Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω ειχα βαλει modded drivers nvidia και μου χτυπαγε μπλε οθονες συχνα. Γυρνα πισω τον driver στον τελευταιο κανονικο. Η nvidia με τα vista να μην πω τι τα εχει κανει.

Δεν ξέρω φίλε μου αν με τους drivers που δίνει η toshiba παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα γιατί όταν τους είχα βάλει στην αρχή δεν δοκίμασα να μπώ σε safe mode. Θα δοκιμάσω να τους περάσω και θα δω...Πάντως στην κανονική λειτουργεία των windows με τους drivers που έχω τώρα δεν έχω προβλήματα μπλέ οθόνης. Με την προηγούμενη beta version (100.65 αν θυμάμαι καλά) είχα σοβαρό πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή των dvd, το οποίο διορθώθηκε αισθητά με τους 101.41. Άντε να δουμε πότε θα βγούνε drivers της προκοπής από την nvidia ή απο την toshiba για τις geforce go...

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aν πας να βαλεις εκδοση RC ή κλειδακι απο εκδοση RC με τα γνωστα κολπα, τοτε ναι 1η Ιουνιου θα κλειδωσουν τα Vista.

Αν βαλεις κανονικη εκδοση των Vista, χωρις κλειδι κατα την εγκατασταση, τοτε μπορεις να κανεις evaluation για 30 ημερες και υπαρχει και μια εντολη (δε την θυμαμαι τωρα) για να κανεις reset μεχρι 3 φορες αυτον τον μετρητη, ανεβαζοντας τις free μερες στις 120 συνολικα. :)

Έχετε δίκιο. Δεν πρόσεξα το "Vista Ultimate Beta 2, Release Candidate 1 (RC1) και RC2", γι' αυτό και μπερδεύτηκα :stupid:

Που αποθηκευοντε ρε παιδια ???? Εχω ελληνικα vista και δεν μπορω να σβησω ενα απο το outlook μεσα και λεω να δοκιμασω απο τον φακελο που αποθυκευοντε αλλα δεν τον ξερω.Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

ΠΡΟΣΟΧΗ:!:

Note: A group of MVP’s have discovered that dual booting XP and Windows Vista can cause harmful effects to your XP installation because of the “volsnap.sys” file which handles System Restore Points. Every time you restore your system to an earlier point in Vista, this can destroy data on the XP partition. It is recommended you hide the Windows XP partition first before doing the restore using Vista’s Disk Management MMC snap-in available in Computer Management (Administrative Tools)

λογικά αν ξετσεκάρεις το partion των xp από τις ρυθμίσεις του system restore όλα οκ.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Τα vista δεν έχουν outlook express...

Μήπως εννοείς το windows mail?

Σωστα...Αυτο εννοω.Απλα ειναι ιδιο με το outlook express 6 νομιζω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Σωστα...Αυτο εννοω.Απλα ειναι ιδιο με το outlook express 6 νομιζω.

με τη διαφορά ότι δε δέχεται hotmail-msn.

Alex = the best!

Παιδια εχω ενα προβλημα με τους υποτιτλους που δεν το ειχα με τα ΧΡ. Τα subtitles στα διαφορα players ειναι σαν συμβολα αντι κανονικα γραμματα. Ακομα και οταν ανοιγω το αρχειο των υποτιτλων ειναι συμβολα. Ο μονος τροπος ειναι να αλλαξω το system locale (η γλωσσα για τα non-unicode programs) σε Greek. Το προβλημα ειναι ομως οτι δεν δουλευουν καποια αλλα προγραμματα αγγλικα. Τι να κανω; Επισης εχω το ιδιο προβλημα με ενα ελληνοαγγλικο λεξικο...

Καλησπερα!

προσπαθω να κανω dial up συνδεση με Vista με αριθμο ΕΠΑΚ,και ενω προσπαθησα με τρεις καρτες και ενα λογαριασμο forthnet,μου εβγαζε ''δεν εγινε συνδεση''.Μολις εβαλα αριθμο με αστικη χρεωση,συγκεκριμενα το netfree της vivodi συνδεθηκε αμεσως!!!

Κανω κατι λαθος?

Ξερει κανεις γιατι δεν μπαινει με ΕΠΑΚ?

Ευχαριστω!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

τι εννοείς? δεν καλούσε καν? η όταν έκανε verify σου έγραφε unsuccessful?

το δοκίμασα με την οτενετ και απλά δεν μπαίνει γιατί είμαι ήδη Online με τον ίδιο λογαριασμό από adsl. δε νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα. καλεί κανονικά.

πιο μετά θα κάνω αποσύνδεση το router και θα δοκιμάσω. αν όντως δε συνδέεται με ΕΠΑΚ τότε θα είναι ένα ακόμα βήμα πίσω... (ακούγεται τρελό βέβαια)

Alex = the best!

Καλουσε κανονικα και μετα ελεγε δεν εγινε συνδεση,ουτε αριθμο σφαλματος ουτε τιποτα!

Δοκιμασα με τρεις καρτες smile n web και με λογαριασμο forthnet και δεν εμπαινε.

Ενω με αριθμο με αστικη χρεωση μπαινει αμεσως!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Μα δεν έχει καμία σχέση ο provider με το λειτουργικό :worry:

και όμως έχει με τα drivers που μπένουν για το modem το 56k το οποίο επικοινωνεί με το modem του provider

δουλεύω για provider στην Κύπρο και τυγχένει πολλές φορές με τον κανονικό dial-up να μην ενώνεται και με τον αστικό να ενώνεται κανονικά!

πρέπει ο provider να κάνει update κάτι τελοσπάντων..

και όμως έχει με τα drivers που μπένουν για το modem το 56k το οποίο επικοινωνεί με το modem του provider

δουλεύω για provider στην Κύπρο και τυγχένει πολλές φορές με τον κανονικό dial-up να μην ενώνεται και με τον αστικό να ενώνεται κανονικά!

+1

κάτι άλλο τώρα: έχει συμβεί σε κανέναν από εδώ μετά από ώρες χρήσης και στο άσχετο να κάνει restart ο explorer.exe? δεν καταλαβαίνω το λόγω. χωρίς να κάνω τπτ. μάλλον θα φταίει ότι το σύστημα είναι upgrade.

ακόμα είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ολόκληρη msft να μη μπορεί να λύσει το εκνευριστηκό πρόβλημα startup lag που εμφανίζουν μερικά συστήματα (είτε Upgrade είτε clean). υπάρχει ήδη 3 μήνες έξω...

Alex = the best!

Σε windows vista ultimate ελληνικά , θέλησα να εγκαταστησω την τελευταία έκδοση του Nero (το γνωστό πρόγραμμα για εγγραφές) όμως για να συνεχιστεί η διαδικασία μου ζήτησε να περάσει και το Directx 9.

Δημιούργησα για λόγους ασφαλείας ένα σημείο επαναφοράς του υπολογιστή και κατόπιν ολοκλήρωσα την εγκατάσταση.

Η απορία μου είναι η εξής μήπως τα vista μέσα είχαν το Directx 10 και εγώ περνώντας το 9 τα υποβάθμισα ;

Μήπως θα μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ;

Ευχαριστώ για τις απάντήσεις σας.

Tο DirectX 10 δε ειναι αναβαθμιση του 9. Για να το κανει Vista-only feature η Microsoft, το εκανε ανεξαρτητο απο τα προηγουμενα DX. Οποτε για λογους συμβατοτητας τα Vista εχουν και τα 2 ωστε να υποστηριζουν ολες τις εφαρμογες.

Την αναβαθμιση που εκανες φιλε plati την εκανες στο DX 9 και οχι στο 10, οποτε δε εχεις κατι να ανησυχεις ;)

Στο επομενο SP των XP θα υπαρχει το DirectX10 και καποια στιγμη θα δωθει και ανεξαρτητα.Αυτο ομως εννοειται θα γινει μονο οταν υπαρξει γενικη υποστηριξη απο τριτους κατασκευαστες του προτυπου.Aνεπισημα ηδη κυκλοφορει preview εκδοση : http://news.softpedia.com/news/DirectX-10-Available-Outside-of-Windows-Vista-53066.shtml

Υποτίθεται πως όλοι οι drivers παρέχουν έστω τσ βασικά ώστε να μπορέσει να κάνει απλά την κλήση προς τον provider. Μου ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις ;)

Αύριο πάω για XP. Έπαψε να δουλεύει και το CMMS, χωρίς κανέναν προφανή λόγο... :mad:

Poulinos2 δεν προκειται να δουμε DirectX 10 υποστηριξη στα Windows XP, τουλαχιστον οχι επισημη απο την Micorosoft. Ο λογος ειναι για να προσανατολισει τους καταναλωτες να αγορασουν τα Windows Vista.

Οπως σωστα δειχνεις φαινεται να υπαρχει ενα prοject για την μεταφορα στα ΧΡ, αλλα δεν ειναι κατι επισημο ειναι απο χρηστες. Πολυ πιθανο η ΜS να προσπαθησει να το αποτρεψει αυτο, θα δουμε τι θα γινει, παντως ειναι πολυ καλη κινηση αν τελικα βγει επειδη μας δινει ενα λογο περισσοτερο να μεινουμε στα ΧΡ ;)

Οντως αν τα xp υποστηριξουν το dx10 τοτε δεν υπαρχει λογος να παει καποιος αμεσα στα vista η και καθολου, τη στιγμη που απο οτι φαινετε το 2009 θα ερθει αλλο φρουτο,αντε να δουμε.

Αύριο πάω για XP. Έπαψε να δουλεύει και το CMMS, χωρίς κανέναν προφανή λόγο... :mad:

Welcome to the club!!! Εμενα ησυχασε το κεφαλακι μου... :lol:

Στο επομενο SP των XP θα υπαρχει το DirectX10 και καποια στιγμη θα δωθει και ανεξαρτητα.Αυτο ομως εννοειται θα γινει μονο οταν υπαρξει γενικη υποστηριξη απο τριτους κατασκευαστες του προτυπου.Aνεπισημα ηδη κυκλοφορει preview εκδοση : http://news.softpedia.com/news/DirectX-10-Available-Outside-of-Windows-Vista-53066.shtml

δύσκολα... πολύ δύσκολα θα το αφήσει η msft.

Υ.Γ. στο ΣΚ θα περάσω και εγώ τα xp και θα βάλω τα βίστα σε άλλο partition. ετσι για να μην τα ξεχάσω :p

Alex = the best!