PCMan Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Από τότε που μου το κλέψανε το πορτοφόλι μου, δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει. Να δώ όταν θα σου κλέψουν το παντελόνι τι θα κάνεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 λοιπον εγω αυτη τη στιγμη έχω 105 ευρω 2 50αρικα κ ενα 5ευρω ταυτοτητα διπλωμα 3 πιστωτικες 1 εικονα της παναγιας 2 φυλακτα 1 καρτα για ενοικιαση ταινιων απο τα block buster την καρτα του γιατρου μου την ιταλικη ταυτοτητα το διπλωμα αυτ/του 2 αποδειξεις απο πιτσες 1 αποδειξη απο ατμ 3 φωτογραφιες μια κλωστη απο μπουφαν :D :D :D αν θες με πιστευεις έχω σχεδόν τα ίδια (όχι pizzes και Μπουφάν, και αλλο video club) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Να δώ όταν θα σου κλέψουν το παντελόνι τι θα κάνεις :lol: :lol: :lol αν είναι ψιλή ξανθιά χαλάλι της :D :D :lol: :lol: :lol: Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 240 euro 50 X 4, 20 X 2. 2 Pistotikes 2 kartes ATM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 πολύ χρήμα κυκλοφορεί ρε παιδιά:blink: :blink: ..... εγώ μόνο είμαι με 20-40 euro πάνω μου?!:ninja: :ninja: Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Nαι ρε συ Nos55 ;) . Πάντα εκεί το βάζω... Αν και με το ζόρι χωράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marquez Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 40 ευρα εχω πανο μου και αυτα τα χροσταω κιολλας... Μηπος πρεπει να ξαναρχισω δουλεια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Ακόμα να κλειδωθεί αυτό? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 50 Λίρες και 80σέντς. Ταυτότητα Πιστωτική Δωροκάρτα απο ένα beautyshop 1 απόδειξη για φραντζολάκια απ το φούρνο 2 αποδείξεις του Starbucks 2 passport photos [ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τις χρειαστείς] 3 Raffle tickets που ακόμα δεν ξέρω αν έχουν κερδίσει :p και τέλος ένα απόκομμα με κάτι τηλέφωνα. Αα.. ξέχασα και ένα ξεχασμένο εισιτήριο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας. :rolleyes: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 50 Λίρες και 80σέντς. Ταυτότητα Πιστωτική Δωροκάρτα απο ένα beautyshop 1 απόδειξη για φραντζολάκια απ το φούρνο 2 αποδείξεις του Starbucks 2 passport photos [ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τις χρειαστείς] 3 Raffle tickets που ακόμα δεν ξέρω αν έχουν κερδίσει :p και τέλος ένα απόκομμα με κάτι τηλέφωνα. Αα.. ξέχασα και ένα ξεχασμένο εισιτήριο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας. :rolleyes: Την απόδειξη από το φρατζολάκι, γιατί την κρατάς;:confused: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Έτσι την βρίσκω. :p Έτυχε χθες να πάω στο φούρνο. Άμα μου δώσουν ρεστα, μου δίνουν και την απόδειξη μαζί και τα βάζω όλα στο πορτοφόλι. Κάθε 3-4 μέρες το καθαρίζω. :rolleyes: Αλλά γενικά μ'αρέσει να κρατάω αποδείξεις. Καταλαβαίνω τι consumer freak κατάντησα.. :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 44.99€ μία τηλεκάρτα χρεωστική κάρτα alpha bank διαρκέιας μπάσκετ του ΑΡΗ για τη θύρα 10 διαρκείας ποδοσφαίρου του ΑΡΗ για τη θύρα 1 δρομολόγια ΚΤΕΛ δρομολόγια ΟΣΕ αριθμός λογαριασμού τραπέζης κάρτα video club κάρτα net cafe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Αυτή τη στιγμή... .6 εισιτήρια για το αστικό .Κάρτα Web Banking της Alpha .Προσκοπική ταυτότητα .1 Επαγγελματική κάρτα του κολλητού μου .2 Επαγγελματικές κάρτες δικές μου .Κάρτα ΑΤΜ Alpha .Κάρτα ΑΤΜ Εμπορική .Κάρτα Εμπορικής Web Banking .6.10 ευρώ (1 x 2, 3 x 1, 4 x 20c, 3 x 10c) Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να παω για ανάληψη... :lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 εγω εχω σημερα... την φωτογραφια με τις κολλητες μου...:happy: πασο σχολης... εισητηρια οασθ... εισητηρια μετρο... καρτα αναληψης εθνικης και εμπορικης και πιστωτικη αγροτικης... ενα εισητηριο κτελ για θεσσνικη με ημερομηνια χρησης ως τις 25/02... ενα περιτυλιγμα lacta love it με γλυκα λογακια...:rolleyes: ταυτοτητα...απο τα 16 μου με χαλια φωτοοοοο... και 70 ευρω που θα μοιραστω...;) αλλα ειμαι οκ...ακομα...:X :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 τη καρτα που σηκωνεις λεφτα απο το ατμ ,το διπλωμα ,2 καπωτες,και το πασο απο τη σχολη.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 tipota ektos apo mia karta kai mia kapota! Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capten Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Σήμερα έχω στο πορτοφόλι μου 85 ευρώ, 2 πιστωτικές, 1 cashcard, ταυτότητα, δίπλωμα και ένα χαρτάκι με σημειώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 tipota ektos apo mia karta kai mia kapota! :lol: ομολογουμενως ειχα καιρο να την ακουσω αυτην την λεξη...:lol: παντως μπραβο σου παιδι μου που την εχεις :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 -Ένα 50άρικο, δύο 10άρικα και κάτι δίφραγκα (δίευρα εννοώ) -Ένα χαρτάκι με κάτι τηλέφωνα της δουλειάς που δεν τα θυμάμαι και το κρατάω μέχρι να θυμηθώ τι ακριβώς είναι !!! :lol: -Αντίγραφο μιας εγγύησης (της δουλειάς) -4 κάρτες από βίντεο κλαμπ -Την κάρτα του Makro -3 πιστωτικές (ευτυχώς σχεδόν άδειες :lol:) -Κάρτα μέλους στο IbizaClub -Δίπλωμα -Μια παλιά αγωνιστική Licence και μια φωτογραφία του παλιού μου αγωνιστικού αυτοκινήτου για να θυμάμαι τις παλιές καλές εποχές... -Και τέλος τις 2 ταυτότητές μου !!! :X :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Γύρω στα 300 ευρώ, μια DINERS μια VISA, μια κάρτα αναλήψεων, διαρκείας στον Παναθηναϊκό, μια κάρτα από την κόρη μου για τα γενέθλιά μου, και κάρτα για το συνεργείο του αυτοκινήτου.... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εγω εχω: ενα χαρτονομισμα των 20Ε 2 κερματα των 2Ε και κατι αλλα πολυ ψηλα. Μια δεσμιδα απο "μισα" εισιτηρια Αποκομμα απο εισιτηριο της προπερασμενης αγωνιστηκης "Ιωνικος-Αρης" Και τελος μια αποδειξη απο αγορα καπνογονων για το γηπεδο :X !!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Χμμ για να δούμε.. 10 ευρώ και γιοκ για αυτό τον μήνα ταυτότητα - δίπλωμα τουτού 2 πιστωτικές κάρτες (δυστυχώς ψιλογεμάτες) κάρτες video club κάρτες αναλήψεως ΑΤιΜου μηχανήματος μια φωτό του Χριστούλη φωτό μου με μωρό :love: εισητήρια cinema απο το 2000 (κάνω συλλογή :p) ερωτικά ραβασάκια απο το μωρό :love: κίτρινα post it με site για το Lost και κάτι άλλες ξένες σειρές εισητήρια απο την καλοκαιρινή συναυλία του 50Cent :yahoo: μία απόδειξη για......σουβλάκι?????! απο το 2004??!?! χαχαχαχα Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 ehm den xerw an to pathainete alloi..mallon alles :) alla ta perissotera einai skorpia sthn tsanta mou para sto portofoli..hehe epishs stis tsepes mou vazw xrhmata h diafora k klasika vazw stoixima apo mesa mou otan thelw kati se poia tseph einai kai panta einai sthn allh!! (ligo off topic ayto) na onomasoume ena topic "NOMOS TOY MERFY" ;) Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Στο δικό μου τσαντάκι βρίσκεται ένα Εισητήριο για το μεθαυριανό μου ταξίδι στη Θεσσαλονίκη :p 1 στυλό και ένα μπλοκάκι της ΤΙΜ (πάλι σε διαφημίζω billakosss):lol: Κλειδιά του σπιτιού...αν και ποτέ δεν ανοίγω εγώ... Κλειδί του αυτοκινήτου :rolleyes: Κλειδιά του γραφείου... *Δεν είμαι κλειδαράς μην ανησυχέιτε...:p Περίπου 900€ διότι πληρωθήκαμε σήμερα...:rolleyes: :p αλλά δνε θα μείνουν για πολύ ο σπιτονοικοκύρης θα χτυπήσει την πόρτα το πρωί :mad: Κάρτα για ΑΤΜ της Alpha Επικυρωμένα εισητήρια ΑΣΘ απο την προηγούμενη επίσκεψη μου στην Θεσσαλονίκη...:rolleyes: Ένας αναπτήρας αν και δεν καπνίζω...:wacko: Και τσίχλες trident δυόσμος όπως πάντα :) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Χαιρομαι φιλε μου Κormos που πληρωνεσαι εγκαιρα! Λοιπον στο δικο μου πορτοφολακι βρισκονται: -25 ευρω -ταυτοτητα -καρτες για ΑΤΜ ALPHA και Εθνικη -φωτο του αγαπημενου μου ανεψιου -2 εικονιτσες του Αγιου Εφραιμ -καρτες μελους στα WEB και στα G-NET -επαγγελματικες μου καρτες στη Vodafone (και κατι παλιες απο ΤΟΥΟΤΑ και CHEVROLET που τις κρατω κειμηλιο!!) -καρτα του γυναικολογου μου -τσιχλες trident fruit -AAAAA.....και 0,35 λεπτα του ευρω Aυτα τα ολιγα!(ευτυχως το thread εχει τιτλο "τι εχετε στο πορτοφολι σας" και ουχι "τι εχετε στην τσαντα σας", γιατι τοτε.......) Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts