αρκετά είναι αναγκαία για την ομαλή λειτουργία των vista.

να βγάλεις μονάχα κάτι που ξέρεις ότι δημιουργεί πρόβλημα.

Alex = the best!