rosspy82 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 τελικα κ αφου τους εστειλα κ μνμ στο fb(δε ξερω εαν επαιξε ρολο) με ξαναγυρισαν στο παλιο προγραμμα (μονο που στο τρεχον λογαριασμο θα πληρωσω καποια ευρω παραπανω για τις εξτρα υπηρεσιες-νομιζω κινητα) χωρις δεσμευση για ακομα ενα χρονο ας πουμε τελος καλο ολα καλα-αν κ με ολους αυτους ποτε δε ξερεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 τελικα κ αφου τους εστειλα κ μνμ στο fb(δε ξερω εαν επαιξε ρολο) με ξαναγυρισαν στο παλιο προγραμμα (μονο που στο τρεχον λογαριασμο θα πληρωσω καποια ευρω παραπανω για τις εξτρα υπηρεσιες-νομιζω κινητα) χωρις δεσμευση για ακομα ενα χρονο ας πουμε τελος καλο ολα καλα-αν κ με ολους αυτους ποτε δε ξερεις;) όλα παίζουν το ρόλο τους . Στο τηλέφωνο μιλάς με διαφορετικούς συνέχεια ενώ στο fb που είναι γραπτά σου δίνουν γρήγορη και υπεύθυνη απάντηηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καμιά προσφορά όπως πέρσι τον Ιούνιο έχετε καμιά πληροφορία εάν θα παίξει; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thimios4 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 έχει βγάλει μια καινούργια προσφορά σε όποιον θέλει να πάρει τηλεόραση με καινούργια σύνδεση forthnet που γλυτώνεις πολλά λεφτά http://www.forthnet.gr/Offers.aspx?a_id=5026 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 έχει βγάλει μια καινούργια προσφορά σε όποιον θέλει να πάρει τηλεόραση με καινούργια σύνδεση forthnet που γλυτώνεις πολλά λεφτά http://www.forthnet.gr/Offers.aspx?a_id=5026 . Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , όμως εχω ηδη δύο τηλεοράσεις . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ποτε θα δωσεi vdsl σε ολους ανεξαρτητα ποσο μακρυα ειναι απο το αστικο κεντρο των παροχων το καθε σπιτι... αμαν και ποτε περιμενω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Δυστυχως μαλλον θα περιμενουμε παααρα πολυ καιρο στο Ελλαδισταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καλησπέρα.Έκανα δυο φορές αίτηση φορητότητας σε δυο διαφορετικούς παροχους wind kai forthnet.Καμία απο τις δυο εταιρειες δεν παιρνει τις γραμμες μου διοτι δεν ειναι χαλκος αλλα οπτικη ινα.Καποιος μου είπε να κανω μετατροπη απο pstn σε isdn την μια γραμμη δοκιμαστικα πράγμα που έπραξα αλλά τζιφος? Πάλι δεν την πήραν για τον ιδιο λογο. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση βρε παιδιά? Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπέρα.Έκανα δυο φορές αίτηση φορητότητας σε δυο διαφορετικούς παροχους wind kai forthnet.Καμία απο τις δυο εταιρειες δεν παιρνει τις γραμμες μου διοτι δεν ειναι χαλκος αλλα οπτικη ινα.Καποιος μου είπε να κανω μετατροπη απο pstn σε isdn την μια γραμμη δοκιμαστικα πράγμα που έπραξα αλλά τζιφος? Πάλι δεν την πήραν για τον ιδιο λογο. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση βρε παιδιά? Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και την βοηθεια. στείλε ένα μήνυμα με το πρόβλημα σου στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 . Αύτοι σίγουρα θα ξέρουν και θα σου πουν τι πρέπει να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brikaki Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 στείλε ένα μήνυμα με το πρόβλημα σου στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 . Αύτοι σίγουρα θα ξέρουν και θα σου πουν τι πρέπει να κάνεις βοηθάει πολύ αυτή η σελίδα αφού απαντάνε αμέσως και αν χρειαστεί σε παίρνουν αυτή τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να παίρνει κάποιος τηλέφωνα και να έχεις αναμονές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolaouanti Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 έβγαλε μια καινούργια προσφορά η forthnet για το 3play http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=7280 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 εχει κανει κανεις αιτηση φορητοτητας απο forthnet σε αλλη εταιρεια να μας πει αν σε παιρνουν τηλ να σου κανουν καλυτερη προσφορα προκειμενου να παραμεινεις? εχω double play με δωρεαν κινητα σταθερα και ιντερνετ και ληγει σε κανα 10ημερο και αναρωτιομουν αν θα μπορουσα να πετυχω καλυτερη προσφορα... Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 εχει κανει κανεις αιτηση φορητοτητας απο forthnet σε αλλη εταιρεια να μας πει αν σε παιρνουν τηλ να σου κανουν καλυτερη προσφορα προκειμενου να παραμεινεις? εχω double play με δωρεαν κινητα σταθερα και ιντερνετ και ληγει σε κανα 10ημερο και αναρωτιομουν αν θα μπορουσα να πετυχω καλυτερη προσφορα... Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ..... Η δικιά μου λήγει σε 1,5 μήνα και ψάχνω να δω τι θα κάνω.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ..... Η δικιά μου λήγει σε 1,5 μήνα και ψάχνω να δω τι θα κάνω.... θα σου τηλεφωνήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis99 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 εχει κανει κανεις αιτηση φορητοτητας απο forthnet σε αλλη εταιρεια να μας πει αν σε παιρνουν τηλ να σου κανουν καλυτερη προσφορα προκειμενου να παραμεινεις? εχω double play με δωρεαν κινητα σταθερα και ιντερνετ και ληγει σε κανα 10ημερο και αναρωτιομουν αν θα μπορουσα να πετυχω καλυτερη προσφορα... στείλε τους μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 να δούμε τι θα σου πουν και αν μπορούν να σου κάνουν κάποια προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 στείλε τους μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 να δούμε τι θα σου πουν και αν μπορούν να σου κάνουν κάποια προσφορά Ευχαριστώ, τους έστειλα και θα μου δώσουν προσφορά τον επόμενο μήνα, λίγο πριν λήξει η σύνδεση μου..... μου είπαν.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδιά έχει δεχτεί κάποιος από σας με Forthnet χωρίς Nova κάποια κλήση με προσφορά αποκλειστική για αυτή την κατηγορία συνδρομητών; Όχι από την ίδια τη forthnet, από άλλη εταιρία. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα σήμερα ενεργοποιήθηκε Forthnet. Ήμουν Wind και το ρουτερ ενα to link n600, συγχρονιζε γύρω στα 11.400 download. Το ΖΤΕ της wind συγχρονιζε 12.500 περιπου. Σήμερα με forthnet βλέπω κλειδώνει πολύ καλά 14.400 αφού βλέπω το SNR στο 6 ενω ηταν 9 στην wind. Περιμένω το ρουτερ της forthnet να δω αν κλειδώνει παραπανω αλλά απο τοτε που έβαλα το tplink έχω σωθεί...ουτε κολλήματα ουτε από συνδέσεις...τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos2 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα σήμερα ενεργοποιήθηκε Forthnet. Ήμουν Wind και το ρουτερ ενα to link n600, συγχρονιζε γύρω στα 11.400 download. Το ΖΤΕ της wind συγχρονιζε 12.500 περιπου. Σήμερα με forthnet βλέπω κλειδώνει πολύ καλά 14.400 αφού βλέπω το SNR στο 6 ενω ηταν 9 στην wind. Περιμένω το ρουτερ της forthnet να δω αν κλειδώνει παραπανω αλλά απο τοτε που έβαλα το tplink έχω σωθεί...ουτε κολλήματα ουτε από συνδέσεις...τίποτα. Η forthnet όπως φαίνεται έχει υψηλότερες ταχύτητες από τους άλλους παρόχους και παίζει ρόλο και το snr που σου επιτρέπει να το έχεις στο 6 ενώ αλλού είναι πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Καλημέρα. Είμαι στην Forthnet, και έχω απο την αρχή πολύ αργή ταχυτιτα. Πήρα τηλ. και μου πρότειναν να μου το χαμηλώσουν να δούμε πως θα πάει, αλλά πάλι τα ίδια. δείτε στην φωτογραφία τα στατιστικά της γραμμής μου να μου δώσετε καμιά συμβούλη. Το upload Μου είναι τραγικό στην πράξη, το Speedtest.net μου δίνει upload 0,22 mbps download 9-10mbps και latency 30-40ms Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Με τοσο χαμηλη εξασθενιση δεν δικαιολογειται τοσο χαμηλη ταχυτητα. Την εσωτερικη καλωδιοση του σπιτιου την εχεις τεσταρει; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Με τοσο χαμηλη εξασθενιση δεν δικαιολογειται τοσο χαμηλη ταχυτητα. Την εσωτερικη καλωδιοση του σπιτιου την εχεις τεσταρει; Βασικά έβαλα το Modem στην πρώτη πρίζα του σπιτιού, και στις άλλες μπρίζες δεν έχω τίποτα. (δεν χρησιμοποιώ τηλέφωνο) Τι άλλο να κάνω; , να ξεσυνδέσω απο το κουτί διακλάδωσης τις άλλες γραμμές που φευγουν στα άλλα δωμάτεια , και ας μην έχουν συσκευή; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Τι άλλο να κάνω; , να ξεσυνδέσω απο το κουτί διακλάδωσης τις άλλες γραμμές που φευγουν στα άλλα δωμάτεια , και ας μην έχουν συσκευή; Αυτο θα ταν μια καλη ιδεα για αρχη... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Αυτο θα ταν μια καλη ιδεα για αρχη... ΟΚ θα το δοκιμάσω θα ξαναμετρίσω, και θα πάρω πάλι την forthnet να τους ζητήσω να με ανεβάσουν και παλι . Όταν θα έχω νεότερα, θα επανέλθω. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos2 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 ΟΚ θα το δοκιμάσω θα ξαναμετρίσω, και θα πάρω πάλι την forthnet να τους ζητήσω να με ανεβάσουν και παλι . Όταν θα έχω νεότερα, θα επανέλθω. Στείλε τους καλύτερα ότι θες σε μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 που απαντάνε αμέσως και αμα χρειαστεί σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο για να σου λύσουν το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts