Fotis55 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Χρηστος ΠΑΠΑΡΗΣ:):lol::lol: Εγω δουλευω στο ΚΤΕΟ Δραμας και εχω δει το ονομα PA-PA-RIS σε πολλα φορτηγα με τεραστια γραμματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Γυναικείο όνομα: Κατίγκω Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Γυναικείο όνομα: Κατίγκω Υποκοριστικό του Κατερίνα είναι :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Αστερινός Ουρανός, και Γιάννης Μπάτμαν, απο τους πελάτες της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Οκ lets play. 2 αδέρφια γνωστοί μου. Το κορίτσι το λένε Φιλομήλα και τον αδερφό της Λαοδάμα. Ροδαμάνθη Σουπιωνά. Και ένα παιδί από τότε που ήμουν φαντάρος που τον είχαμε ταράξει στην πλάκα...Αρχίδαμος Καυλακώνης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MariosG13 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Hparxoun auta ta onomata pou lete??!! enan filo mou ton lene Άγι,Πολιδεύκη.Kati files mou legontai Γιούλη (Παναγούλα είναι το κανονικό),Φαιδώρα,Ελπίδα,Ξένια,Πασχαλιά(Λίνα),Θεοδούλα και κάτι άλλα κουφά.Mia ka8igitria mou legotane Κανέλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Καθως τακτοποιουσα τα συρταρια στο δωματιο μου, βρηκα ενα χαρτι απο τοτε που δουλευα ως τηλεφωνητρια σε μια τραπεζα... Εκει ειχα σημειωσει ολα τα περιεργα ονοματα που συναντουσα! Μιλαμε ομως οτι πολλες φορες εριχνα τοσο γελιο που δε μπορουσα να μιλησω οταν το σηκωναν :p:happy: Σας τα παραθετω... Παλαμίδου Γενοβέφα Κοτζαουστόπουλος Σάββας Μωυσίδου Ευρώπη Σαρχατλής Στέργιος Καραταρούκ Στυλιανή Πιτσικουλάκης Εμμανουήλ Ακάλεστος Αναστάσιος Κοτζιαπαναγιώτη Ορθοδοξία Τσιμπλοστεφανάκης Μιχαήλ(!!!) Καληωράκη Χρυσαφούλα Καπότας Νικόλαος Πιστιόλη Αγορίτσα Τσιγάρος Δημήτριος Μεφσούτ Τίτος Παράνομος Δημήτριος Σπινθουράκη Πελαγία Σκαφίδα Γραμματική Σωληναραίος Αντώνιος Παντουβά Ευπραξία Καραγκιόζης Λεωνίδας Μπλε Φλώρα(!!!) Δεπάστα Φωτεινή Ντιμπ Δημήτριος Μπαλοπήτας Εμμανουήλ Μώλος Ευάγγελος Το καλύτερο το άφησα για το τέλος... Δεν είναι πάαααρα πολύ αστειο αλλα ειχα πετυχει την καρτελα της 4 φορες και δεν καταφερα καμια φορα να συγκρατηθω και να μιλήσω!!! ...Βάρκα Μαρία..!!!!!!!!!! Η αλήθεια είναι οτι την 4η φορα η συνομιλία μας είχε ως εξής: - Καλημέρα, την κυρία Βάρκα θα ήθελα. - Η ίδια. - Εεεε...πφφφφ(προσπαθω να μη γελασω)!! -κλικ!-(κλεισιμο τηλεφωνου)!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ergazomoun se grammateis prin ena xrono kai erxetai mia kopela pou ithele mia vevaiosh kai ths leo logo fortou epitheto kai onoma grhgora kai apantaei to theiko: Koukkou Vagia. kai eliosa sto gelio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Απο τον καταλογο: ΚΟΛΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΛΕΝΑ ΜΟΥΝ*ΟΥΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Πέτρος Μπάτμαν Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Αστερινός Ουρανός, και Γιάννης Μπάτμαν, απο τους πελάτες της cosmote Πέτρος Μπάτμαν Λες να 'χουν καμιά συγγένεια? :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Αγαπημένη συμφοιτήτρια με το όνομα ΠΟΘΗΤΗ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 περίεργα ονόματα/επώνυμα Κατάρα κούλα (όνομα και πράγμα) Πούλος χαράλαμπος (τύπου νταλικέρης) Κατσικογιώργος Δούλος Νικόλαος (υπάλληλος φωτοτυπικού) Παπαρουπάς (καθηγητής μαθηματικών) Μαυροκώλης Στέργιος (χημικός) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Αγαπημένη συμφοιτήτρια με το όνομα ΠΟΘΗΤΗ!! :blink: σήμερα μου ανέφεραν για μια Ποθητή Χατζαρούλα :lol: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 :blink: σήμερα μου ανέφεραν για μια Ποθητή Χατζαρούλα :lol: Σόι πάει το βασίλειο δηλαδή:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicosrg Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 είδα σε πλαίσιο πινακίδας αυτοκινήτου να γράφει Ζησκατας:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 είδα σε πλαίσιο πινακίδας αυτοκινήτου να γράφει Ζησκατας:lol: Ζήσκατας,Ζησκάτας ή Ζησκατάς??:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Σήμερα έσκασε μύτη στο μαγαζί πελάτης ονόματο Αγγουρίδης κ τον "πασπάλιζε τον κουραμπιέ" απ οτι καταλάβαμε όλοι,κρα έκανε ο τύπος!Ετοιμος ήμουν να του πώ "τον Αγγουρίδη άλλος τον τρώει και ζορίζεται,άλλος τον τρώει και δροσίζεται":p Και υπάρχει και ένας φιλανδός συνεργάτης της αδερφής μου που τον λένε Τόμυ Χύνο!:lol: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Μια φορα ημουν σε με τον θειο μου σε ενα συνεργειο αυτοκινητων ειχαμε παει εκει το αμαξι του κα δεν θυμαμαι τι ειχε γινει και ζητησε ο θειος μου καποιου μηχανικου δεν θυμαμαι καλα το τηλ και του δινει αυτος το τηλ και λεει ο θειος μου πως τον λενε στο επιθετο?? Λεει και αυτος Μοσχο:lol::lol:!! Με επιασε ενα γελιο λεω φανταζεσαι?Καλησπερα κυριε μοσχε...Εμενα θα με επιαναν τα γελια και μαλλον θα το εκλεινα!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Και υπάρχει και ένας φιλανδός συνεργάτης της αδερφής μου που τον λένε Τόμυ Χύνο!:lol: Ειναι αυτο που λεμε "Χυνοοο χυνοοο φωναξε η χηνα στον αντρας της" :p:p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Μια γνωστή μου: "Μ. Χύνη". -Ποια? -Η Μ. Χύνη. -Τώρα? ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Thn gineka mou thn lene MATRONA.:) Einai agia ths xiou! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 χαρωνίτης δράκος... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Επίθετο γυναικείο .... Ψαρά επίθετο αντρικό .... ********έλης Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 το "ψαρα" δεν ειναι και πολυ περιεργο...ξερω 2-3 με αυτο το επιθετο(ασχετους μεταξυ τους κιολας) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts