Aplaz_ Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 για αλλη μια χρονια.. μου επεσε το φλουρι! :happy: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εμένα δυστυχώς δεν μου έπεσε το φλουρί.:(Η γιαγιά μου έχει κόψει σχεδόν τη μισή βασιλόπιτα και δεν έχει βρεί φλουρί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Στην δικιά μου βασιλόπιτα, το φλουρί ήταν ακριβώς στη μέση της πίτας!!:lol: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Στη δικη μας βασιλοπιτα, βρεθηκε με το που εκοψε ο πατερας μου για πρωτη φορα! Ξενερωσα και με επιασαν απιστευτα γελια! Οπως ηταν φυσικο επεσε στο σπιτι μας... Αλλα ο πατερας μου κανει και το αλλο... κοβει μικρα κομματια για εμας και περισσευει πιτα..ας πουμε για τα χωραφια, τα μηχανηματα και αλλα τετοια αψυχα. Η μιση πιτα παει σε αυτα και το φλουρι ολο εκει πεφτει! :)) Οποτε κοροιδευα ολη την ωρα και γενικα το κοψιμο της βασιλοπιτας το εχω συνδυασει με πολυ γελιο!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Κι εμένα μετά από πολλά χρόνια μού έπεσε φέτος το φλουρί. :dance: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xai_1512 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 εγω ετυχα το φλουρι,οπως και τα δυο ξαδερφια μου και τα αδερφια μου... στην ιδια βασιλοπιτα φυσικα... η γιαγια δεν θελει να καταλαβει πως μεγαλωσαμε πια και δεν στενοχωριομαστε αν δεν το τυχουμε... αλλα στις υπολοιπες μη στημενες βασιλοπιτες... τιποτα... ατυχια φετος!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Eμενα οχι φετος!Μου πεσε περσι ομως!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 εγω ετυχα το φλουρι,οπως και τα δυο ξαδερφια μου και τα αδερφια μου... στην ιδια βασιλοπιτα φυσικα... η γιαγια δεν θελει να καταλαβει πως μεγαλωσαμε πια και δεν στενοχωριομαστε αν δεν το τυχουμε... αλλα στις υπολοιπες μη στημενες βασιλοπιτες... τιποτα... ατυχια φετος!:confused:[/QUOTe]μου θυμιζει που οταν ειμασταν μικρα η μαμα του εβαζε το φλουρι στην μεση για να τυχει σε ολους! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εμένα δε μου έπεσε το φλουρί αλλά παραλίγο να το φάω.:wacko: Κατά ένα μαγικό τρόπο βρέθηκε στο πιάτο μου και κατ'επέκταση στο στόμα μου. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIA_APARADEKTI Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εμάς είχε τόσα φλουριά, που ακόμη ψάχνουμε βασιλόπιτα να φάμε... Παράθεση aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εγώ δεν πέτυχα το φλουρί αλλά η βασιλόπιτα που έκανε η μάνα μου τα σπάει όπως πάντα.μμμ:food::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Το φλουρί το πέτυχε ο αδερφός μου... μέσω Skype από το America όπου μένει (μόνιμα). :lol::p Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Το σωστό κόψιμο της πίτας προϋποθέτει ότι δεν θα μείνει πίτα άκοπη.Υπολογίζουμε πόσοι είμαστε στο τραπέζι,ή έστω για πόσους θέλουμε να κόψουμε,βάζουμε τα κομμάτια του σπιτιού του φτωχού της Παναγίας κλπ και κόβουμε την πίτα υπολογίζοντας να μην μείνει τίποτα στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Μπα... Εμείς δεν τα κάνουμε αυτά και γενικά δεν το κάνουν όλοι αυτό. Το φλουρί φέτος το πέτυε η αδερφή μου. Εγώ το έχω βρει πιο παλιά!!! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Κλασσικά δεν μου πεσε και φέτος... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 εμενα παλι το ετυχε η μητερα μου φετος, οπως και περσυ... εγω εχω να το τυχω....ουτε και γω ξερω ποσο καιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 σε μας πηγα νε γινει ενα μικρο "μαγειρεμα" για το που θα πεσει :p αλλα τελικα επεσε σε ουδετερο κοματι :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Σε εμάς, το έτυχε πάλι ο αδερφός μου... Αυτό το παιδί πρέπει να βάζει σημάδι που είναι το φλουρί, δεν εξηγείται αλλιώς:lol: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Κλασικα, σε μενα :p:p:p:p. Παντως η βασιλοπιτα ηταν gtp.:angry::angry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 εμενα (απο τρεις που εχουμε κοψει) μου επεσε σε δυο ολοκληρο και σε μια μισο με τον αδερφο μου (κατι λιγο δηλαδη και σε κεινον αλλα ας το λεμε μισο μισο να μη λενε οτι παει παντα σε μενα!) :D Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 φετος μπηκε καλα η χρονια,με το φλουρι σε μενα..:D Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 φετος μπηκε καλα η χρονια,με το φλουρι σε μενα..:D και να συνεχισει να σου πηγαινει καλα. αντιθετως εγω περασα τα χειροτερα χριστουγεννα και πρωτοχρονια της ζωης μου:mad: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 :thanks: πολυ, επισης :) αν και εκανα πρωτοχρονια με ενα κρυολόγημα,αλλα τεσπα δεν το βαζω κατω...:p:D μηπως ξερουμε αν εχουμε καποιο προνόμιο οσοι τυχαμε το φλουρι?:rotfl::lol: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Θα εισαι-λενε- τυχερος ολη τη χρονια Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Θα εισαι-λενε- τυχερος ολη τη χρονια βλακιες...εγω το ιδιο βραδυ της αλλαγης επεσα σε λακουβα με το αμαξι, στραβωσε ζαντα, εσκασε λαστιχο...με φορτωσε η οδικη να το παμε σπιτι επειδη δεν εμπαινε η ρεζερβα με την μετατροπη για τις αλουμινιου...και με συνολικο κοστος 200 ευρω για φτιαξιμο ζαντας και νεο λαστιχο. μια χαρα για 2.5 φλουρια! :ninja: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts