bomber21 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Μήπως ξέρεις πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο? btw,τους έστειλα ένα email και μου απάντησαν: σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες για την συγκεκριμένη συσκευή σχετικά με την ημερομηνία άφιξης και εμπορικής διάθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 παιδια καλημερα επειδη σκοπεβω να παρω το κινητο αυτο το εχει κανεις και αν τα Linux επιρρεαζουν αλλες λειτουργιες Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 paidia kserei kaneis an mporoume na fortwsoume xartes stas linux??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Aπό ότι είδα το έβγαλε και το πλαίσιο σε πολύ καλή τιμή. 231€ Ακόμα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο. Πολύ όμορφο τηλέφωνο, με καλές δυνατότητες και σε πολύ καλή τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 είμαι κάτοχος ενός z6 μανταριν και είναι super...απλά super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Μπορείς να μας πεις αναλυτικότερες εντυπώσεις από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 μπορώ πολύ καλή μπαταρία οθόνη καλή ως συνήθως αλλά θα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερη ήχος , ταχύτητα σύνδεσης και μεταφοράς αρχείων άψογη , και δικτύου και πολύ ωραίο sliding απαλό και εύκολο πακέτο και 1gb καρτούλα μενού ίδιο με του v8 δηλαδή ικανοποιητικότατο δεν έχει δυστυχώς ραδιόφωνο και καλή βιντεολήψη (εώς απαράδεκτη) και η ανάλυση των 2 mgpxl στις φώτο δεν είναι και ότι καλύτερο σε γενικές γραμμές πάντως -σε σχέση με την τιμή του δεν παίζεται και φυσικά το μαύρο -πορτοκαλί είναι κλάσεις ανώτερο από το μεταλλικό σε εξωτερική εμφάνιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Πολύ ενδιαφέρον κινητό και σκέφτομαι πολύ σοβαρά την πιθανότητα να είναι η επόμενη συσκευή μου... Έχω πρώτα όμως κάποιες απορρίες τις οποίες θα ήθελα πρώτα να λύσω... - Από μπαταρία πώς πάει το κινητό; Τι αυτονομία έχει και με τι χρήση; - Από ποιότητα συνομιλίας τι λέει; Είναι ικανοποιητικό το ακουστικό και το μικρόφωνο; Από σήμα; - Σε κάποια site (πχ Πλαίσιο), λέει ότι το κινητό έχει WiFi. Ισχύει; - Με το κινητό δίνεται λογικά κάποιο λογισμικό για συγχρονισμό με τον υπολογιστή. Είναι δυνατή η σύνδεση με bluetooth; Στην περίπτωση αυτή, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο internet με το κινητό χρησιμοποιώντας τη σύνδεση του υπολογιστή; - Το λογισμικό τελικά είναι "κλειστό" ή μπορούμε να περάσουμε κανονικά άλλες εφαρμογές; - το πιο σημαντικό για το τέλος: το κινητό αναπαράγει κανονικά οποιοδήποτε mp3 περάσουμε στη μνήμη του; Γιατί στο preview του myphone αναφάιρεται συνεχώς κάτι περί "νόμιμα αγορασμένων τραγουδιών" κλπ. Δηλαδή, αν περάσω ένα mp3 το οποίο το έχω κατεβάσει από το net (όχι το έχω αγοράσει από το αντίστοιχο κατάστημα mp3) ή μου στείλει κάποιος ένα με bluetooth, θα το αναπαράγει κανονικά; Αυτή η τεχνολογία ελέγχου γνησιότητας του windows media player με τρομάζει λίγο... Ελπίζω να μην κούρασα πολύ με τις ερωτήσεις μου και το μεγάλο post... Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις πιαθανές απαντήσεις σας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 koulou κι εγώ ενδιαφέρομαι πολύ για το συγκεκριμένο και το έχω παραγγείλει απο Vodafone, το περιμένω Παρασκευή, το Πλαίσιο έχει λάθος πληροφορίες για το ότι έχει WiFi, ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Mια άλλη συσκευή της motorola που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει, και ίσως Ευρώπη να μην έρθει ποτέ, έχει WiFi και εξωτερικά είναι σχεδόν ίδια με το Z6 και λέγεται προς το παρόν Marco. Εφαρμογές, πέρα απο τα γνωστά χαζοπαιχνιδάκια σε Java και μια εφαρμογή-υπηρεσία (προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στη Λατινική Αμερική, αλλά μπορείς να τη κατεβάσεις) της Motorola που λέγεται MotoID (google it για να δείς τι κάνει, συνοπτικά αναγνωρίζει τραγούδια που ακούγονται και σου παρουσιάζει πληροφορίες τους) δυστυχώς δεν θα μπορείς να βάλεις και αυτό γιατί αν και τρέχει Linux core δεν είναι ανοιχτή πλατφόρμα. Λογισμικό, ναι το πακέτο έχει μέσα το Motorola Phone Tools σε CD και μαζί και καλώδιο USB για σύνδεση με τον υπολογιστή. Αυτό που ρωτάς για Internet μέσω υπολογιστή με Bluetooth, εγώ το έχω πετύχει και με το V3, λογικά θα γίνεται και με το Ζ6, δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Για τα mp3, ναι παίζει όλων των ειδών τα mp3 είτε έχουν είτε δεν έχουν DRM (πνευματικά δικαιώματα). Για τα υπόλοιπα που ρωτάς σε έχουν ήδη καλύψει οι προηγούμενοι πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 το μπέρδεμα μάλλον προέκυψε από το wireless σήμα που έχει επάνω της η συσκευή και αφορά την μουσική και τα ακουστικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as1234 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 απο αυτονομια πως παει το κινητο?Εφαρμογες Jar δεχεται?Παιζει mp4 η μονο 3gp?Αφηνει δακτυλιες πανω του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 καλο ειναι σαν μοντελακι!!αν θες ομως κατι σε ιδιο design και με περισσοτερες ικανοτητες προτεινω z8 edit:αν εισαι και λεφτας,τοτε z8!!;) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Προς χρήστες Ζ6: Εχω στείλει πίσω για αντικατάσταση 2 συγκεκριμένες συσκευές, και είμαι με την τρίτη στα χέρια από σήμερα το πρωί (και οι 3 είχαν πρόβλημα στις εικόνες -- άλλες τις φόρτωναν, άλλες τις φόρτωναν μισές, άλλες καθόλου, άλλες με γραμμές , πάντα με εναλλαγές, δηλαδή δε το κανε σε όλες τις εικόνες). Η 3η μετά από επικοινωνία με έναν φίλο πωλητή της Motorola έφυγε για σέρβις στο κεντρικό σερβις της Μοτορόλα, και μάλλον της έκαναν αναβάθμιση. Τώρα με τις εικόνες είναι οκ, αλλά το θέμα είναι το εξής... Ενώ η συσκευή υποτίθεται ότι υποστηρίζει αρχεία mp4, όποτε φορτώνω κάποιο μου βγάζει ένα άκυρο μήνυμα που λέει ότι το bit δεν ειναι σωστό κ δε μπορεί να το ανοίξει, κ άλλες τέτοιες μουφιές. Παρακαλώ λοιπόν, όποιος έχει το εν λόγω τηλέφωνο, να μου πει επίσημα εάν υποστηρίζει mp4, ή αν πάλι έχω πρόβλημα λογισμικού. :mad: Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 μηπως παιζουν ρολο τα bit? αυτα ειναι η ποιοτητα ηχου! ενα κινητο δεν μπορει να παρει οποιοδηποτε αριθμο bit! μερικα παιρνουν εως 320! αλλα πολυ λιγοτερα! μηπως φορτωνεις βιντεο με πολλα bit που ειναι δυσκολο να τα παιξει το κινητο? για ψαξε αυτο το ενδεχομενο... και τα mp4 εχουν μεγαλο bit (νομιζω) γτ εχουν καλυτερη ποιοτητα απο τα Mp3! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Προς χρήστες Ζ6: Εχω στείλει πίσω για αντικατάσταση 2 συγκεκριμένες συσκευές, και είμαι με την τρίτη στα χέρια από σήμερα το πρωί (και οι 3 είχαν πρόβλημα στις εικόνες -- άλλες τις φόρτωναν, άλλες τις φόρτωναν μισές, άλλες καθόλου, άλλες με γραμμές , πάντα με εναλλαγές, δηλαδή δε το κανε σε όλες τις εικόνες). Η 3η μετά από επικοινωνία με έναν φίλο πωλητή της Motorola έφυγε για σέρβις στο κεντρικό σερβις της Μοτορόλα, και μάλλον της έκαναν αναβάθμιση. Τώρα με τις εικόνες είναι οκ, αλλά το θέμα είναι το εξής... Ενώ η συσκευή υποτίθεται ότι υποστηρίζει αρχεία mp4, όποτε φορτώνω κάποιο μου βγάζει ένα άκυρο μήνυμα που λέει ότι το bit δεν ειναι σωστό κ δε μπορεί να το ανοίξει, κ άλλες τέτοιες μουφιές. Παρακαλώ λοιπόν, όποιος έχει το εν λόγω τηλέφωνο, να μου πει επίσημα εάν υποστηρίζει mp4, ή αν πάλι έχω πρόβλημα λογισμικού. :mad: Ευχαριστώ Μήπως υποστηρίζει μεν Mp4 αλλά όχι H.264?(με λίγα λόγια ανάλυση 320*240?) Δοκίμασε βιντεάκια με ανάλυση 176*220(H.263) να δείς αν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Ayto pou leei o ddr2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 εχω την εντυπωση πως το z6 εχει ιδια οθονη με το v3x!! δλδ ιδια αναλυση και ειναι στα ιδια μετρα! 320χ240! γτ φαινεται να ειναι στο ιδιο μεγεθος... θα μας πει ο φιλος!:happy: ΕDIT: SUMMARY OF FEATURES - Enhanced music experience featuring Windows Media Player 11 - Integrated music player that supports multiple audio files: Windows WMAv10 plus Janus DRM, MP3, AAC, AAC+, AAC+ enhanced, AMR NB, WAV, XMF - USB 2.0 for high speed transfers and data access - 64 MB on-board user memory, plus 2GB removable MicroSD memory card slot for music, pictures and other media - High end finishes including a mirror-like finish, soft-touch feel, glass and metal - New Linux operating system that incorporates kJava - Enhanced user interface - Enhanced chipset - 2 Megapixel camera with light and landscape viewfinder - Video capture and playback, MPEG 4 3GPP, h.263 - Airplane mode - Messaging via MMS, SMS, IM, Email/POP3 - Mobile Phone Tools support for PC synch of phonebook, contacts, and media - Quad-Band (GPRS/EDGE) functionality - 320 x 240, 2" 262K colors TFT display - Dimensions: 105x45x16.2mm - Weight: 105g; Size: Approximately 69cc - Talk Time: 180-420 minutes; Standby Time: 200-400 hours - Battery: 780 mAH τελικα το λεει, ειναι 320 χ 240 Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 εχω την εντυπωση πως το z6 εχει ιδια οθονη με το v3x!! δλδ ιδια αναλυση και ειναι στα ιδια μετρα! 360χ240! γτ φαινεται να ειναι στο ιδιο μεγεθος... θα μας πει ο φιλος!:happy: ΕDIT: SUMMARY OF FEATURES - Enhanced music experience featuring Windows Media Player 11 - Integrated music player that supports multiple audio files: Windows WMAv10 plus Janus DRM, MP3, AAC, AAC+, AAC+ enhanced, AMR NB, WAV, XMF - USB 2.0 for high speed transfers and data access - 64 MB on-board user memory, plus 2GB removable MicroSD memory card slot for music, pictures and other media - High end finishes including a mirror-like finish, soft-touch feel, glass and metal - New Linux operating system that incorporates kJava - Enhanced user interface - Enhanced chipset - 2 Megapixel camera with light and landscape viewfinder - Video capture and playback, MPEG 4 3GPP, h.263 - Airplane mode - Messaging via MMS, SMS, IM, Email/POP3 - Mobile Phone Tools support for PC synch of phonebook, contacts, and media - Quad-Band (GPRS/EDGE) functionality - 320 x 240, 2" 262K colors TFT display - Dimensions: 105x45x16.2mm - Weight: 105g; Size: Approximately 69cc - Talk Time: 180-420 minutes; Standby Time: 200-400 hours - Battery: 780 mAH τελικα το λεει, ειναι 320 χ 240 Κοίτα τι λεει: Μπορεί η οθόνη να έχει μέγεθος(δλδ ανάλυση)240*320 αλλά τα βίντεο που μπορεί να παίξει είναι 176*220(αν πρόκειται για mp4, γιατί 3gp παίζει σίγουρα και με ανάλυση 320*240) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ωωππ, ναι σωστος!! εκανε μπαμ το 320 χ 240 και παρασυρθηκα!! δεν διαβασα τπτ αλλο... παντως το δικο μ εχει παρει και βιντεο τετοιας αναλυσης, και φανταστηκα κατι παρομοιο! :yawn: καληνυχτα, παω για υπνο!:baby::zzz: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mouki Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Το ξέρω πως πρόκειται για την ποιότητα. Οποιαδήποτε ποιότητα κ να το περάσω, μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. Εξάλλου τα μπ4 που πέρασα μέσα είναι από άλλο κινητό που τα παιζει κανονικα.. Edit: Έχω δοκιμάσει οποιαδήποτε τροποποίηση κ μου βγάζει το ίδιο ακριβώς σφάλμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Τοτε, το κινητο θα φταιει απο την μανα του!!:rolleyes: λογικα, παρε μονος σου πιο δραστικα μετρα!! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Το ξέρω πως πρόκειται για την ποιότητα. Οποιαδήποτε ποιότητα κ να το περάσω, μου βγάζει το ίδιο σφάλμα. Εξάλλου τα μπ4 που πέρασα μέσα είναι από άλλο κινητό που τα παιζει κανονικα.. Edit: Έχω δοκιμάσει οποιαδήποτε τροποποίηση κ μου βγάζει το ίδιο ακριβώς σφάλμα.. Μα το άλλο κινητό μπορεί να παίζει βίντεο ανάλυσης 240*320. Τσέκαρε την ανάλυση των βίντεο που δεν παίζει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 μια χαρά τα παίζει τα mp4 και 240χ320..... εγώ έχω μέσα ολόκληρα movies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dal_kos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Καλησπέρα, Σε τι bitrate τα εχεις περασει? Και με ποιο προγραμμα εχεις κανει κωδικοποίηση? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 για τέλειο αποτέλεσμα Video Bitrate: 325 kbps Resolution: 320x240 Frame Rate: 25 Audio Codec: LC-AAC Audio Bitrate: 96 kbps αν θες δες αυτό και πες μου άποψη....http://rapidshare.com/files/79874120/Futurama_-_S01E01_-_The_Space_Pilot_3000__up_by_lukcio_.mp4 ε'ιναι το pilot του FUTURAMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts