mol Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 το προσφορά σου έκανε; εδώ και χρόνια(4+???) με φορθνετ δεν έχω κανένα παράπονο. είχα βέβαια στην αρχή ψιλο(πολυ ψιλο)προβληματάκια αλλά Οκ! δυτική Θεσσαλονίκη, κόμβος παύλου μελά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 απο ταχυτητες πως τα πας? ειναι σταθερες η μια πιανεις 10 μια πιανεις 3 ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 το ρουτερ είναι κλειδωμένο στα ~10mbps! δεν έχω παράπονο! γενικά εκεί γυρω κλειδώνει. άντε να σε πω από 9 μέχρι 11... upload 1mbps ΠΑΝΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Ικανοποιημένος στα 5 χρόνια πλέον που είμαι στη 4net!:cool: Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καλησπερα... μπηκα στο δικτυο τις forthnet εχθες με ταχυτητα 24mpbs μου ειπανε θα πιανω 16/17mpbs και βλεπω ακομα και τωρα το πολυ 4.70 αλλα γενικα 2.80 φταιει το router μου εχω το NETGEAR DGN2200. ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καλησπερα... μπηκα στο δικτυο τις forthnet εχθες με ταχυτητα 24mpbs μου ειπανε θα πιανω 16/17mpbs και βλεπω ακομα και τωρα το πολυ 4.70 αλλα γενικα 2.80 φταιει το router μου εχω το NETGEAR DGN2200. ευχαριστω!! μαλλον. εγω ειμαι στα 12 παντως. το 24 δεν πιανεται ειναι θεωρητικο. το καλυτερο που εχω δει απο φιλους το 17-18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) το router τι μπορει να φταει ?? ειναι καινουριο εχει επιλογη μεχρι 300mbps. Υ.Γ μετα απο επικοινωνια με την forthnet 1ωρα ειδανε οτι εχει προβλημα η γραμμη του ΟΤΕ κατω η εχω το προβλημα μεσα στο σπιτι. κανονικα στο κεντρο που ειμαι επρεπε να πιανω 17mbps. τελος παντων θα περιμενω το τεχνικο. Edited November 9, 2011 by aris_21 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 το router τι μπορει να φταει ?? ειναι καινουριο εχει επιλογη μεχρι 300mbps. Υ.Γ μετα απο επικοινωνια με την forthnet 1ωρα ειδανε οτι εχει προβλημα η γραμμη του ΟΤΕ κατω η εχω το προβλημα μεσα στο σπιτι. κανονικα στο κεντρο που ειμαι επρεπε να πιανω 17mbps. τελος παντων θα περιμενω το τεχνικο. Δώσε τα στατιστικά του router σου. Η επιλογή 300mbps έχει να κάνει με το τοπικό ασύρματο δίκτυο και καμιά σχέση με την adsl γραμμη. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) δοκιμασαμε και το netgear και τις forthnet τα ιδια... Edited November 9, 2011 by aris_21 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Εαν δεν μας δώσεις τα στοιχεία όπως SNR/Attenuation δεν κάνουμε τίποτα... :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Εαν δεν μας δώσεις τα στοιχεία όπως SNR/Attenuation δεν κάνουμε τίποτα... :p που ειναι αυτα??:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 που ειναι αυτα??:rolleyes: Δεν γνωρίζω το router. Ψαξτο (εαν εχει τετοιες πληροφοριες) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 που ειναι αυτα??:rolleyes: Μπες στο interface του router σου, καπου πρεπει να γραφει adsl ή status ή Connection κατι τετοιο Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 παιδια εκανα διακοπη γραμμης μετα απο 2 χρονια στη forthnet και ολοκληρωθηκε την προηγουμενη εβδομαδα. χθες μου ηρθε ο τελευταιος λογαριασμος αλλα αποτι βλεπω πρεπει να πληρωσω και τους 2 μηνες χωρις να τους εχω χρησιμοποιησει????? επισης στην αρχη οταν εκανα τη συνδεση ειχα πληρωσει καποιο ποσο νομιζω 60 ευρω για τη γραμμη. αυτα τα λεφτα μου ειχαν πει οτι θα μου επιστραφουν στο τελος. ετσι δεν ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Λογικά πρέπει να βγει ακόμα ενας λογαριασμός, στον οποίο θα σου αφαιρούνται τα πάγια που δεν έχεις χρέωση της υπηρεσίας, Τα αρχικά 60€ ειναι για την αιτηση ενεργοποίησης της γραμμής και όχι δεν επιστρεφονται Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 δηλαδη ο λογαριασμος που μου ηρθε τωρα 52 ευρω δε θα τον πληρωσω? θα περιμενω να ερθει αλλος λογαριαμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 έχει κανεις προβλήματα με το internet στη θεσσαλονίκη? αρκετοί γνωστοί, μαζί και γω, έχουμε τρελαθεί με τις συνεχείς αποσυνδέσεις όλη μέρα κάθε μέρα αποσυνδέεται για λίγα δευτερόλεπτα και μετά από λίγο όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Σε ποια περιοχή; Όταν λες απο συνδέσεις εννοείς μόνο ip χάνει ή πέφτει και η adsl ? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δυτικη θεσσαλονικη, κομβος παυλου μελα χανει ip για δευτερολεπτα/λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Α...σε αυτό το «υπέροχο» dslam........ :lol: Αφού πέφτει η IP είναι πρόβλημα 4νετ/κέντρου... τους έχεις ενημερώσει; Οι φίλοι σου να υποθέσω οτι πέφτουν στο ίδιο κέντρο ε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 τους ενημερωσε ενας φιλος χθες. δε μιλησα μαζι του να δω τι του ειπαν ολοι στο ιδιο dslam ανηκουμε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos1969 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 email προς forthnet από πελάτη: Γραμματικόπουλος Ματθαίος Μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχα με συνάδελφο σας (ή εξωτερικό συνεργάτη προώθησης πωλήσεων) αφού με κάλεσε η ίδια , με προέτρεψε να πάω στο πλησιέστερο κατάστημα forthnet και να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με καλύτερους οικονομικούς όρους γιατί έχουν βγει πακέτα με νέες “καλύτερες” τιμές. Αφού της εξήγησα ,ότι για το πακέτο μου (forthnet 2play) υπάρχει μόνο , μία προσφορά σε συνδυασμό με nova, αυτό μου είχαν πει άλλωστε στο κατάστημα forthnet της περιοχής μου 2 μήνες πριν ,μου είπε παρόλα αυτά , να πάω στο κατάστημα και να τους ζητήσω συμβόλαιο με το ίδιο πακέτο σε καλύτερη τιμή και να πω χαρακτηριστικά ότι από την forthnet μου είπαν : ότι ξέρω για ότι το δικαιούμαι. Φυσικά την επόμενη ημέρα ο υπάλληλος στο κατάστημα forthnet της καλαμαριάς που βρίσκομαι , μου επανέλαβε τα ίδια που μου είχε πει 2 μήνες πριν. Θα σας παρακαλούσα , να βγάλετε από την πολιτική της εταιρίας , αυτά τα “μέσα” προώθησης πωλήσεων , που κάνουν τον πελάτη να αισθάνεται κυριολεκτικά ηλίθιος. Αναμένω απάντηση σας για να την αναρτήσω και αυτή στα τρία σχετικά forum που είμαι μέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nark Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 email προς forthnet από πελάτη: Γραμματικόπουλος Ματθαίος Μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχα με συνάδελφο σας (ή εξωτερικό συνεργάτη προώθησης πωλήσεων) αφού με κάλεσε η ίδια , με προέτρεψε να πάω στο πλησιέστερο κατάστημα forthnet και να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με καλύτερους οικονομικούς όρους γιατί έχουν βγει πακέτα με νέες “καλύτερες” τιμές. Αφού της εξήγησα ,ότι για το πακέτο μου (forthnet 2play) υπάρχει μόνο , μία προσφορά σε συνδυασμό με nova, αυτό μου είχαν πει άλλωστε στο κατάστημα forthnet της περιοχής μου 2 μήνες πριν ,μου είπε παρόλα αυτά , να πάω στο κατάστημα και να τους ζητήσω συμβόλαιο με το ίδιο πακέτο σε καλύτερη τιμή και να πω χαρακτηριστικά ότι από την forthnet μου είπαν : ότι ξέρω για ότι το δικαιούμαι. Φυσικά την επόμενη ημέρα ο υπάλληλος στο κατάστημα forthnet της καλαμαριάς που βρίσκομαι , μου επανέλαβε τα ίδια που μου είχε πει 2 μήνες πριν. Θα σας παρακαλούσα , να βγάλετε από την πολιτική της εταιρίας , αυτά τα “μέσα” προώθησης πωλήσεων , που κάνουν τον πελάτη να αισθάνεται κυριολεκτικά ηλίθιος. Αναμένω απάντηση σας για να την αναρτήσω και αυτή στα τρία σχετικά forum που είμαι μέλος. Μήπως εννοούν την προσφορά για το 2play με 12 x 30,9 ευρώ/μήνα, με την προϋπόθεση να προπληρωθεί η συνδρομή για ένα χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 και εγώ αυτό νομίζω πως θα εννοούσαν. το 2play το δίνουν και με προπληρωμη οπότε μπορεί να έγινε εκεί η παρεξήγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 τους ενημερωσε ενας φιλος χθες. δε μιλησα μαζι του να δω τι του ειπαν ολοι στο ιδιο dslam ανηκουμε :( του ειπαν οτι κανουν εργασιες στο δικτυο και το προβλημα θα αποκατασταθει πληρως μεχρι το σάββατο(26/11) για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts