pgpap Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 (edited) sorry εννοούσα αν τις γράφε καπου τις χρεώσεις στον λογαριασμό του για να εξηγήσει το συνολικό ποσό του λογαριασμού. Edited May 7, 2011 by pgpap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 sorry εννοούσα αν τις γράφε καπου τις χρεώσεις στον λογαριασμό του για να εξηγήσει το συνολικό ποσό του λογαριασμού. Καμία χρέωση. Καταρχήν δεν έχω προλάβει καν να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο, γιατί μου εστάλει προκαταβολικά ο λογαριασμός του πρώτου 2μήνου χρήσης. Επίσης ήταν νέα τηλεφωνική γραμμή όποτε είχα μεγαλύτερο τέλος ενεργοποίησης. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Η κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών 13831 είναι δωρεάν για συνδρομητές forthnet ή χρεώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Η κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών 13831 είναι δωρεάν για συνδρομητές forthnet ή χρεώνεται; Δωρεαν ....... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Οσοι εχετε προβληματα συχνων αποσυνδεσεων με τη γραμμη σας και εχετε για router το Thomson TG 585 v7 καντε μια αναβαθμιση στο firmware του, σε οσες γραμμες το δοκιμασα αλλαξε τελειως συμπεριφορα!! Το νεο firmware το εχει ανεβασει στο site της. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Οσοι εχετε προβληματα συχνων αποσυνδεσεων με τη γραμμη σας και εχετε για router το Thomson TG 585 v7 καντε μια αναβαθμιση στο firmware του, σε οσες γραμμες το δοκιμασα αλλαξε τελειως συμπεριφορα!! Το νεο firmware το εχει ανεβασει στο site της. κάνει και τέτοια η forthnet?μπράβο... για τα netgear ξέρουμε αν υπάρχουν αναβαθμίσεις πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Θεωρητικά εδώ ανεβάζουν τα firmware ugrades αλλά δε βλέπω κάπου netgear. Η forthnet στο έδωσε το netgear ή το είχες από άλλο πάροχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 tnx για την βοήθεια...όχι δεν μου το έδωσε η forthnet, εγώ το αγόρασα....απλώς σκέφτηκα μήπως γίνεται αναβάθμιση και στο router που έχω αν και δεν την χρειάζομαι αφού από αποσυνδέσεις εγώ είμαι κομπλέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 tnx για την βοήθεια...όχι δεν μου το έδωσε η forthnet, εγώ το αγόρασα....απλώς σκέφτηκα μήπως γίνεται αναβάθμιση και στο router που έχω αν και δεν την χρειάζομαι αφού από αποσυνδέσεις εγώ είμαι κομπλέ... ασχετο αλλα αμα μπεις στις ρυθμισεις του ρουτερ σου..θα βρεις επιλογη μεσα για update της συσκευης.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 εχει κανεις αποψη για forthnet double play στην επανωμη? ποιο προγραμμα double play μου προτεινετε?θελω απλα το ιντερνετ και απειροελαχιστη εως μηδενικη χρηση του σταθερου για κλησεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 εχει κανεις αποψη για forthnet double play στην επανωμη? ποιο προγραμμα double play μου προτεινετε?θελω απλα το ιντερνετ και απειροελαχιστη εως μηδενικη χρηση του σταθερου για κλησεις. νομιζω η δευτερη ερώτηση δεν ειναι στο σωστό thread. αλλα αφού ρωτάς δες την Cyta ΑΝ υπάρχει στην Επανωμή, εχει πιο οικονομικά πακέτα όταν ΔΕΝ εχει δωρεάν λεπτά (θα εχεις μονο τηλεφωνο με χρέωση και ιντερνετ δλδ). Νομίζω το απολύτως φτηνότερο ειναι το 4mb 2play. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 εχει κανεις αποψη για forthnet double play στην επανωμη? ποιο προγραμμα double play μου προτεινετε?θελω απλα το ιντερνετ και απειροελαχιστη εως μηδενικη χρηση του σταθερου για κλησεις. Νομίζω πως το πιο συμφέρον σε φορθνετ αυτή τη στιγμή για αυτό που ζητάς είναι αυτό που έχει Internet και τηλέφωνο. Το πρόγραμμα που έχει μόνο Internet είναι πιο ακριβό. Αν θυμάμαι καλά, μέχρι 31/5 έχουν και προσφορά που δίνουν δωρεάν nova με εξοπλισμό για τις νέες συνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpap Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Κοίτα αν δεν κάνεις τηλέφωνα μάλλον χρειάζεσαι κάτι χωρίς \"δωρεάν\" κλήσεις όπως το Forthnet adsl στα 25 ευρώ τον μήνα. Βέβαια υπάρχει προσφορά τώρα μαζί με δωρεάν κλήσεις και το Start pack της nova με 41 ευρώ. Αν σκεφτείς πως με τα 25 ευρώ θα κάνεις και 5 ευρώ κλήσεις (λογικά) ίσως να αξίζουν 11 ευρώ παραπάνω για να έχεις απεριόριστες κλήσεις + nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 το 25ευρω έχει και δωρεάν κλήσεις σε αστικά-υπεραστικά (2Play economy). Αν όμως θέλεις και κινητά και διεθνής (που σημαίενι ότι κάνιε και τέτοια, οποτε αν έχει το πρωτο θα έχεις τουλ 10 ευρώ χρεώσεις) τότε πάρε το full 2play με 41 ευρώ να βάλεις και το startpack τζαμπέ. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Υπάρχει κανείς με Forthnet στη Ν.Πολιτεία Ευόσμου; Θα ήθελα τις εντυπώσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Καλημέρα παιδιά, Έχω μια ερώτηση: Έχω Double Play και Start Pack με τη γνωστή προσφορά. Το Double Play το έχω χρόνια Το Start Pack τους τελευταίους 6 μήνες. Αν θέλω να αλλάξω εταιρία θα έχω κάποια χρηματική "ποινή"? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Καλημέρα παιδιά, Έχω μια ερώτηση: Έχω Double Play και Start Pack με τη γνωστή προσφορά. Το Double Play το έχω χρόνια Το Start Pack τους τελευταίους 6 μήνες. Αν θέλω να αλλάξω εταιρία θα έχω κάποια χρηματική "ποινή"? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Νομιζω, χωρις να πεφτω στη φωτια, πως και το Start Pack εχει συμβολαιο ενος ετους, οποτε ισως σου πουν να πληρωσεις τα υπολοιπα που αναλογουν για τους επομενους εξι μηνες. Παρ' τους τηλεφωνο καλυτερα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 όταν θα πήρες το start pack θα έκανες αναννεώση συμβολαίου για ένα χρόνο, οπότε λογικά θα πρέπει να πληρώσεις 70 ευρώ για τη διακοπή. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 αν αλλαξεις εταιρια, σιγουρα θα εχεις χρηματικη ποινη, την οποια ισως πληρωσει η εταιρια που θα πας!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Κοίταξα στις λεπτομέριες της σύμβασης και λέει ότι και να "κοπεί" προ 12μήνου θα υπάρξει μια ποινή της τάξης των 100 euro. To θέμα είναι αν όντως ισχύει αυτό γιατί στο τηλεφωνικό ψήσιμο υποστηρίζανε ότι δεν ισχύει. Μα τους λεω "έχω υπογράψει ένα χαρτί που το λέει." "Δεν ισχύει, δεν θα πληρώσεις τπτ.." Άντε βγάλε άκρη. Πάντως το σενάριο ότι θα πληρώσει η καινούρια εταιρία δεν μου το είπε. :P Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Κοίταξα στις λεπτομέριες της σύμβασης και λέει ότι και να "κοπεί" προ 12μήνου θα υπάρξει μια ποινή της τάξης των 100 euro. To θέμα είναι αν όντως ισχύει αυτό γιατί στο τηλεφωνικό ψήσιμο υποστηρίζανε ότι δεν ισχύει. Μα τους λεω "έχω υπογράψει ένα χαρτί που το λέει." "Δεν ισχύει, δεν θα πληρώσεις τπτ.." Άντε βγάλε άκρη. Πάντως το σενάριο ότι θα πληρώσει η καινούρια εταιρία δεν μου το είπε. :P Φυσικά και ισχύει. Τι ήθελες να σου πούνε στο ψήσιμο; Ναι θα πληρώσεις μην έρχεσε σε εμας .. :lol: :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Όντως, οι άνθρωποι εκεί να πουλήσουν θέλουν. Σε όλους τους παρόχους υπάρχει τέλος διακοπής και το ξέρεις (ή πρέπει να το ξέρεις) πριν τη βάλεις τη τζίφρα. Στη φορθνετ κι εγώ νομίζω πως είναι κοντά στα 70. Τώρα για το σενάριο να πληρώσει η νέα εταιρεία, δε το βρίσκω και πολύ ρεαλιστικό...είπαμε τους κυνηγάνε με το δίκανο τους πελάτες, αλλά όχι κ έτσι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android76 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Όλες οι εταιρίες έχουν κόστος απενεργοποίησης κοντά στο 70 αρι εκτός τις wind που έχει το ακριβότερο κάτι σαν 140 ευρώ εάν θυμάμεια καλά πριν το εξάμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Όλες οι εταιρίες έχουν κόστος απενεργοποίησης κοντά στο 70 αρι εκτός τις wind που έχει το ακριβότερο κάτι σαν 140 ευρώ εάν θυμάμεια καλά πριν το εξάμηνο. 140ευρώ το κόστος απενεργοποίησης σταθερής τηλεφωνίας?:wacko: πολύ λάθος τρόπος να κάνει τον άλλον να μην φύγει από την εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Όλες οι εταιρίες έχουν κόστος απενεργοποίησης κοντά στο 70 αρι εκτός τις wind που έχει το ακριβότερο κάτι σαν 140 ευρώ εάν θυμάμεια καλά πριν το εξάμηνο. 140ευρώ το κόστος απενεργοποίησης σταθερής τηλεφωνίας?:wacko: πολύ λάθος τρόπος να κάνει τον άλλον να μην φύγει από την εταιρία. Νομίζω πως έχει κλιμακωτό "πρόστιμο" Δηλαδή αν φύγεις το πρώτο μήνα είναι όντως μεγάλο (κοντά στα 140 νομίζω) Αλλά όσο περνάνε οι μήνες πέφτει σε ποσά μικρότερα του 70 Οπότε κάποιους ίσως να τους συμφέρει..:worry: Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts