landscape Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Καλά τα λες αλλά είπαμε να πάρει κανένα επώνυμο και ποιοτικό οπότε μην κοιτάμε μόνο την τιμή... ok allo ayto....tote thes 70+ xalara kai apo ellada..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos710 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Παιδιά, έχει αγοράσει κανένας το Touch από το Πλαισιο, μήπως τελικά μάθουμε τί πουλάνε εκεί, Ρ3450 ή Ρ3452 ή ό,τι άλλο είναι αυτό (π.χ. 256rom/128ram, 256rom/64ram 128rom/256ram(το είδα και αυτό!!!!!:p ), κτλ.) Καλημέρα, Το πήρα χθές απο ΠΛΑΙΣΙΟ, 495Euro HTC P3450/3452 EU B OMAP850/201MHZ RAM 128MB Flash 256MB Storage Card 1GB Καλό φαίνεται... κάτι hard reset ήθελε μέχρι να στρώσει. Ελπίζω να πάει καλά. Παράθεση :nuke:Κάκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Καλημέρα, Το πήρα χθές απο ΠΛΑΙΣΙΟ, 495Euro HTC P3450/3452 EU B OMAP850/201MHZ RAM 128MB Flash 256MB Storage Card 1GB Καλό φαίνεται... κάτι hard reset ήθελε μέχρι να στρώσει. Ελπίζω να πάει καλά. Περιμενουμε παιρετερω εντυπωσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Αυτά που αναφέρεις για τις μνήμες ισχύουν? Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Αυτά που αναφέρεις για τις μνήμες ισχύουν? ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Στείλε σε παρακαλώ κάποιο screenshot, διότι νομίζω ότι κάνεις λάθος για τη RAM. Απ΄την άλλη πλευρά μπορεί να κάνω εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Όντως γιατί δεν προκύπτει από πουθενα αυτή η αύξηση, άσε που θα το είχαν διαφημίσει δεόντως...Όψόμεθα Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos710 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Στείλε σε παρακαλώ κάποιο screenshot, διότι νομίζω ότι κάνεις λάθος για τη RAM. Απ΄την άλλη πλευρά μπορεί να κάνω εγώ :) Δε ξέρω τι εννοείς και τι αμφιβολίες έχεις αλλά το δικό μου είναι το: HTC P3450/3452 EU B Αυτά που σας γράφω είναι αντιγραφή από το "Πληροφορίες συσκευής/Υλικό" και τα μάτια μου δεν με γελάνε: CPU: OMAP850 Ταχύτητα: 201MHZ RAM: 128MB Flash: 256MB Data Bus: 16 bits Storage size: 144.23MB Ανάλυση: 240x320 Χρώματα: 65536 Και έχει και μία Storage Card: 1GB Πηγαίνετε μόνοι σας στο Πλαίσιο Ψυχικού να το δείτε να παίζει LIVE! ΠΡΟΣΟΧΗ: Στo Πλαίσιο στη Στουρνάρη μέχρι χθές είχαν ακόμα το παλιό (Ram64/Rom128) για demo!! Αλλά σου πουλάνε το καινούργιο!! Εγώ από τη Στουρνάρη το πήρα! Δηλαδή το είδα στο Ψυχικό το αγόρασα από τη Στουρνάρη! Αυτοί μου είπαν για Ram64/Rom256, αλλά η αλήθεια τελικά είναι άλλη... Παίζει πολύ καλά, με εντυπωσίασε πιό πολυ η ευκολία που πέρνω και στέλνω e-mails, καθώς επίσης και η ευκολία του συγχρονισμού εν γένει. Παράθεση :nuke:Κάκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Οπότε προσεύχομαι να μου χαλάσει και να μου το αντικαταστήσουν με ένα καινούριο!!!! :) Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Παιδες καλησπερα. πηρα και εγω το εν λογω κινητο. Χρειαζομαι λιγη βοηθεια. Αρχισα να διαβαζω απο την αρχή για να μην σας πριζω,αλλα μου βγηκαν τα ματια. Εφτασα μεχρι την 35. Δεν αντεξα αλλο. Θα ήθελα να μου πειτε ή δώσετε ενα πληκτρολογιο για Ελληνικα (με το χερι). Επισης αν υπαρχει κατι για ευρεση επαφων με το χερι. Παλια ειχα το 2020ι και με το phoneplus 3 την ειχα καταβρει. ευχαρισω πολυ Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Βάλε το PCΜ Keyboard για ελληνικο πληκτρολογιο και είναι δωρεάν. Όσο για της επαφές δεν κατάλαβα ακριβώς τι ζητάς.... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Παιδες καλησπερα. πηρα και εγω το εν λογω κινητο. Χρειαζομαι λιγη βοηθεια. Αρχισα να διαβαζω απο την αρχή για να μην σας πριζω,αλλα μου βγηκαν τα ματια. Εφτασα μεχρι την 35. Δεν αντεξα αλλο. Θα ήθελα να μου πειτε ή δώσετε ενα πληκτρολογιο για Ελληνικα (με το χερι). Επισης αν υπαρχει κατι για ευρεση επαφων με το χερι. Παλια ειχα το 2020ι και με το phoneplus 3 την ειχα καταβρει. ευχαρισω πολυ Αν κατάλαβα καλά το πρόγραμμα που ζητάς για τις επαφές είναι το pocketcm.com Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Θα ήθελα να μου πειτε ή δώσετε ενα πληκτρολογιο για Ελληνικα (με το χερι). PocketCM Keyboard Επισης αν υπαρχει κατι για ευρεση επαφων με το χερι. iContact v0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Παιδες επειδη ψηνομαι για παραγγελια απο expansys και οι απαντησεις που μου εδωσαν δεν ειναι ξεκαθαρες: Αν κατι παθει απο αποψη hardware το τηλεφωνο, η εγγυηση ισχυει απο την ACE HELLAS? Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Αυτό λέγεται γενικά στο φόρουμ και κατόπιν επικοινωνίας με την μαμά εταιρεία αλλά πάρε και ένα τηλ εκει Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Αν κατι παθει απο αποψη hardware το τηλεφωνο, η εγγυηση ισχυει απο την ACE HELLAS? Ναι ισχύει! Αρκεί να μην πειράξεις το Software με cooked ROMs γιατί τότε θα τη χάσεις και για το hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 ευχαριστω. Δοκιμασα το keyboard και ειναι cool. Το αλλο κατι δεν παιζει καλα (αφηνει κενα,δεν εμφανιζει νουμερα κτλ + οτι ειναι απλα ενα exe που πρεπει να το βρισκεις manual και να το ανοιγεις. Παίζει να βρουμε κανενα euro converter ή ακομα καλυτερα το worldmate "free" ? και μια ερωτηση γενικών γνωσεων. Πως βαζω φωτο για τον αριθμο που με καλέι? Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Παίζει να βρουμε κανενα euro converter? To 1-calc einai ena must-have calculator kai exei kai afti ti dynatotita. και μια ερωτηση γενικών γνωσεων. Πως βαζω φωτο για τον αριθμο που με καλέι? Ean pas ekei pou epeksergazesai tin epafi, exei tin epilogi gia na baleis ti fwtografia pou epithymeis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Δε ξέρω τι εννοείς και τι αμφιβολίες έχεις αλλά το δικό μου είναι το: HTC P3450/3452 EU B Αυτά που σας γράφω είναι αντιγραφή από το "Πληροφορίες συσκευής/Υλικό" και τα μάτια μου δεν με γελάνε: CPU: OMAP850 Ταχύτητα: 201MHZ RAM: 128MB Flash: 256MB Data Bus: 16 bits Storage size: 144.23MB Ανάλυση: 240x320 Χρώματα: 65536 Και έχει και μία Storage Card: 1GB Πηγαίνετε μόνοι σας στο Πλαίσιο Ψυχικού να το δείτε να παίζει LIVE! ΠΡΟΣΟΧΗ: Στo Πλαίσιο στη Στουρνάρη μέχρι χθές είχαν ακόμα το παλιό (Ram64/Rom128) για demo!! Αλλά σου πουλάνε το καινούργιο!! Εγώ από τη Στουρνάρη το πήρα! Δηλαδή το είδα στο Ψυχικό το αγόρασα από τη Στουρνάρη! Αυτοί μου είπαν για Ram64/Rom256, αλλά η αλήθεια τελικά είναι άλλη... Παίζει πολύ καλά, με εντυπωσίασε πιό πολυ η ευκολία που πέρνω και στέλνω e-mails, καθώς επίσης και η ευκολία του συγχρονισμού εν γένει. ok thanx :) Την είχε ανάγκη την παραπάνω μνήμη. Τώρα τι κάνουμε... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Παει καλυτερα απο το αλλο απο τις μισες μνημες; Εντυπωσεις;; Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Παει καλυτερα απο το αλλο απο τις μισες μνημες; Εντυπωσεις;; Afto pou kanei tin emfani diafora einai i mnimi RAM. Exei paratirithei oti eidika ta WM6 xreiazontai perissoteri RAM, poso mallon ean sikwneis polles efarmoges. Pleon i yparksi tis 128MB RAM se mia syskevi den einai polyteleia... alla simantiki proypothesi gia tin agora tis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap20 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Θέλω στο touch να διαγράψω την Wind Gprs σύνδεση μου. Δεν θέλω σύνδεση με gprs.Υπάρχει τρόπος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Θέλω στο touch να διαγράψω την Wind Gprs σύνδεση μου. Δεν θέλω σύνδεση με gprs.Υπάρχει τρόπος???? Bale afto kai eisai etoimos! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gefountoul Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ενημερώσω οτι όντως το HTC Touch έχει δύο εκδόσεις με διαφορετικές μνήμες (το γνωρίζω απο Αγγλία). Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν οι κάτοχοι με την μικρή RAM είναι ικανοποιημένοι απο τις αποδόσεις του, εαν του έχουν φορτώσει πολλές εφαρμογές και το κινητό δεν κρασάρει κτλ κτλ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ενημερώσω οτι όντως το HTC Touch έχει δύο εκδόσεις με διαφορετικές μνήμες (το γνωρίζω απο Αγγλία). Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν οι κάτοχοι με την μικρή RAM είναι ικανοποιημένοι απο τις αποδόσεις του, εαν του έχουν φορτώσει πολλές εφαρμογές και το κινητό δεν κρασάρει κτλ κτλ. Ευχαριστώ. Ean exeis skopo na to agoraseis, mi to psaxneis katholou... pas kateftheian gia to P3542 me ti diplasia mnimi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts