Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με rapidshare κατεβαζω τωρα...Μπορει να ειναι και θεμα ημερας...Θα το κοιταξω για αλλες 2-3 μερες και μετα βλεπουμε...

Το rapidshare τελευταια εχει σκαμπανεβασματα, χαλασε και αυτο, την ιδια στιγμη που κατεβαζω απο rapidshare με 70-90, οχι παντα φυσικα, απο αλλες σελιδες ειμαι κανονικα στα 110-120.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω παραγγείλει τα vista (από αγορά laptop). Η παραγγελία έγινε 5 Μαρτίου, η σελίδα που δείχνει το status αναφέρει ότι έχει εγκριθεί, αλλά εγώ δεν έχω λάβει ακόμα τίποτα. Είναι φυσιολογικό να αργούν τόσο;

κάνουν το πολύ ένα μήνα από την ημέρα έγκρισης. αν δεν σου έρθουν και την επόμενη βδομάδα στείλε τους ένα μέιλ

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Εμενα με τον παραπανω συνδιασμο μου βγαινει το κεντρο φορητοτητας!

Εμενα με τον παραπανω συνδιασμο μου βγαινει το κεντρο φορητοτητας!

ακριβώς!

μιας από τις μεγαλύτερες καινοτομίες των vista ειδικά για Mobile systems.

εκεί πέρα θα έχει κάπου το rotate.

Υ.Γ. έχεις ακόμα RC1? πρέπει να καταλάβεις ότι ΔΕΝ είναι κανονικό λειτουργικό σύστημα. έχουν αρκετά κενά ασφαλείας και bugs καθώς και λίγουν σε λίγους μήνες. απορώ όταν έχουν βγει τελικές εκδόσεις γιατί κάποιος να έχεις beta 2 + rc...

Alex = the best!

παιδακια εχω ta vista ελληνικα και προπαθω να κανω εκατασταση το adobe acrobat reader 8 και μου βγαζει το εξης μηνυμα

Ο φακελος temp βρισκεται σε μια μοναδα δισκου που ειναι γεματη ή δεν υπαρχει δυνατοτητα προσβασης σε αυτην!

Αποδεσμευστε χωρο στη μοναδα δισκου ή βεβαιωθητε οτι εχετε δικαιωματα εγγραφης στο φακελο temp!

Μια βοηθεια στο τι να κανω?

Στον σκληρο μου υπαρχει αρκετος χωρος παντως!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωω!

ακριβώς!

μιας από τις μεγαλύτερες καινοτομίες των vista ειδικά για Mobile systems.

εκεί πέρα θα έχει κάπου το rotate.

Υ.Γ. έχεις ακόμα RC1? πρέπει να καταλάβεις ότι ΔΕΝ είναι κανονικό λειτουργικό σύστημα. έχουν αρκετά κενά ασφαλείας και bugs καθώς και λίγουν σε λίγους μήνες. απορώ όταν έχουν βγει τελικές εκδόσεις γιατί κάποιος να έχεις beta 2 + rc...

το γνωρίζω βέβαια, και γνωρίζω και ότι λήγει αλλά επειδή θέλω να πάρω τα ultimate μιας και θέλω iis σκέφτομαι να συνδυάσω την αγορά των vista μαζί με κάποιο λαπτοπ γιατί στο pc ψιλοσέρνονται. άρα μέχρι να μαζέψω τα λεφτά θα αρκεστώ με τις τρύπες και τα ζουζούνια μου....!

παιδακια εχω ta vista ελληνικα και προπαθω να κανω εκατασταση το adobe acrobat reader 8 και μου βγαζει το εξης μηνυμα

Ο φακελος temp βρισκεται σε μια μοναδα δισκου που ειναι γεματη ή δεν υπαρχει δυνατοτητα προσβασης σε αυτην!

Αποδεσμευστε χωρο στη μοναδα δισκου ή βεβαιωθητε οτι εχετε δικαιωματα εγγραφης στο φακελο temp!

Μια βοηθεια στο τι να κανω?

Στον σκληρο μου υπαρχει αρκετος χωρος παντως!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωω!

Ακριβως το ιδιο επαθα και εγω, compartibily mode σε winxp sp2 και καθαρισες ;)

το γνωρίζω βέβαια, και γνωρίζω και ότι λήγει αλλά επειδή θέλω να πάρω τα ultimate μιας και θέλω iis σκέφτομαι να συνδυάσω την αγορά των vista μαζί με κάποιο λαπτοπ γιατί στο pc ψιλοσέρνονται. άρα μέχρι να μαζέψω τα λεφτά θα αρκεστώ με τις τρύπες και τα ζουζούνια μου....!

δε σου λέω να αγοράσεις καινούριο πισί :)

απλά να κατεβάσεις τα vista rtm (τελική έκδοση) και να τα βάλεις. τότε μόνο θα μπορείς να έχεις ένα σταθερό OS. το rc είναι για testing.

+ ότι αυτό το θέμα δίνει λύσεις για την τελική (εμπορική) έκδοση των vista. για προηγούμενες beta - rc εκδόσεις κανείς δεν ξέρει τι και πώς ακριβώς συμβαίνει...

Alex = the best!

Oyte se mena kanei tpt to win key + x .......

Pws alliws anoigei ayto to kentro forhtothtas pou lete?

Υπαρχει στα βοηθηματα εκει χυμα η επιλογη "κεντρο φορητοτητας"! (ελληνικα win vista ultimate εχω )

Oyte se mena kanei tpt to win key + x .......

