DjTony Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Συγνώμη. Να κάνω μια ερώτηση... Είμαι στον ΟΤΕ με 50αρι VDSL από ΑΚ. Μπήκα Nova να δω διαθεσιμότητα και μου δίνει 100mbps ενώ ο ΟΤΕ δίνει έως 50. Πως γκενεν αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Συγνώμη. Να κάνω μια ερώτηση... Είμαι στον ΟΤΕ με 50αρι VDSL από ΑΚ. Μπήκα Nova να δω διαθεσιμότητα και μου δίνει 100mbps ενώ ο ΟΤΕ δίνει έως 50. Πως γκενεν αυτό;εγω που μενω καλλιθεα και εχω nova περνει απο wind οπτικες ινες και σε μενα ειχε 100αρα κανονικα εγω εβαλα 30αρα γιατι μου το ανανεωσαν δωρεαν και δεν ηθελα και παραπανω και κλειδωνει 33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Συγνώμη. Να κάνω μια ερώτηση... Είμαι στον ΟΤΕ με 50αρι VDSL από ΑΚ. Μπήκα Nova να δω διαθεσιμότητα και μου δίνει 100mbps ενώ ο ΟΤΕ δίνει έως 50. Πως γκενεν αυτό; Προφανώς στην περιοχή σου έχει ιδιόκτητο δικτυο Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Καλησπέρα, η πιο φθηνή επιλογή για σκέτο ιντερνε, νέα γραμμη είναι από οτι βλέπω της νόβα; Με προπληρωμή 15.75*12+ 37€ τέλη ενεργοποίησης/εγκατάστασης βγαίνει 18.80 ο μήνας. Δεν βρήκα κάτι φτηνότερο εκτός από τις προσφορές της vodafone αλλά αυτές όλο και κάτι έχουν ως προϋπόθεση πχ μόνο φορητότητα/ σε συνδιασμό με κινητή τηλεφωνία. Οπότε διαλέγω nova με προπληρωμή με την ελπίδα να μην έχω απελπιστικά αργή ταχύτητα; Δεν έχω απαιτήσεις αλλά ένα χρόνο που ήμουν wind ξεκίνησα με 4mpbs και στο τέλος έπεσε στα 2. Σε περίπτωση που πιάνω μονο 1mbps απλά το αποδέχομαι και δε μπορώ να κάνω κάτι σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για την ασφάλεια του BGP και τη χρήση RPKI, η Forthnet δεν το υποστηρίζει, δεν γνωρίζω για άλλους ISPs: https://isbgpsafeyet.com Your ISP (Forthnet, AS1241) does not implement BGP safely. It should be using RPKI to protect the Internet from BGP fetch https://valid.rpki.cloudflare.com correctly accepted valid prefixes fetch https://invalid.rpki.cloudflare.com incorrectly accepted invalid prefixes Sent from my SM-N975F using Tapatalk αδιάφορο. Εχεις άλλα layers πιο πάνω για confidentiality και integrity τα άλλα σε οικιακό επίπεδο δεν τα χρειάζεσαι. εδώ έχουμε FB και google services το bgp μας μάρανε.. :lol: :p ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, η πιο φθηνή επιλογή για σκέτο ιντερνε, νέα γραμμη είναι από οτι βλέπω της νόβα; Με προπληρωμή 15.75*12+ 37€ τέλη ενεργοποίησης/εγκατάστασης βγαίνει 18.80 ο μήνας. Δεν βρήκα κάτι φτηνότερο εκτός από τις προσφορές της vodafone αλλά αυτές όλο και κάτι έχουν ως προϋπόθεση πχ μόνο φορητότητα/ σε συνδιασμό με κινητή τηλεφωνία. Οπότε διαλέγω nova με προπληρωμή με την ελπίδα να μην έχω απελπιστικά αργή ταχύτητα; Δεν έχω απαιτήσεις αλλά ένα χρόνο που ήμουν wind ξεκίνησα με 4mpbs και στο τέλος έπεσε στα 2. Σε περίπτωση που πιάνω μονο 1mbps απλά το αποδέχομαι και δε μπορώ να κάνω κάτι σωστά; το πόσο θα κλειδώνεις δεν έχεις να κάνει τόσο με τον isp αλλά με την απόστασή σου από το DSLAM τους. Λογικά είναι το ίδιο για forthnet και wind. Που θα πει το ίδιο θα κλειδώνεις. Από εκεί και πέρα η wind είναι (μάλλον) λίγο καλύτερη. Συνήθως είναι στα κτήρια του ΟΤΕ αυτά τα DSLAMs ή στα "καφάο" κυρίως για τον ΟΤΕ όμως (για αυτό και συχνά μεγαλύτερα κλειδώματα). Αν έπεσες από 4 (!) σε 2 (!) κάτι πολύ στραβό πάει με τις γραμμές σου. Αν αυτό το κλείδωμα το πιάνει ο τεχνικός στην είσοδο της οικοδομής έχεις σοβαρό πρόβλημα. Αν είναι σπίτι σου το χαμηλό κλείδωμα και κάτω είναι καλό, έχεις πρόβλημα με τα καλώδια εσύ. Τι πιάνει ο γείτονας; ρώτα τον μήπως και πρέπει να δηλωθεί ως βλάβη. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν κατέχω και πολύ το θεμα αλλά φαντάζομαι είναι λόγω της απόστασης. Εδώ και αρκετούς μήνες δεν έχω σύνδεση για να δηλωθεί βλάβη. Οπότε περιμένω παρόμοια ταχύτητα με αυτήν που είχα και ίσως με δήλωση βλάβης ερευνηθεί και μου πούνε αν είναι λόγω απόστασης ή υπάρχει όντως πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και από ο.τι θυμάμαι στη wind όταν είχαν έρθει για την αρχική σύνδεση ο τεχνικός επάνω μέτρησε την ταχύτητα και μου είπε ο,τι πιάνω 5 περίπου. Στην ουσία ήταν 4 και κάτι ψηλά αλλά δεν είχα απαίτηση για 24 αφού ξέρω ότι δεν γίνεται σχεδόν ποτέ και συνέχισα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 παιρνει την κατω βολτα η εταιρια η ιδεα μου ειναι? μου εχουν ριξει την ταχυτητα κατα 30% (χωρις να εχω αλλαξει κατι εγω απο εξοπλισμο ή συνδεσμολογια) και τους ζηταω καθε φορα στο chat να το κοιταξουν μου δινουν 1-2mbps πανω και στον επομενο συγχρονισμο παρτην παλι κατω. ενας δε χτες ειχε τη φαεινη ιδεα να μου κανει hard reset στο ρουτερ χωρις να με ρωτησει. κατσε αλλαξε SSID κωδικους καναλι και σεταρε παλι static IP. ολα οκ μου λεει τωρα πρεπει να εφτιαξε!! τακτικη Νova ποναει χερι κοψε χερι. Σημερα ρωτησα για μια χρεωση συντομου αριθμου που ηθελα να καλεσω μου λεει δεν ειναι δωρεαν ρωταω ποσο χρεωνεται και απανταει δε μπορω να βρω ποια ειναι η χρεωση του! ουτε το τιμοκαταλογο λοιπων κλησεων δε ξερουν. τον βρηκα μετα απο αρκετο ψαξιμο τον εχουν κρυψει καλα κ μαλιστα το συγκεκριμενο νουμερο ηταν χωρις χρεωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Αν έχεις Facebook στειλτους εκεί και θα σε καλέσουν οι ίδιοι (σχετικά σύντομα) Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 για ποιο λογο? ακομα και στο τεχνικο τμημα να καλεσεις αν εχεις βλαβη σου προτεινουν το chat στο myaccount. το οποιο chat σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει καθε φορα να βαζεις ολα τα στοιχεια και αφου σου κανουν ρεσταρτ το ρουτερ κοβεται η συνδεση μετα σε βγαζει σε αλλο εκπροσωπο και αντε παλι απτην αρχη. γι αυτο ειχα και τηλεφωνικη επικοινωνια χτες μετα την 1η αποτυχια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 καλησπέρα παιδιά την πέμπτη έκανα και εγώ αίτηση για νοβα 100 Mbps είχα νοβα 50 έχω το ρουτερ TP-LINK Archer VR2800 v1 σήμερα είδα ότι το upload Μου πήγε 10 αλλά το download παραμένει ακόμα 33 όπως και πριν και στο site του ρουτερ και στο speedtest περιμένω μέχρι την τρίτη να δω αν αλλάξει αλλιώς πάλι θα δηλώσω βλάβη αυτός που με πήρε μου είπε μέχρι 70 θα πιάνω του λέω επειδή είχε έρθει ΟΤΕ και ηλεκτρολόγος και έδωσα και τζάμπα 50 ευρώ παλαιότερα μην γίνει το ίδιο όχι εντάξει μου λέει. Αν υπάρχουν κάποιες ρύθμισης να κάνω αν γνωρίζει κανειί ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outnumb Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 (edited) Γεια σας και από εμένα! Έχω Nova 24 με ένα Asus DSL G31 (σχεδόν 10 χρόνια το έχω). Είμαι ~ 2χλμ από αστικό κέντρο, ~ 150μ από καφάο και κλειδώνει στα 6 Mb/s Down και 1Mb/s Up. Σε επικοινωνία με τη Nova, μου έχουν αλλάξει το προφίλ, διότι δεν συγχρονίζει σε υψηλότερη ταχύτητα. Συνδέονται σ' αυτό ασύρματα 6 συσκευές (ευτυχώς όχι όλες ταυτόχρονα, το WiFi στις συσκευές δεν είναι μονίμως on δλδ). Κάνει συχνά επανεκκινήσεις το Asus και σπάει νεύρα. Πιστεύετε θα δω βελτίωση σε ταχύτητα και αποσυνδέσεις με tp Link w9970 στη v3 ;; Edited August 13, 2020 by outnumb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Αν απέχεις 150μ από το καφαο σου τότε η λύση είναι το VDSL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Μολις εκανα αιτηση για νεα γραμμη, το 24αρι με προπληρωμη και χρεωση 36.75 για εγκατασταση. Τωρα θα αναμενω κουριερ για να υπογραψω και να δωσω δικαιολογητικα. Ο κουριερ θα περιμενει να διαβασω το συμβολαιο ( αραγε ποσες σελιδες θα ειναι) και να υπογραψω ή δειχνουμε τυφλη εμπιστοσυνη στη nova? Μετα θα περιμενω την ενεργοποιηση. Τα χρηματα φανταζομαι τα πληρωνω στον πρωτο λογαριασμο αφου γινει η συνδεση. Αν τυχων η ταχυτητα ειναι αστεια 1mbps θα μπορω να κανω υπαναχωρηση; Εχω 14 μερες αλλα οι 14 θα ειναι απο αυριο πχ που θα υπογραψω ή απο την στιγμη που θα γινει η ενεργοποιηση; Γιατι αν ενεργοποιηθω την 15η μερα μετα την υπογραφη ειμαι με δεμενα χερια. Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Οι 14 ημέρες από την υπογραφή ισχυουν για φορητότητα, Η εγκατάσταση νέας γραμμής θα γίνει άμεσα και έχεις 14 ημέρες από την εγκατασταση για να υπαναχωρήσης χωρίς καμμία δικαιολογία. Δεν χρειάζετε να τους πεις "φεύγω λόγω ταχύτητας " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Ευχαριστω για την απαντηση. Μολις ειδα οτι το δικαιωμα υπαναχωρησης τουλαχιστουν ετσι γραφει η νοβα ξεκιναει απο την υπογραφη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (γ) Μετά την κατάρτιση της σύμβασης (Συμβατική Υπαναχώρηση): Μετά την υπογραφή της σύμβασης ή/και την παραλαβή του προϊόντος ή/και την ενεργοποίηση των συμφωνηθέντων υπηρεσιών, ο Χρήστης δύναται να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση μέσα σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της, αποστέλλοντας στην Εταιρεία, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το σχετικό Έντυπο Υπαναχώρησης, με επισύναψη της ταυτότητας του. Η αποστολή του εντύπου υπαναχώρησης μπορεί να γίνει είτε με φαξ στο τηλ. 211-9559399 είτε μέσω των καταστημάτων nova. Η κατά τα ανωτέρω συμβατική υπαναχώρηση υπόκειται σε κάθε περίπτωση στους Ειδικούς Όρους Χρήσης έκαστης Υπηρεσίας. Βασικα ειναι τελειως λαθος η διατυπωση. Εχει συζευξη και διαζευξη μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Mε email μου εστειλαν το συμβολαιο για υπογραφη. Στην ερωτηση μου για υπαναχωρηση μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν 14 μερες απαξ και γινει εγκατασταση. Σε περιπτωση που υπαρχει σημαντικη αποκλιση ταχυτητας λεγοντας μου για 1 ή 2 mpbs μεγιστη ταχυτητα μπορω να φυγω χωρις ποινη. Αναμενω εγκριση διακιολογητικων και εγκατασταση σε 15 μερες περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Μου ήρθε μήνυμα ότι η εκτιμώμενη ημερομηνία κατασκευής της γραμμής σας στο τάδε νούμερο είναι 27/08/2020.Παρακαλουμε να υπάρχει πρόσβαση στον ακτανεμητη του κτιρίου σας. Οπότε εγώ θα περιμένω εκείνη την ημέρα να έρθει κάποιος τεχνικός φαντάζομαι. Θα κάνει ότι είναι να κάνει και θα έχω απευθείας ιντερνετ; Σύντομα έγινε η διαδικασία ( εκτός αν αρχίσουν οι αναβολές) μάλλον επειδή τικαρα ένα κουτάκι που χάνω το δικαίωμα υπαναχώρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 (edited) καλησπερα στο φορουμ. Ηρθα στη νοβα και εγω σe 100αρα προερχομενος απο wind 50 vdsl (επιανα 47/5).Στην νοβα πιανω 56/10 μονο , δηλωσα βλαβη και ειπαν οτι μεγιστο πιανω 68 στο κουτι αρα φταιει ο Οτε. Εγινε συνδυαστικη επισκεψη τεχνικων και ειπαν οτι δεν μπορει να γινει κατι και θα μου κανουν καλυτερη προσφορα. Γιατι λετε συμβαινει αυτη η πτωση και δεν κανει κατι ο Οτε?. Να ζητησω την τεχνικη εκθεση για λεπτομερειες? Edited August 31, 2020 by chriskan22 Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Λόγω απόστασης μάλλον, αφού στο κουτί φτάνει 68. Το 56 μέσα στο σπίτι είναι λόγω της εσωτερικής καλωδίωσης, αλλά και να την αλλάξεις δεν θα πάει πάνω από 68. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 (edited) μονο 3 στενα απο το κουτι και χανει τοσο πολυ? Συμβαινει και σε αλλους αυτη η μεγαλη πτωση? Edited September 1, 2020 by chriskan22 Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 μονο 3 στενα απο το κουτι και χανει τοσο πολυ? Συμβαινει και σε αλλους αυτη η μεγαλη πτωση? Εσυ μπορει να εισαι 3 στενα απο το κουτι, το κουτι ομως με το κεντρο συνδεεται με οπτικη ή καλωδιο χαλκου; Για να επιανες 47 με το VDSL λογικα ειναι κοντα στο κεντρο και ειναι με χαλκο. Βασικα απο την στιγμη που δεν επιανες ουτε τα 50 με την VDSL δεν επρεπε καν να πας στην 100 εκτος αν ηταν FTTH. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 (edited) ειμαι 2 km απο ΟΤΕ. Οταν ειχα 24αρα επιανα 6 λογω αποστασης. Με 50αρα επιανα 46-47 αρα το καφαο ειναι με οπτικη ινα. Η μικρη πτωση ειναι απο την εσωτ. καλωδιωση (οπως και τωρα απο τα 78 πιανω 56). Το ερωτημα ειναι πως επιανα 50 στα 50 στο κουτι της πολυκατοικιας και στην 100αρα πιανω 78 στα 100? Ο Οτε γιατι δεν μπορει να κανει τιποτα αραγε , πολυ υποπτο? Edited September 4, 2020 by chriskan22 Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 ειμαι 2 km απο ΟΤΕ. Οταν ειχα 24αρα επιανα 6 λογω αποστασης. Με 50αρα επιανα 46-47 αρα το καφαο ειναι με οπτικη ινα. Η μικρη πτωση ειναι απο την εσωτ. καλωδιωση (οπως και τωρα απο τα 78 πιανω 56). Το ερωτημα ειναι πως επιανα 50 στα 50 στο κουτι της πολυκατοικιας και στην 100αρα πιανω 78 στα 100? Ο Οτε γιατι δεν μπορει να κανει τιποτα αραγε , πολυ υποπτο? Γιατί η γραμμή σου δεν μπορεί να πιάσει 100 και τερματίζει στο 78. Και 200 να αγόραζες (αν υπήρχε) στην καλωδίωση που έχεις μέχρι 78 θα κλείδωνε. Τα 50 τα πιάνεις γιατί είναι κάτω από 78 και μπορεί να κλειδώσει τόσο. Δεν πάει αναλογικά.. Ας πούμε είχες απλή 24άρα ADSL που κλείδωνε όμως max 6Mbps λόγω απόστασης μπλα μπλα μπλα και υπήρχε πακέτο 4mbps. Αν αυτό αγόραζες 4mbps θα κλείδωνες (αφού 4<6 που είναι το μαξ). Υ.Γ. Για 2χλμ τα 6mbps για ADSL2+ είναι λίγα λόγω απόστασης. 16mbps έπρεπε περίπου νια πιανεις Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Γιατί η γραμμή σου δεν μπορεί να πιάσει 100 και τερματίζει στο 78. Και 200 να αγόραζες (αν υπήρχε) στην καλωδίωση που έχεις μέχρι 78 θα κλείδωνε. Τα 50 τα πιάνεις γιατί είναι κάτω από 78 και μπορεί να κλειδώσει τόσο. Δεν πάει αναλογικά.. Ας πούμε είχες απλή 24άρα ADSL που κλείδωνε όμως max 6Mbps λόγω απόστασης μπλα μπλα μπλα και υπήρχε πακέτο 4mbps. Αν αυτό αγόραζες 4mbps θα κλείδωνες (αφού 4<6 που είναι το μαξ). Υ.Γ. Για 2χλμ τα 6mbps για ADSL2+ είναι λίγα λόγω απόστασης. 16mbps έπρεπε περίπου νια πιανεις Άσε τι λένε η στατιστικές και τι συμβενει σε άλλες χώρες που έχουν μια σειρά εδώ όπως είναι το πράγμα Έτσι εδώ χημα στο κυμα απίθανο να πιάσεις αυτές της ταχύτητες Φίλος είναι 2 χιλιόμετρα με άριστη καλωδίωση εσωτερικά στο σπίτι utp cat 6 θωρακισμένο εξωτερικό καινούργιο καλώδιο 9 πιάνει Την να το κάνεις και εάν είναι άριστα και εξωτερικά και εσωτερικά αν στης παρακάτω κολώνες υπάρχει το χάος ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειδικά το παραπάνω σύστημα έχει φορεθεί πολύ στην Αθήνα και στην επαρχία βέβαια ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το ονομάζω χταπόδι καλώδιων... Θα τα βλέπει κανένας Σουηδός και θα γελάει μην ξεχνάμε την Σουηδία Να θυμησω ότι εκεί έχουν 1000ρες Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 (edited) Άσε τι λένε η στατιστικές και τι συμβενει σε άλλες χώρες που έχουν μια σειρά εδώ όπως είναι το πράγμα αυτά ΔΕΝ είναι στατιστικές. Αυτά είναι "φυσική". δλδ είναι τα ΑΝΩ όρια που πιάνεις με ADSL2+ συναρτήσει της απόστασης και ασφαλώς με καλό χαλκό. Που θα πει όταν νοικιάζεις σπίτι, αν ξέρεις που είναι το DSLAM ξέρεις πόσο είναι το μέγυστο που μπορείς να κλειδώσεις (στο περίπου, και συχνά είναι πιο κάτω). Εγώ φίλε μου σε επαρχιακή πόλη, είμαι περί τα 2χλμ μακρυά (1500μ βασικά αλλά νταξ το καλώδιο δεν πάει σαν πεζός) από το κτήριο του ΟΤΕ (google maps, με τα πόδια συντομότερη διαδρομή) και όντως κλειδώνω στα 16mbps+.. Δλδ για μένα ισχύει ο πίνακας απόστασης (σε forthnet είμαι και εγώ). Και σε άλλες οικοδομές που κατοικούσα παλαιότερα στην ίδια πόλη που ήταν κοντύτερα στον οτέ κλείδωνα 22mbps!! (forhnet το 2010-11), και 20mbps (wind 2012-14) αντίστοιχα. Η ίδια η forthnet έχει μόνη της στείλει τον ΟΤΕ (χωρίς εγώ να το ζητήσω) να φτιάξει την γραμμή μου που στο upload κλείδωνε 800 αντί 1024 (πολλά λάθη crc). Ήρθαν 2-3 φορές και στο τέλος μου άλλαξαν γραμμή (βρήκαν μία πιο καθαρή) και πήγα 1020kbps download και 16-17mbps download (και εκεί βελτιώθηκε ένα κάτι τις). Ο από πάνω πάλι με fortnet κλειδώνει upload 340kbps και download 14? Κάτι πάει στραβά με την καλωδίωση του (στο σπίτι ή σε αυτή που του έφεραν στην πολυκατοικία στο κουτί). Που θα πει όλα σχετικά είναι.. και βεβαίως δεν αντιλέγω πως συχνά η κατάσταση είναι απελπιστική με τον χαλκό του ΟΤΕ. Edited September 6, 2020 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts