Jump to content

gtferrari

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gtferrari

  1. Καλησπέρα σας. Έπεσε στα χέρια μου ένα H96 Max X3 4/64 αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το play store. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Κοίταξα στο επίσημο site αλλά δεν έχει κάποιο καινούργιο firmware να του περάσω.
  2. Καλησπέρα! Μου έφερε ένας γνωστός μου ένα P5110 να του περάσω πιο ελαφριά ROM γιατί σερνόταν. Του κατέβασα την slim espresso wifi 6.0.1 και του την πέρασα μέσω TWRP. Τελείωσε η εγκατάσταση και όλα καλά μόνο που έλειπε το Google Play και είπα να του το περάσω. Κατέβασα από εδώ : https://opengapps.org την ARM - 6.0 - nano έκδοση και πήγα να την περάσω και αυτή μέσω TWRP. Μετά την επανεκκίνηση κόλλησε στο optimizing app google και μετά από πολύ ώρα το διέκοψε και μου βγάζει πλέον "unfortunately setup wizard has stopped" και όσο και να πατάω ΟΚ αυτό το ξαναβγάζει. Δοκίμασα να περάσω και πάλι την slim αλλά και πάλι μετά την επανεκκίνηση έχω πάλι τα ίδια. Πρέπει να περάσω πάλι stock μέσω odin και να αρχίσω πάλι από την αρχή???
  3. Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια σου και τον χρόνο σου! Χρησιμοποιώ το Odin3-v3.13.3. Εγκατέστησα τους τελευταίους drivers μιας και είχα πιο παλιούς αλλά δεν άλλαξε κάτι. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Added!! <ID:0/003> Odin engine v(ID:3.1303).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> Total Binary size: 1492 M <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Initialzation.. <ID:0/003> Get PIT for mapping.. <ID:0/003> Firmware update start.. <ID:0/003> NAND Write Start!! <ID:0/003> SingleDownload. <ID:0/003> system.img <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Όπως βλέπεις το βλέπει κανονικά ο υπολογιστής και το Odin. Αν δεν το έβλεπε δεν θα ξεκινούσε καν η διαδικασία λογικά. Εμένα κόβεται στην μέση της διαδικασίας. Χρησιμοποιώ αυτή την ROΜ: P5100XXDNA1_P5100EURDNA1_P5100XXDMG1_HOME.tar και ναι το έχω ξεζιπαρισμένο και το βάζω στο AP χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο. Αυτή την στιγμή έχει TWRP v2.4.0.0 και custom rom CyanogenMod 10.1.3-p5100. Να πω ότι προσπάθησα και καινούργια έκδοση του CyanogenMod να βάλω μέσα από TWRP χωρίς επιτυχία. Νομίζω ότι όντως έχει πάθει κάτι η NAND της συσκευής για αυτό και κρεμάνε και οι εφαρμογές που έχει μέσα.
  4. Καλησπέρα. Το δοκίμασα αρκετές φορές αλλά πάντα είχα το ίδιο αποτέλεσμα: <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Initialzation.. <ID:0/003> Get PIT for mapping.. <ID:0/003> Firmware update start.. <ID:0/003> NAND Write Start!! <ID:0/003> SingleDownload. <ID:0/003> system.img <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Ξεκινάει κανονικά και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μου βγάζει Fail και σταματάει η διαδικασία. Μάλλον πρέπει να έχει κάποιο hardware πρόβλημα η συσκευή για αυτό να μην μπορώ να την προγραμματίσω.
  5. Καλησπέρα! Μου έφερε ένα φίλος του πατέρα μου ένα P5100 αλλά κρασάρουν οι εφαρμογές και κάνει επανεκκίνηση η συσκευή. Κάποιος (γιατί αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρει από αυτά) του έχει περάσει custom rom CyanogenMod. Προσπαθώ να του περάσω καινούργια μέσω sd κάρτας αλλά μου βγάζει το εξής error: system partition has unexpected contents after OTA update και μου βγάζει fail στην διαδικασία. Δεν ξέρω αν προσπάθησε μόνος του να κάνει κανένα update στην συσκευή και για αυτό τα έχει παίξει πλέον η συσκευή. Προσπάθησα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και σβήσιμο όλων των αρχείων μέσα από το recovery menu αλλά αυτό δεν κάνει τίποτα. Το tablet ξεκινάει πάλι σαν να μην του έχω κάνει τίποτα απολύτως, Όλα τα αρχεία είναι μέσα μαζί με το πρόβλημα του. Έχει κανένας καμία ιδέα τι μπορώ να του κάνω? Υπάρχει περίπτωση να είναι hardware πρόβλημα οπότε να μην υπάρχει λύση στο πρόβλημα? Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που να μπορέσει να βάλει κανένα λινκ με τα αρχεία για twrp και κάποια καλή rom που να παίζει? Έχω βρει δεκάδες twrp αλλά κανένα δεν παίζει παρά ένα ρώσικο που δεν καταλαβαίνεις τίποτα τι γράφει. Η stock rom έχει malwares και θα βρείτε τρελό μπελά!
  7. Φίλε μου δεν σου ζητάει κανένας να χάσεις τον χρόνο σου και να ψάξεις για εμάς. Ερώτηση απλή κάνουμε και περιμένουμε μια απάντηση από κάποιον που γνωρίζει (που σημαίνει ότι θα χάσει 1 λεπτό από τον χρόνο του για να μας απαντήσει). Αν υπήρχε ένας οδηγός πως να περνάς ROM και MODEM σε κινέζικο και μη δεν θα ρωτούσε κανένας κανέναν. Μακάρι να αποκτήσω τις γνώσεις και να γράψω εγώ έναν και να βοηθήσω το forum και αυτούς που ψάχνουν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και συγνώμη για τον χαμένο χρόνο σου. Θα συνεχίσω το ψάξιμο.
  8. Λοιπόν μετά από ώρες και ώρες ανακάλυψα ότι είναι κινέζικη έκδοση. Για να του αλλάξω έκδοση modem πρέπει να το κάνω root? Πως μπορώ να περάσω την 101? Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω μόνο modem?
  9. Λοιπόν. Έχει το P780_ROW_S116_130828 rom και P780.V20 . Οπότε να υποθέσω ότι το modem του είναι V20 σωστά? Που μπορώ να βρω να του περάσω καινούργιο modem και καινούργια rom stock firmware όμως? Από όλες αυτές που έχουν ανεβάσει σε αυτό το θέμα πως μπορώ να ξέρω ποια κάνει σε αυτό το τηλέφωνο?
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω καθόλου από android μιας και έχω την φιλοσοφία του iOS και πίστευα ότι με το πρόγραμμα της εταιρίας θα μπορούσα να κάνω μια απλή αναβάθμιση. Το αν έχει λάθος ROM ούτε αυτό το ξέρω. Φοράει την P780_ROW_S116_130828 την οποία εγώ δεν την έχω πειράξει. Το πρόβλημα με το σήμα είναι ότι μια έχει κανονικό σήμα και μια δεν πιάνει καθόλου χωρίς να του αλλάξεις θέση και για αυτό σκέφτηκα να του περάσω καινούργια ROM μιας και διάβασα ότι μπορεί να προέρχεται από αυτό. Έχω κοιτάξει στο θέμα αλλά δεν ξέρω καν αν χρειάζομαι chinese rom. Για αυτό και προσπάθησα να περάσω από το official software για να πάρει μόνο του την σωστή official rom.
  11. Καλησπέρα! Μου έφερε ένας συνάδελφος μου αυτό το τηλέφωνο το οποίο του παρουσιάζει πρόβλημα στο σήμα του. Έψαξα στο ίντερνετ και το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα. Μία λύση που διάβασα ήταν η αναβάθμιση του τηλεφώνου έτσι ώστε να αναβαθμιστεί και η έκδοση του modem του. Έψαξα λοιπόν και βρήκα το Lenovo Smart Assisstant για να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση στο τηλέφωνο μιας και από το ίδιο το τηλέφωνο παρουσίαζε πρόβλημα. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει το τηλέφωνο και μου λέει ότι υπάρχει καινούργια έκδοση. Έχω την ROW_S116_130828 και θα την αναβαθμίσει σε ROW_S119_130930. Πατάω "Download update pack" και όταν τελειώσει μου βγάζει την επιλογή "Start update". Όταν το επιλέγω τότε μετά από λίγο το κινητό κάνει επανεκκίνηση και με βγάζει στο Android system recovery και μου γράφει αυτά: installing update...veryfying current system... assert failed: apply_patch_check( etc....etc).Update.zip is not correct. Installation aborted. try to update/sdcard/update.zip try to update/sdcard2/update.zip Που μπορώ να βρω το αρχείο και να το περάσω στην sd για να κάνω εγκατάσταση από εκεί? Τι άλλο μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ!
  12. Καλησπέρα. Μου έφερε ένας φίλος μου ένα GT-S5830ι το οποίο έχει πρόβλημα και κάνει επανεκκινήσεις. Από ότι έψαξα και διάβασα όλοι λένε ότι πρέπει να περάσω ξανά firmware χρησιμοποιώντας το Odin. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω τα αρχεία που χρειάζονται για να χρησιμοποιήσω. Πήγα και στο sammobile αλλά δεν βρίσκω κάτι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ!
  13. Καλησπέρα! Ποιο είναι το stock firmware για το Galaxy S3 (σαν να είναι καινούργιο αντιπροσωπίας)? Υπάρχει κανένα λινκ να το κατεβάσω? Ευχαριστώ! Το βρήκα από εδώ τελικά... http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=EUR Είναι αυτό το σωστό σαν το ODIN που έχει αυτή την στιγμή το τηλέφωνο?
  14. Τελικά δεν είναι μάλλον ούτε κλεμμένο αλλά ούτε κλώνος. Είναι demo κινητό. Ξέρει κανένας πως γυρίζει σε κανονικό firmware έτσι ώστε να δουλέψει κανονικά?
  15. Κλειδωμένο ναι αλλά χωρίς imei ξεκλείδωμα δεν υπάρχει και υπάρχει περίπτωση να μην είναι και καθαρό και για αυτό να ξεκόλλησαν το αυτοκόλλητο από πίσω για να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.
  16. Πήρα από έναν ένα galaxy S3 που μου είπε ότι είναι κλειδωμένο. Έβαλα όμως την κάρτα μου και δεν μου ζήτησε κωδικό για ξεκλείδωμα. Δουλεύει κανονικά αλλά δεν πιάνει σήμα, όταν πατάς *#06# μου δείχνει Imei: Null/Null και όταν μπαίνω μέσα στις ρυθμίσεις στην baseband μου λέει uknown. Από πίσω δεν έχει ούτε την ετικέτα με το κανονικό του imei. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να το επιστρέψω πίσω? Ευχαριστώ!
  17. Καλησπέρα! Τελικά πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για navigation. Θέλω να το βάλω σε ένα samsung gt-s5360. Ευχαριστώ!
  18. Παιδιά καλησπέρα! Πήρα ένα κινητό απο αγγλία και το επισκεύασα. Το πρόβλημα είναι ότι πήγα να κάνω αναβάθμιση για να περάσω ελληνικά αλλα ξέχασα να αλλάξω το product code. Αφού τελείωσε η αναβάθμιση πήγα και άλλαξα το product code και ξαναπροσπάθησα να κάνω αναβάθμιση ώστε να περαστούν και τα ελληνικά. Το κακό ειναι ότι δεν με αφήνει να κάνω παλι αναβάθμιση γιατί μου λέει οτι έχω το τελευταίο λογισμικό! :( Παλαιότερα θυμάμαι οτι μπορούσα να κάνω γιατί με ρωτούσε αν θέλω να το επαναεγκαταστήσω αλλά τώρα δεν με αφήνει! Ξέρει κανένας πως να το κάνω να κάνει εγκατάσταση έτσι ώστε να περαστούν τα ελληνικά επιτέλους? Τις αναβαθμίσεις τις κάνω με nokia updater.
  19. Όταν λες monsterpack εννοείς το MP? Πρέπει όμως να είναι για την έκδοση του bootloader που έχει το κινητό. Το θέμα είναι που μπορώ να βρω όλο το πακέτο (MP και LP) για την συγκεκριμένη έκδοση του bootloader για να μπορέσω να τα περάσω.
  20. Επειδή είδα ότι δεν έβγαλε την φωτογραφία που έβαλα σας γράφω ότι ακριβώς γράφει το κινητό με το που βάζω την μπαταρία και μένει εκεί: Boot Loader 0A.52. SW Version: R479_G_08.B5.1 0R PH SIG ERR: 39:02: (πριν το φλασάρισμα έβγαζε 35:02:) OK to Program Connect USB Data Cable
  21. Καλησπέρα. Έψαξα αρκετά αλλά δεν κατάφερα να φτιάξω το το κινητό! Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα V3i και με το που βάζω την μπαταρία μου βγάζει το εξής : Προσπάθησα να φλασάρω το κινητό αλλά παρόλο που το φλασάρισμα ήταν επιτυχημένο συνεχίζει να βγάζει αυτό με το που βάζω την μπαταρία. Παρατήρησα ακόμα οτι όταν σύνδεσα το κινητό για φλασάρισμα δεν μου βγάζει το IMEI, το technology και το DRM Version. Και στα 3 μου βγάζει Ν/Α. Γνωρίζει κανένας τίποτα? Μπορώ να ξαναπεράσω το bootloader του κινητού? Βρήκα μια διαδικασία για αλλαγή του bootloader αλλα τα αρχεία που είχε ήταν dead-links. Έχει κανένας αυτά τα αρχεία? Θα μπορούσε να μου στείλει κανένας ένα πακέτο με bootloader, MP και LP? Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κούρασα!
  22. Geia sas. Tha ithela na kano mia erotisi elpizo oxi asxeti me to thema. Mporo na balo Windows mobile 6 se ena hp iPAQ rz1700? Euxaristo polu!
  23. Geia sas! Exo kai ego ena HI-MD kai tha ithela na rotiso mporo na tou peraso kati gia na anagnorizei tous ellinikous xaraktires?
  24. To ebala to jeyo alla den vlepei tin suskeui pou exo syndesei. Katevasa thn ekdosi 2.0. Mipos ftaiei auto? Pantos eno to pc deixnei oti einai kanonika sundedemeno me to HTC mou to jeyo den to vlepei. Ti ftaiei?
  25. Yparxei kanena programa pou na pernao ta sms apo to pda ston upologisti?
×
×
  • Create New...