Pws alliws anoigei ayto to kentro forhtothtas pou lete?

δεν έχω περάσει vista σε desktop. μπορεί να μην υπάρχει εκεί... :!:

drillgr έχεις και εσύ laptop?

Alex = the best!

και πως το κανω αυτο?

1ον. μπορείς να πατήσεις το win key και να πας στο help και μετά να γράψεις compatibility mode και να σου πεις τα πάντα :)

2ον. δεξί κλικ στο αρχείο setup.exe (ή όποιο άλλο είναι το αρχείο εγκατάστασης) -> properties -> compatibility -> Run as windows xp sp2

Alex = the best!

δεν έχω περάσει vista σε desktop. μπορεί να μην υπάρχει εκεί... :!:

drillgr έχεις και εσύ laptop?

Ναι στο Laptop τα περασα :) Οποτε αυτος ειναι ο λογος μαλλον που δεν το βλεπουν οι αλλοι!

δε σου λέω να αγοράσεις καινούριο πισί :)

απλά να κατεβάσεις τα vista rtm (τελική έκδοση) και να τα βάλεις. τότε μόνο θα μπορείς να έχεις ένα σταθερό OS. το rc είναι για testing.

+ ότι αυτό το θέμα δίνει λύσεις για την τελική (εμπορική) έκδοση των vista. για προηγούμενες beta - rc εκδόσεις κανείς δεν ξέρει τι και πώς ακριβώς συμβαίνει...

έχεις δίκιο, πρέπει κάποια στιγμή να διαθέσω λίγο χρόνο για να στήσω τα τελικά vista... έλεγα να κάνω κράτει μέχρι να πάρω νέο pc που να μη χρειαστεί να το στήσω 2 φορές...

μπορεί κανείς να μου στείλει με pm κάποιο δοκιμασμένο τρόπο για να βάλω τα vista για να μην κατεβάζω άσκοπα κακές υλοποιήσεις ;)? προσωρινά μέχρι να τα πάρω original?

mia erotisi.

exo laptop kai ksero oti mporis na xrisimopoiisis extra ipiresies sta vista gia tablet pc alla den ksero an mporis na tis kaneis na litourgoun sta apla laptop. px touchscreen.

kseri kaneis tipota peri aftou?

Έχετε βρεί τρόπο να κάνετε περιστροφή της οθόνης στα vista? Οι οδηγοί της nvidia δεν έχουν κάποια τέτοια ρύθμιση όπως στα xp...

alt+tab για εναλλαγη στα ανοιχτα παραθυρα, το win+x ειναι γιατους φορητους το mobile center.

alt+tab για εναλλαγη στα ανοιχτα παραθυρα, το win+x ειναι γιατους φορητους το mobile center.

Sorry αλλά το alt+tab δεν κάνει αυτό που ζητάω, και το win+x δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορητό. Εγώ θέλω απλά να περιστρέψω την Eizo κατά 90μοίρες που περιστρέφεται για να κάνω τη δουλίτσα μου και στα vista δε βρίσκω κάπου να γίνεται περιστροφή....

Πάντως ξεκίνησα το ψάξιμο για να βάλω τα Vista RTM

θέλω την βοήθεια σας. Εχω εγκαταστήσει τα vista business σε άλλο σκληρό και τα έχω παράλληλα με τα ΧΡ. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι δέν μπορώ να βρώ οδηγούς για την κάρτα δικτύου (3COM GIGABIT LOM model 3C940) που έχει η μητρική μου (asus P4C800). Εχω ψάξει και στις ιστοσελίδες των 2 εταιριών αλλα και γενικά. Αυτό σημαίνει οτι με τα vista δέν έχω ούτε σύνδεση ίντερνετ ούτε και δίκτυο. Αν θελήσω να τα απεγκαταστήσω (τα vista) πώς να το κάνω? Απλά τα διαγράφω απο τον σκληρό η ακολουθώ αλλη διαδικασία?
Που είναι?

θέλω την βοήθεια σας. Εχω εγκαταστήσει τα vista business σε άλλο σκληρό και τα έχω παράλληλα με τα ΧΡ. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι δέν μπορώ να βρώ οδηγούς για την κάρτα δικτύου (3COM GIGABIT LOM model 3C940) που έχει η μητρική μου (asus P4C800). Εχω ψάξει και στις ιστοσελίδες των 2 εταιριών αλλα και γενικά. Αυτό σημαίνει οτι με τα vista δέν έχω ούτε σύνδεση ίντερνετ ούτε και δίκτυο. Αν θελήσω να τα απεγκαταστήσω (τα vista) πώς να το κάνω? Απλά τα διαγράφω απο τον σκληρό η ακολουθώ αλλη διαδικασία?

Να επιχειρησω μια προβλεψη. Εχεις βαλει τα ΧΡ πρωτα και τα Vista μετα. Τοτε πρεπει να βγαλεις τον boot manager των vista με το easyBCD κανοντας τα εξης:

If you decide that dual-booting Vista and XP is not for you, EasyBCD lets you wind back the clock.

All you have to do is remove Vista’s boot manager – go to “Manage Bootloader”, select “Uninstall the Vista Bootloader” and then “Write MBR”. Restart the machine and that’s it – the XP boot loader is the only one left on the system and XP loads. You can then delete the Vista partition and use GParted to re-extend the partition to take up the entire disk.

http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista