makap Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Ευχαριστώ, για την επιβεβαίωση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα σας,ήθελα να ρωτήσω το εξής,εάν συνεχίσω να συνδέομαι με netfaster 3 της hol ενώ έχω περάςει σε forthnet,θα αντιμετωπίσω προβλήματα;Ρωτάω γιατί δεν εχω διαβάσει κ πολύ καλά σχόλια για τα ρουτεράκια που δίνει η forthnet!Επίσης αν το ρούτερ καεί(ναι μου έχει τύχει κ αυτό) ή παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα,η αλλαγή θα γίνει δωρεάν;εγω θα σου λεγα να κρατησεις αυτο που εχεις εχει ποιο καλο σημα wifi αλλιως ζητα τους το techicolor 5136 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Εγω παρακαλάω να μου στείλουν thomson,δεν ειναι καλο; Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλό είναι Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Απ´όσο γνωρίζω δεν εχει αποσυνδέσεις και ταχύτητα σε 2play μια χαρα! Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Εγω παρακαλάω να μου στείλουν thomson,δεν ειναι καλο;το καινουργιο ειναι καλο εχει και δυο εσωτερικες κεραιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Από εμβέλεια το γίνεται; Σε σχέση με άλλα ρούτερ που ενδεχομένως είχες; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Από εμβέλεια το γίνεται; Σε σχέση με άλλα ρούτερ που ενδεχομένως είχες;Σιγουρα καλυτερο απο το ZTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλά το ZTE είναι για τα πανηγύρια οπότε οποιοδήποτε άλλο λογικά θα είναι καλύτερο. Το πόσο είναι το ζήτημα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλά το ZTE είναι για τα πανηγύρια οπότε οποιοδήποτε άλλο λογικά θα είναι καλύτερο. Το πόσο είναι το ζήτημα.Μη περιμενεις να δεις τεραστια διαφορα ..... καλυτερα αγορασε ενα του εμποριου και γω αυτο θα κανω στο τελος και φαντασου μου εχουν δωσει το techicolor 788 που το θεωρουν το καλυτερο τους ρουτερ και το δινουν και σε εταιριες και παλι ακρη δεν εβγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Το ξέρω απλά ενημερώνομαι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 παιδιά καλησπέρα κάτι για το nova αν γνωρίζει κάποιος φυσικά εικόνα είναι χαμηλής ποιότητας με σπασίματα;:):):):) ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 παιδιά καλησπέρα κάτι για το nova αν γνωρίζει κάποιος φυσικά εικόνα είναι χαμηλής ποιότητας με σπασίματα;:):):):) ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Τι εννοείς ακριβώς; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Τι εννοείς ακριβώς; δεν φαίνεται καθαρά, έχει σπασίματα, φαίνονται τετραγωνάκια:( όταν έχει γρήγορη αλλαγή σκηνών :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 δεν φαίνεται καθαρά, έχει σπασίματα, φαίνονται τετραγωνάκια:( όταν έχει γρήγορη αλλαγή σκηνών :( τσεκαρε το καλωδιο της κεραιας και μετα το κωνο του κατοπτρου. 99% αυτα ειναι. το ιδιο ειχα και εγω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 τσεκαρε το καλωδιο της κεραιας και μετα το κωνο του κατοπτρου. 99% αυτα ειναι. το ιδιο ειχα και εγω . το καλώδιο είναι καινούργιο .Για τον κώνο ;Αν είναι συνδεόμενος σωστά με το καλώδιο . Αυτή τη στιγμή έχω στάθμη 94-95% και ακρίβεια 100%, δεν ξέρω αν σε βοηθάει . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoulaaa Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 δεν φαίνεται καθαρά, έχει σπασίματα, φαίνονται τετραγωνάκια:( όταν έχει γρήγορη αλλαγή σκηνών :( Η είκονα στη nova δεν έχει σπασίματα και είναι καθαρή χωρίς τετραγωνάκια ακόμη και στην γρήγορη αλλαγή σκηνών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 το καλώδιο είναι καινούργιο .Για τον κώνο ;Αν είναι συνδεόμενος σωστά με το καλώδιο . Αυτή τη στιγμή έχω στάθμη 94-95% και ακρίβεια 100%, δεν ξέρω αν σε βοηθάει . Ευχαριστώ και εμενα ετσι εδειχνε αλλα μολις αλλαξαμε το ματι, τον κωνο δηλαδη ολα εφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 και εμενα ετσι εδειχνε αλλα μολις αλλαξαμε το ματι, τον κωνο δηλαδη ολα εφτιαξαν. τεχνικος απο την nova ήρθε ; ή μόνος σου το το άλλαξες .Το κόστος είναι μεγάλο ;Καλά υπάρχει και εγγύηση , γιατί το έχω είκοσι μέρες , εκτός αυτοί σου βάζουν το κατώτερο κι εσύ πρέπει να βάλεις το καλύτερο , δεν έπρεπε να με ενημερώσουν;:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Η είκονα στη nova δεν έχει σπασίματα και είναι καθαρή χωρίς τετραγωνάκια ακόμη και στην γρήγορη αλλαγή σκηνών καθαρή εικόνα όταν λειτουργούν όλα ένταξη , όταν υπάρχει κάποιο λάθος στην εγκατάσταση ή ελαττωματικό υλικό τότε θα έχεις πρόβλημα ,γιατί δεν βλέπω τι συμβαίνει μην πετάς ότι να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Οτιδήποτε δεν είναι σωστά εγκατεστημένο από αποκωδικοποιητή μέχρι και έναν υπολογιστή προβλήματα θα δημιουργεί. Το πρόβλημα σίγουρα είναι στην συνδεσμολογία. Αν το φτιάξει σπασίματα δεν πρόκειται να έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 τεχνικος απο την nova ήρθε ; ή μόνος σου το το άλλαξες .Το κόστος είναι μεγάλο ;Καλά υπάρχει και εγγύηση , γιατί το έχω είκοσι μέρες , εκτός αυτοί σου βάζουν το κατώτερο κι εσύ πρέπει να βάλεις το καλύτερο , δεν έπρεπε να με ενημερώσουν;:(:(:(:(:( ναι τεχνικος της νοβα ηρθε. κοστος 40 ευρω επισκεψη και 25 το lnb. δεν ημουν στην εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 ναι τεχνικος της νοβα ηρθε. κοστος 40 ευρω επισκεψη και 25 το lnb. δεν ημουν στην εγγυηση. ok θα πάρω τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα! Έχω forthnet double play εδώ και 5 χρόνια και πριν λίγες μέρες με ενημέρωσαν ότι το συμβόλαιό μου λήγει και αν θέλω να το ανανεώσω θα πρέπει να πληρώνω 15 ευρώ παραπάνω το μήνα για τις ίδιες υπηρεσίες!! Την ίδια στιγμή προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες σε νέους χρήστες με πολύ χαμηλότερη τιμή. Είναι αυτή σωστή πολιτική εταιρίας για τους μακροχρόνιους πελάτες της??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanilla Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα! Έχω forthnet double play εδώ και 5 χρόνια και πριν λίγες μέρες με ενημέρωσαν ότι το συμβόλαιό μου λήγει και αν θέλω να το ανανεώσω θα πρέπει να πληρώνω 15 ευρώ παραπάνω το μήνα για τις ίδιες υπηρεσίες!! Την ίδια στιγμή προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες σε νέους χρήστες με πολύ χαμηλότερη τιμή. Είναι αυτή σωστή πολιτική εταιρίας για τους μακροχρόνιους πελάτες της??? Μπορείς να τους στείλεις μήνυμα με αυτά που λες στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 για να πετύχεις κάτι καλύτερο στην τιμή ενημερώνοντας τους ότι είσαι πρόθυμος για ανανέωση συμβολαίου και 5 χρόνια πελάτης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts