mol Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Δοκίμασε το, αν παίξει είναι μια χαρά. Τι πρόγραμμα έκανες? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Δοκίμασε το, αν παίξει είναι μια χαρά. Τι πρόγραμμα έκανες? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απεριόριστα σταθερα και κινητά συν το 100 ίντερνετ 34,90.Ξερω ότι αν έψαχνα έβρισκα καλύτερες προσφορές σε άλλες εταιρίες αλλά βαριόμουν λίγο τις διαδικασίες αλλαγής παροχου συν οτι μοιραζόμαστε την σύνδεση 2 σπίτια οπότε δεν με ενοχλεί τόσο η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Χωρίς τηλεόραση δηλαδή. Δε ξέρω, με κάθονται πολλά τα 40/μήνα για να βάλω 100αρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 εγω εκανα την κατοσταρα και αυριο θα μου παραδοθει το ρουτερ στα 29,90. θελω να ρωτήσω η σύνδεση της γραμμης θα καθυστερήσει παραπάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 20€ δε κοστίζει το ρούτερ? Έτσι με είπανε και σε κατάστημα και στο τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 20€ δε κοστίζει το ρούτερ? Έτσι με είπανε και σε κατάστημα και στο τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι 20 μου είπανε και εμενα τα οποία θα δώσω στον κουριερ που θα το φέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 μολις εγινε και η εγκατασταση στο ρουτερ που ειναι 2,4ghz και οχι 5αρι (διοτι δεν παρεχει η εταιρια 5αρι) η ταχυτητα στο ρουτερ ειναι στα 70 και με wifi πιανω 50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 η ταχυτητα στο ρουτερ ειναι στα 70 και με wifi πιανω 50 100ρα δεν έκανες; Τόσο χαμηλά κλειδώνει; Σε ρωτάω γιατί το σκέφτομαι, και στο τηλέφωνο μου τάζουνε μίνιμουμ 97/100 download. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Χαμηλά είσαι, καλύτερα να κανεις downgrade σε 50αρα, καθαρά λόγω κόστους και μόνο. Αν έπιανες 90 θα ήσουν καλά! Αλλά τα 70 θεωρώ είναι λίγα. Επίσης, η 50αρα πόσο upload δίνει? Και κάτι άλλο, 5ghz modem/router μπορούμε να βάλουμε οποιο να ναι και να παίζουν όλα σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Αφου σου ήρθε το ρουτερ τυχερός είσαι.. Εγω έχει σταλεί απο 8 του μήνα και είναι κολλημένο στα ελτα κουριερ και βρίσκομαι Αττική. Τωρα για την ταχύτητα παίζουν και άλλα πράγματα σημασία νομίζω όπως οι καλωδιώσεις στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 το ρουτερ πηγα και το πηρα εγω απο το καταστημα των κουριερ. για την 50αρα ειναι 2,5 ευρω χαμηλοτερα σιγα τη διαφορα μιλησα μαζι τους και μου ειπανε για τεχνικο και οτι αν μεχρι την πολυκατοικια ειναι μεχρι 88 τοτε το θεμα ειναι στο σπιτι και επειδη εχω φιλο ηλεκτρολογο με ρωτησε τι καλωδια εχω στη μπριζα τηλεφωνου και μου ειπε οτι δεν προκειται να παω παραπανω και ειναι θεμα πολυκατοικιας οποτε τζαμπα θα φωναζα τεχνικο οπου θα τον χρεωνομουνα ενα 20αρικο επειδη το θεμα θα ηταν στην πολυκατοικια και οχι στο δικτυο. φιλος μου που εβαλε και αυτος κατοσταρα στο περιστερι απο κατω εδειξε 101 αλλα στο σπιτι με wifi πιανει 40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Ποτέ δε κάνεις μέτρηση με το wifi. Πρώτα βλέπεις που "κλειδώνει" το ρούτερ και έπειτα κάνεις μόνο με Ethernet. Έτσι βγάζει σωστό συμπέρασμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Εγω σημερα εβαλα 30αρα απο το κουτι τους ειμαι 30 μετρα και κλειδωνει στα 33 κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 το ρουτερ πηγα και το πηρα εγω απο το καταστημα των κουριερ. για την 50αρα ειναι 2,5 ευρω χαμηλοτερα σιγα τη διαφορα μιλησα μαζι τους και μου ειπανε για τεχνικο και οτι αν μεχρι την πολυκατοικια ειναι μεχρι 88 τοτε το θεμα ειναι στο σπιτι και επειδη εχω φιλο ηλεκτρολογο με ρωτησε τι καλωδια εχω στη μπριζα τηλεφωνου και μου ειπε οτι δεν προκειται να παω παραπανω και ειναι θεμα πολυκατοικιας οποτε τζαμπα θα φωναζα τεχνικο οπου θα τον χρεωνομουνα ενα 20αρικο επειδη το θεμα θα ηταν στην πολυκατοικια και οχι στο δικτυο. φιλος μου που εβαλε και αυτος κατοσταρα στο περιστερι απο κατω εδειξε 101 αλλα στο σπιτι με wifi πιανει 40 Καλησπέρα θα αναφέρω δύο σημαντικά θέματα που γενικά υπάρχουν με τη nova 1ο αν στην διεύθυνση ή στο νούμερα του τηλεφώνου σας ο ΟΤΕ δίνει 100αρα τότε και η NOVA μπορεί να σας την παρέχει έβαλα και εγώ τον προηγούμενο μήνα 100αρα με 29,90 nova ενώ ο ΟΤΕ δεν έδινε στην διευθυνσή μου και ενώ αυτοί στη NOVA επέμεναν εγώ ήμουν σίγουρος ότι έλεγαν π@π@ρ από έξω στο κουτί κλειδώνει 65mps τους πήρα και μου είπαν από την τεχνική τους υπηρεσία ότι έως αυτό μπορούν ,τώρα περιμένω τηλέφωνο τους για προσφορά ... 2ο Το ρούτερ που σου δίνουν με 20 ευρώ το ΖΤΕ είναι για πέταμα χάλια wifi και με το ζόρι να κλειδώσει στα 50 μέσα στο σπίτι και φυσικά στο speedtest έκανε ροντέο εκτός ότι έπρεπε να του κάνω δύο επανεκκινήσεις την μέρα γιατί η ταχύτητα έπεφτε στα 1-2 mps οπότε το έβγαλα και έβαλα ένα speedboust του ΟΤΕ που είχα και βρήκα την υγειά μου κλειδώνει στα 60mps ( εως τόσο μπορεί το συγκεκριμένο )και είναι απόλυτα σταθερό το μόνο που δεν έχω είναι το τηλέφωνα αλλά δεν με ενδιαφέρει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Ποτέ δε κάνεις μέτρηση με το wifi. Πρώτα βλέπεις που "κλειδώνει" το ρούτερ και έπειτα κάνεις μόνο με Ethernet. Έτσι βγάζει σωστό συμπέρασμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οπως αναφερω και σε προηγουμενο ποστ το ρουτερ κλειδωσε στα 70 και δοκιμαστηκε και με καλωδιο ethernet απλα πηρα μετρηση και με wifi διοτι δεν εχω συνδεσει το ρουτερ ενσυρματα ακομα. επισης στην πρωτη εγκατασταση επιανα με wifi 30 o τεχνικος μου αλλαξε καναλι και πηγα στα 40 αλλα με την συμβουλη ενος φιλου μου που δουλευει σε δικτυα να το παω στην αυτοματη επιλογη επιασα τα 50 στο wifi. δεν θα το διερευνήσω περαιτερω το θεμα διοτι πριν πληρωνα 19 ευρω για 24αρα μονο ιντερνετ και τωρα με 10 ευρω παραπανω εχω καλυτερη ταχυτητα και τα σταθερα αν και δεν με απασχολουν την συγκεκριμενη περιοδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Επίσης, η 50αρα πόσο upload δίνει? Και κάτι άλλο, 5ghz modem/router μπορούμε να βάλουμε οποιο να ναι και να παίζουν όλα σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανένας????? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Κανένας????? μπες στο skroutz και διάβασε κριτικές στους routers με φίλτρο VDSL και 5ghz (1200mbps 1500 κάτι τέτοιο σε wifi).. Εχει απο 59€ εναν tplink με ανάμικτες κριτικές με τελευταία να τον βρίζουν οι περισσότεροι.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Κανένας????? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν η σύνδεση σου έιναι voip δεν θα έχεις τηλεφωνία με δικό σου modem router. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Πέρα από αυτό, ποσο upload δίνει η 50αρα??? 5 ή 10??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Πέρα από αυτό, ποσο upload δίνει η 50αρα??? 5 ή 10??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χωρίς να είμαι σίγουρος 5 Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Πέρα από αυτό, ποσο upload δίνει η 50αρα??? 5 ή 10??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω 50αρα Fortnet... Έχει 5 upload Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στη forthnet, αλλά συνήθως αν παίρνεις από καφαο έχεις 5 upload ενώ αν παίρνεις από ΑΚ έχεις 10. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Πώς βλέπω.απο που παίρνω? Αν έχει 5,δε με καλύπτει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 η 50αρα με την 100αρα οπως μου ειπε τον τιμοκαταλαγο η forthnet εχει 2,5 ευρω διαφορα που εχει 10 upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για την ασφάλεια του BGP και τη χρήση RPKI, η Forthnet δεν το υποστηρίζει, δεν γνωρίζω για άλλους ISPs: https://isbgpsafeyet.com Your ISP (Forthnet, AS1241) does not implement BGP safely. It should be using RPKI to protect the Internet from BGP fetch https://valid.rpki.cloudflare.com correctly accepted valid prefixes fetch https://invalid.rpki.cloudflare.com incorrectly accepted invalid prefixes Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts