STROF2 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Thomson μου ειχαν δωσει κι εμενα πριν τρια χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 έμενα μου έδωσαν ένα technicolor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 20 ευρώ για 24αρα, νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσω να παίρνω της αδερφής μου και να βάλω δικό μου για να μπορώ να παίρνω και κανά τηλέφωνο. γιατί το ιντερνετ πιάνει φουλ σήμα δύο ορόφους κάτω, αλλά το κινητό ούτε για πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplika Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 εγώ το ψήνω για vdsl να ξανανιώσουμε την απογείωση που είχα νιώσει όταν άλλαξα από dial-up. το σκέφτομαι μόνο για τα 10 ευρώ, αλλά αν το αποφασίσω 4νετ θα βάλω, τώρα που έμαθα, λόγω τηλεφώνου. (τιμών) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmenino Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 καλά τράβηξα τα πάνδεινα να πείσω την μάνα μου να μην βάλει οτε. ρε είναι πανάκριβος, 33 ευρώ το πιο φτηνό 24αρι, βάζω 3play απεριόριστα σταθερά και έχω και τβ, πας καλά που θα πληρώνεις οτε. όχι τον οτε ξέρω αυτό θέλω. με τα χίλια ζόρια τα κατάφερα, και την έπεισα κι έβαλε με 25 το 2play, και γλυτώνει 8 ευρώ μόνο απ' τα πάγια. 90 ευρώ το χρόνο, χώρια τα λεφτά που θα γλυτώσει από τα τηλέφωνα. Μα στην οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε, οι περισσότεροι να πετάς τα λεφτά σου στον οτε είναι απαράδεκτο για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 εμαθα οτι εχει καποιο προγραμα για συνταξιουχους στα 148 ευρω για ολο τον χρονο με 24 ιντερνετ και και σταθερο ,ισχυει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 δεν το ξέρω, πάρ τους ένα τηλ ή πέρνα από κάποιο κατάστημα για να μαθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpav1951 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 εμαθα οτι εχει καποιο προγραμα για συνταξιουχους στα 148 ευρω για ολο τον χρονο με 24 ιντερνετ και και σταθερο ,ισχυει?? Μόνο ιντερνετ σταθερά όχι χρεώνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 παιδια σκεφτομαι τωρα που θα την κοπανησω απο cyta..να παω εδω...http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208 τι λετε..? Εχει βαλει κανεις να μου πει εντυπωσεις,οπως και αν κρυβει καμια ''παγιδα'' απο αυτα που γραφει η σελιδα... Ευχαριστω για τον χρονο σας... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 έχω αυτή τη στιγμή την περσινή προσφορά με 25€/μηνα ιντερνετ+σταθερη+30 λεπτά κινητά.. το συμβόλαιο λήγει σε 3 μήνες. μπορώ να πάω από τώρα στο νέο 3ple play? γιατί με 5€/μήνα παραπάνω έχω δωρεάν τα κινητά (720λεπτά για την ακρίβεια) και τη δυνατότητα για νοβα (που δεν με ενδιαφέρει, εκτός αν μου δίνουν δωρεάν και τον εξοπλισμό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos82 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Charlie_pace είχα και εγώ την ίδια προσφορά με εσένα. Έκανα αίτηση την Τρίτη και ενεργοποιήθηκα, μόνο με 5 ευρώ παραπάνω θα έχω απεριόριστα κινητά και Nova … Για να πω την αλήθεια και εγώ στην αρχή έλεγα ότι η Nova δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ αλλά τώρα που την έχω άλλαξα γνώμη. Ειδικά εγώ που έχω και οικογένεια με τα απεριόριστα κινητά θα γλυτώσω πολλά και η κόρη μου έχει κολλήσει με τα παιδικά ( επιτέλους δεν θα τρέχω συνέχεια στο videoclub και να αγοράζω dvd) Tarirs εγώ είμαι 3 χρόνια στην Forthnet πολύ ευχαριστημένος, ειδικά αυτή η προσφορά είναι πολύ καλή, οπότε την προτείνω ανεπιφύλακτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 την εκανα και εγω την προσφορα αυτη. πολυ καλη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Και πάει ένα χρόνο ανανέωση ή όχι; Επίσης εξοπλισμό δίνουν; Edited June 3, 2013 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Nova highlights, cinema με παλιες ταινίες ξεχασμενες; Really? Για κορόιδα θα ψάχνουν Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Δοκίμασε κανείς να ανανεώσει την προσφορά με τα 24,90 (internet + σταθερά + 30 λεπτά σε κινητά) Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntiok Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Nova highlights, cinema με παλιες ταινίες ξεχασμενες; Really? Για κορόιδα θα ψάχνουν Το ζήτημα είναι κοιτάμε το συμφέρον μας . Με 29.90 έχεις ιντερνετ - σταθερό - tv - 720 λεπτά προς κινητά http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208 ...... Αν βρεις κάτι καλύτερο σε συτή την τιμή πρότεινε το γτ ούτε εγώ θέλω να με πιάνουν κοροιδο .......Προς το παρόν γλυτώνεις πολλά ευρώ με αυτή την προσφορα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) ρε παιδια η προσφορα με 29.90 ειναι μονο για νεους συνδρομητες forthnet η και παλιους? εγω τωρα εχω τη προσφορα με 25 ευρω 24 ιντερνετ απεριοριστα αστικα και μιση ωρα προς κινητα. edit: μιλησα με 3 υπαλληλους ο ενας μου ειπε οτι η προσφορα ισχυει μονο για νεους συνδρομητες φορτθνετ νοβα και οι αλλοι δυο οτι ειναι μονο για νεους στη νοβα... οποτε παλι καλα μπορω να το κανω με 29.90 το μηνα και οχι με 39.90 που μου ειπε η πρωτη υπαλληλος. Edited June 6, 2013 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ρε παιδια η προσφορα με 29.90 ειναι μονο για νεους συνδρομητες forthnet η και παλιους? εγω τωρα εχω τη προσφορα με 25 ευρω 24 ιντερνετ απεριοριστα αστικα και μιση ωρα προς κινητα. edit: μιλησα με 3 υπαλληλους ο ενας μου ειπε οτι η προσφορα ισχυει μονο για νεους συνδρομητες φορτθνετ νοβα και οι αλλοι δυο οτι ειναι μονο για νεους στη νοβα... οποτε παλι καλα μπορω να το κανω με 29.90 το μηνα και οχι με 39.90 που μου ειπε η πρωτη υπαλληλος. Η προσφορά ισχύει για όλους απλά οι παλιοί (forthnet+nova) δεν δικαιούνται τα 720 λεπτά προς κινητά που δίνει μέχρι 10/6 Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 H προσφορα για τα 39,90 (ιντερνετ, κλησεις σε σταθερα, κινητα και αθλητικο ή σινεμα πακετο) με λιγη προσπαθεια (επισκεψη καταστημα φορθνετ) δινεται και σε παλιους συνδρομητες. Με ενημερωσαν στο καταστημα οτι τους ειχε ερθει ενημερωση οτι την προσφορα τη δινουν και σε οσους ειχαν το απλο 3play (ιντερνετ, κλησεις σε σταθερα και σταρτ πακετο με 29,90). Οποτε απ` οτι εχω καταλαβει (προσωπικη αποψη) την προσφορα τη δινουν εφοσον πηγαινεις σε ακριβοτερο πακετο και οχι σε φθηνοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 βασικά, την δίνουν αν κάνεις αναβάθμιση των υπηρεσιών που παίρνεις, δεν έχει να κάνει με την τιμή. αν και δύσκολα θα ήσουν σε ακριβότερο πακέτο, οπότε μπορεί να συμπέφτουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Η προσφορά ισχύει για όλους απλά οι παλιοί (forthnet+nova) δεν δικαιούνται τα 720 λεπτά προς κινητά που δίνει μέχρι 10/6 ναι απλα η πρωτη υπαλληλος μου ειπε οτι δεν ισχυει η προσφορα με 29.90 για παλιους συνδρομητες φορθνετ... ευτυχως εκανε λαθος και πηρα τα δωρεαν κινητα και αυριο ερχεται ο τεχνικος της νοβα για την εγκατασταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos2 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 ναι απλα η πρωτη υπαλληλος μου ειπε οτι δεν ισχυει η προσφορα με 29.90 για παλιους συνδρομητες φορθνετ... ευτυχως εκανε λαθος και πηρα τα δωρεαν κινητα και αυριο ερχεται ο τεχνικος της νοβα για την εγκατασταση Tυχερός είσαι γτ είχες την δυνατότητα να μπεις στο πιο οικονομικό πρόγραμμα της αγοράς με όλα τα πλεονεκτηματα της προσφοράς forthnet . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Tυχερός είσαι γτ είχες την δυνατότητα να μπεις στο πιο οικονομικό πρόγραμμα της αγοράς με όλα τα πλεονεκτηματα της προσφοράς forthnet . τυχερος γιατι δεν ειχα νοβα στο παρελθον... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 να πω οτι η προσφορα πηρε παραταση μεχρι 30/6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 να πω οτι η προσφορα πηρε παραταση μεχρι 30/6 Να σαι καλά για την ενημέρωση .... Γτ είχα την εντύπωση ότι ήταν μέχρι 12/6 η προσφορά της forthnet και είπα σε ένα φίλο μου ότι δεν προλαβαίνει να αποκτήσει τη προσφορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts