Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μωρε, καλη φαση θα ναι (αν δε χρειαστει να δωσω 70). αλλα να φανταστεις δεν εχω καν tv τελευταιας τεχνολογιας στο σπιτι. 2 15αρες παμπαλαιες μονο.

αυτο θα ηταν καλη ευκαιρια για αγορα νεας tv μαλιστα.

Τα 70 νομίζω πως μπορεις να τα γλυτώσεις αν φωνάξεις κάποιον άλλο τεχνικό ή φίλο ή οποιονδήποτε άλλο μπορεί για να το εγκαταστήσει. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι πεταμένα λεφτά καθώς η εντύπωση που έχω είναι πως δεν είναι κάτι δύσκολο να το βάλει κανείς. Δεδομένου ότι η προσφορά είναι αρκετά καλή, είναι κρίμα να τη χάσεις γι'αυτό το λόγο.

νταξ, ισως μπορω και γω να κανω την εγκατασταση. λιγο απο δω, λιγο απο κει, κατι θα γινει :p

δευτερα, τριτη ΠΡΕΠΕΙ να παω σε καταστημα να τσεκαρω τι ισχυει τελικα

νταξ, ισως μπορω και γω να κανω την εγκατασταση. λιγο απο δω, λιγο απο κει, κατι θα γινει :p

δευτερα, τριτη ΠΡΕΠΕΙ να παω σε καταστημα να τσεκαρω τι ισχυει τελικα

δεν ειναι δυσκολο να βαλεις το πιατο και να τραβηξεις γραμμη.

• 2 weeks later...
Προσπαθώ να κάνω update το firmware στο router (tompson ασύρματο) της forthnet αλλά δεν γίνεται .αν και διάβασα τις οδηγίες τίποτα.γίνεται μέσα απο την σελίδα του modem τίποτα?

Προσπαθώ να κάνω update το firmware στο router (tompson ασύρματο) της forthnet αλλά δεν γίνεται .αν και διάβασα τις οδηγίες τίποτα.γίνεται μέσα απο την σελίδα του modem τίποτα?

Ποιο router ακριβως, πως προσπαθεις να το κανεις και με τι εισαι συνδεμενος με το ρουτερ

Samsung S21 Ultra

Αν έχεις τον router που σου έδωσαν από την εταιρεία, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την τεχνική υποστήριξη και να σε πάνε βήμα βήμα. Μη κάθεσαι και παιδεύεσαι μόνος σου.

Αρκετές φορές και ανάλογα και με τα Windows που έχεις, δεν προχωράει η διαδικασία μέσα από τον upgrade wizard για τα Thomson.

Τότε η καλύτερη λύση είναι χεράτα που λέμε με εντολές μέσα από tftp, δηλαδή με κονσόλα.

Οπότε ψάξτο και να έχεις στο μυαλό σου ότι όταν flashαρεις το router, ο υπολογιστης δεν πρεπει να ειναι συνεδεμενος πουθενα, ουτε ασυρματα ουτε ενσυρματα και το router να εχει επανω μονο το καλωδιο δικτυου και το ρευμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βασικά μόνο μέσα από το ρούτερ γίνεται. Χτύπα στον brpwser σου το 192.168.100.1 (λογικά αυτό θα έχεις) και μετά πήγαινε κάπου που να λέει upgrade... πάρε κι ένα τηλ την TY, θα σε εξυπηρετήσουν σίγουρα!
... and Justice for ... ALL ...

παιδιά να ρωτήσω κάτι όσους πήραν τον εξοπλισμό της nova τον προηγούμενο μήνα μαζί με την προσφορά..έχει μέσα όλα τα απαραίτητα βύσματα για την σύνδεση με το καλώδιο, ή χρειάζεται κάτι επιπλέον (κάτι τέτοιο ας πούμε);

παιδιά να ρωτήσω κάτι όσους πήραν τον εξοπλισμό της nova τον προηγούμενο μήνα μαζί με την προσφορά..έχει μέσα όλα τα απαραίτητα βύσματα για την σύνδεση με το καλώδιο, ή χρειάζεται κάτι επιπλέον (κάτι τέτοιο ας πούμε);

ταχει ολα μεσα.

Βασικά μόνο μέσα από το ρούτερ γίνεται. Χτύπα στον brpwser σου το 192.168.100.1 (λογικά αυτό θα έχεις) και μετά πήγαινε κάπου που να λέει upgrade... πάρε κι ένα τηλ την TY, θα σε εξυπηρετήσουν σίγουρα!

Τι εννοείς μόνο μέσα από το ρούτερ γίνεται?

Οι τρόποι είναι 3, κατά σειρά ευκολίας:

1)Μέσω του μενού του ρούτερ

2)Μέσω του upgrade wizard (χωριστό πρόγραμμα)

3)Μέσω κονσόλας και εντολών tftp (που όμως είναι η πιο σίγουρη λύση αν τα προηγούμενα δεν πετύχουν)

Έχω αλλάξει 2-3 firmware στο 585v7 που είχα όταν ήμουν στην forthnet και πότε γινόταν με τον 2ο και πότε με τον 3ο τρόπο, ειδικά σε πειραγμένα firmware.

Amazon Fire stick 4k max

Ναι οκ μαζί σου. To χερουκλάτο με το tftp δεν είναι και ότι πιο εύκολο για να το κάνει κάποιος αν δεν γνωρίζει από αυτά. Το update wizard, μπορεί να έχει χάσει κάποιος το cd κτλ. Απλά μέσα από το router ειναι το πιο προφανές. Λάθος έκφρασή το "μόνο". Anw αν πάρει τηλ, θα τον πάνε βήμα βήμα κι ακόμα κι αν δεν ξέρει πως γίνεται θα μάθει!!!:happy:
... and Justice for ... ALL ...

Μόλις τώρα επικοινωνίας για τεχνική βοήθεια για την αναβάθμιση του ρουτερ (tomson 5xx v8) και με ρωτησε ποτε το παρελαβα και μου είπε ότι μάλλον φταίει το ρουτερ .είχατε πάθει κάτι παρόμοιο ?είναι δυνατόν να φταίει Αυτο?

γιατι στον 1ο ανεξοφλητο λογαριασμο μου εκοψαν το ιντερνετ? ουτε καν μια ενημερωση δεν ειχα

ετσι κανουν πλεον. το γραφει και στο χαρτι(ενα εξτρα που ερχεται/ηρθε με το λογαριασμο) αλλωστε

Ειμαι ΕΚΤΟΣ ιδιοκτητου δικτυου Forthnet. Εχω ΟΤΕ αλλα επειδη ειμαι πολυ κοντα σε dslan συγχρονιζω στα 22 περιπου. Εαν βαλω forthnet, υπαρχει ελπιδα να παει πανω απο 8 ή αναγκαστικα μεχρι τα 8;

Ευχαριστω.

Ειμαι ΕΚΤΟΣ ιδιοκτητου δικτυου Forthnet. Εχω ΟΤΕ αλλα επειδη ειμαι πολυ κοντα σε dslan συγχρονιζω στα 22 περιπου. Εαν βαλω forthnet, υπαρχει ελπιδα να παει πανω απο 8 ή αναγκαστικα μεχρι τα 8;

Ευχαριστω.

γιατι να παει τοσο λιγο? αφου εισαι κοντα στο dslan θα εχει παραπλησια ταχυτητα.

Ευχαριστω.

Σχεδόν 8 θα είσαι

Amazon Fire stick 4k max

@gsa1967 : Αυτο ισχυριζεται η Forthnet για οσους ειναι ΕΚΤΟΣ ιδιοκτητου.

@junglist : Να υποθεσω οτι μιλας εκ πειρας; Αν ναι, να μην το ψαξω παραπανω..

Σας ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις.

οκ, δεν το ηξερα, απλα μου φανηκε περιεργο να εισαι με οτε 17 και να πας στα 8.

Σχεδόν 8 θα είσαι

Φαντάζομαι ότι θα είσαι στα 8 αν βάλεις forthnet internet χωρίς να μπεις στο ιδιόκτητο δίκτυο..

Εσύ δεν θέλεις να μπεις στο ιδιόκτητο δίκτυο?

Φαντάζομαι ότι θα είσαι στα 8 αν βάλεις forthnet internet χωρίς να μπεις στο ιδιόκτητο δίκτυο..

Εσύ δεν θέλεις να μπεις στο ιδιόκτητο δίκτυο?

Αφού το λέει καθαρά πως δεν καλύπτεται απο το ιδιόκτητο δίκτυο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung S21 Ultra

Αφού το λέει καθαρά πως δεν καλύπτεται απο το ιδιόκτητο δίκτυο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άλλο το να μην καλύπτεσαι και άλλο ότι είναι εκτός δικτύου..

Απλά επειδή αναφέρει μόνο το τις λέξεις "εκτός δικτύου" δεν μου φάνηκε και τόσο καθαρό :rolleyes:

Αν εννοεί το πρώτο πάω πάσο :D

Αν εννοεί το δεύτερο μπορεί να το τσεκάρει: http://adslwizard.forthnet.gr/

Και ειδικά αν έχει 22mbit από OTE μου φαίνεται δύσκολο να μην έχει σε εκείνη τη περιοχή η Forthnet δίκτυο. :P