kg27gr Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 κατοπιν επικοινωνιας σας παραθετω την απαντηση της εταιριας σχετικα με ποσο εκπτωσης αντι επιδοτησης που "εξαφανιστηκε" <<Σε συνέχεια του αιτήματός σας με αριθμό ......................, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από το αρμόδιο τμήμα λογαριασμών, η επιδότηση που λάβατε έχει αποδοθεί με μορφή πίστωσης στους λογαριασμούς σας και όχι με συσκευή όπως θα έπρεπε. Σύμφωνα με την εμπορική πολιτική της εταιρείας και δεδομένου ότι οι γραμμές σας ανήκουν στα ειδικά προνόμια του ΓΕΣ , εκπίπτει από την επιδότηση το ποσοστό 18,7%.Οπότε δεν προκύπτει κάποια επιπλέον πίστωση.>> γνωριζει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο (ποσο που εκπιπτει απο την επιδοτηση) ή απλά το κανουν γαργαρα και προσπαθουν να καλυψουν καποιο λαθος τους; δεν υπηρχε τετοιος ορος στο συμβολαιο, προβλεπει κατι τετοιο η συμβαση; τι να συμπερανουμε εκτος απο το προφανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrileon7 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γνωριζει κανεις αν μπορουμε με καποιο ποσο επιπλεον π.χ 10ευρω να εχουμε καποιο χρονο ομιλιας προς τριτους;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γνωριζει κανεις αν μπορουμε με καποιο ποσο επιπλεον π.χ 10ευρω να εχουμε καποιο χρονο ομιλιας προς τριτους;; Εδώ είναι η σύμβαση που είναι σε ισχύ.http://www.army.gr/files/File/merimna/ANANEOSH_SYMBASHS_WIND.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrileon7 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εδώ είναι η σύμβαση που είναι σε ισχύ.http://www.army.gr/files/File/merimna/ANANEOSH_SYMBASHS_WIND.pdf Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Υπαρχει καμια εξελιξη στο θεμα??? Γνωριζει κατι καποιος ή αρχισαν τα γκρουπ του Πασχα και δεν δουλευει τιποτα?? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πέρασε και το πασχα και ακομη κανεις δεν μιλα. Μαλλον το κατσικακι ηταν βαρυ Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomaik Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 αστα να πανε ηταν πολλα τα κατσικακια μαλλον...εγω τα νουμερα που εχω τα εβαλα σε δευτερη μοιρα...πηρα f2g και κανω οικονομια..χωρις υπερβολη! Παράθεση www.All-In-Stock.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Μεχρι το 2015 δεν προκειται να βγει συμβαση...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Σιγα μη αλλαζαν την συμβαση.4.74ε καθε μηνα απο τα 2/3 του προσωπικου ξεπλενουν καλα την μπουγαδα της εταιριας Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Θα υπαρξουν αραγε αυξησεις στο προγραμμα των Στρκων?? Να δεις γελια που θα εχει οταν θα χασουν τις χιλιαδες συνδεσεις. Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Θα υπαρξουν αραγε αυξησεις στο προγραμμα των Στρκων?? Να δεις γελια που θα εχει οταν θα χασουν τις χιλιαδες συνδεσεις. Αυτός ο κεραυνός εν αιθρία πως προέκυψε; Γνωρίζεις κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αυτός ο κεραυνός εν αιθρία πως προέκυψε; Γνωρίζεις κάτι; Τι χαρακτηριζεις κεραυνο εν αιθρια? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τι χαρακτηριζεις κεραυνο εν αιθρια? Σε αυτο το νήμα τους τελευταίους μήνες εκεί που δεν υπάρχει καμιά είδηση με το τι θα γίνει βγαίνεις και μιλάς για αυξήσεις, σε αντίθεση με τον/την aleka-o που λέει οτι πριν το 2015 δεν θα υπάρξει αλλαγή. Αρα θα επιμείνω, τι ήταν αυτό που σε έκανε να μιλήσεις για αυξήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Σε αυτο το νήμα τους τελευταίους μήνες εκεί που δεν υπάρχει καμιά είδηση με το τι θα γίνει βγαίνεις και μιλάς για αυξήσεις, σε αντίθεση με τον/την aleka-o που λέει οτι πριν το 2015 δεν θα υπάρξει αλλαγή. Αρα θα επιμείνω, τι ήταν αυτό που σε έκανε να μιλήσεις για αυξήσεις? Οι διαφορες αυξησεις που ανακοινωνει η Wind απο το πουθενα. Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Για αυτό και δεν έχει υπογραφεί ακόμα η νέα σύμβαση. Γιατί ζητάνε τα κέρατα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Αναρωτιεμαι πως η ΠΑ καταφερε και εχει την Cosmote, με ολοκληρο το νουμερο χωρις αστερια και φεγγαρια και ο ΣΞ κολλησε στην Wind. Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Τους προσκάλεσε και τους 3. Απλά οι άλλοι δεν πήγαν. Τόσο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλημέρα, Ξέρει κανείς μέχρι πόσα νούμερα μπορούμε να πάρουμε στο πρόγραμμα αυτό, και με τι περιορισμούς εάν υπάρχουν;; Έχω 3 ήδη και θέλω 4ο να πάρω.. ... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakemjk Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλημέρα, Ξέρει κανείς μέχρι πόσα νούμερα μπορούμε να πάρουμε στο πρόγραμμα αυτό, και με τι περιορισμούς εάν υπάρχουν;; Έχω 3 ήδη και θέλω 4ο να πάρω.. ... Εμείς είμαστε 5 στο ίδιο συμβόλαιο... Άρα έχεις περιθώριο ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εμείς είμαστε 5 στο ίδιο συμβόλαιο... Άρα έχεις περιθώριο ακόμα! Καλησπέρα Δυστυχώς δεν έγινε η δουλειά μου, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να είναι άνω των 13 ετών το παιδί.. ...ή να πάρω για τους γονείς μου.. ...εφόσον όμως δεν ζει ο πατέρας, χάνω το δικαίωμα αυτό (???)..... Η wind κάνει τα πάντα για να φύγουμε από αυτήν. .... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μήπως έχει κάποιος τους όρους και τις χρεώσεις του προγράμματος που ισχύουν σήμερα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μήπως έχει κάποιος τους όρους και τις χρεώσεις του προγράμματος που ισχύουν σήμερα? Ευχαριστώ http://www.army.gr/files/File/merimna/ANANEOSH_SYMBASHS_WIND.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλησπέρα Δυστυχώς δεν έγινε η δουλειά μου, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να είναι άνω των 13 ετών το παιδί.. ...ή να πάρω για τους γονείς μου.. ...εφόσον όμως δεν ζει ο πατέρας, χάνω το δικαίωμα αυτό (???)..... Η wind κάνει τα πάντα για να φύγουμε από αυτήν. .... Τώρα θέλεις σοβαρή απάντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Τώρα θέλεις σοβαρή απάντηση; Ναι, θέλω... .μπορείς να δώσεις; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ναι, θέλω... .μπορείς να δώσεις; Τα μέλη α’ βαθμού συγγενείας των παραπάνω. το γράφουν τα παιδιά πιο πάνω που έχουν επισυνάψει τη σύμβαση! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts