athadef21 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Πως κλείνουμε το αυτόματο Activesync: (δεν το έχω πλέον το PDA - και όταν το είχα ήταν στα αγγλικά, οπότε θα λέω τις επιλογές κατα προσέγγιση) Πάμε στο PDA στο Active Sync και πατάμε Επιλογές -> Προσθήκη Διακομιστή (στα αγγλικά είναι Add Server) στην συνέχεια βάζουμε μούφες στοιχεία μέχρι να ολοκληρωθεί η προσθήκη και αφού γυρίσουμε στην αρχική οθόνη του Active Sync πατάμε Επιλογές -> Προγραμματισμός (στα αγγλικά είναι Schedule...) στις δύο επιλογές που μας εμφανίζει επιλέγουμε "χειροκίνητα" (στα αγγλικά είναι manual) και πατάμε ΟΚ. στην συνέχεια μπορούμε να σβήσουμε τον διακομιστή που είχαμε προσθέσει - το activesync δεν θα ξανακάνει τίποτα μόνο του γλιτώνοντάς μας αρκετή μπαταριούλα :) καλά αυτό ψάχναμε τόσο καιρό στο forum. Που το ξετρύπωσες?σε forum?μονος σου?Γιατί για να το ψάξεις στην τύχη μονος σου...θέλει υπομονή και evrimatikotita.to δοκιμάζω και εγώ και ξανάρχομαι με post Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Τι εννοείτε μπαίνει από μόνο του? Δηλαδή τι γίνεται? :blink: Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Όντως γλυτώνει από μπαταρία; Γιατί εγώ δεν το κλείνω ποτέ και δε μπορώ να πώ ότι καταναλώνεται η μπαταρία πιο γρήγορα... Επίσης αυτή η απενεργοποίηση τι σημαίνει; Όταν συνδέω το pc με το κινητό για να γίνει συγχρονισμός θα πρέπει να ανοίγω χειροκίνητα το activesync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Όντως γλυτώνει από μπαταρία; Γιατί εγώ δεν το κλείνω ποτέ και δε μπορώ να πώ ότι καταναλώνεται η μπαταρία πιο γρήγορα... Επίσης αυτή η απενεργοποίηση τι σημαίνει; Όταν συνδέω το pc με το κινητό για να γίνει συγχρονισμός θα πρέπει να ανοίγω χειροκίνητα το activesync? και εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει πως δεν μου έτρωγε μπαταρία το activesync ίσως και το αντίθετο. Έκανα το κολπάκι πάντως και όντως δεν μπαίνει μόνο του το activesync. Επειδή μου δημιουργεί άλλα προβλήματα το κινητό όμως δεν μπόρεσα να δώ τι γίνεται με την μπαταρία. Δεν μου φαίνεται να αλλάζει τίποτα πάντως. Όσο για το τι γίνεται με τον συγχρονισμό δεν μπορώ να πώ διότι το κάνω μέσω bluetooth και άρα έτσι και αλλιώς το ανοίγω χειροκίνητα από το κινητό. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Εν τω μεταξύ μου έχει χαλάσει και κάνει όλο κολπάκια και κλείνει μόνο του και χάνει τα δεδομένα όλο και πιο πολύ. Έχει σπάσει και εκεί που είναι οι υπέρυθρες και κάτι έχει γίνει και δεν κάνει καλή επαφή. :( Οπότε για να μην τα πολυλογώ μου την έχει δώσει και τελικά αν και έλεγα να περιμένω να διαλέξω μεταξύ TyTn II και Polaris (Touch Cruise) μάλλον με βλέπω να παίρνω το TyTn να τελειώνω διότι το χρειάζομαι και όλας το ppc. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Όντως γλυτώνει από μπαταρία; Γιατί εγώ δεν το κλείνω ποτέ και δε μπορώ να πώ ότι καταναλώνεται η μπαταρία πιο γρήγορα... Επίσης αυτή η απενεργοποίηση τι σημαίνει; Όταν συνδέω το pc με το κινητό για να γίνει συγχρονισμός θα πρέπει να ανοίγω χειροκίνητα το activesync? Αυτό που αλλάζει είναι ότι το Activesync στο κινητό δεν ελέγχει κάθε τρεις και λίγο να δει αν έχεις αλλάξει κάτι. Το Activesync στο PC δεν επηρεάζεται, δηλαδή αν κάνεις μια αλλαγή στο Outlook περνάει κατευθείαν. Θεωρητικά γλιτώνεις μπαταρία... :) Πρακτικά δεν έκατσα ποτέ να το μετρήσω για να δώ διαφορές. Πάντως νομίζω ότι κρατούσε λίγο περισσότερο (εμπειρικά). Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Εν τω μεταξύ μου έχει χαλάσει και κάνει όλο κολπάκια και κλείνει μόνο του και χάνει τα δεδομένα όλο και πιο πολύ. Έχει σπάσει και εκεί που είναι οι υπέρυθρες και κάτι έχει γίνει και δεν κάνει καλή επαφή. :( Οπότε για να μην τα πολυλογώ μου την έχει δώσει και τελικά αν και έλεγα να περιμένω να διαλέξω μεταξύ TyTn II και Polaris (Touch Cruise) μάλλον με βλέπω να παίρνω το TyTn να τελειώνω διότι το χρειάζομαι και όλας το ppc. Και εσένα έχει φύγει το πλαστικό των υπέρυθρων?!?! Καλά και σε μένα και σε άλλον έναν που το έχω δει έχει φύγει... Τελικά αυτά τα προβλήματα των HP είναι σε όλους τα ίδια...! Ααα ρε αυτός ο έλεγχος ποιότητας με κυνηγά από τη σχολή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicont Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 kelyfos gia to ppc pou mporo na bro? mazi me ta koumpia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Και εσένα έχει φύγει το πλαστικό των υπέρυθρων?!?! Καλά και σε μένα και σε άλλον έναν που το έχω δει έχει φύγει... Τελικά αυτά τα προβλήματα των HP είναι σε όλους τα ίδια...! Ααα ρε αυτός ο έλεγχος ποιότητας με κυνηγά από τη σχολή! Αστα όντως. Ψιλοκουνάει το πλαστικό σε εναν φίλο που έχει το ίδιο. Βλέπω να του φευγει και αυτουνού! :( Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα αλλά κάθε μέρα που περνάει πλησιάζω στο Kaiser. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Πριν 2 μερες περιπου, ενω εβγαινα απο το αυτοκινητο μου ζορισα λιγο το κινητο, που το ειχα στη θηκη της ζωνης. Αποτελεσμα?.....Ραγισε η οθονη αφης, (οχι το LCD). Εκει επιτοπου παθαινω 3 εγκεφαλικα, 5 εμφραγματα, ασπρισα, πρασινισα...... και προσπαθω να συνελθω. Μολις παω σπιτι αρχιζω να ψαχνω παντου ebay, emarket, ibid .. παντου. Πουθενα δεν εβρισκα.... οθονη. Το πρωι τηλεφωνω στην ΗΡ. Ποσο κοστιζει ρε παιδια να φτιαχτει,,,,"Μην στεναχωριεσται" αυτοι... Ποσο θα πληρωσω ρε παιδια, " Μην αγχωνεσαι" αυτοι, "θα σου στειλουμε το courier να το παραλαβει απο την πορτα σας", ρε ποσο θα μου βγει το μαλι?? .... τιποτα αυτοι συνεχως αποφευγαν να μου απαντησουν με χαζες δικαιολογιες. ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ, ΦΟΒΗΘΗΚΑ. Πηγα και πηρα το Sony ericsson w910i για να σβησω την στεναχωρια μου.(Αλλιως το λεμε και shopping therapy) Και πριν απο λιγο ..... βρηκα στο ebay στο Χονγκ Κονγκ, touch screen, για ΗΡ 6800 (6828,6815) μονο με 13,60 ευρω (με τα μεταφορικα μεσα). Αραγε τι θα πληρωνα στην ΗΡ Ελλας ....??? Συμβουλη... μην βγαζετε το πλαστικο καπακι που ανοιγει προς τα πανω.... ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Πριν 2 μερες περιπου, ενω εβγαινα απο το αυτοκινητο μου ζορισα λιγο το κινητο, που το ειχα στη θηκη της ζωνης. Αποτελεσμα?.....Ραγισε η οθονη αφης, (οχι το LCD). Εκει επιτοπου παθαινω 3 εγκεφαλικα, 5 εμφραγματα, ασπρισα, πρασινισα...... και προσπαθω να συνελθω. Μολις παω σπιτι αρχιζω να ψαχνω παντου ebay, emarket, ibid .. παντου. Πουθενα δεν εβρισκα.... οθονη. Το πρωι τηλεφωνω στην ΗΡ. Ποσο κοστιζει ρε παιδια να φτιαχτει,,,,"Μην στεναχωριεσται" αυτοι... Ποσο θα πληρωσω ρε παιδια, " Μην αγχωνεσαι" αυτοι, "θα σου στειλουμε το courier να το παραλαβει απο την πορτα σας", ρε ποσο θα μου βγει το μαλι?? .... τιποτα αυτοι συνεχως αποφευγαν να μου απαντησουν με χαζες δικαιολογιες. ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ, ΦΟΒΗΘΗΚΑ. Πηγα και πηρα το Sony ericsson w910i για να σβησω την στεναχωρια μου.(Αλλιως το λεμε και shopping therapy) Και πριν απο λιγο ..... βρηκα στο ebay στο Χονγκ Κονγκ, touch screen, για ΗΡ 6800 (6828,6815) μονο με 13,60 ευρω (με τα μεταφορικα μεσα). Αραγε τι θα πληρωνα στην ΗΡ Ελλας ....??? Συμβουλη... μην βγαζετε το πλαστικο καπακι που ανοιγει προς τα πανω.... ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ Φίλε μου κρίμα. Καλορύζικο το καινούργιο κινητό πάντως. Δέν περίμενες το W960 αφού ήθελες sony (sorry off topic). Εγώ που το έχω βγάλει το καπάκι δεν έχει πάθει τίποτα η οθόνη!!! αλλά το πλαστικό των υπερύθρων...ένα χάλι έχει γίνει. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Δεν ξέρω αν το έχω ξανααναφέρει αλλά το κινητό μου κάνει κάτι πολύ εκνευριστικό... Έχει σταματήσει να λειτουργεί η υπενθύμιση του ημερολογίου... Από το ήχοι και ειδοποιήσεις έχω βάλει κανονικά και ήχο και να δείχνει το μήνυμα και δόνηση για τις υπενθυμίσεις αλλά δεν κάνει τπτ... Το μόνο που κάνει είναι όταν φτάσει η ώρα να κτυπήσει απλά ανάβει η οθόνη αλλά τπτ άλλο. Ούτε το μπαλονάκι με την υπενθύμιση που έβγαινε παλιά ούτε ήχος... Όπως είναι λογικό αυτό το πράγμα καθιστά το ημερολόγιό μου σχεδόν άχρηστο... Και μου το έκανε και παλιότερα αλλά θεώρησα ότι με το hard reset που έκανα για το update θα λυνόταν. Έκανα όμως λάθος! Πρέπει να ψάξω πιο πρόγραμμα φταίει γιαυτή την κατάσταση, δεν έχω και πολλά και είναι όλα απαραίτητα... Μήπως το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Δεν ξέρω αν το έχω ξανααναφέρει αλλά το κινητό μου κάνει κάτι πολύ εκνευριστικό... Έχει σταματήσει να λειτουργεί η υπενθύμιση του ημερολογίου... Από το ήχοι και ειδοποιήσεις έχω βάλει κανονικά και ήχο και να δείχνει το μήνυμα και δόνηση για τις υπενθυμίσεις αλλά δεν κάνει τπτ... Το μόνο που κάνει είναι όταν φτάσει η ώρα να κτυπήσει απλά ανάβει η οθόνη αλλά τπτ άλλο. Ούτε το μπαλονάκι με την υπενθύμιση που έβγαινε παλιά ούτε ήχος... Όπως είναι λογικό αυτό το πράγμα καθιστά το ημερολόγιό μου σχεδόν άχρηστο... Και μου το έκανε και παλιότερα αλλά θεώρησα ότι με το hard reset που έκανα για το update θα λυνόταν. Έκανα όμως λάθος! Πρέπει να ψάξω πιο πρόγραμμα φταίει γιαυτή την κατάσταση, δεν έχω και πολλά και είναι όλα απαραίτητα... Μήπως το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό;; Ναι! Λοιπόν ελπίζω να είναι και για σένα το ίδιο με εμένα. Μου το έκανε επειδή από τα πολλά activesync κτλ... είχε μεσα στο notification queue ένα σωρό εγγραφές από reminders κτλ... είναι πρόβλημα όλων των wm συσκευών. Τουλάχιστων των wm5. Θα κατεβλασεις το memaid και θα πάς στα notification queue. Εκεί έχεις όλα τα notification events. Θα σβήσεις ότι είναι calendar και tasks. Θα δείς λογικα πως θα έχεις πάρα πολλά. Πολύ περισσότερα από όσες υπενθυμήσεις έχεις στην ουσία στο ημερολόγιό σου. Δεν ξέρω ποιό πρόγραμμα χρησημοποιείς για tasks και calendar αλλά εγώ έχω το pocket informant και έχει επιλογή για να σου ξαναφτιάξει μετά τις υπενθημίσεις. Αν έχεις το κλασικό τον windows τότε απλά όπου έχεις υπενθύμηση πρέπει να την κάνεις edit για να προσθέσεις πάλι την ώρα. Προσοχή μην σβήσεις τίποτα άλλο με το memaid. Δέν σβήνεις ούτε τα calnot που θα δείς ούτε τα replog. Μόνο tasks και calendar. Αν δέν δουλέψει αυτό τότε φταίει μία ατυχής συγκυρία που συμβαίνει τα μεσάνυχτα στα windows mobiles :lol: (δέν κάνω πλάκα) όπως λέει κάποιος σε ένα forum: http://www.pocketnow.com/forums/archive/index.php/t-19884.html . Κοίτα ειδικά το ποστ του kaplansa στις 11-13-2006, 03:19 PM Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Wow! Ευχαριστώ για την πληροφορία, ΕΥΤΥΧΩΣ μου δούλεψε κανονικά! Νομίζω ότι για το μπλοκάρισμα φταίνε οι ΑΠΕΙΡΕΣ ονομαστικές γιορτές που έχω περάσει στο ημερολόγιο και κτυπάνε στις 12 τα μεσάνυκτα...! Εσύ κάνεις συχνά αυτό τον καθαρισμό ή μετά που το έκανες δε σου το ξαναεμφάνισε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Wow! Ευχαριστώ για την πληροφορία, ΕΥΤΥΧΩΣ μου δούλεψε κανονικά! Νομίζω ότι για το μπλοκάρισμα φταίνε οι ΑΠΕΙΡΕΣ ονομαστικές γιορτές που έχω περάσει στο ημερολόγιο και κτυπάνε στις 12 τα μεσάνυκτα...! Εσύ κάνεις συχνά αυτό τον καθαρισμό ή μετά που το έκανες δε σου το ξαναεμφάνισε; Δέν μου το έχει ξανακάνει εμένα. Απλά έχω κρατήσει το memmaid και που και που κάνω γενικό καθαρισμό. Το μόνο πράγμα που μου ξαναδημιουργεί εγγραφές στο notification queue είναι τα γενεθλια των επαφών,Επειδή το outlook πάει και τα ξανακάνει κάθεφορά που αλλάζω μία επαφή. Αυτό το έλυσα με το pocket informant αφού έχεις σε αυτό το πρόγραμμα επιλογή να μήν κάνει τίποτα το outlook και να δημιουργεί το pocket informant τις υπενθυμήσεις. Στο link που έδωσα λέει και πως να αυξήσεις τον χρόνο που κάνουν τα wm για αυτό που κάνουν τα μεσάνυχτα και να προλάβουν να κάνουν όλες τις υπενθυμήσεις. Πάντως καλύτερα να μήν το βάζεις τα μεσάνυχτα έτσι και αλλιώς πιστεύω. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Και μια που είπες και για ονομαστικές εορτές.Είχα δεί ένα θέμα όπου είχες γράψει εσύ τρόπο να περάσουμε τις εορτές αλλά μετά το άφησα και δεν το ξαναέπιασα.Μήπως μπορείς να μου δώσεις το link και θα το κοιτάξω πάλι μήπως περάσω και εγώ τις εορτές. Ευχαριστώ. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Αυτό που έκανα εγώ είναι το εξής, κατέβασα από αυτό το τόπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1785069#post1785069 το excel αρχείο που έχει τις γιορτές για 2007-8. (αν κοιτάξεις και πιο πίσω θα βρείς και ένα άλλο που έχει ως το 2020 αλλά είναι μεγάλο για να το βάλεις στο outlook) Έπειτα θα ανοίξεις το outlook σου και θα κάνεις import από αρχείο από το αρχείο του excel που κατέβασες. Έτσι θα περαστούν οι γιορτές ως υπενθυμίσεις στο outlook και στη συνέχεια στο ppc σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Αυτό που έκανα εγώ είναι το εξής, κατέβασα από αυτό το τόπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1785069#post1785069 το excel αρχείο που έχει τις γιορτές για 2007-8. (αν κοιτάξεις και πιο πίσω θα βρείς και ένα άλλο που έχει ως το 2020 αλλά είναι μεγάλο για να το βάλεις στο outlook) Έπειτα θα ανοίξεις το outlook σου και θα κάνεις import από αρχείο από το αρχείο του excel που κατέβασες. Έτσι θα περαστούν οι γιορτές ως υπενθυμίσεις στο outlook και στη συνέχεια στο ppc σου. σ ευχαριστώ. Ισως το κοιταξω άλλη φορά Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicont Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 pedes kaliuspera eksoteriko periblima pou tha bro gia to ppc mou moupese kana dio fores kai exo parei anapodes, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr3af Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 καλημερα παιδια.αν θελω να επανεγκαταστησω τα windows mobile 5 πως το κανω?υπαρχει κατι αναλογο στο cd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 καλημερα παιδια.αν θελω να επανεγκαταστησω τα windows mobile 5 πως το κανω?υπαρχει κατι αναλογο στο cd? Δεν είναι και πολλές οι σελίδες του θέματος για να το έβρισκες και μονάχος σου! Σου παραθέτω την απάντηση όμως Αν θέλεις να επανέλθει όπως πρώτα τότε υπάρχει και το Hard Reset! Αλλά με αυτό επανέρχονται οι εργοαστασιακές ρυθμίσεις καθώς επίσης χάνονται ότι έχεις στο κινητό σου (όχι από την κάρτα μνήμης όμως). Κοινώς Format! Κρατάς πατημένα τα πλήκτρα αποδοχής-απόρριψης κλήσης (κόκκινο-πράσινο) και το power και ταυτόχρονα πατάς το κουμπί του reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr3af Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 ευχαριστω.και οσον αφορα τα wb6 ακουστικε τιποτα????υπαρχει καμια περιπτωση για αναβα8μηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CTud337 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Paidia kalispera.. Mia erwtisi. Pws mporw na kanw shutdown to sygkekrimeno kinito i kai reset? Patwntas to poweroff button apla svinei i othoni kai den exw vrei kapoio shortcut gia apenergopoiisi. (gia reboot den perimenw kai polla). Euxaristw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Paidia kalispera.. Mia erwtisi. Pws mporw na kanw shutdown to sygkekrimeno kinito i kai reset? Patwntas to poweroff button apla svinei i othoni kai den exw vrei kapoio shortcut gia apenergopoiisi. (gia reboot den perimenw kai polla). Euxaristw. Reset μπορείς να κάνεις πατώντας με τη γραφίδα το κουμπί που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο του USB καλωδίου. Δε νομίζω πώς υπάρχει δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης και, να σου πώ την αλήθεια, δε χρειάζεται. Με την απενεργοποίηση της οθόνης, το iPAQ βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και δε τρώει πολύ μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CTud337 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Prin apo 3 meres, apoktisa kai egw to ipaq rw6815. Mpika sta sites pou protinete kai katevasa merika programatakia. Ta perisotera omws itan agnwsta kai merika apo auta kai axrista gia tin syskeui mou. Mipws mporeite-exete na mou proteine merika programmata gia tin kalyteri diaxirisi kai leitourgia tis syskeuis mou? Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts