Jump to content

[Επίσημο] Motorola ROKR Z6

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να προσθέσω ότι δεν παίζει mp4 που είναι από το you tube μέσω vixy (αν χρησιμοποιείς το γνωστό online convertor αλλά αυτά τα mp4 δεν τα παίζουν ούτε τα νέα νόκια πλέον , παρα μόνο τα sony ericsson)

• Απαντήσεις 203
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον σήμερα το απόγευμα θα το αγοράσω και εγώ (για δεύτερο) :happy:.

Edit: Τελικά δεν πρόλαβα ανοιχτά τα μαγαζιά :(.

Παιδες σημερα ήρθε και το δικό μου.

Μαυρο με πορτοκαλί..

Πρώτες εντυπώσεις: Τέλειο.

Το μονο που δεν μου άρεσε είναι πως δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση και στις δύο μνήμες από το μενού πολυμέσα, αλλά δεν είναι τίποτα σημαντικό, αφού έχουμε πρόσβαση από τα "αρχεία".

Επίσης η κάμερα, σαν να μην μπορεί να ξεχωρίσει τις γραμμές, ενώ θεωρώ μέγα λάθος από τη μαμά Moto την έλλειψη μιας επιλογής για μεγαλύτερη ανάλυση βίντεο, αφού σίγουρα το σηκώνει.

Κατα τα άλλα το κινητάκι τα σπάει :)

Apo pou to pires to kinhtaki ?

Rothsa se Plasio, e-shop kai germano kai den uparxei pouthena!

Sto Plasio mou eipan pos den tha to xanaferoun, sto e-shop oti tha arghsei para polu kai sto germano oti den uparxei katholou stis apothikes tous:confused:

Το πήρα από κατάστημα Vodafone. Το παρήγγειλα την προηγούμενη παρασκευή και ήρθε σήμερα. Είχε έρθει και ένα ασημι/μαυρο[δεν ξερω τι ακριβως] για κάποιον άλλο που το είχε παραγγείλει. Οπότε πήγαινε και ρώτα, ίσως έχουν δικές τους αποθήκες στις οποίες υπάρχει απόθεμα.

αν το παρεις σε vodafone!!ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ!!

και το δικο μ σε vodafone κατασταση ΗΤΑΝ, αλλα τωρα ειμαι οΚ!

η vodafone εχει καταφερη να καταστρεψει τα κινητα!!:mad: εχει βαλει κατι βλακειες σηματακια πανω στις συσκευες, αλλαζει το menu κλπ!! ΠΟΤΕ δεν την συμπαθησα!!:spam:

καλυτερα να περιμενεις!!:lol::p:happy:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

αν το παρεις σε vodafone!!ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ!!

και το δικο μ σε vodafone κατασταση ΗΤΑΝ, αλλα τωρα ειμαι οΚ!

η vodafone εχει καταφερη να καταστρεψει τα κινητα!!:mad: εχει βαλει κατι βλακειες σηματακια πανω στις συσκευες, αλλαζει το menu κλπ!! ΠΟΤΕ δεν την συμπαθησα!!:spam:

καλυτερα να περιμενεις!!:lol::p:happy:

Απο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ vodafone το πήρα. ΟΧΙ σε ΕΚΔΟΣΗ Vodafone! Το λογισμικό είναι το αυθεντικό της Motorola..

Ευτυχώς η vodafone δεν κατάφερε να καταστρέψει άλλο ένα καλό κινητό! :D

Παιδιά το πήρα κι εγώ απο Vodafone. Είχα παραγγείλει αρχικά το ασημί και αυτό μου έστειλαν αλλά επειδή το κουτί ήταν ανοιγμένο τους το επέστεψα και πήρα το mandarin (μαύρο-πορτοκαλί). Τελικά μετά απο σύγκριση των 2 χρωμάτων το mandarin δείχνει σε σχέση με το silver πολύ πιο ποιοτικό, όμορφο και classy. Τα είχα και τα δύο και σας το υπογράφω! Κυνηγήστε το πορτοκαλί δε θα το μετανιώσεται. Επίσης είχα πετύχει και ένα εντελώς μαύρο σε ένα Γερμανό, καλύτερο απο το ασημί αλλά καμιά σχέση με το mandarin. Νομίζω μόνο σε αυτές τις 3 εκδόσεις έρχεται Ελλάδα. Επίσης για όσους το θέλουν και δεν το βρίσκουν το έχουν και στα καταστήματα της Wind επίσης unbranded (με το αρχικό firmware της Motorola και χωρίς σηματάκια και άλλες βλακίες) όπως και απο Vodafone.

Απο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ vodafone το πήρα. ΟΧΙ σε ΕΚΔΟΣΗ Vodafone! Το λογισμικό είναι το αυθεντικό της Motorola..

Ευτυχώς η vodafone δεν κατάφερε να καταστρέψει άλλο ένα καλό κινητό! :D

dal_kos πόσο σου κρατάει η μπαταρία (πες μου και τη χρήση κάνεις περίπου, το κλείνεις νύχτα; κ.τ.λ); Το περίεργο σε μένα είναι ότι απο τη στιγμή που βγάζει ένδειξη χαμηλή μπαταρία κρατάει μια μέρα ακόμη με κανά 20λεπτο συνομιλίας

Τις τρεις πρωτες μερες, το φορτιζα καθε μέρα, με αρκετά μηνύματα και αναπάντητες[είναι σχεδόν εξίσου επίπονες για τη μπαταρία με τις κανονικές κλήσεις] και αρκετή χρήση media player καθως δοκίμαζα τι μπορεί να κάνει... :)

Όπως διαβασα ομως σε ξενα φορουμ, τις πρωτες δυο βδομαδες, η μπαταρία απογοητεύει...

[Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω τι γινεται γιατί χθες μου επεσε ενα ποτηρι νερο πάνω στο κινητό και το έχω χωρίς μπαταρία για να στεγνωσει :( ελπίζω πως θα δουλεύει, γιατί ουτε να το χαρώ δε πρόλαβα :( ] edit: Ευτυχώς λειτουργει :)

[offtopic]Κι εγώ σε μαύρο το παρήγγειλα και μου φέρανε το πορτοκαλί ενω περίμενα το κατάμαυρο. Το άλλο ήταν ασημί και όπως διαπίστωσα μετά είναι κλάσεις ανώτερο το πορτοκαλί. Πάντως κ απο εξωτερικό που βλέπω σε αυτά τα 3 χρώματα πρέπει να βγαίνει[/offtopic]

dal_kos μία άλλη απορία που είχα πριν το πάρω και εξακολουθώ να έχω τώρα που το πήρα είναι, απο τι υλικό είναι φτιαγμένη η "μεσαία" πορτοκαλί "λωρίδα" που βρίσκεται σα sandwitch ανάμεσα στις μπροστινές μάυρες μεταλικές γυαλιστερές επιφάνειες και το πίσω τμήμα που είναι αλουμίνιο με softtouch επίστρωση. Εσένα τι σου φαίνεται; Αλουμίνιο ή πλαστικό;

Για πλαστικό μου φαίνεται... Δεν νομίζω πως μπροστά είναι μεταλλική η επιφάνεια. Αν υπάρχει κάποια σίγουρη πηγή, θα ήταν καλό.

Για πλαστικό μου φαίνεται... Δεν νομίζω πως μπροστά είναι μεταλλική η επιφάνεια. Αν υπάρχει κάποια σίγουρη πηγή, θα ήταν καλό.

Μη παιδεύεστε.Είναι πολύ απλό να ξεχωρίσετε το πλαστικό από το σιδερένιο.

Απλά, αφήστε το κινητό κάπου έξω για 3-4 λεπτάκια(ειδικά τώρα το χειμώνα) και μετά αγγίξτε την επιφάνεια που θέλετε να τσεκάρετε.

Αν είναι αρκετά κρύα, τότε είναι μεταλλική, αν όχι είναι πλαστική.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Απλά, αφήστε το κινητό κάπου έξω για 3-4 λεπτάκια(ειδικά τώρα το χειμώνα) και μετά αγγίξτε την επιφάνεια που θέλετε να τσεκάρετε.

Αν είναι αρκετά κρύα, τότε είναι μεταλλική, αν όχι είναι πλαστική.:)

Η βάλτε το στο ψυγείο :lol::lol::p

:lol::lol::lol:αυτο βασικα, πιανει και στον ηλιο!! (το καλοκαιρι βεβαια) ... ή αλλιως βαρεστε το με το νυχακι σας, ισως κανει καπιο θορυβο!! :lol::lol:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παιδιά το μπροστινό τμήμα (γυαλιστερό μαύρο) είναι επιχρωμιωμένο αλουμίνιο, 100%.

Τώρα για το πλαϊνό πορτοκαλί δεν είμαι σίγουρος. Πάντως απο το βάρος της συσκευής 115gr

και συγκρίνωντάς το με το βάρος άλλων αντιστοιχων διαστάσεων sliders < 95gr , πιστεύω ότι μάλλον είναι κάποιο μεταλλικό κράμα.

Πάντως έυκολα μπορεί κάποιος να μπερδευτεί με κάποια μεταλλικά κράματα και να τα περάσει για πλαστικά, γιατί δεν έχουν τη κλασική μεταλλική υφή. Για παράδειγμα και το KRZR K1 οι περισσότεροι νομίζουν ότι η συσκευή είναι πλαστική. Κι' όμως όλο το πλαίσιο είναι απο μαγνήσιο (εκτός απο τα: α) "καρούμπαλο" κάτω απο το πληκτρολόγιο όπου βρίσκεται η κεραία και είναι πλαστικό β) μπροστινό γυαλιστερό καπάκι που είναι γυαλί και γ) το κάλυμα της μπαταρίας που είναι αλουμίνιο με επίστρωση soft touch πλαστικού).

Καλύτερα να λες μεταλλικό παρά σιδερένιο ;) , λεπτομέρειες βέβαια :X αλλά απλά σιδερένιο=απο σίδηρο Fe ή κράμα σιδήρου :confused: ενώ μεταλλικό=απο κάποιο μεταλλικό στοιχείο ή κράμα μεταλλικών στοιχείων όπως σίδηρος Fe, χρυσός Au, χαλκός Cu, αλουμίνιο Al, χρώμιο Cr, τιτάνιο Ti, μαγνήσιο Mg, ουράνιο U :geek: ... Όχι βέβαια ότι δε καταλάβαμε τι εννοείς έτσι; :chair: Χωρίς παρεξήγηση κιόλας ... π.χ το ατσάλι δεν είναι μεταλλικό στοιχείο αλλά ολόκληρη οικογένεια κραμάτων του σιδήρου Fe με άνθρακα C (απο 0.2% έως περίπου 2%), και άλλων στοιχείων σε χαμηλότερες περιεκτικότητες ανάλογα με τι ιδιότητες θέλουμε να προσδώσουμε στο κράμα :dizzy: ...

Ναι απο γυαλί είναι, γι αυτό δε γρατζουνιέται εύκολα αλλά σπάει πιο εύκολα απο όσα έχουν πλαστικά προστατευτικά οθόνης.

Συγκεκριμένα στο

http://www.motorola.com/consumer/v/index.jsp?vgnextoid=a474582ea87b1110VgnVCM1000008206b00aRCRD&prodGroup=All+Phones&show=fullSpecification

αν πατήσετε στο Full Specifications -> Lifestyle Features θα δείτε ότι λέει " Design: Mirror-Like Finish, Soft-Touch Feel, Glass and Metal "

άρα μάλλον και το πλαϊνό πορτοκαλί είναι αλουμίνιο.

Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Υπαρχει δυνατοτητα στο συγκεκριμενο κινητο να κανεις Multi-tasking; Δηλαδη γινεται να εχεις ανοιχτο πχ το opera mini και ταυτοχρονα να εισαι msn ή να ακους μουσικη ; Και αν ναι, πως γινεται ; :O

Να ακούς μουσική γίνεται, ανοίγεις το media player, κανεις ελαχιστοποίηση και μετά ανοίγεις ότι πρόγραμμα θέλεις. Επίσης μπορείς να στέλνεις και αρχεια με το bluetooth, ενώ ακούς μουσική ή έχεις ανοικτή κάποια εφαρμογή. Το μόνο που σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις, είναι να έχεις δύο εφαρμογές java ανοικτές.