Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ψάξτο λίγο παραπάνω... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Kαλησπερα παιδια, σκεφτομαι κι εγω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο μεσω επιδοτησης απο τη wind. Εχω διαβασει στις περασμενες σελιδες περι 3450 και 3452 και γνωριζω οτι το 3452 ειναι η πιο τελευταια κ καλλιτερη εκδοση του κινητου με 256κ128 μβ μνημης , αλλα εχω μια αμφιβολια. Στο μαγαζι της wind που ρωτησα εχουν καταχωρημενο το κινητο ως 3450 , αλλα με 256 μνημη....να υποθεσω οτι ειναι το 3452 ? Εχει παρει κανεις προσφατως απο wind το συγκεκριμενο ? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Θα εχει πανω ενα αυτοκολητο που θα λεει ''P3450/3452'' Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Το θεμα ειναι οτι θα το παραγγειλουν οποτε δεν μπορω τωρα να δω στο κουτι τι γραφει. Απλα το εχουν καταχωρημενο στον υπολογιστη τους ως 3450 256 μβ. Υπαρχει περιπτωση να ειναι το παλιο ? Λογικα οχι , αλλα ετσι ρωταω μηπως καποιος αγορασε προσφατα απο wind. Παντως , λογικα μετα απο τοσο καιρο που εχει βγει η νεα εκδοση , χλωμο να ειναι το μοντελο με 128 κ 64. Οπως κ να χει μαλλον θα το παραγγειλω κ αν ειναι η 128μβ εκδοση δε 8α δεχθω να το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Οπως κ να χει μαλλον θα το παραγγειλω κ αν ειναι η 128μβ εκδοση δε 8α δεχθω να το παρω. Afto na kaneis mias kai eisai apolyta kalymenos apo ti stigmi pou sou tazoun syskevi me 256MB ROM. An kai kata ti gnwmi mou den tha exeis problima... to P3452 tha einai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Καλημέρα. Έχω φλασάρει την Blue Touch ROM V4.0 από xda-developers δυο φορές. Και τις δυο φορές μετά από μερικές ημέρες χρήσης όταν πατάω στην Today Screen το κουμπί για τα SMS και τα email το κουμπί δείχνει ότι πατιέται αλλά δεν μου ανοίγει ούτε τα SMS ούτε τα email! Γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtferrari Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Geia sas paidia. Exo kai ego ena htc3450 kai exo mia isos xazi erotisi.den mporo na bro to fm radio. Mporei kapoios na mou pei pou einai? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Δεν το βρίσκεις γιατί δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtferrari Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 oeooo!!! Euxaristo polu!!! Htan mia mikri apogoiteusi pou den exei radio! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Θα μπορούσες απλά να τσεκάρεις τα χαρακτηριστικά του πριν το πάρεις! Τελοσπάντων, υπάρχει λύση εάν το θες τόσο πολύ με bluetooth handsfree με ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μπορώ να γράφω μηνύματα και με το Touch (δάχτυλα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Φυσικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtferrari Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Yparxei kanena programa pou na pernao ta sms apo to pda ston upologisti? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 http://www.jeyo.com/extender.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtferrari Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 To ebala to jeyo alla den vlepei tin suskeui pou exo syndesei. Katevasa thn ekdosi 2.0. Mipos ftaiei auto? Pantos eno to pc deixnei oti einai kanonika sundedemeno me to HTC mou to jeyo den to vlepei. Ti ftaiei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 paidia pia kata tin gnomi sas einai i kaliteri rom gia to touch ? prepei oposdipote na exei kai to cube.. :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexism Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 ειμαι στη διαδικασια να το παρω με επιδοτηση απο την Voda. Εκτος απο την καθαρη χρηση κινητου θελω να εχω και καποια αρχειακια excel, word μαζι μου και να σερφαρω μεσω wifi. Ειναι καλη σαν επιλογη, γιατι θυμαμαι φιλους με πιο παλια μοντελα της HTC, που ειχαν προβληματα με κρασαρισματα, αργων επιδοσεων κ.λ.π. Αυτα εχουν διορθωθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Η enhanced έκδοση Ρ3452 έχει διπλάσιες μνήμες από το απλό με αποτέλεσμα να δουλεύει αξιοπρεπώς! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap20 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 service στην θεσσαλονικη υπαρχει και σε ποια διευθυνση ευχαρισρω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Θεσσαλονίκη: Level 4 Παλαιών Πατρών Γερμανού 41 Θεσσαλονίκη 54622 Τηλ: 2310256707 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Καλημερα μηπως καποιος φιλος εχει ''τρεξει'' καμια light rom(χωρις περιτα tools) 6 i 6.1 να μας δωσει μια εικονα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Πόσο διαρκεί η μπαταρία του HTC Touch? Εμένα να μιλήσω κανά μισάωρο και παίξω και λίγο (MP3 κτλ) με το ζόρι 24 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Στα Windows Mobile 6 βλέπω την επιλογή start->settings->system->external GPS όπου υπάρχουν κάποιες επιλογές (π.χ. GPS Program Port..., GPS Hardware Port...). Τι πρέπει να ρυθμίσω για να συνεργαστεί το PDA με το bluetooth GPS? Δε βρίσκω καν σε ποιο serial port ακούει το GPS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ακολουθώντας τις οδηγίες στο http://www.htc.com.gr/forum/showpost.php?p=74960&postcount=3 όλα δούλεψαν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robotech Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδιά θέλω να πάρω το 3452 και ψάχνω να βρώ το sar αλλά δεν το έχω βρεί ακόμα και η αναζήτηση στο θέμα δεν επιστρέφει κάτι. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ. Παράθεση Robotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts