Jump to content

Προγράμματα κινητής Nova για στρατιωτικούς

bianca76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατοπιν επικοινωνιας σας παραθετω την απαντηση της εταιριας σχετικα με ποσο εκπτωσης αντι επιδοτησης που "εξαφανιστηκε"

<<Σε συνέχεια του αιτήματός σας με αριθμό ......................, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από το αρμόδιο τμήμα λογαριασμών, η επιδότηση που λάβατε έχει αποδοθεί με μορφή πίστωσης στους λογαριασμούς σας και όχι με συσκευή όπως θα έπρεπε.

Σύμφωνα με την εμπορική πολιτική της εταιρείας και δεδομένου ότι οι γραμμές σας ανήκουν στα ειδικά προνόμια του ΓΕΣ , εκπίπτει από την επιδότηση το ποσοστό 18,7%.Οπότε δεν προκύπτει κάποια επιπλέον πίστωση.>>

γνωριζει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο (ποσο που εκπιπτει απο την επιδοτηση) ή απλά το κανουν γαργαρα και προσπαθουν να καλυψουν καποιο λαθος τους; δεν υπηρχε τετοιος ορος στο συμβολαιο, προβλεπει κατι τετοιο η συμβαση; τι να συμπερανουμε εκτος απο το προφανες;

Γνωριζει κανεις αν μπορουμε με καποιο ποσο επιπλεον π.χ 10ευρω να εχουμε καποιο χρονο ομιλιας προς τριτους;;

Εδώ είναι η σύμβαση που είναι σε ισχύ.http://www.army.gr/files/File/merimna/ANANEOSH_SYMBASHS_WIND.pdf

Υπαρχει καμια εξελιξη στο θεμα??? Γνωριζει κατι καποιος ή αρχισαν τα γκρουπ του Πασχα και δεν δουλευει τιποτα??
""Nos Power""

• 1 month later...
αστα να πανε ηταν πολλα τα κατσικακια μαλλον...εγω τα νουμερα που εχω τα εβαλα σε δευτερη μοιρα...πηρα f2g και κανω οικονομια..χωρις υπερβολη!
www.All-In-Stock.com

Σιγα μη αλλαζαν την συμβαση.4.74ε καθε μηνα απο τα 2/3 του προσωπικου ξεπλενουν καλα την μπουγαδα της εταιριας
""Nos Power""

• 1 month later...
Θα υπαρξουν αραγε αυξησεις στο προγραμμα των Στρκων?? Να δεις γελια που θα εχει οταν θα χασουν τις χιλιαδες συνδεσεις.
""Nos Power""

Θα υπαρξουν αραγε αυξησεις στο προγραμμα των Στρκων?? Να δεις γελια που θα εχει οταν θα χασουν τις χιλιαδες συνδεσεις.

Αυτός ο κεραυνός εν αιθρία πως προέκυψε; Γνωρίζεις κάτι;

Αυτός ο κεραυνός εν αιθρία πως προέκυψε; Γνωρίζεις κάτι;

Τι χαρακτηριζεις κεραυνο εν αιθρια?

""Nos Power""

Τι χαρακτηριζεις κεραυνο εν αιθρια?

Σε αυτο το νήμα τους τελευταίους μήνες εκεί που δεν υπάρχει καμιά είδηση με το τι θα γίνει βγαίνεις και μιλάς για αυξήσεις, σε αντίθεση με τον/την aleka-o που λέει οτι πριν το 2015 δεν θα υπάρξει αλλαγή.

Αρα θα επιμείνω, τι ήταν αυτό που σε έκανε να μιλήσεις για αυξήσεις?

Σε αυτο το νήμα τους τελευταίους μήνες εκεί που δεν υπάρχει καμιά είδηση με το τι θα γίνει βγαίνεις και μιλάς για αυξήσεις, σε αντίθεση με τον/την aleka-o που λέει οτι πριν το 2015 δεν θα υπάρξει αλλαγή.

Αρα θα επιμείνω, τι ήταν αυτό που σε έκανε να μιλήσεις για αυξήσεις?

Οι διαφορες αυξησεις που ανακοινωνει η Wind απο το πουθενα.

""Nos Power""

Αναρωτιεμαι πως η ΠΑ καταφερε και εχει την Cosmote, με ολοκληρο το νουμερο χωρις αστερια και φεγγαρια και ο ΣΞ κολλησε στην Wind.
""Nos Power""

• 1 month later...

Καλημέρα,

Ξέρει κανείς μέχρι πόσα νούμερα μπορούμε να πάρουμε στο πρόγραμμα αυτό, και με τι περιορισμούς εάν υπάρχουν;;

Έχω 3 ήδη και θέλω 4ο να πάρω.. ...

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλημέρα,

Ξέρει κανείς μέχρι πόσα νούμερα μπορούμε να πάρουμε στο πρόγραμμα αυτό, και με τι περιορισμούς εάν υπάρχουν;;

Έχω 3 ήδη και θέλω 4ο να πάρω.. ...

Εμείς είμαστε 5 στο ίδιο συμβόλαιο... Άρα έχεις περιθώριο ακόμα!

Εμείς είμαστε 5 στο ίδιο συμβόλαιο... Άρα έχεις περιθώριο ακόμα!

Καλησπέρα

Δυστυχώς δεν έγινε η δουλειά μου, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να είναι άνω των 13 ετών το παιδί.. ...ή να πάρω για τους γονείς μου.. ...εφόσον όμως δεν ζει ο πατέρας, χάνω το δικαίωμα αυτό (???).....

Η wind κάνει τα πάντα για να φύγουμε από αυτήν. ....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Μήπως έχει κάποιος τους όρους και τις χρεώσεις του προγράμματος που ισχύουν σήμερα?

Ευχαριστώ

Μήπως έχει κάποιος τους όρους και τις χρεώσεις του προγράμματος που ισχύουν σήμερα?

Ευχαριστώ

http://www.army.gr/files/File/merimna/ANANEOSH_SYMBASHS_WIND.pdf

Καλησπέρα

Δυστυχώς δεν έγινε η δουλειά μου, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να είναι άνω των 13 ετών το παιδί.. ...ή να πάρω για τους γονείς μου.. ...εφόσον όμως δεν ζει ο πατέρας, χάνω το δικαίωμα αυτό (???).....

Η wind κάνει τα πάντα για να φύγουμε από αυτήν. ....

Τώρα θέλεις σοβαρή απάντηση;

Τώρα θέλεις σοβαρή απάντηση;

Ναι, θέλω... .μπορείς να δώσεις;

Ναι, θέλω... .μπορείς να δώσεις;

Τα μέλη α’ βαθμού συγγενείας των παραπάνω.

το γράφουν τα παιδιά πιο πάνω που έχουν επισυνάψει τη σύμβαση!

• The title was changed to Προγράμματα κινητής Nova για στρατιωτικούς