Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

sorry εννοούσα αν τις γράφε καπου τις χρεώσεις στον λογαριασμό του για να εξηγήσει το συνολικό ποσό του λογαριασμού. Edited by pgpap

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

sorry εννοούσα αν τις γράφε καπου τις χρεώσεις στον λογαριασμό του για να εξηγήσει το συνολικό ποσό του λογαριασμού.

Καμία χρέωση. Καταρχήν δεν έχω προλάβει καν να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο, γιατί μου εστάλει προκαταβολικά ο λογαριασμός του πρώτου 2μήνου χρήσης. Επίσης ήταν νέα τηλεφωνική γραμμή όποτε είχα μεγαλύτερο τέλος ενεργοποίησης.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Η κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών 13831 είναι δωρεάν για συνδρομητές forthnet ή χρεώνεται;

Δωρεαν .......

Samsung S21 Ultra

• 2 weeks later...
Οσοι εχετε προβληματα συχνων αποσυνδεσεων με τη γραμμη σας και εχετε για router το Thomson TG 585 v7 καντε μια αναβαθμιση στο firmware του, σε οσες γραμμες το δοκιμασα αλλαξε τελειως συμπεριφορα!! Το νεο firmware το εχει ανεβασει στο site της.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Οσοι εχετε προβληματα συχνων αποσυνδεσεων με τη γραμμη σας και εχετε για router το Thomson TG 585 v7 καντε μια αναβαθμιση στο firmware του, σε οσες γραμμες το δοκιμασα αλλαξε τελειως συμπεριφορα!! Το νεο firmware το εχει ανεβασει στο site της.

κάνει και τέτοια η forthnet?μπράβο...

για τα netgear ξέρουμε αν υπάρχουν αναβαθμίσεις πουθενά?

Θεωρητικά εδώ ανεβάζουν τα firmware ugrades αλλά δε βλέπω κάπου netgear. Η forthnet στο έδωσε το netgear ή το είχες από άλλο πάροχο;

tnx για την βοήθεια...όχι δεν μου το έδωσε η forthnet, εγώ το αγόρασα....απλώς σκέφτηκα μήπως γίνεται αναβάθμιση και στο router που έχω αν και δεν την χρειάζομαι αφού από αποσυνδέσεις εγώ είμαι κομπλέ...

tnx για την βοήθεια...όχι δεν μου το έδωσε η forthnet, εγώ το αγόρασα....απλώς σκέφτηκα μήπως γίνεται αναβάθμιση και στο router που έχω αν και δεν την χρειάζομαι αφού από αποσυνδέσεις εγώ είμαι κομπλέ...

ασχετο αλλα αμα μπεις στις ρυθμισεις του ρουτερ σου..θα βρεις επιλογη μεσα για update της συσκευης.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει κανεις αποψη για forthnet double play στην επανωμη?

ποιο προγραμμα double play μου προτεινετε?θελω απλα το ιντερνετ και απειροελαχιστη εως μηδενικη χρηση του σταθερου για κλησεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποιο προγραμμα double play μου προτεινετε?θελω απλα το ιντερνετ και απειροελαχιστη εως μηδενικη χρηση του σταθερου για κλησεις.

νομιζω η δευτερη ερώτηση δεν ειναι στο σωστό thread. αλλα αφού ρωτάς δες την Cyta ΑΝ υπάρχει στην Επανωμή, εχει πιο οικονομικά πακέτα όταν ΔΕΝ εχει δωρεάν λεπτά (θα εχεις μονο τηλεφωνο με χρέωση και ιντερνετ δλδ). Νομίζω το απολύτως φτηνότερο ειναι το 4mb 2play.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Νομίζω πως το πιο συμφέρον σε φορθνετ αυτή τη στιγμή για αυτό που ζητάς είναι αυτό που έχει Internet και τηλέφωνο. Το πρόγραμμα που έχει μόνο Internet είναι πιο ακριβό. Αν θυμάμαι καλά, μέχρι 31/5 έχουν και προσφορά που δίνουν δωρεάν nova με εξοπλισμό για τις νέες συνδέσεις.

Κοίτα αν δεν κάνεις τηλέφωνα μάλλον χρειάζεσαι κάτι χωρίς \"δωρεάν\" κλήσεις όπως το Forthnet adsl στα 25 ευρώ τον μήνα. Βέβαια υπάρχει προσφορά τώρα μαζί με δωρεάν κλήσεις και το Start pack της nova με 41 ευρώ. Αν σκεφτείς πως με τα 25 ευρώ θα κάνεις και 5 ευρώ κλήσεις (λογικά) ίσως να αξίζουν 11 ευρώ παραπάνω για να έχεις απεριόριστες κλήσεις + nova.

το 25ευρω έχει και δωρεάν κλήσεις σε αστικά-υπεραστικά (2Play economy). Αν όμως θέλεις και κινητά και διεθνής (που σημαίενι ότι κάνιε και τέτοια, οποτε αν έχει το πρωτο θα έχεις τουλ 10 ευρώ χρεώσεις) τότε πάρε το full 2play με 41 ευρώ να βάλεις και το startpack τζαμπέ.
... and Justice for ... ALL ...

• 2 weeks later...

Καλημέρα παιδιά,

Έχω μια ερώτηση:

Έχω Double Play και Start Pack με τη γνωστή προσφορά.

Το Double Play το έχω χρόνια

Το Start Pack τους τελευταίους 6 μήνες.

Αν θέλω να αλλάξω εταιρία θα έχω κάποια χρηματική "ποινή"? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Καλημέρα παιδιά,

Έχω μια ερώτηση:

Έχω Double Play και Start Pack με τη γνωστή προσφορά.

Το Double Play το έχω χρόνια

Το Start Pack τους τελευταίους 6 μήνες.

Αν θέλω να αλλάξω εταιρία θα έχω κάποια χρηματική "ποινή"? Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Νομιζω, χωρις να πεφτω στη φωτια, πως και το Start Pack εχει συμβολαιο ενος ετους, οποτε ισως σου πουν να πληρωσεις τα υπολοιπα που αναλογουν για τους επομενους εξι μηνες. Παρ' τους τηλεφωνο καλυτερα.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

όταν θα πήρες το start pack θα έκανες αναννεώση συμβολαίου για ένα χρόνο, οπότε λογικά θα πρέπει να πληρώσεις 70 ευρώ για τη διακοπή.
... and Justice for ... ALL ...

αν αλλαξεις εταιρια, σιγουρα θα εχεις χρηματικη ποινη, την οποια ισως πληρωσει η εταιρια που θα πας!!!!!!!!!

Κοίταξα στις λεπτομέριες της σύμβασης και λέει ότι και να "κοπεί" προ 12μήνου θα υπάρξει μια ποινή της τάξης των 100 euro.

To θέμα είναι αν όντως ισχύει αυτό γιατί στο τηλεφωνικό ψήσιμο υποστηρίζανε ότι δεν ισχύει.

Μα τους λεω "έχω υπογράψει ένα χαρτί που το λέει."

"Δεν ισχύει, δεν θα πληρώσεις τπτ.."

Άντε βγάλε άκρη.

Πάντως το σενάριο ότι θα πληρώσει η καινούρια εταιρία δεν μου το είπε. :P

Κοίταξα στις λεπτομέριες της σύμβασης και λέει ότι και να "κοπεί" προ 12μήνου θα υπάρξει μια ποινή της τάξης των 100 euro.

To θέμα είναι αν όντως ισχύει αυτό γιατί στο τηλεφωνικό ψήσιμο υποστηρίζανε ότι δεν ισχύει.

Μα τους λεω "έχω υπογράψει ένα χαρτί που το λέει."

"Δεν ισχύει, δεν θα πληρώσεις τπτ.."

Άντε βγάλε άκρη.

Πάντως το σενάριο ότι θα πληρώσει η καινούρια εταιρία δεν μου το είπε. :P

Φυσικά και ισχύει. Τι ήθελες να σου πούνε στο ψήσιμο; Ναι θα πληρώσεις μην έρχεσε σε εμας .. :lol: :p

Samsung S21 Ultra

Όντως, οι άνθρωποι εκεί να πουλήσουν θέλουν. Σε όλους τους παρόχους υπάρχει τέλος διακοπής και το ξέρεις (ή πρέπει να το ξέρεις) πριν τη βάλεις τη τζίφρα. Στη φορθνετ κι εγώ νομίζω πως είναι κοντά στα 70. Τώρα για το σενάριο να πληρώσει η νέα εταιρεία, δε το βρίσκω και πολύ ρεαλιστικό...είπαμε τους κυνηγάνε με το δίκανο τους πελάτες, αλλά όχι κ έτσι :)

• 2 weeks later...

Όλες οι εταιρίες έχουν κόστος απενεργοποίησης κοντά στο 70 αρι εκτός τις wind που

έχει το ακριβότερο κάτι σαν 140 ευρώ εάν θυμάμεια καλά πριν το εξάμηνο.

Όλες οι εταιρίες έχουν κόστος απενεργοποίησης κοντά στο 70 αρι εκτός τις wind που

140ευρώ το κόστος απενεργοποίησης σταθερής τηλεφωνίας?:wacko:

πολύ λάθος τρόπος να κάνει τον άλλον να μην φύγει από την εταιρία.

140ευρώ το κόστος απενεργοποίησης σταθερής τηλεφωνίας?:wacko:

πολύ λάθος τρόπος να κάνει τον άλλον να μην φύγει από την εταιρία.

Νομίζω πως έχει κλιμακωτό "πρόστιμο"

Δηλαδή αν φύγεις το πρώτο μήνα είναι όντως μεγάλο (κοντά στα 140 νομίζω)

Αλλά όσο περνάνε οι μήνες πέφτει σε ποσά μικρότερα του 70

Οπότε κάποιους ίσως να τους συμφέρει..:worry: